Miten käy Valioliigassa? Ex-tähtipelaajat kertovat

Miten käy Valioliigassa? Ex-tähtipelaajat kertovat
Kuinka Valioliigan entiset tähtipelaajat arvioivat tulevaa kautta? Mitä sanovat Ian Rush, Jamie Carragher, Phil Neville ja Stan Collymore?
Asiantuntija on aina asiantuntija. Voisi kuvitella, että Valioliigan suurimmat asiantuntijat ovat entisiä pelaajasuuruuksia, jotka ovat nähneet ja kokeneet kaiken.
Rush, Carragher, Neville, Collymore ja muut ovat kertoneet omat näkemyksensä tulevasta Valioliiga-kaudesta. Löytyisikö näistä ajatuksista totuuden siemen?

Ian Rush: Liverpool!


Liverpoolin entinen hyökkääjälegenda Ian Rush vinkkaa oman seuransa menestystä. Liverpool on nyt taas Rushin mukaan tarpeeksi hyvä voittamaan koko Valioliigan.
”Kärkijoukkueita on neljä, ja Manchester City tietenkin se joukkue, joka pitää voittaa”, Rush sanoi. Tuohon lausuntoon ei kummoistakaan asiantuntemusta tarvita.
Kuinka Rush sitten perustelee Liverpoolin mahdollisuudet uuteen liigamestaruuteen?
”Liverpool on altavastaaja, mutta se sopii heille ja Joe Gomezin, Jordan Hendersonin ja Virgil van Dijkin saaminen takaisin loukkaantumisista on kuin olisi hankkinut kolme uutta pelaajaa. Jos he pysyvät pelikunnossa, ei ole mitään syytä miksi Liverpool ei voisi haastaa jälleen.”

Koronarajoitusten päättyminen on myös Rushin mielestä Liverpoolille etu.
”Liverpoolin suurin takapakki viime kaudella oli yleisön puute. Joukkue hävisi kuusi kotimatsia ensimmäisen kerran seuran historiassa.”Carragher ja Neville: City vie mestaruuden


Sky Sportsin asiantuntijat, ex-Liverpool Jamie Carragher sekä ex-Man United Gary Neville, ovat kumpikin sitä mieltä, että Manchester City voittaa taas mestaruuden. Takaa-ajajien järjestyksestä kaksikko on sitten hieman eri mieltä. Kumpikin nostaa Chelsean Man Cityn ykköshaastajaksi, mutta tämän jälkeen Carragher on Liverpoolin kannalla ja Neville Man Unitedin kannalla.
Neville oli kauden alkuviikoilla tehdyssä haastattelussa sitä mieltä, että Arsenal tulee olemaan pettymys. Se arvio näyttää toteutuvan.
Carragher taas arvioi, että Brighton ja Everton pelaavat hyvän kauden.Collymore: Ronaldo nostaa Unitedin kärkeen


Entinen Liverpoolin ja Aston Villan kärkipelaaja Stan Collymore on sitä mieltä, että Cristiano Ronaldo on se tekijä, joka nostaa Manchester Unitedin taas entiseen kukoistukseen. Ronaldon paluuottelussa Old Traffordilla oli Collymoren mukaan samaa tunnelmaa kuin silloin, kun Eric Cantona palasi kung-fu -potkusta tulleen pelikiellon jälkeen.
”Cantona oli mies, joka aloitti Unitedissa vallankumouksen, ja Ronaldo tekee heistä taas pelätyn joukkuee, ja vielä tuplanopeudella”, Collymore kirjoitti Daily Mirrorissa.