Tanssii Tähtien Kanssa 2022 - Lyö vetoa voittajasta!

Tanssii Tähtien Kanssa 2022 - Lyö vetoa voittajasta!
Tanssii Tähtien Kanssa 2022. Kuka voittaa TTK:n tulevan kauden? Katso julkkistanssijoiden vedonlyöntikertoimet!


Rakastettu tanssikilpailu Tanssii tähtien kanssa eli TTK palaa ruutuihin tänäkin vuonna! Faneilla on vielä odotettavaa, sillä parit julkaistaan tavallisesti elokuussa ja kisa tulee televisiosta myöhemmin loppuvuodesta ratketen marraskuussa. Vaikka tanssissa ollaan hyvinkin läheisissä tunnelmissa, toistaiseksi suosikkiohjelma on säästynyt pahimmilta koronakriiseiltä. Miten käy tänä vuonna?

Päivitämme tähän artikkeliin uudet tanssiparit kertoimineen, kun sellaisia julkaistaan sekä muita Tanssii Tähtien Kanssa -uutisia! Lue odotellessa alta, miten TTK eteni viime vuonna.

Tanssi Tähtien Kanssa 2021 - Tähtiparit


Suomen suurimmaksi viihdeohjelmaksi itseään mainostavassa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta starttasi elokuun lopussa 2021 jo 14. tuotantokausi. Eivätkä superlatiivit ole katteettomia: Viime kaudella TTK tavoitti jokaisella lähetyksellä vähintään puolitoista miljoonaa katsojaa, joten esiintyminen vaatii askelsarjojen lisäksi myös paineensietokykyä, kun pyörähdyksiä seurailee ruutujensa kautta useampi kuin joka neljäs suomalainen.

Tanssii Tähtien Kanssa ohjelmassa on jälleen tällä kaudella mukana 12 tanssiparia, jotka tavoittelevat sekä vaativan tuomariston että kotikatsomoissa jännittävän yleisön suosiota. Kilpailussa on mukana niin muusikoita, pappi kuin entisiä urheilijoita. Tällä kaudella nähtiin myös TTK-historian ensimmäinen naispari, kun ex-nyrkkeilijä Elina Gustafsson yrittää tyrmätä vastustajansa pari kerrallaan yhdessä Ansku Bergströmin kanssa. Alla esiteltynä kaikki kilpailun tanssiparit:Krista Siegfrids ennakkosuosikki viikosta toiseen!


Ennen ensimmäistä sunnuntaina 29. elokuuta nähtyä suoraa lähetystä kilpailun ennakkosuosikiksi oli nostettu laulaja Krista Siegfrids. Valovoimaisella ja energisellä Siegfridsillä on ennestään niin tanssi- kuin voimistelutaustaa ja avoimesti kilpailuhenkinen tuore äiti on ansainnut ennakkosuosikin paikkansa. Siegfridsin parina kisassa nähdään vasta toista kertaa TTK:ssa mukana oleva Anssi Heikkilä.

Toinen ennakkosuosikki ennen ensimmäistä liveä oli muun muassa näyttävistä musiikkivideotuotannoista tuttu Viivi Huuska.. Huuska ei kuitenkaan saanut yleisön tukea taakseen ja vaikka naisen parina oli moninkertainen voittaja Matti Puro niin pari putosi viidentenä parina pois kilpailusta.

Nyt kun takana on yksityista suoraa lähetystä ja lahdeksan pudotusta niin Krista Siegfrieds on edelleen tukeva ennakkosuosikki. Laualajan perässä tulevat tiukasti Ernest Lawson sekä Waltteri Torikkaa.
Pudonneet TTK-parit


Aki ja Katri tippuivat juuri finaalin alla:Jenni Poikelus ja Sami Helenius jättivät tunteikkaat jäähyväiset:Kiti Kokkonen tippui edellisen lähetyksen päätteeksi. Näyttelijä avasi kokemustaan hienosti omalla Instagram-tilillä:Viimeksi kisasta putosi (yllättäen) Sita Salminen!Viidentenä parina kisasta tippui edellisen lähetyksen päätteeksi Viivi Huuska sekä hänen tanssinopettajansa Matti Puro.Tässä Mikael Gabrielin ja Tiia Elgin terveiset putoamisen jälkeenKolmantena parina kisasta tippui duo Kristo Salminen & Saana AkiolaToisena parina TTK-kilpailusta tällä kaudella putosi ohjelman historian ensimmäinen "same sex" pari Elina Gustafsson sekä Ansku Bergström.