Valioliigan vedonlyöntiennakko 2019-2020

Valioliigan vedonlyöntiennakko 2019-2020
Valioliiga alkaa jälleen 9. elokuuta 2019. Katso vedonlyöntikertoimet tulevaan kauteen!
Valioliigan vedonlyöntiennakko 2019-2020

Valioliiga kauden alkuun on jäljellä viisi päivää, kun perjantaina 9. elokuuta klo 22:00 Mestarien liigan mestaruutta juhlinut Liverpool kohtaa Anfieldillä, Valioliigaan nousseen Teemu Pukin Norwichin.

Edessä on jälleen erittäin mielenkiintoinen kausi ja tässä ennakossa käsittelen tulevan kauden potenttiaalisia mestarisuosikkeja, putoajia sekä yllättäjää. Manchester City vei viime kaudella mestaruuden vain pisteen erolla toiseksi sijoittuneeseen Liverpooliin nähden ja voi olla, että tällä kaudella mestaruudesta taistellaan vieläusean joukkueen kesken.

Valioliigan TOP- 3:n taistelusta on lupa odottaa tasaista ja seuraavaksi nostan esille omat näkemykset tulevan kauden kärki kolmikosta, putoajista ja yhdestä potentiaalisesta yllättäjästä.


Valioliigan Top 3 kaudella 2019-2020


Man City: Pidän Cityä suurimpana voittajasuosikkina. Cityllä on ollut rauhallinen kesä siirtomarkkinoilla, koska miksi sitä voittavaa kokoonpanoa menisi vaihtamaan. City on kuitenkin hommannut pari tärkeää vahvistusta, joista erityisesti Rodrilla tulee olemaan tärkeä rooli keskikentällä, tarjoten Pepille mahdollisuuden lepuuttaa välillä viime kaudella isot minuutit pelannutta Fernandinhoa.

Liverpool: Uskon, että Liverpool tulee olemaan Cityn ykköshaastaja myös alkavalla kaudella. Viime kaudella Mestareiden liigan voittanut ja Valioliigassa kaksi pistettä Citylle jäänyt Liverpool tulee olemaan tälläkin kaudella mukana Valioliigan mestaruustaistelussa.
Liverpool on yksi Valioliigan suosikeista kaudella 2019-2020


Pool ei ole tehnyt mitään merkittäviä siirtoja kesän siirtoikkunassa, eikä tule montaa myöskään tekemään. Pelaajisto on tullut tutuksi Kloppille ja hänen ajamansa pelitapa on iskoistunut hyvin nykyiseen pelaajistoon.


Tottenham: Viime kaudella neljänneksi jäänyt Spurs pelasi Mestareiden liigassa itsensä finaaliin, ja mikäli he pystyvät pelaamaan samalla tasolla myös tulevalla kaudella, tulevat he pelaamaan Valioliigan mestaruudesta. Cityn tavoin maltillisesti siirtomarkkinoilla operoinut Spurs onnistui hommaamaan hyvän vahvistuksen keskikentälleen- Tanguy Ndombele saapui Spursiin Lyonista noin 60milj. € hintaan.

Pelikohteeksi valikoituu lähes neljän kertoimella Liverpool. Parhaimman kertoimen Liverpoolille tarjoaa 888sport, joka tarjoaa myös 100€ talletusbonuksen uusille pelaajille.

Klikkaa joukkueen nimeä tai "lyö veto" painiketta siirtyäksesi pelaamaan kohdetta.

Putoamistaistelu:Sheffield United: Nousijajoukkue on odotetusti joutunut hommaamaan paljon uusia pelaajia, mutta pelaajisto on silti aivan liian heikkotasoinen Valioliigaan. Pienillä resursseilla operoiva Sheffield tulee taistelemaan putoamista vastaan, mutta luultavasti tuloksetta.

Norwich : Teemu Pukin edustama Norwich on Sheffieldin tapaan toinen nousija, joka tulee löytämään itsensä putoamistaistelusta. Norwich on onnistunut Sheffieldiä paremmin kesän siirtomarkkinoilla, mutta joukkueen taso on silti Valioliigan häntäpäässä.

Brighton: Uskon, että Brighton on kolmas putoaja tämän kauden Valioliigasta. Uuden ja melko kokemattoman managerin alaisuudessa kautensa aloittava Brighton ei ole vielä toistaiseksi hommannut kuin yhden vahvistuksen. Materiaaliltaan Brighton on aivan liian köykäinen Valioliigaan, ja ellei todellisia vahvistuksia tule sisään, ei Brightonin tasoisella kokoonpanolla ole todellisia mahdollisuuksia pysyä sarjassa. Keskuspuolustus sekä ysipaikka olisivat ensisijaisesti vailla uusia hankintoja.

Pelikohteeksi viimeisestä sijasta valikoituu nousijajoukkue Sheffield United. Parhaimman kertoimen löydämme Rizk vedonlyöntisivustolta, joka myös tarjoaa 100€ talletusbonuksen uusille pelaajille.

Klikkaa joukkueen nimeä tai "lyö veto" painiketta siirtyäksesi pelaamaan kohdetta.

Kauden yllättäjä:Uskon, että West Ham tulee olemaan kauden suurin yllättäjä. Kokenut manageri Manuel Pellegrini on tehnyt muutamia hyviä täsmähankintoja sekä päässyt ongelmapelaajan maineessa olevasta Marko Arnautovicista eroon. Sisään ovat tulleet mm. Pablo Fornals sekä Sebastian Haller, jota ollaan pidetty ennakkoon yhtenä kesän parhaimmista siirroista. West Hamin materiaali on riittävän laaja ja hyvätasoinen, ja siksi uskon, että he ovat tämän kauden suurin yllättäjä Valioliigassa.

West Hamille korkeimman kertoimen kymmenen parhaan joukkoon sijoittumisesta löydämme suositulta Betfair sivustolta. Betfair tarjoaa muiden sivustojen tapaan 100%/100€ bonuksen.

Klikkaa joukkueen nimeä tai "lyö veto" painiketta siirtyäksesi pelaamaan kohdetta.