Euroviisut 2019 - vedonlyönti


Euroviisut eli Eurovision-laulukilpailu järjestetään jo 64. kerran vuonna 2019 Israelissa, Tel Avivissa. Euroviisut käydään 14-18. toukokuuta. Lue viisujen infopaketti ja vinkit Euroviisujen vedonlyöntiin!


Euroviisut 2019 - vedonlyönti

Euroviisut 2019: Israel, Tel Aviv


Portugalissa järjestetyissä euroviisuissa viime vuonna voittajaksi lauloi itsensä Israelin edustaja Netta Barzilai kappaleella Toy. Tämän vuoden euroviisut käydään siis Euroopan ulkopuolella Israelissa. Tämän vuoden viisut ovat neljännet historiassa, jotka järjestetään Euroopan ulkopuolella. Euroviisut alkavat 14. toukokuuta ensimmäisellä semifinaalilla ja päättyy finaaliin 18. toukokuuta 2019.

Suomi arvottiin vuoden 2019 Euroviisuissa ensimmäiseen semifinaaliin heti ensimmäiselle osiolle. Suomen euroviisuedustaja valitaan tiistaina 29. tammikuuta!

Suomen euroviisuedustaja 2019


Darude edustaa Suomea Euroviisuissa 2019


Suomen euroviisuedustajaksi valittiin Yleisradion toimesta Darude. Valinta julkistettiin tiistaina 29. tammikuuta. Suomen edustajan eli Daruden viisukappale valitaan yleisöäänestyksellä perinteisessä Uuden Musiikin Kilpailussa, joka huipentuu Suomessa 2. maaliskuuta 2019. Yhdessä Daruden kanssa esiintyy laulajana Sebastian Rejman, jotka ovat tehneet yhdessä kolme uutta kappaletta UMK:ta varten.

UMK 2019 - Uuden Musiikin Kilpailu


UMK eli Uuden musiikin kilpailu pidetään Turun Logomossa maaliskuun toinen päivä. Kilpailun juontaa Mikko Silvennoinen, Krista Siegfrieds ja Cristoffer Strandberg. Darude julkaisee siis kolme uutta kappaletta, joista valitaan virallinen Suomen euroviisukappale 2019. UMK voittaja valitaan yleisöäänestyksen sekä kansainvälisten raatien yhteistuloksella. Y

Ensimmäisenä kappaleena julkaistiin 8. helmikuuta kappale nimeltä Release Me sekä toisena kappaleena 15. helmikuuta kappale Superman. Viimeinen kappale julkaistaan vielä myöhemmin. Voit kuunnella kappaleet alta.

Darude ft. Sebastian Rejman - Release Me
Darude ft. Sebastian Rejman - Superman
Euroviisut 2019: Ohjeita vedonlyöntiin


Hyödynnä vedonlyöntibonukset


Vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat pelaajille satojen eurojen edestä ilmaista pelirahaa, jolla pääset lyömään vetoa. Euroviisujen vedonlyönnissä kannattaa ehdottomasti hyödyntää veikkausbonukset. Voit katsoa kattavan listauksen parhaista vedonlyöntibonuksista sivuiltamme: Katso parhaat vedonlyöntibonukset >>

Arvostelu

Bonus

Koodi

Kierrätys

Pelaa

Nopeampi - Lue arvosteluNopeampiPelaa ilman rekisteröitymistäEi bonuskoodiaEi kierrätystäPelaa nyt
2.888sport - Lue arvostelu888sport100% bonus 100€ astiEt tarvitse6x bonusPelaa nyt
3.Betsson - Lue arvosteluBetsson150% bonus 100€ astiEt tarvitse8x bonusPelaa nyt
4.Mr Green - Lue arvosteluMr Green200€ voitontehostusEt tarvitseEi kierrätystä!Pelaa nyt
5.Rizk - Lue arvosteluRizk100% bonus 100€ astiEt tarvitse5x (T+B)Pelaa nyt
6.Expekt  - Lue arvosteluExpekt 100€ ilmaisvetoEt tarvitseEi kierrätystäPelaa nyt
7.Coolbet - Lue arvosteluCoolbet100% / 150€ tai 400% / 40€COOL150 tai 4XBONUS6/10x bonusPelaa nyt
18bet - Lue arvostelu18bet100% bonus 100€ astiWSB10012x (T+B)Pelaa nyt
9.Mobilebet - Lue arvosteluMobilebet300% / 60€ tai 100% / 300€Et tarvitse8x(T+B)Pelaa nyt
10.Betfair - Lue arvosteluBetfair100% bonus 100€ astiZSKABW3x (T+B)Pelaa nyt


Euroviisut Vedonlyönti: Vihjeet ja kertoimet


Euroviisuista lyödään nykyää todella paljon vetoja. Viihdekohteiden suosio on räjähtänyt ja parhaat vedonlyöntisivustot tarjoavatkin todella runsaasti erilaisia mielenkiintoisia vedonlyöntikohteita euroviisuihin. Euroviisut ovat yksi eniten pelatuista viihdetapahtumista koko maailmassa.

Voittaako Suomi Euroviisut? Darudelle 26,00 voittokerroin


Tässä vaiheessa ennen kuin edes kaikki Daruden kappaleet UMK:hon on julkaistu, vedonlyöntisivusto Royal Panda tarjoaa 29,00 kerrointa Suomen euroviisuvoitolle. Sivusto Unibet pitää kuitenkin hyvin todennäköisenä myös sitä, että Suomi ei voita euroviisuja tänä vuonna. Kerroin vaihtoehdolle, että Suomi ei voita on vain 1,01.


Kuka on suosikki Euroviisuissa?


Vedonlyöntiyhtiöt ovat nostaneet ennakkosuosikiksi Venäjän sekä Ruotsin. Venäjää edustaa tänä vuonna Sergei Lazarev, joka edusti Venäjää myös vuonna 2016. Mielenkiintoista on se, että Venäjä ei ole vielä edes julkaissut omaa kappalettaan, mutta Lazarevia pidetään artistina valtavan hyvänä Israelin viisuihin.

Ruotsia edustaa Melodifestivalen-kilpailun voittaja, joka ratkeaa vasta 9. maaliskuuta. Suosikkina voittoon on ennakoitu duoa Hanna Ferm & Liamoo kappaleella Hold You.


Huomioi ero urheiluvedonlyöntiin


Euroviisut, kuten myös monet muut viihdekohteet eroavat hieman normaalista urheiluvedonlyönnistä. Euroviisuissa menestys ratkaistaan äänestyksellä ja tämä luo vedonlyöntiin täysin omanlaisensa aspektin, kun suurin osa euroviisujen pelivaihdosta koostuu ns. fanivedoista.

Puolet euroviisuissa annetuista äänistä tulee maiden raadeilta ja puolet yleisöäänistä. Jokaisella maalla on oma jury, joka jakaa esityksille pisteet 1-8, 10 ja 12. Tämän lisäksi maan yleisöäänet lasketaan yhteen ja paljastetaan juryäänien jälkeen.

Normaalisti urheiluvedonlyönnissä on fiksumpaa pitkässä juoksussa erottua joukosta ja mennä isoja massoja vastaan, mutta äänestämällä ratkaistavissa kilpailuissa tilanne on hieman erilainen. Euroviisuissa puolet äänistä annetaan puhelinäänestyksellä, johon jokainen katsoja voi vaikuttaa. Monet äänestävät fanittamaansa kappaletta ja useat myös lyövät vetonsa saman kappaleen puolesta.

Näin ollen markkinan antamat kertoimet näyttävät hyvinkin todennäköisen järjestyksen, miten kilpailu tulee päättymään. Tämä sama ilmiö on nähtävillä muunmuassa vaalivedoissa, jotka myös ratkaistaan äänestämällä.

Parhaat pelimuodot


Monet vedonlyöntisivustot tarjoavat useita eri pelimuotoja Euroviisuihin. Tarjolla on niin perinteinen voittajaveto, mutta myös mielenkiintoisia ja usein tuottavia qualifier-, sekä sijavetoja. Hyvällä esitutkimuksella euroviisuista löytää hyvin todennäköisiä jatkoonmenijöitä semifinaaleista pelattavilla kertoimilla. Myös Head-to-head vedot ovat todella hyviä pelikohteita euroviisuihin, eli veikkaat kahdesta maasta kumpi sijoittuu paremmin.

Euroviisut 2019: Euroviisuedustajat & Osallistujamaat


Kaikki euroviisuedustajat on selvillä viimeistään maaliskuun lopussa. Maiden kansallisia karsintoja käydään runsaasti helmi-maaliskuun aikana. 43 osallistujamaata on jaettu kahteen eri semifinaaliin, joissa on molemmissa kaksi osiota sekä suoriin finalisteihin. Automaattisesti finaaliin meneviä maita ovat isäntämaa Portugali sekä Big 5, eli Saksa, Ranska, Iso-Britannia, Italia ja Espanja.

Palaavia maita Euroviisuihin ovat Venäjä, sekä Alankomaat. Venäjä suljettiin pois viime vuonna Euroviisuista Ukrainassa matkustuskiellon takia. Kilpailuun ei osallistu tänä vuonna Andorra, Bosnia & Hertsegovina, Luxemburg, Marokko, Monaco, Slovakia ja Turkki.
Euroviisut 2019 virallinen logo näyttää tältä.Euroviisuedustajat 2019


Vuoden 2019 Euroviisuedustajat päivitetään taulukkoon sitä mukaan, kun maat julkaisevat edustajansa.

Maa
Artisti
Kappale
Alankomaat
Duncan Laurence
 
Albania
Jonida Maliqi
Ktheju tokës
Armenia
Srbuk
 
Australia
Kate Miller-Heidke
Zero Gravity
Azerbaidzan
 
 
Belgia
Eliot
 
Georgia
 
 
Irlanti
 
 
Islanti
 
 
Itävalta
Pænda
Limits
Kreikka
Katerina Duska
Better Love
Kroatia
Roko
The Dream
Kypros
Tamta
Replay
Latvia
Carousel
That Night
Liettua
 
 
Makedonia
Tamara Todevska
 
Malta
Michela Pace
 
Moldova
 
 
Montenegro
D-moll
Heaven
Norja
 
 
Portugali
 
 
Puola
Tulia
 
Romania
Ester Peony
On a Sunday
Ruotsi
 
 
San Marino
Serhat
 
Serbia
 
 
Slovenia
Zala Kralj & Gašper Šantl
Sebi
Suomi
Darude
 
Sveitsi
 
 
Tanska
 
 
Tshekki
Lake Malawi
Friend Of A Friend
Ukraina
 
 
Unkari
 
 
Valko-Venäjä
 
 
Venäjä
Sergei Lazarev
 
Viro
Victor Crone
Storm
Espanja
Miki
La venda
Iso-Britannia
Michael Rice
Bigger Than Us
Israel
Kobi Marimi
 
Italia
Mahood
Soldi
Ranska
Bilal Hassani
Roi
Saksa
 
 Semi-finaali 1: Esiintyjät & Esiintymisjärjestys


Euroviisujen ensimmäinen semifinaali käydään viisujen avauspäivänä 14.5.2018. Suomi arvottiin ensimmäiseen semifinaaliin ja heti ensimmäiselle puoliskolle.

Ensimmäinen osio
1. Slovenia
2. Valko-Venäjä
3. Tshekki
4. Montenegro
5. Kypros
6. Serbia
7. Suomi
8. Puola
9. Unkari
Toinen osio
10. Viro
11. Portugali
12. San Marino
13. Islanti
14. Georgia
15. Australia
16. Belgia
17. Ukraina
18. Kreikka


Semi-finaali 2: Esiintyjät & Esiintymisjärjestys


Ensimmäinen osio
1. Sveitsi
2. Ruotsi
3. Irlanti
4. Itävalta
5. Moldova
6. Latvia
7. Romania
8. Tanska
9. Armenia
Toinen osio
10. Albania
11. Azerbaijan
12. Makedonia
13. Norja
14. Venäjä
15. Alankomaat
16. Kroatia
17. Liettua
18. Malta

Euroviisut 2019: Euroviisufinaali


Euroviisufinaali käydään Tel Avivissa Convention Centerissä 20. toukokuuta. Finaaliin pääsee jälleen isäntämaan lisäksi Big 5-maat, eli Ranska, Saksa, Iso-Britannia, Italia ja Espanja.

Euroviisut 2019: Finalistit


MaaArtistiKappale
EspanjaMikiLa Venda
Iso-BritanniaMichael RiceLa venda
Israel
ItaliaMahoodSoldi
RanskaBilal HassaniRoi
Saksa
Euroviisut tulokset


Euroviisut äänestys ratkaisee euroviisujen voittajan. Kuten sivuillamme aiemmin mainituissa euroviisut vedonlyönti ohjeissa kerroimme, euroviisut äänestys pitää sisällään kaksi osaa. Puolet äänistä tulee raadilta ja puolet yleisöäänestyksestä. Jokaisella maalla on oma asiantuntijaraatinsa, joka jakaa kaikille maille pisteet 1-8, 10 ja 12. Saman tekee tämän jälkeen myös jokaisesta maasta kerätty euroviisut yleisöäänestys.

Päivitämme euroviisu tulokset sivuillemme, kun kilpailu Euroviisut finaali on päättynyt ja euroviisu voittaja on selvillä!

YLE Euroviisut - Televisiointi


Euroviisut näkyvät Suomessa jälleen YLE TV2 kanavalla suorina lähetyksinä. Suomi euroviisut juontaja on jälleen kerran Mikko Silvennoinen. Itse Euroviisu juontajat Israelissa on vielä varmistumatta.

Tiistai 14. toukokuuta

Klo xx:xx Ensimmäinen semifinaali - Katso esiintymisjärjestys >>

Torstai 16. toukokuuta

Klo xx:xx Toinen semifinaali - Katso esiintymisjärjestys >>

Lauantai 20. toukokuuta

Klo xx:xx Finaali

Euroviisuvoittajat 2000-luvulla


Euroviisuja on käyty vuodesta 1956 saakka. Ensimmäisen Eurovision-laulukilpailu järjestettiin Luganossa, Sveitsissä. Isäntämaa Sveitsi voitti tuolloin ensimmäiset Euroviisut. Edustajana Sveitsillä oli Lys Essia kappaleella Refrain. Euroviisut pidetään vuonna 2019 jo 64. kerran historiassa.

Euroviisut Suomi on voittanut kerran vuonna 2006, kun Lordi vei euroviisuvoiton kappaleella Hardrock Hallelujah. Alta näet kaikki euroviisuvoittajat 2000-luvulla. Löydät kaikki Euroviisuvoittajat historiassa mm. wikipedian artikkelista


Euroviisuvoittajat 2000-luvulla


VuosiVoittajaArtistiKappale
2000TanskaOlsen BrothersFly On The Wings Of Love
2001ViroTanel Padar, Dave Benton & 2XLEverybody
2002LatviaMarie NI Wanna
2003TurkkiSertab ErenerEveryway That I can
2004UkrainaRuslanaWild Dances
2005KreikkaHelena PaparizouMy Number One
2006SuomiLordiHard Rock Hallelujah
2007SerbiaMarija SerifovicMolitva
2008VenäjäDima BilanBelieve
2009NorjaAlexander RybakFairytale
2010SaksaLena Meyer-LandrutSatellite
2011AzerbaidzanEll&NikkiRunning Scared
2012RuotsiLoreenEuphoria
2013TanskaEmmelie de ForestOnly Teardrops
2014ItävaltaConchita WurstRise Like a Phoenix
2015RuotsiMåns ZelmerlöwHeroes
2016UkrainaJamala1944
2017PortugaliSalvador SobralAmar Pelos Dois
2019IsraelNetta BarzilainToy


Lordi Euroviisut 2006
Suomen euroviisuedustajat


Suomi on osallistunut Euroviisuihin vuodesta 1961 lähtien. Suomen ensimmäinen euroviisuedustaja oli Laila Kinnunen kappaleella Valoa ikkunassa. Suomesta on ollut euroviisuedustaja jokaisena vuonna vuoden 1961 jälkeen, eivätkä yhdetkään euroviisut ole jäänyt väliin. Euroviisut Suomi on järjestänyt kerran vuonna 2007 Lordin voittovuoden jälkeen.

Suomen euroviisuedustajat 2000-luvulla


VuosiArtistiKappale
2000Nina ÅströmA Little Bit
2002Laura VoutilainenAddicted to You
2004Jari SillanpääTakes 2 To Tango
2005Geir RönningWhy?
2006LordiHard Rock Hallelujah
2007Hanna PakarinenLeave Me Alone
2008TeräsbetoniMissä Miehet Ratsastaa
2009Waldo's PeopleLose Control
2010KuunkuiskaajatTyölki Ellää
2011Paradise OskarDa Da Dam
2012Pernilla KarlssonNär Jag Blundar
2013Krista SiegfriedsMarry Me
2014SoftengineSomething Better
2015Pertti Kurikan NimipäivätAina Mun Pitää
2016SandhjaSing It Away
2017Norma JohnBlackbird
2018Saara AaltoMonsters
Euroviisut 2019 - vedonlyönti