Håland maalipörssin voittoon? – Aseta ennakkovedot Valioliigan seuraavasta kaudesta jo nyt!

Håland maalipörssin voittoon? – Aseta ennakkovedot Valioliigan seuraavasta kaudesta jo nyt!
Isot vedonlyöntisivustot tarjoavat jo nyt mahdollisuuden asettaa muutamia erikoisvetoja Valioliigaan kaudelle 2022-23. Tämä on huvittavaa, sillä edellinenkin kausi on vielä kesken! Kuva: Getty Images
Valioliiga nappasi ensi kaudeksi ison kalan, kun norjalaiskomeetta Erling Hålandin siirto Dortmundista Cityyn varmistui.

Tämä sai pari isoa vedonlyöntisivustoa intoutumaan toden teolla, sillä voit jo nyt asettaa muutamia erikoisvetoja Valioliiga-kauden 2022-23 osalta todella aikaisin. VB käy nämä kohteet pikaisesti läpi ja katsoo, löytyykö joukosta pelattavaa, vaikka ne enimmäkseen vaikuttavatkin lähinnä hupaisilta jännitysvedoilta.

City taas vahvoilla


Manchester City on antanut tällä kaudella aivan turhan paljon siimaa Liverpoolille siihen nähden, kuinka paljon sen johto oli alkuvuodesta. Mutta kyllä se silti vahvasti näyttää siltä, että Cityn mestaruus pitää. Kuinka onnistuneena kautta voidaan silti pitää, kun jälleen kerran menestys Mestarien liigassa jäi haaveeksi?

Bookerit ovat silti sitä mieltä, että myös ensi kaudella joukkue on vahvoilla, ja mitään järkisyytä ei olekaan olla tähän uskomatta. William Hill ja Mr Green tarjoavat mahdollisuuden veikata Cityn ensi kauden palkintojen määrää välillä 0-4. Tähän kuuluvat siis Valioliiga, Mestarien liiga, EFL Cup ja FA Cup. Neljässä yksikään ei ole vielä onnistunut, mutta tällä kaudella Pool on jo ollut lähellä. Näyttää vähän siltä, ettei se onnistu, mutta kolmeen on hyvät saumat.

Cityn ensi kauden osalta tämä on kiperä kohde. Varsinkin vähän vähemmän arvostetut cup-kilpailut ovat veikkaajan kannalta aikamoista arpapeliä, sillä joukkueet eivät välttämättä satsaa näihin kovin paljon eivätkä aina pelaa ykkösmiehistöllä. EFL Cupin finaalissa City on ollut tuttu näky, mutta FA Cupin finaalissa se on ollut edellisen kymmenen kauden aikana vain kahdesti ja voittanut näistä toisen. Kun Mestarien liigastakin track record on aika murheellinen, niin kyllä se 1-2 aika todennäköiseltä vaikuttaa. Olisiko kahden palkinnon kerroin 3,75 testin arvoinen?Ihmepoika lunastaa lupaukset, vai…


Hålandilla on urallaan seuraavan askeleen aika. Moni futismaailmassa on seurannut häntä siitä asti, kun hän iski yhdessä U20-maajoukkuepelissä mykistävät yhdeksän maalia keväällä 2019. Tämän jälkeen mies on osoittanut olevansa maalintekijä myös aikuisten kentillä, ja Bundesliigassa on kulkenut. Dorressa on syntynyt hienot 62 maalia 67 peliin, vaikka loukkaantumisiakin on ollut varsinkin tällä kaudella.

William Hill tarjoaa Hålandista erikoiskohdetta, joka vaatii sekä Cityn Valioliiga-mestaruuden että norjalaiselle maalipörssin voiton ensi kaudella. Kerroin 6 ei valitettavasti vaikuta hirveän pelikelpoiselta. Kaikesta huolimatta tämä on pelaajalle silti näytönpaikka uusissa ympyröissä, ja jää nähtäväksi, miten kasetti kestää nyt, kun sitä ensi kertaa tässä mittakaavassa mitataan. Lisäksi yksikin loukkaantuminen sotkee kuvion pahemman kerran. Sama koskee pelkän maalikuninkuuden kerrointa, joka on tässä vaiheessa 4,50.

Voit veikata myös pelaajan maalimäärää, jolle on tarjolla seuraavat linet. Nämäkin on varsin korkealle asetettu, jos haluaisi veikata sitä, että Håland onnistuu hyvin uudessa seurassaan. Floppaamisen veikkaajalle löytyy alle 19,5 maalia kertoimella 2,75, mistä löytyy ehkä jopa se paras value. Koska 17-19 maaliakaan ei ole ihan vähän Valioliigassa, jossa tällä maalimäärällä voidaan yltää jopa maalipörssin top-3:een.Lisäksi Hålandin osalta voit veikata jo sitä, voisiko hän voittaa sekä Valioliigan että Mestarien liigan maalikuninkuuden, voittaisiko hän PFA:n Vuoden pelaaja -palkinnon ja tekeekö hän hattutemppuja Valioliigassa. Myös koko kauden maalimäärää kaikki kilpailut mukaan lukien voi veikata, mille saa kuitenkin jostain syystä vain yhden todella korkean linen 49,5 maalia. Tämä on testin paikka vain totaaliselle fanipojalle tai -tytölle, joka luottaa siihen, että viimeistelyjä syntyy tasaisesti koko kauden ajan kaikissa kilpailuissa ja että City menee Mestarien liigassa pitkälle. Aika utopialta tuntuu, mutta never say never.Hattutemppuvedot nousevat tässä kiinnostavimmiksi. Nuorukainen on onnistunut hattutempussa jo todella monta kertaa urallaan, ja kun kirjoitan tätä artikkelia, viimeisimmästä on aikaa alle kolme viikkoa! Kahden maalin ilta ei ole kaverille millään tavalla harvinaisuus – ainakaan Saksassa. Olisiko siis vähintään kaksi hattutemppua ensi kaudellakin realismia? Todennäköisesti. Tälle saa kertoimeksi 2,75.Kirsikkana kakun päälle pari H2H-vetoa. Bundesliigassa maaleja on syntynyt mukavaan tahtiin, mutta Lewandowskiin verrattuna maalimäärät ovat vielä olleet paperia, mihin vaikuttaa myös toki oma joukkue. Ensimmäisellä kokonaisella Dortmund-kaudellaan Håland oli maalipörssin kolmas, ja sama sijoitus näyttää olevan tämän kauden päätteeksi. Entä kun kilpakumppaneiksi tulee uudet ukot eliittiosastolta, Liverpoolin Mohamed Salah ja Tottenhamin Harry Kane? Salahia vastaan norjalainen on rankattu tasavahvaksi ja Kanea vastaan suosikiksi.

Jäävätkö molemmat tosiaan ihmepojan taakse?