Tanssii Tähtien Kanssa 2021 - Lyö vetoa voittajasta!

Tanssii Tähtien Kanssa 2021 - Lyö vetoa voittajasta!
Tanssii Tähtien Kanssa 2021. Kuka voittaa TTK:n uuden kauden? Katso julkkistanssijoiden vedonlyöntikertoimet!


Päivitetty 18.10.2021

Krista Siegfrieds vaikutti kuudennen liven jälkeen lähes varmalta voittajalta! Naisen kertoimet laskivat vedonlyöntisivustoilla lähetys toisensa jälkeen aina parinvaihto viikolle asti mutta loistavasta tanssista huolimatta tilanne on nyt hieman rauhoittunut sekä tasoittunut. Siegfrieds on edelleen suosikki pelattavalla 2.00 kertoimella ja nyt kun kerroin on hieman noussut niin tässä voisi olla oiva tilaisuus rahastaa naisen voitolla!

Toinen loistava vaihtoehto vetokupongille voisi olla YleX:n iltapäiväjuontaja Jenni Poikelus. Sami Heleniuksen kanssa tanssiva Poikelus ei missään nimessä tule olemaan tuomariston mielestä voittaja mutta parilla on takanaan kansan tuki. Siitä osoituksena aiemmin voitettu tsemppipalkinto sekä jatkopaikka viikko toisensa jälkeen. Poikeluksen voittokerroin oli vielä muutama viikko sitten 50.00, pari viikkoa sitten 8.00 mutta nyt kerroin on kolmanneksi pienin, 4.50. Äänestävätkö YleX:n kuuntelijat Jenni Poikeluksen voittoon asti?

Tanssi Tähtien Kanssa 2021 - Tähtiparit


Suomen suurimmaksi viihdeohjelmaksi itseään mainostavassa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta starttasi elokuun lopussa 2021 jo 14. tuotantokausi. Eivätkä superlatiivit ole katteettomia: Viime kaudella TTK tavoitti jokaisella lähetyksellä vähintään puolitoista miljoonaa katsojaa, joten esiintyminen vaatii askelsarjojen lisäksi myös paineensietokykyä, kun pyörähdyksiä seurailee ruutujensa kautta useampi kuin joka neljäs suomalainen.

Tanssii Tähtien Kanssa ohjelmassa on jälleen tällä kaudella mukana 12 tanssiparia, jotka tavoittelevat sekä vaativan tuomariston että kotikatsomoissa jännittävän yleisön suosiota. Kilpailussa on mukana niin muusikoita, pappi kuin entisiä urheilijoita. Tällä kaudella nähtiin myös TTK-historian ensimmäinen naispari, kun ex-nyrkkeilijä Elina Gustafsson yrittää tyrmätä vastustajansa pari kerrallaan yhdessä Ansku Bergströmin kanssa. Alla esiteltynä kaikki kilpailun tanssiparit:Krista Siegfrids ennakkosuosikki viikosta toiseen!


Ennen ensimmäistä sunnuntaina 29. elokuuta nähtyä suoraa lähetystä kilpailun ennakkosuosikiksi oli nostettu laulaja Krista Siegfrids. Valovoimaisella ja energisellä Siegfridsillä on ennestään niin tanssi- kuin voimistelutaustaa ja avoimesti kilpailuhenkinen tuore äiti on ansainnut ennakkosuosikin paikkansa. Siegfridsin parina kisassa nähdään vasta toista kertaa TTK:ssa mukana oleva Anssi Heikkilä.

Toinen ennakkosuosikki ennen ensimmäistä liveä oli muun muassa näyttävistä musiikkivideotuotannoista tuttu Viivi Huuska.. Huuska ei kuitenkaan saanut yleisön tukea taakseen ja vaikka naisen parina oli moninkertainen voittaja Matti Puro niin pari putosi viidentenä parina pois kilpailusta.

Nyt kun takana on seitsemän suoraa lähetystä ja viisi pudotusta niin Krista Siegfrieds on edelleen tukeva ennakkosuosikki. Laualajan perässä yrittävät vielä pysyä mukana Jenni Poikelus, Ernest Lawson sekä Waltteri Torikkaa mutta ero kärkeen tuntuu kasvavan kun Siegfrieds ja Heikkilä nappaavat kymppejä viikosta toiseen.

Klikkaa ehdokkaan nimeä tai "Lyö veto" painiketta siirtyäksesi pelaamaan kohdetta.


Pudonneet TTK-parit


Viidentenä parina kisasta tippui edellisen lähetyksen päätteeksi Viivi Huuska sekä hänen tanssinopettajansa Matti Puro.Tässä Mikael Gabrielin ja Tiia Elgin terveiset putoamisen jälkeenKolmantena parina kisasta tippui duo Kristo Salminen & Saana AkiolaToisena parina TTK-kilpailusta tällä kaudella putosi ohjelman historian ensimmäinen "same sex" pari Elina Gustafsson sekä Ansku Bergström.Ensimmäisenä parina kilpailusta putosi Karina Kanala ja hänen valmentajansa Claudia Ketonen.