Valioliiga maalipörssi - Katso kertoimet ja lyö vetoa voittajasta!

Valioliiga maalipörssi - Katso kertoimet ja lyö vetoa voittajasta!
Taistelu Valioliigan maalipörssin voitosta käy kuumana. Meneekö voitto tutuille supertähdille vai jyrääkö Teemu Pukki rinnalle ja ohi?
Valioliigakausi 2019/20 alkoi elokuun alussa ja syyskauden ensimmäiset kierrokset ovat olleet todella mielenkiintoista seurattavaa. Suuret mestarisuosikit Liverpool sekä Manchester City ovat ottaneet heti kauden alusta alkaen kärkipaikat haltuunsa ja myös maalipörssin kärjestä löytyy tuttu nimi, urallaan jo kerran maalipörssin voittanut Cityn argentiinalaiskärki Sergio Aguero. Vaikka sarjataulukon ja maalipörssin kärjestä löytyvät juuri ne nimet joiden siellä kauden alla ennakoitiinkin olevan niin kuten todettua, kauden alku on ollut todella mielenkiintoinen.

Valioliiga maalipörssi - Vedonlyöntikertoimet vaihtelevat


Valioliigan maalipörssi oli kaudella 2018/19 kolmen kauppa. Sarjan maalikuninkuus meni jakoon Liverpool-duo Mo Salahin & Sadio Manen sekä Arsenalin Pierre-Emerick Aubameyangin kesken. Kaikki kolme afrikkalaistähteä nakuttivat 22 maalia menneellä Valioliigakaudella. Neljäntenä maalipörssissä oli Sergio Aguero 21 osumallaan ennen Leicesterin Jamie Vardya sekä pelaajan 18 maalia. Vardyn perässä seuraavana kunniataulukossa majailivat brittihyökkääjän maamiehet Harry Kane sekä Raheem Sterling jotka pöllyttyivät kumpikin maaliverkkoa 17 kertaa.

Kaikki edellä mainitut pelaajat ovat tällä kaudella isoja ennakkosuosikkeja pokkaamaan Valioliigan parhaalle maalintekijälle ojennettavan kultaisen kengän. Vedonlyöntisivusto Unibet pitää City-hyökkääjää Agueroa suurimpana voittajasuosikkina tarjoamalla miehen maalipörssin voitolle kertoimen 3.75. Tältä näyttävät Uninbetin maalipörssin TOP 5 kertoimet juuri nyt:

Unibet – Tekee eniten maaleja kilpailussa


Sergio Aguero – 3.75
Pierre-Emerick Aubameyang – 5.50
Harry Kane – 5.50
Mohammed Salah – 6.50
Raheem Sterling – 10.00

Unibet


Kuten jalkapallofanit niin myöskään vedonlyöntiyhtiöt eivät ole täysin yksimielisiä siitä kuka pelaajista on todella suurin ennakkosuosikki maalipörssin voittajaksi. Esimeriksi Coolbet näkee TOP 5 maalipörssin voittajakertoimet hieman eri tavalla kuin Unibet.

Coolbet – Premier League Top Scorer 2019/20


Sergio Aguero – 4.00
Harry Kane – 5.50
Pierre-Emerick Aubameyang – 6.00
Mohammed Salah – 7.00
Raheem Sterling – 9.00

Coolbet


Mutta hetkinen, missä on Teemu Pukki?
teemu pukki valioliiga maalipörssi

Teemu Pukki Baby

Teemu Eino Antero Pukki
on ollut yksi koko Valioliigan alkukauden kuumimmista pelaajista. Norwich Cityn hyökkääjä viimeisteli uransa viiteen ensimmäiseen Valioliigaotteluun peräti 6. maalia ja kotkalainen onkin komeillut koko kauden alun maalipörssissä muun muassa Salahin, Kanen sekä Sterlingin yläpuolella. Ennen Valioliigakauden alkua Unibet tarjosi hieman reilua 2.00 kerrointa sille, että Pukki onnistuu viimeistelemään Valioliigassa debyyttikaudellaan yli 9.5 maalia. Pukki viimeisteli kahdella ensimmäisellä ottelukierroksella Liverpoolia sekä Newcastlea vastaan yhteensä 4. maalia jonka jälkeen edellä mainittu kohde hävisi vedonlyöntilistoilta…

Tässä Pukin Valioliigauran ensimmäinen mutta ei ehkä viimeinen hattutemppu:


Nykyisellä maalitahdilla Pukki on menossa heittämällä yli kymmenen maaliin kauteen. Suomalainen on osoittanut vaarallisuutensa ja kyvykkyytensä onnistumalla maalinteossa niin Liverpoolia, Chelsea kuin Manchester Cityäkin vastaan. On siis turha maalailla, etteikö Pukki onnistuisi suurseuroja vastaan maalinteossa. Viime kaudella maalipörssinvoitto jaettiin 22 osumalla joka tarkoitti 38 ottelua pelanneen Mo Salahin kohdalla 0.58 maalikeskiarvoa per peli. Juuri nyt tulikuuma suomalaishyökkääjä on tässä vauhdissa hyvin mukana ja Unibetin tarjoama kerroin (21.00) Pukin maalikuninkuudelle on jopa hienoisesti houkutteleva. Coolbet pistää vielä hieman paremmaksi lyömällä Pukin maalipörssin voitolle kertoimen 25.00. Kuinka paljon osumia Pukki-Party sitten lopulta tuottaa? Se jää nähtäväksi mutta jos Callum Wilson (14 maalia) ja Alexandre Lacazzette (13 maalia) olivat viime kauden päätteeks Valioliigan maalintekijöiden TOP 10:ssä niin uskallamme väittää, että sitä on myös, ilman loukkaantumisia, Teemu Pukki tällä kaudella.
Maalipörssi mustat hevoset


Teemu Pukin lisäksi alkanut Valioliigakausi on nostanut myös muita yllättäviä nimiä maalipörssin kärkikahinoihin. Yksi näistä on juuri Teemu Pukin kanssa viime kaudella Championshipin maalikuninkuudesta kovaa vääntöä käynyt Chelsean Tammy Abrahams. Nuori hyökkääjä on jättänyt lontoolaisseurassa Oliver Giroudin vaihtopenkille, kiittänyt vastuusta ja viimeistellyt kuuden kierroksen jälkeen jo 7. maalia ollen alkukauden toiseksi paras maalintekijä Sergio Agueron perässä. Toinen ”Pukin varjoon” jäänyt pelaaja on ollut Burnleyn Ashley Barnes, joka päätti viime kauden tekemällä kuudessa viimeisessä ottelussa 3. maalia ja aloitti kuluvan kauden tekemällä 4. maalia kolmeen ensimmäiseen kierrokseen. Jamie Vardy on myös sellainen nimi jota ei pidä unohtaa, Leicester-ikoni löysi kesken viime kauden maalijyvän uudelleen, kun manageri Brendan Rodgers otti ketut komentoonsa. Tässä vielä pientä kerroinvertailua maalikuninkuutta tavoitteleville ”mustille hevosille”.


Unibet – tekee eniten maaleja kilpailussa


Tammy Abraham – 14.00
Teemu Pukki – 21.00
Jamie Vardy – 34.00
Ashley Barnes – 101.00

UnibetCoolbet – Top Goal Scorer 2019/2


Tammy Abraham – 14.00
Teemu Pukki – 25.00
Jamie Vardy - 30.00
Ashley Barnes – 75.00

Coolbet


Kenen sinä uskot voittavan Valioliigan maalipörssin?


Keskustelu Valioliigan ympärillä on tällä hetkellä ennätyksellisen kuumaa Suomessa. Valioliiga on ehdottomasti suosituin jalkapallosarja kotimaassamme mutta erityisesti Teemu Pukin edesottamukset ovat nostaneet sarjan suosiota entisestään. Onko sinulla sanasi sanottavana maalipörssin suhteen tai ylipäätään kuluvasta Valioliigakaudesta? Ota osaa keskusteluun Telegram-ryhmässämme!