Kuinka katsoa tenniksen US Open 2015 -turnaus ilmaiseksi netissä

Kuinka katsoa tenniksen US Open 2015 -turnaus ilmaiseksi netissä
Voit katsoa tenniksen US Open -turnausta suorana täysin ilmaiseksi Unibet TV:n välityksellä. Lue helpot ohjeet, tarkasta otteluohjelma ja tarkas Jarkko Niemisen ja muiden suosikkipelaajiesi ottelut.
Pääset seuraamaan tenniksen US Open -turnausta suorana ilmaiseksi Unibet TV:stä. Kauden viimeisessä Grand Slam turnauksessa on mukana Suomen oma Jarkko Nieminen. Katso Jarkko Niemisen uran viimeistä Grand Slam -turnausta suorana Unibet TV:n kautta.

Näin katsot US Open-turnauksen ilmaiseksi


Pelien katsominen Unibet TV:ssä on helppoa. Sinun tulee vain liittyä Unibet-vedonlyöntisivustolle ja tehdä talletus pelitilillesi.

Pelitilisi saldon tulee olla vähintään 0,01€, jotta voit nähdä US Open-pelit livenä. Tästä syystä sinun tulee tallettaa Unibetille, mutta talletusta ei tarvitse pelata vaan se on nostettavissa pois myöhemmin.

Voit tallettaa Unibetille seuraavin menetelmin:

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill
Neteller
Paysafecard

Minimitalletus Unibetille on 10€ korteilla, 15€ muilla tavoilla. Tavan pankkisiirrossa ei ole alarajaa, mutta tämä talletus kestää kauemmin kuin muut.

Liity Unibetille tästä linkistä --->>

Jos Unibet ei sivustona ole entuudestaan tuttu lue meidän Unibet-arvostelumme.

p.s. uudet pelaajat saavat nyt Unibetiltä kauttamme peräti 100€ ensitalletusbonuksen, joten tilinavaus kannattaa tästäkin syystä.

Kuinka katsoa tenniksen US Open 2015 -turnaus ilmaiseksi netissä

Mitä muuta Unibet TV:n live stream näyttää?


US Openin lisäksi Unibet TV:stä pääset seuraamaan huippu-urheilua laidasta laitaan. Pääpaino on jalkapallossa, josta näytetään mm. La Ligaa, Serie A:ta, Ruotsin ja Tanskan pääsarjoja, Venäjän liigaa ja otteluita Puolasta.

Jalkapallon lisäksi tarjolla on KHL:ää, lentopalloa, koripalloa, baseballia, huipputennistä, pingistä, rugbya ja paljon muuta.


Seuraa US Openin etenemistä


Voit seurata US Open Grand Slam turnausta kätevästi US Openin omilta nettisivuilta. Sivustolta löydät turnauskaaviot, otteluohjelmat ja viimeisimmät uutiset koskien miesten ja naisten sarjoja.

Siirry US Open 2015 turnaussivulle!

Lue Veikkausbonukset.com US Open turnausennakkoOlemme ennakoineet US Openin kulkua ja nyt sinulla on hieno mahdollisuus lukea läpi kattava analyysi turnauksen kulusta. Lue US Open 2015 ennakkomme!