New Jersey Devils 2015-2016 kausiennakko

Tutustu alta New Jersey Devilsin NHL-joukkueeseen kaudella 2015-2016.
Devilsin organisaation teema on ”muutoksen tuulet puhaltavat”. Joukkue on laitettu lihoiksi aina johtoporrasta myöten. Paholaiset tekivät viime kaudella sarjan kolmanneksi vähiten maaleja ja sijoitus oli itäisessä konferenssissa 13. Toimitusjohtajana 28 vuotta vaikuttanut Lou Lamoriello teki tilaa Pittsburghissakin vaikuttaneelle Ray Sherolle. Sherolla on kokemusta voittavan joukkueen kasaamisesta. Päävalmentaja sai myös väistyä ja tilalle tuli NHL-tulokas John Hynes. Hynes on valmentanut Pittsburgh Penguinsin organisaatiossa AHL-seura Wilkes-Barre/Scranton Penguinsissa. Hän vei joukkueen jokaisena viitenä valmennuskautenaan pudotuspeleihin saakka.Maalivahdit


Maalivahtien tontti on pysynyt muutosten kourissa vielä tällä hetkellä koskemattomana. Tosin tämä on ainoa alue, joka toimi viime kaudella hetkittäin. Ykkösveskari Cory Schneider pelasi 69 ottelua ottaen 26 voittoa torjuntaprosentilla 92,5. Yhdysvaltalaismaalivahti Keith Kinkaid jatkaa kakkosmaalivahdin paikalla. Kinkaid pääsi pelaamaan 19 ottelua viime kaudella.Puolustus


Devilsin puolustusta kuvaa hyvin sana kokematon. Puolustuksen paras hankinta on John Moore, jonka kanssa Devils solmi kolmivuotisen sopimuksen. Moore tuo puolustukseen jämäkkyyttä ja on hyvä hankinta tulevaisuutta ajatellen.
Muhkean jatkosopimuksen allekirjoittanut puolustaja Adam Larsson on kuuden vuoden mittaisella sopimuksellaan Devilsin jälleenrakennuksen tukijalkoja. Eric Gelinas solmi paholaisten kanssa niin sanotun siltasopimuksen, joka ulottuu kevääseen 2017 saakka. Gelinasta pidetään myös yhtenä Devilsin runkopuolustajista, mutta hänen tehonsa olivat viime kaudella laskussa. Viimeiset kolme kautta Devilsin kapteenina toiminut puolustaja Bryce Salvador lopetti jääkiekkouransa.
Nuoria puolustajia on kehitettävä ja Andy Greenin ja Larssonin rinnalle on saatava tukea tulevaisuudessa.Hyökkääjät


Anaheim Ducksista Devilsiin matkasi Kyle Palmieri, jossa on potentiaalia joukkueen ykköskentän laituriksi. KHL-joukkue Avangard Omskista Devilsiin saapui venäläishyökkääjä Sergei Kalinin vuoden mittaisella tulokassopimuksella. Kalinin on isokokoinen ja pystyy pelaamaan niin laidassa kuin keskelläkin.
Hyökkäyksestä poistui suuri joukko pelaajia. Muun muassa Martin Havlat, Steve Bernier, Scott Gomez, Michael Ryder ja Dainius Zubrus kuuluvat maisemanvaihtajiin.
Joukkue huutaa kovia hyökkääjiä ja selvästä ykkössentteristä on pulaa. Tulevaisuudessa hän voi olla tsekkihyökkääjä Pavel Zacha, jonka Devils varasi kuudennella vuorolla kesän varaustilaisuudessa. Zacha on nopea, isokokoinen ja taitava eli juuri sellainen mitä nykypäivän sentteriltä vaaditaan.

Ennuste


Uudelleenrakennusvaiheessa oleva Devils on tulevallakin kaudella häntäpään joukkue. Tarvittavia muutoksia ei ole vielä tehty ja uudelleenrakennus onkin usean vuoden projekti. Hyviä uusia askeleita on kuitenkin jo otettu ja Devilsin tulevaisuus näyttää valoisalta. Newarkissa ensisijaisena tavoitteena on kehittää nuoria pelaajia ja saada joukkue toimimaan päävalmentaja Hynesin tahtomalla tavalla.