Lyö vetoa Newcastle Unitedin tulevaisuudesta!

Lyö vetoa Newcastle Unitedin tulevaisuudesta!
Valioliigaseura Newcastle United on viimein siirtnyt uuteen omistukseen ja samalla joukkueen taakse tulee sarjan rikkaimmat omistajat. Miten tämä näkyy siirtomarkkinoilla ja menestyksessä tulevina vuosina? Lyö vetoa!
Valioliigaseura Newcastle United on vihdoin vaihtanut omistajaa. Seuran ex-omistaja Mike Ashley piti seuraa käsissään vuodesta 2007 alkaen eikä hän ollut nätisti sanottuna koskaan Newcastle-fanien suosikki. Ashley ilmoitti myyntihaluistaan ensimmäisen vuonna 2017 ja jo kesällä 2020 kaupat näytti olevan varmat mutta erinäisten ongelmien myötä diili saatiin käteltyä vasta nyt syksyllä 2021.

Ashley myi seuran Saudi-Arabian prinssille Mohammed bin Salmanille sekä hänen hallinnoimalle Public Investmen Fundille. Kaupan myötä Koilis-englantilaisesta seurasta tuli kerta rysäyksellä jalkapallomaailman jättiläinen (taloudellisesti mitattuna) ja Valioliigan rikkain seura. Miten seuran taakse tulevat rahavirrat sitten näkyvät konkreettisesti viheriöllä?

Nouseeko Newcastle suurseuraksi?


Newcastle United on ollut vuosia Valioliigan alemman keskikastin joukkue. Harakat eivät ole mässäilleet menestyksellä eikä pelaajahankinnoilla. Saudi-Arabiasta tulevat isot rahat nostavat joukkueen kuitenkin uudelle tasolle ja joukkueen odotetaan taistelevan lähivuosina vähintään Mestarien liiga edustuspaikasta että supertähtien hankinnasta suurseurojen kuten Manchester Cityn ja Ligue 1 jättiläisen PSG:n rinnalla.

Lukuisat vedonlyöntisivustot ovat nyt avanneet erilaisia vedonlyöntikohteita Newcastlen tulevaisuuteen ja seuran pelaajahankintoihin liittyen. Erityisesti brittisivusto Betfair on innostunut Newcastle-vedoista ja sivusto on avannut täysin oman spesiaalikohteiden valikoiman Newcastlen tulevaisuutta käsittelevien vedonlyöntikohteiden parissa. Alla lista Betfaisin varsin mielenkiintoisista Newcastle betseistä.Manageri vaihtoon ja uusia pelaajia sisään?


Jotta jalkapallojoukkue voi menestyä tarvitaan luonnollisesti hyvä valmentaja sekä joukkueellinen kovia pelaajia. Newcastle on tällä hetkellä Valioliigassa putoamisviivan alapuolella eikä joukkueella ole Valioliigakaudella 2021/22 vielä yhtään voittoa. Tällä hetkellä pidetetäänkin 100% varmana että joukkueen manageri Steve Bruce saa lähteä. Brucen mukana poistuu luultavasti myös muutama pelaaja uusien nimien tullessa sisään tammikuun siirtoikkunassa. Uusien omistajien vähimmäisvaatimus kuluvalle kaudelle on varmasti joukkueen säilyttäminen sarjassa jotta uusi kokonainen kausi voidaan aloittaa Valioliigassa eikä Englannin mestaruussarjassa.

Vedonlyöntisivustot tarjoavatkin jo nyt runsaasti mahdollisuuksia veikata Newcastlen seuraavaa manageria. Pienintä kerrointa sivustoilla kuten Unibet ja Betsson tarjotaan Saksan Bundesliigassa Borussia Dortmundia vuosina 2018-2020 valmentaneelle Lucian Favrenille. Muita Newcastleen yhdistettyjä nimiä ovat muun muassa Antonio Conte sekä Glasgow Rangersin peräsimessä hyvää jälkeä tehnyt Steven Gerrard. Entisen Liverpool-legenda Gerrardin siirtyminen Newcastlen peräsimeen olisi myös suomalaisittain varsin mielenkiintoista sillä Gerrard arvostaa isosti Glasgowin työmyyrää Glen Kamaraa joka on vuosien saatossa yhdistetty aiemminkin Newcastleen...

Alla esiteltynä kertoimia Newcastlen uudelle managerille sekä poimintoja pelaajasiirtokertoimista.Burnley-puolustaja James Tarkowskin siirtoa Newcastleen pidetään tällä hetkellä todennäköisenä. Siirtohuhuissa on mainittu myös erittäin vahvasti nimi Mauro Icardi ja hänelle ei ole tarjolla kerrointa lainkaan? Tietävätkö Betfairin pikkulinnut jotain mitä me emme? Lue Icardi huhuista lisää uutisestamme.