Kaikkien aikojen isoin Suomessa järjestetty jalkapallo-ottelu tulee kesällä – Mutta minkä joukkueiden välillä?

Kaikkien aikojen isoin Suomessa järjestetty jalkapallo-ottelu tulee kesällä – Mutta minkä joukkueiden välillä?
Kuten on tiedetty jo kahden vuoden ajan, UEFA Super Cup järjestetään tänä vuonna Helsingin Olympiastadionilla. Mutta minkä joukkueiden välillä?
Nyt on hyvä aika luoda katsaus 10. elokuuta koittavaan UEFA Super Cupiin, joka järjestetään ensi kertaa Suomessa, Helsingin uusitulla Olympiastadionilla. Joukkueita ei vielä luonnollisesti tiedetä – tässä pelissähän kohtaavat Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan voittajat –, mutta sen pitäisi olla selvää, että kyseessä tulee olemaan isoin Suomessa koskaan pelattu jalkapallo-ottelu ja se tullaan mitä todennäköisimmin myymään loppuun. Vielä ei liput ole myynnissä.

Mitkä joukkueet Helsingissä voitaisi nähdä? Mahdollisuudet ovat monet. Eurooppa-liigassa Barcelona on yhä selvä suosikki, vaikka on tupeloinut kauden aikana paljon ja Galatasaraytakin vastaan maalit olivat hieman tiukassa, tuloksena nihkeä 1-0-yhteistulos. Siitä kuitenkin lähdetään, että Barca menee heittämällä jatkoon Frankfurtista, jonka se sai vastaan puolivälierään. Sitten tuleekin kertaluokkaa kovempia porukoita vastaan, mutta tokihan jokaista niistäkin vastaan Blaugrana on edelleen suosikki. Ainakin, jos se pääsee kuuman Aubameyangin johdolla samaan ilmiliekkiin kuin edellisessä El Clasicossa, jossa se käveli täysin Realin yli 4-0-tuloksella.Mestarien liigassa ollaan vielä enemmän jännän äärellä. Englantilaisjoukkue on tuplasuosikkina Man Cityn ja Poolin taistellessa kannusta sekä Valioliigassa että Euro-peleissä. City nyt on samassa paikassa joka vuosi, mutta vielä ei ole onnistanut. Takana niskaan hengittää Bayern, joka ei ole ehkä ihan siinä terävimmässä formissaan, ja Real, joka lähes yksin Benzeman johdolla kaatoi PSG:n edellisessä vaiheessa. Rellu ei tässä vaiheessa vaikuta siltä todennäköisimmältä voittajalta, mutta olisihan El Clasico Töölön kesäillassa mieletön homma.Pick your poison!


Näistä innokkaimmat voivat lähteä yhdistelemään odottamaansa tai toivomaansa finaalikaksikkoa vapaasti yhdistämällä kaksi voittajavetoa. Siellä saa ihan mielenkiintoisia pareja aikaiseksi, kuten asiaan kuuluukin, kun Super Cupista on kyse!