Allsvenskan 2021

Ruotsin Allsvenskan kausi 2021: Löydät tältä sivulta kaiken Ruotsin korkeimman jalkapallosarjan kaudesta: joukkueet, otteluohjelma ja televisioinnin.
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso Allsvenskanin koko sarjakauden kaikki ottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Allsvenskan 2021Allsvenskan


Ruotsin Allsvenskan, tarkemmalta nimeltään Fotbollallsvenskan on Ruotsin jalkapallon korkein sarjataso. Allsvenskanista seuraava sarjataso on Superettan. Allsvenskan-nimellä Ruotsin jalkapallomestaruuksista on pelattu vuodesta 1925 saakka.

Hallitsevana mestarina kauteen 2021 lähtee Malmö FF, joka on suurin ennakkosuosikki myös tällä kaudella. Täksi kaudeksi Allsvenskaniin nousivat Superettanin kaksi parasta joukkuetta Halmstads BK ja Degerfors IF, joille tilaa tekevät Falkenbergs FF sekä Helsinborgs IF.

Allsvenskan alkaa vuonna 2021 tuttuun tapaan huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Allsvenskan 2021 - Vihjeet & Vedonlyönti


Alta löydät Allsvenskan -vihjeet kaudella 2021 sekä tarjouksia ja bonuksia, mitä voit käyttää vetoihisi. Allsvenskan vedonlyönti on Suomessa hyvin suosittua, sillä kesäaikaan Euroopan suurimmat jalkapallosarjat ovat tauolla.

Allsvenskanin vedonlyöntivihjeet löytyvät alta koko kauden 2021 ajan.


Tarjoukset


Allsvenskaniin on myös paljon erilaisia tarjouksia, mitä vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat sivuillaan. Me kokoamme yhteen parhaita tarjouksia sekä kerromme mm. kiinnostavimmista live stream -lähetyksistä sivuillamme. Alta löydät uusimpia tarjouksia juuri Allsvenskaniin


Allsvenskan 2021: Joukkueet


Allsvenskanissa pelaa kaudella 2021 tuttuun tapaan yhteensä 16 joukkuetta. Kaksi joukkuetta putoaa kauden päätteeksi suoraan Superettaniin sekä kolmanneksi viimeiseksi sijoittunut joukkue pelaa putoamiskarsinnassa.

Viime kauden päätteeksi Allsvenskanista putosivat Helsingborgs IF ja Falkenbergs FF. Kalmar FF piti jälleen paikkansa pudotuspelien jälkeen. Alemmalta sarjatasolta Supersettanista täksi kaudeksi pääsarjaan nousivat Halmstads BK ja Degerfors IF.Allsvenskan suomalaiset


Ruotsin jalkapallosarjoissa on historian saatossa pelannut useita suomalaisia, kiitos lyhyen välimatkan ja ohuen kulttuurieron. Viime kaudella Allsvenskanissa pelasi jälleen lukuisia suomalaispelaajia.

Saku Ylätupa
Jasse Tuominen
Joona Toivio
Albin Granlund
Leo Väisänen
Carljohan Eriksson
AIK
BK Häcken
BK Häcken
Örebro SK
IF Elfsborg
Mjällby AIFAllsvenskan 2021: Otteluohjelma


Allsvenskanin otteluohjelmaa ei olla vielä varmistettu kokonaisuudessaan koko kaudelle. Päivitämme tälle sivulle otteluohjelman kokonaisuudessaan sen varmistuttua.

Allsvenskan 2021: Televisiointi


Allsvenskan-jalkapalloa ei ole perinteisesti näytetty Suomessa televisiosta, mutta myös kaudella 2021 joitakin otteluita tullaan näkemään suorina lähetyksinä kanavalla KUTONEN. Kaikkia pelejä ei kuitenkaan näytetä.

Näet kuitenkin kaikki Allsvenskanin ottelut suorana netissä vedonlyöntisivustojen live stream palveluiden kautta. Esimerkiksi Unibet, NordicBet sekä Betsson näyttävät Allsvenskanin kaikki ottelut.

Pääset katsomaan otteluita, jos sinulla on minimimäärä eli 0,01€ pelitililläsi. Käytännössä siis tekemällä kerran talletuksen sivustolle, saat katsottavaksesi kaikki kauden ottelut Allsvenskanista, sekä myös monien muiden sarjojen ottelut. Voit lukea lisää jalkapallo live stream sivultamme, tai siirtyä suoraan alta Unibetille tai NordicBetille.

Allsvenskan 2021