Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin


Jalkapallo on urheiluvedonlyönnin suosituin laji. Lainalaisuudet ymmärtämällä parannat mahdollisuuksiasi tehdä pelistäsi voittavampaa.
Vedonlyönti netissä saattaa olla harrastus, millä moni pyrkii tappamaan aikaa ja voittamaan silloin tällöin rahaa. Oikein pelaamalla, se saattaa olla myös äärimmäisen hauskaa ja mukavaa jännitystä lisäävää toimintaa, samalla kun katsot jalkapalloa TV:stä tai koneeltasi.

Jalkapallo on ylivoimaisesti suosituin laji maailmanlaajuisessa urheiluvedonlyönnissä. Tämän vuoksi siihen tarjotaan myös ylivoimaisesti eniten erilaisia kohteita. Kannattaakin käyttää pelikohteiden laajuutta hyväksi vedonlyönnissä. Kannattaa katsoa myös jalkapallo live stream -sivumme, mistä löydät paljon tietoa vedonlyöntisivustoista, mitkä tarjoavat huippujalkapalloa ilmaisina lähetyksinä.

Jalkapallo -vihjeet vedonlyöntiin


Löydät sivustoltamme uusimmat jalkapallon vedonlyöntivihjeet. Katso alta uusimmat jalkapallo -vihjeet.Jalkapallon tulevat arvokisat


Vedonlyönti on aina hauskinta arvokisojen aikaa. Kun MM-kisat tai EM-kisat ovat käynnissä, pelataan maailmalla vedonlyöntiä enemmän kuin minkään muun tapahtuman aikana.

Jalkapallon MM-kisat pelataan joka neljäs vuosi. Edelliset kisat käytiin Brasiliassa, jolloin Saksa tulitti itsensä maailmanmestaruuteen. Seuraavat kisat käydään Venäjällä vuonna 2018 ja Qatarissa vuonna 2022.

Myös jalkapallon Euroopan-mestaruuskilpailut järjestetään neljän vuoden välein. Edelliset EM-kilpailut käytiin 2016 Ranskassa, jolloin Portugali löi koti-isännän EM-finaalissa. Tulevissa kisoissa 2020 paletti pannaan kokonaan uusiksi! Kisat järjestetään peräti 13 eri maassa.

Jalkapallon Confederations Cup käydään joka neljäs vuosi. Kisat pidetään aina vuotta ennen MM-kisoja tulevassa MM-kisamaassa.

Ohjeita jalkapallosta vetoa lyöville - ota nämä seikat huomioon!


Kotietu


Jalkapallossa kotietu on selkeästi yksi merkityksellisimmistä seikoista, mitä ei pidä koskaan aliarvioida. Muihin lajeihin, kuten jääkiekkoon verrattuna jalkapallon kotiedun merkitys on huomattavampi.

Tilastot vaihtelevat sarjoittain, mutta yleisesti jalkapallo-ottelut päättyvät noin 2-3 prosenttiyksikköä todennäköisemmin kotivoittoihin kuin vaikkapa jääkiekko-ottelut.

Kannattaa myös huomioida, että esimerkiksi derbyissä kotietu merkitys on pienempi. Myös, kun ottelun panos kasvaa suureksi, ei kotiedulla ole niin suurta merkitystä.

Ottelun panos


Ottelun panoksella on totta kai vaikutus kaikkiin lajeihin, mutta se näkyy selkeimmin jalkapallossa. Yleisesti voi sanoa, että mitä suurempi ottelun panos, sitä kovemmat paineet ja sitä varovaisempaa peliä.

Kun joukkueet pelaavat virheitä välttelevää peliä, maalimääräodotus laskee reilusti ja tasapelin todennäköisyys kasvaa.
Derbyissa panos on kova ja kotiedun merkitys laskee


Ottelun panoksella on kuitenkin myös toinen huomattava merkitys vedonlyöjän kannalta: motivaatiotekijät. Mikäli toisella joukkueella on ottelussa toista joukkuetta suurempi panos, on se luonnollisesti huomattavasti kiinnostavampi peli-idea.

Tämä näkyy selkeimmin sarjojen loppuvaiheilla. Sarjan häntäpään joukkueet, mitkä taistelevat putoamista vastaan pelaavat usein elämästä ja kuolemasta. Mikäli vastassa on keskikastin joukkue, millä ei ole enää mahdollista nousta sarjassa ulos tai alas, on häntäpään joukkue luonnollisesti huomattavasti vaarallisempi.

Kuntopuntari ja sarjataulukko


Kuten kaikissa lajeissa, kuntopuntaria ja sarjataulukkoa on aina hyvä käyttää pelipäätöksen tukena.

Monesti pelaajat kuitenkin ylireagoivat voitto- tai tappioputkiin. Harkitseva ja kokenut vedonlyöjä näkee myös tulosten taakse. Viiden pelin otannalla on vielä turha tehdä liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä.

Rasitustasot


Yksi hyvin tärkeä seikka, millä voi tehdä kesken kauden hyvääkin tiliä. Esimerkiksi Valioliigan huippujoukkueet saattavat joutua kovaan otteluruuhkaan, kun samaan aikaan pelataan Valioliigaa, kahta Cup-turnausta ja Mestarien Liigaa.

Varsinkin, jos joukkue samalla kärsii loukkaantumista tai reservissä ei muuten ole kierrätyksen varaa, voi rasitustekijät muuttua hyvinkin merkittäviksi.

Kokoonpanot ja poissaolot


Yksittäisiin poissaoloihin ei kannata kiinnittää liikaa huomiota. On kuitenkin selvää, että joissain joukkueissa on vähemmän varaa menettää parhaita pelaajia telakalle.

Loukkaantumisista ja pelikielloista johtuvia poissaoloja tulee aina pohtia kokonaisvaltaisesti. Mieti mikä vaikutus pelaajan poissaololla on koko joukkueen kollektiiviseen peliin.
Loukkaantumiset vaikuttavat jalkapallossa vedonlyöntiin


Valmentajan vaihdokset


Ehkä pieni, mutta vedonlyöjän kannalta melko mielenkiintoinen nyanssi. Valmentajan vaihdoksen jälkeen jalkapallossa nähdään hämmästyttävän usein tietynlainen kuherruskuukausi, jonka aikana joukkue pärjää huomattavasti paremmin.

Suosituimmat pelimuodot - älä pelaa vain 1x2-kohteita


Kun ryhtyy lyömään veto jalkapallo-otteluista, kannattaa huomioida, että tarjolla on huomattava määrä erilaisia kohteita. Ei kannata siis jumittua vain 1x2-kohteisiin, kun tarjolla saattaa olla edullisempia kohteitakin.

1x2-vedonlyönti


Ylivoimaisesti se suosituin vetomuoto. Mikäli valitset tämän, sinun tulee veikata, päättyykö ottelu kotivoittoon, vierasvoittoon vai tasapeliin.

Tasapelillä ei vetoa (Draw no bet)


Monta kertaa unohdettu, mutta äärimmäisen maksava pelimuoto! Tasapelillä ei veto -pelimuodossa poistetaan kokonaan tasapeli, eli risti. Mikäli haluat veikata toisen joukkueen voittoa, mutta pelkäät hieman tasapeliä, kannattaa valita ehdottomasti tämä pelitapa.

Mikäli oma joukkueesi voittaa, voitat vedon. Mikäli taas väärä joukkue voittaa, häviät vetosi. Mikäli ottelussa tulee tasapeli, saat panoksesi takaisin.

Tasoitukselliset vedot


Varsin mielekkäitä vetomuotoja monen vedonlyöjän mielestä. Tasoitusvedoissa joukkueellesi annetaan joko maali eteen tai he lähtevät maalin perässä otteluun.

Esimerkiksi HJK -1,5 - Ilves kohteessa HJK:n tulee voittaa kahdella maalilla että vetovalintasi HJK osuu. Vastaavasti valitessasi Ilveksen, riittää kun Ilves häviää tasan maalilla tai venyy yhtään sen parempaan tulokseen.

Maalimäärät


Yksi suosituimmista vedoista maailmanlaajuisesti. Sinun tulee veikata montako maalia ottelussa nähdään. Yleisin vetomuoto on alle/yli 2,5 maalia, missä sinun tehtäväsi on yksinkertaisesti veikata, nähdäänkö ottelussa enemmän vai vähemmän kuin 2,5 maalia.

Jalkapallon vedonlyönti on suosittua
Mr Green on hyvä jalkapallon vedonlyöntisivuVedonlyönti - Parhaita sivustoja jalkapallon vedonlyöntiin


Jalkapallo on niin massiivinen laji, että oikeastaan kaikkia vedonlyöntisivustoja voi suositella. Kaikilla netin vedonlyöntisivustoilla on nimittäin todella laadukkaat kertoimet kohteet kuningaslajiin. Pieniä eroja toki löytyy ja paljon pelaavien kannattaa kokeilla monia eri sivustoja, minkä jälkeen voi valita parhaiten itselleen sopivan bookerin.

Kannattaa myös lukea ilmaiset pitkävetovihjeet, mitä jaamme sivuillamme päivittäin - myös jalkapalloon.

Mr Green


Viime vuosina ennen kaikkea puhelimella vedonlyönti on tullut entistä suositummaksi. Tämän vuoksi voimme suositella ennen kaikkea Mr Greenin sivustoa, missä mobiilissa veikkaaminen on äärimmäisen helppoa.

Mr Green

Betser


Uusista sivustoista Betser on loistava valinta vedonlyöjälle. Kertoimet eivät ole aivan maailman huipulla, mutta kohteita on äärimmäisen paljon. Lisäksi tässä "vedonlyöntiseikkailussa" on tarjolla koko ajan tarjouksia ja lisärahaa, mitkä nostavat pelaamisen mielenkiintoa.

Betser

Unibet


Unibetin sivusto on loistava oikeastaan kaikkeen mahdolliseen vedonlyöntiin. Yhtiö tarjoaa myös todella paljon lisäarvoa pelaajilleen erilaisten videoiden ja sisällöntuotannon avulla. Muun muassa Jorma Vuoksenmaan tarjoamat opit Hetkinen TV:n kautta on aina silloin tällöin hyvä käyttää hyödykseen.

Pelaaminen sivustolla on tehty äärimmäisen helpoksi ja nopeita oppaita myös aloittelijoille löytyy paljon, kuten esimerkiksi alta löytyvältä videolta huomaa. Unibetin tasoiseen palveluun pystyy harvat vedonlyöntitoimistot netissä.Unibet