Brooklyn Nets 2015-2016 kausiennakko

Tutustu alta Brooklyn Netsin tilanteeseen kaudella 2015-2016.

Brooklyn Nets


Lähteneet pelaajat: Deron Williams, Mirza Teletovic, Alan Anderson, Mason Plumlee

Saapuneet pelaajat: Shane Larkin, Donald Sloan, Andrea Bargnani, Thomas Robinson, Wayne Ellington, Dahntay Jones, Rhondae Hollis-Jefferson, Chris McCullouch

Pelaajabudjetti: 86,4M

Keski-ikä: 27,6 vuotta

Sijoitus itäinen konferenssi 2014-15: 8

Record 2014-15: 38-44

Brooklyn Nets on jälleen yksi niistä joukkueista joka teki paljon muutoksia rosteriinsa off-seasonin aikana. Valitettavaa on myöskin sanoa, että tämäkin joukkue on ainakin ennen kauden alkua paperilla mennyt vain huonompaan suuntaan.

Joukkueesta lähti point guard Derron Williams. Aiempina vuosina todella kovassa vireessä ollut pelaaja ei ollut viimeisimpinä aikoinaan Brooklynissä tyytyväinen oikein mihinkään ja oli kokoajan toinen jalka ulkona joukkueesta. Nets ostikin hänen sopimuksensa ulos ja Derron lähti Dallasiin. Kuka jäi jäljelle? Jarret Jack.

Joukkue jossa aloittava point guard on Jarret Jack, ei vakuuta. Netsiltä sentään löytyy etukentällä Brook Lopez ja Thaddeus Young, mutta takakenttä on todella heikko. Williamsin lähdettyä Lopez tulee olemaan joukkueen keulakuva. Hänen sopimustaan jatketiin 3 vuodella ja 63 miljoonalla.

Joukkueesta ei tunnu oikein saavan otetta, mitä he aikovat. Joukkue treidasi itsellensä Paul Piercen ja Kevin Garnettin aikaisemmin ja nyt molemmat ovat poissa. Tulevien vuosien ykköskierrosten varaukset ovat muiden joukkueiden omistuksessa. Piercen ja Garnett treidistä Celtics sai Netsiltä ykköskierrosten varaukset vuosille 2014,2016 ja 2018. Celtics voi myös swapata Netsin kanssa ykköskierroksen varauksen vuonna 2017. Tulevaisuus ei näytä kovin kirkkaalta tälle joukkueelle.

Nets pääsi playoffeihin vielä viime keväänä, mutta ensi kevät tuskin tuo pudotuspelejä Brooklyniin. Ei joukkue mikään heittopussi tule olemaan, mutta on selvää etteivät he pärjää tällaisella sekametelisopalla kovin pitkälle. Joe Johnson, Lopez ja Young tuovat hieman lohtua, mutta ohut penkki ja huono takakenttä ratkovat pelit vastustajille useammin kuin Netsille itselleen.Ennuste konferenssissa: 14