Philadelphia 76ers 2015-2016 kausiennakko

Tutustu alta Philadelphia 76ersin tilanteeseen kaudella 2015-2016.

Philadelphia 76ers


Lähteneet pelaajat: Jason Richardson, Luc Mbah a Moute, Thomas Robinson, JaVale McGee

Saapuneet pelaajat: Jahlil Okafor, Nik Stauskas, Carl Landry, Pierre Jackson, Gerald Wallace, Richaun Holmes

Pelaajabudjetti: 59,8M

Keski-ikä: 23,8 vuotta

Sijoitus itäinen konferenssi 2014-15: 14

Record 2014-15: 18-64

Philadelphia 76ers jatkoi tankkaamista jälleen surkean kauden jälkeen. Uskomattominta kuitenkin oli, että vaikka kuinka surkea tämä joukkue oli, eivät he olleet viimeisiä. Naurattaa Knicksin puolesta aika paljon.

Joukkue jatkoi nuorten pelaajien haalimista napaten draftista napaten centeri Jahlil Okaforin. Joukkue olisi kaivannut ehdottomasti point guardia, mutta Okafor tulee heille todella tarpeeseen, sillä 2014 vuoden varaus Joel Embiid joutuu loukkaantumisen vuoksi olemaan jo toisen vuoden perättäin poissa pelikentiltä. Embiidin ollessa kunnossa olisi heillä ollut todella mielenkiintoinen etukentän kokoonpano. Okafor ja Embiid centereinä, joista Okafor pystyisi pelaamaan myös nelospaikkaa.

Power Forwardina kuitenkin on viime kaudella suht hyviäkin otteita näyttänyt Nerlens Noel. Embiidistä täytyy sanoa muutama mielenkiintoinen seikka, vaikkei tulevalla kaudella pelaakkaan. Kamerunista kotoisin oleva nuorukainen aloitti koripallon vasta 2011! Ennen lentopalloa pelannut kaveri siis kolmen vuoden pelaamisen jälkeen varattiin maailman parhaaseen koripalloliigaan. Mielenkiinnolla odotellaan jo seuraavaa kautta, kun hän mahdollisesti pääsee näyttämään taitonsa.

Toinen lupaava pelaaja, joka treidattiin Philadelphiaan on Nik Stauskas. Sacramento ei halunnut pitää omaa draftiansa toissakesältä ja 22-vuotias kanadalainen siirtyi isossa treidissä sixersiin. Tulokaskaudellaan hän pelasin n. 15min per peli ja antoi hyviä näyttöjä. Sacramento teki tällä treidillä tilaa,että saivat Rajon Rondon joukkueeseen, mutta menettivät kyllä tulevaisuuden kovan nimen.

Philadelphian tulevaisuus näyttää hyvältä, mutta koska tuo kausi tulee jolloin joukkue lyö läpi? Milloin organisaatio on tyytyväinen pelaajistoonsa ja alkaa toden teolla havitella playoff-paikkaa? Siihen saattaa vielä pari vuotta mennä, että nykyiset nuoret pelaajat on ajettu sisään ja kehittynyt vielä paremmiksi pelaajiksi. Joukkue kun lisää siihen vielä 1-2 kovempaa veteraania, voi kasassa olla kovakin joukkue.

Tulevalle kaudelle ei kuitenkaan playoff-paikka ole edes tähtäimessä. Joukkue tulee ajamaan uusia pelaajia sisään liigaan ja nappaamaan draftista jälleen yhden kärkivarauksen. Toivon mukaan point guardin.Ennuste konferenssissa: 15