Washington Wizards 2015-2016 kausiennakko

Tutustu alta Washington Wizardsin tilanteeseen kaudella 2015-2016.

Washington Wizards


Lähteneet pelaajat: Paul Pierce, Andre Miller

Saapuneet pelaajat: Gary Neal, Alan Anderson, Jared Dudley, Kelly Oubre

Pelaajabudjetti: 83,5M

Keski-ikä: 28 vuotta

Sijoitus itäinen konferenssi 2014-15: 5

Record 2014-15: 46-36

Washington Wizards. Velhoissa ei ole paljoa pelaajisto saanut muutoksia, mutta yksi muutos mikä tapahtui oli iso. The Truth, eli Paul Pierce näki parhaakseen muuttaa takaisin kotiseuduilleen länsirannikolle ja liittyi Los Angeles Clippersiin. Wizards ei saanut tilalle yhtä hyviä pelaajia korvaamaan suoraan Pierceä, mutta heillä on silti kasassa hyvinkin potentiaalinen playoff-joukkue, joka voi hyvinkin viedä yhden viimeisimmästä playoff-paikoista.

Small forwardin paikalle he saivat nimet Jared Dudley ja Alan Anderson. Varsinkin Dudley on positiivinen lisä tämän paikan rotaatioon Otto Porterin taakse. Tämän paikan kohdalla täytyy kuitenkin nostaa esille case Kevin Durant. Paljon on ollut puhetta, lähteekö Durant ensi kesänä Oklahomasta. Jos näin tapahtuisi, on Washington kenties todennäköisin vaihtoehto hänelle. Durant on kotoisin Washingtonista ja paljon on spekuloitu, että hän saattaisi palata kotikaupunkiinsa. Jos Durant näyttää vihreää valoa, on Wizardsien luovuttava nuorista Small Forward-paikan lupaavista pelaajista. Tällöin kenties myös tuore drafti Kelly Oubre Jr. joutuisi lähtemään.

Durantin saapumine on kuitenkin epätodennäköistä ja tämä on kaikki spekulaatiota. Washingtonilla on kuitenkin Otto Porterin tasoinen pelaaja hyvin turvaamassa tämän pelipaikan. Porter on yksi tulevaisuuden kovista nimistä ehdottomasti. Nuori ja tasaisesti kehittynyt pelaaja tulee saamaan entistä enemmän roolia tällä kaudella Piercen lähdettyä.

Washington tulee kuitenkin ensi kaudella olemaan melko selkeä playoff-joukkue. Takakentällä yksi liigan parhaista point guardeista John Wall ja hänen vierellään Bradley Beal. Ainoa kysymys on, pystyykö tämä kaksikko olemaan ehjänä mahdollisimman ison osan kaudesta? Varsinkin Beal on ollut melko loukkaantumisherkkä ja häneltä saattaa ajoittan jäädä otteluita väliin. Halutessaan jatkoon playoffeissa tulisi heidän olla lähes maksimi-iskussa, sillä heillä ei enää ole Paul Piercen kaltaista johtavaa ratkaisijahahmoa.

Itäisen konferenssin sijoista 6-8 käydään varmasti todella tasainen ja tiukka kamppailu. Milwaukeen ja Miamin tilanteet sekoittavat tätä pakkaa melko kivasti. Ennustamme kuitenkin Wizardsien nappaavan seitsemmännen sijan ja menevän suht turvallisesti playoffeihin.Ennuste konferenssissa: 7