Tanssii Tähtien Kanssa 2021 - Lyö vetoa voittajasta!

Tanssii Tähtien Kanssa 2021 - Lyö vetoa voittajasta!
Tanssii Tähtien Kanssa 2021. Kuka voittaa TTK:n uuden kauden? Katso julkkistanssijoiden vedonlyöntikertoimet!


Päivitetty 13.9.2021

Suomen suurimmaksi viihdeohjelmaksi itseään mainostavassa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta starttaa elokuun lopussa 2021 jo 14. tuotantokausi. Eivätkä superlatiivit ole katteettomia: Viime kaudella TTK tavoitti jokaisella lähetyksellä vähintään puolitoista miljoonaa katsojaa, joten esiintyminen vaatii askelsarjojen lisäksi myös paineensietokykyä, kun pyörähdyksiä seurailee ruutujensa kautta useampi kuin joka neljäs suomalainen.

Tanssi Tähtien Kanssa 2021 - Tähtiparit


Tanssii Tähtien Kanssa ohjelmassa on jälleen tällä kaudella mukana 12 tanssiparia, jotka tavoittelevat sekä vaativan tuomariston että kotikatsomoissa jännittävän yleisön suosiota. Kilpailussa on mukana niin muusikoita, pappi kuin entisiä urheilijoita. Tällä kaudella nähdään myös TTK-historian ensimmäinen naispari, kun ex-nyrkkeilijä Elina Gustafsson yrittää tyrmätä vastustajansa pari kerrallaan yhdessä Ansku Bergströmin kanssa. Alla esiteltynä kaikki kilpailun tuoreet tanssiparit:Krista Siegfrids ennakkosuosikki viikosta toiseen!


Ennen ensimmäistä sunnuntaina 29. elokuuta nähtyä suoraa lähetystä kilpailun ennakkosuosikiksi oli nostettu laulaja Krista Siegfrids. Valovoimaisella ja energisellä Siegfridsillä on ennestään niin tanssi- kuin voimistelutaustaa ja avoimesti kilpailuhenkinen tuore äiti on ansainnut ennakkosuosikin paikkansa. Siegfridsin parina kisassa nähdään vasta toista kertaa TTK:ssa mukana oleva Anssi Heikkilä.

Toinen ennakkosuosikki ennen ensimmäistä liveä oli muun muassa näyttävistä musiikkivideotuotannoista tuttu Viivi Huuska. Huuska on kertonut tanssineensa nuorena muun muassa homobaarien taustatanssija ja haaveilleen ammattitanssijan urasta. Huuskan parina kisassa on kokenut Matti Puro joka on todellinen kestomenestyjä. Tähtivalmentaja Puro on voittanut kisan peräti kolme kertaa sekä ollut sijoilla 2-3. niin ikään kolme kertaa. Luotsaako Puro tällä kertaa Viivi Huuskan finaaliin ja ehkä voittoon asti?

Nyt kun takana on kaksi suoraa lähetystä ja ensimmäinen pudotus niin Krista Siegfrieds on edelleen tiukasti kiinni voittajasuosikin asemassa. Viivi Huuska on tipahtanyt neljänneksi mutta Ernest Lawson sen sijaan on tehnyt rakettimaisen nousun sijalle 2. Kari Kanala oli juuri niin kankea kuin ennakkoon odotettiin ja pappi saikin lähteä kotiin ensimmäisessä pudotuksessa. Häntä seurannee ensi viikolla niin ikään liikkeissään jäykähkö Aki Riihilahti.

Klikkaa ehdokkaan nimeä tai "Lyö veto" painiketta siirtyäksesi pelaamaan kohdetta.


Pudonneet TTK-parit


Ensimmäisenä parina kilpailusta putosi Karina Kanala ja hänen valmentajansa Claudia Ketonen.