Peittääkö lumi Jouluaattona maan? Veikkaa!

Peittääkö lumi Jouluaattona maan? Veikkaa!
Pääseekö Joulupukkki vuonna 2020 reellä pihaan vai pitääkö punanutun turvautua jälleen sukulaismieheltä lainattuun farmari Volvoon?

Valkea Joulu Suomeen?


Kiusaa korona tai ei niin kotimaamme kuumin puheenaihe on jälleen marras-joulukuussa se, että tuleeko valkoinen joulu vai ei. Marraskuun puolivälin tienoilla näyttää vahvasti siltä, että joulusta on tulossa jälleen kerran Oulusta alaspäin hyvin synkkä ja märkä.

Vedonlyöntisivusto Unibet on tuonut nyt tarjolle vedonlyöntikohteet Valkoisesta Joulusta. Pääset veikkaamaan sivustolla kahdeksan eri kaupungin kohdalla, että onko jouluaattona (24.12.2020) maassa lunta vähintään 1cm verran vai kastuuko sukat kurassa sekä liejussa.

Nyt jos koskaan kannattaa kuunnella sitä kuuluisaa kylmistä ilmoista varoittavaa kolottavaa polvea tai soitella sammakkoprofessori Taisto Heikkisen ennustusperinteen jatkajille betsivinkkien toivossa!Kanada, Englanti, Skotlanti, Irlanti, onko lunta vai ei?


Sää puhuttaa kotimaan lisäksi luonnollisesti myös muissa maailmankolkissa. Brittiläinen vedonlyöntisivu Betfair tarjoa niin ”white christmas” kohteita sivuillaan. Betfairilla pääset veikkaamaan jouluaaton lumitilanteesta muun muassa Kanadassa sekä Skotlannissa. Alla muutama kerroinpoiminto sivuilta, vieraile Betfairilla ja tarkasta koko tarjonta!Tästä vielä valkean joulun odotus käyntiin legendaarisen Vesa-Matti Loirin säestyksellä: