Tottenhamista mestari? Son maalipörssin voittoon? Lyö Vetoa!

Tottenhamista mestari? Son maalipörssin voittoon? Lyö Vetoa!
Valioliigajoukkue Tottenham Hotspur on aloittanut kauden väkevästi. Vedonlyöntisivustot tarjoavat Tottenhamin edesottamuksille tälle sesongille paljon vetokohteita. Laita lontoolaisia vetokunpongille tai lyö halutessasi vaikka vastaan!
Yksi tämän kauden vahvimmin aloittaneista Valioliigaseuroista on ollut Jose Mourinhon luotsaama Tottenham Hotspur. Joukkue on iskenyt kauden kuuteen otteluun 16 maalia ja lontoolaiset ovat tällä hetkellä kahden pisteen päässä kärkipaikkaa pitävästä Evertonista. Tottenhamin maalisuhde +8 on myös sarjan paras lokakuun 2020 lopussa.

Tottenham on pelannut jalkapallokaudella 2020/21 kaikki kilpailut huomioon ottaen nyt kaksitoistaottelua ja hävinnyt niistä vain yhden (kauden ensimmäinen). Briteissä onkin alettu jo pohtia, olisiko tämä se kausi, kun Tottenham vihdoin nappaa mestaruuden?


Muun muassa Harry Kanelta on tentattu mediassa Spursin mestaruusmahdollisuuksista. Mies oli vielä varovainen sanoissaan BBC:n haastattelussa ”On vielä aikaista puhua. Tiedän että tämä on klisee mutta meidän pitää edetä peli kerrallaan. Meillä on paljon opittavaa mutta pelit kuten tämä antavat itseluottamusta”. Kane totesi 0-1 päättyneen Burnley kamppailun jälkeen.

Vedonlyöntisivustot nostavat Spursin tällä hetkellä kolmanneksi suurimmaksi mestarisuosikiksi:Tottenham TOP4 seura ja paremmin sijoittunut kuin Arsenal?


Valioliiga on maailman kovatasoisin sarja ja erot kärjessä ovat pienet. Joka kausi 6-8 joukkuetta taisteleee TOP4 paikoista, jotka oikeuttavat Mestarien liigaan. Toissa kaudella UCL-finaalissa Liverpoolia vastaan esiintynyt Tottenham ei ole tällä kaudella isokorvaisen metsästyskarkeloissa mukana mutta Mourinho ja kumppanit halajavat varmasti sinne jälleen ensi kaudella. Eiköhän Spurs ole TOP4 joukkue kun kuluva Valioliigakausi on ohi?Yksi Valioliigan mielenkiintoisimmista paikalliskamppailusta on North London Derby eli Pohjois-Lontoon derby. Tässä ottelussa toisistaan ottavat mittaa ikiaikaiset viholliset Tottenham sekä Arsenal. Tottenham on ollut vuosia ja vuosikymmeniä niin sanottu pikkuveli tässä kaksinkamppailussa mutta asetelmat ovat viime aikoina hiljalleen muuttuneet. Tottenham on ollut nyt neljä kautta putkeen sarjataulukossa paremmin sijoittunut kuin Arsenal. Miten käy tällä kaudella?Harry Kane ja Son Heung-Min kohti kultaista kenkää!


Tottenhamin loistavan alkukauden kaksi tärkeintä tekijää ovat olleet Harry Kane sekä Son Heung-Min. Kaksikko dominoi tehotilastoja. Son johtaa maalipörssiä kahdeksalla maalilla, kun taas Kane pitää hallussaan syöttöpörssiä samaisella kahdeksalla maaliin johtaneella syötöllä. Syöttöjen lisäksi Kane on iskenyt itse jo viisi byyriä, mikä tarkoittaa sitä että brittipeluri on ollut mukana 13/16 Tottenhamin tämän kauden maalissa. Tämä dynaaminen duo löytyykin vedonlyöntikertoimissa TOP5 tonteilta niin maali- kuin syöttöpörssin voittoskabassa.