Lyö vetoa Newcastle Unitedin tulevaisuudesta!

Julkaistu: 20.05.2020 10:04

Lyö vetoa Newcastle Unitedin tulevaisuudesta!
Valioliigaseura Newcastle United on siirtymässä uuteen omistukseen ja samalla joukkueen taakse tulee sarjan rikkaimmat omistajat. Miten tämä näkyy siirtomarkkinoilla ja menestyksessä tulevina vuosina? Lyö vetoa!
Valioliigaseura Newcastle United on hyvin todennäköisesti vaihtamassa omistajaa kesän 2020 aikana. Seuran nykyinen omistaja Mike Ashley on pitänyt seuraa käsissään vuodesta 2007 alkaen eikä hän ole nätisti sanottuna Newcastle-fanien suosikki. Ashley ilmoitti myyntihaluistaan jo vuonna 2017 mutta vasta nyt kaupat ovat lähes tulkoon kätellyt.

Lehtitietojen mukaan Ashley on hyväksynyt Saudi-arabialaisten öljymiljardöörien tukeman PCP Capital Partnersin 345 miljoonan euron arvoisen tarjouksen perinteikkäästä joukkueesta. Valioliiga on saanut tiedon kaupasta ja sarja suorittaa asian tiimoilta oman tutkinnan ja hyväksyy kaupan.

Nouseeko Newcastle suurseuraksi?


Newcastle United on ollut vuosia Valioliigan alemman keskikastin joukkue. Harakat eivät ole mässäilleet menestyksellä eikä pelaajahankinnoilla. Saudi-Arabiasta tulevat isot rahat nostavat joukkueen kuitenkin uudelle tasolle ja joukkueen odotetaan taistelevan lähivuosina sekä Mestarien liiga mestaruudesta että supertähtien hankinnasta suurseurojen kuten Manchester Cityn ja La Liga jättiläisen FC Barcelonan rinnalla.

Vedonlyöntiyhtiö Betfair onkin nyt avannut täysin oman spesiaalikohteiden valikoiman Newcastlen tulevaisuutta käsittelevien vedonlyöntikohteiden parissa. Alla lista Betfaisin varsin mielenkiintoisista Newcastle vedonlyöntikohteista.