Vihjaajat esittely

Vihjaajat esittely
Vihjaajien esittely sivuilla.

Nimi/Nimimerkki:
Vedonlyönti motto/lause:
Lempilajit:
Vihjaus/vedonlyöntikokemus:
Max. 50 sanaa

Teemu - Harkiten & valikoiden


En pelaa paljoa mutta kun pelaan niin aina osuu, isosti. Jalkapallo on kuningaslaji, Serie A sekä Valioliiga sydänkäpysiä mutta välillä voi käydä vieraissa eSport servereillä... Vihjeitä on tullut tehtyä niin viihteestä, politiikasta kuin sportista seitsemän vuotta.

Petsku - Kuningaslajit tähtäimessä


Vedonlyöntiä tullut harrastettua enemmän ja vähemmän tässä vuosien varrella, vinkkaamisesta yli 10 vuoden kokemus. Lajeina lähinnä jalkapallo, jääkiekko ja formulat, mutta toki myös monet muut lajit ja erikoiskohteet saavat vinkkimiehen aivot raksuttamaan.

Myllys - "Varmat" talteen


Pelailtua tulee harkiten ja vastuullisesti tietenkin, välillä enemmän ja välillä vähemmän. Vedonlyöntiä tullut harrastettua niin kauan kuin on pystynyt, eli ikä antoi myöten ja vihjehommia tuli kesällä täyteen kolme vuotta. Futis ylivoimainen päälaji, taustalla tulee ajoittain niin pesäpalloa kuin jääkiekkoakin. Joskus tulee vihjailtua myös F1, milloin mitäkin. Monitoimimies ja kykeneväinen kairaamaan voittavia vihjeitä useammasta lajista.

Anders - Ylämäki, alamäki, eteenpäin


Yli 30 vuotta betsaamista, ja siihen mahtuu monta ylä- ja alamäkeä. Ikimuistoisin vetovoitto taitaa olla vuoden 2010 Super Bowl, jossa altavastaana New Orleans Saints voitti yli kolmosen kertoimella Indianapolis Coltsin. Parhaimmat lajit ovat jalkapallo, jenkkifutis ja koripallo.

Pena - Housut tukevasti jalassa


Kaikki palloilu kiinnostaa, mutta vedot lähtee yleensä ison yleisön keskuudessa hieman vähemmän tunnettuihin lajeihin, kuten snookeriin ja golffiin. Myös NFL ja NBA ovat lähellä sydäntä. Näistä löytyykin säännöllisesti mukavia pelikohteita. Vihjaushistoriaa on viitisen vuotta. Housut jalassa ja panostaso kunnossa niin hyvä tulee.

Niko - Rakkaudesta lajiin


Vedonlyönti on tullut elämääni mukaan muutamia vuosia takaperin, ensin lähinnä hupina ja harrastuksena, sittemmin tästä on tullut lähes elämäntapa, kuitenkaan liian vakavasti ottamatta. Urheilu on suuri intohimo muodossa kuin muodossa ja tämän suhteen olen lähes kaikkiruokainen. Kotimainen jääkiekko on lähellä sydäntä, eikä Suomen kansallislaji pesäpallokaan lainkaan hullumpi vaihtoehto ole. Jalkapallossa La Liga vie voiton, mutta muitakin sarjoja tulee seurattua. Vihjaamisesta on kokemusta parin vuoden verran.

Eki - Laajalla lajien ruokavaliolla


Penkkiurheilijana löytyy vuosikymmenten kokemus eri urheilulajeista, ja ruokavalio on sillä saralla erittäin laaja. Sekä lajin kiinnostavuuden että vedonlyönnin kannalta inspiroivaksi on noussut tennis, mutta pallon pyöriminen kiehtoo monessa muodossa. Unohtamatta murtsikkasuksien sivakointia ja yleisurheilukenttien antia.

Saku - Vedonlyönti on maraton, ei kilpajuoksu


Olen suuri urheilun ystävä kautta linjan. Pidän kuningaslaji jalkapallon ohella eniten kamppailu-urheilusta, jonka parissa on tullut vietettyä itsekin vuosia. Vedonlyöntimielessä kiinnostaa sitten moni muukin laji. Vihjekokemusta on karttunut kuutisen vuotta.

Jykke - Varmon varmat ei petä!


Olen seurannut urheilua pikkupojasta lähtien. Lähinnä sydäntä ovat futis, tennis, jääkiekko ja eri talvilajit. Vihjeitä on tullut tehtyä parisen vuotta – pääasiassa tenniksestä ja talvilajeista.

Miro - Nuottien prosessoimista


Vihjehommat alkoivat osaltani noin kolme vuotta sitten, kun halusin jakaa tietouttani rallista kanssabetsaajien kesken. Ralli ja salibandy kuuluvat vihjattaviin päälajeihin, joita syvällä mielenkiinnolla on tullut seurattua vajaat 15 vuotta. Lajitietämys astuu esiin parhaita pelikohteita kartoittaessa. Myös suuremman suosion lajeja kuten jääkiekkoa, koripalloa sekä jalkapalloa tulee seurattua.

Rolle - Kerran luulin olevani väärässä, mutta olin väärässä


Penaalin terävin kynä. Bookkereiden viheliäinen painajainen. Pistää kuin paarma kuumana kesäpäivänä kaikkina vuodenaikoina ja rokottaa vedonvälittäjiä, kun sitä vähiten odotetaan. Ulottaa lonkeronsa lajista lajiin ja liigasta toiseen viihtyen siellä, missä haisee jumalainen rahan tuoksu.

Lepäämätön ihmiskone futiksessa ja lätkässä. Ui kalana vedessä myös politiikassa, populaarimusiikissa tai missikisojen uimapukukierroksella catwalkilla eturivissä kuola suupielestä valuen.

Tienasi ensimmäisen ”miljoonansa” alalta jo viime vuosituhannella. Nykyisin betsaa harrastamisen ilosta saaden henkisen viagransa kyykyttäessään bookkereita ja jakamalla vihjeitä tällä foorumilla.

Skoogy Athletics -