Allsvenskan 2020


Ruotsin Allsvenskan kausi 2020: Löydät tältä sivulta kaiken Ruotsin korkeimman jalkapallosarjan kaudesta: joukkueet, otteluohjelma ja televisioinnin.
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso Allsvenskanin koko sarjakauden kaikki ottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.Ruotsin Allsvenskan, tarkemmalta nimeltään Fotbollallsvenskan on Ruotsin jalkapallon korkein sarjataso. Allsvenskanista seuraava sarjataso on Superettan. Allsvenskan-nimellä Ruotsin jalkapallomestaruuksista on pelattu vuodesta 1925 saakka.

Hallitsevana mestarina kauteen 2020 lähtee Djurgårdens IF Fotboll, joka on yksi ennakkosuosikeista myös tänä vuonna. Suurin ennakkosuosikki on kuitenkin Malmö FF. Sarja alkaa tyypillisesti maalis-huhtikuun vaihteessa ja päätty marraskuussa. Vuoden 2020 otteluohjelmaa ei ole kuitenkaan vielä vahvistettu.

Allsvenskan 2020 - Vihjeet & Vedonlyönti


Alta löydät Allsvenskan -vihjeet kaudella 2020 sekä tarjouksia ja bonuksia, mitä voit käyttää vetoihisi. Allsvenskan vedonlyönti on Suomessa hyvin suosittua, sillä kesäaikaan Euroopan suurimmat jalkapallosarjat ovat tauolla.

Allsvenskanin vedonlyöntivihjeet löytyvät alta koko kauden 2020 ajan.


Tarjoukset


Allsvenskaniin on myös paljon erilaisia tarjouksia, mitä vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat sivuillaan. Me kokoamme yhteen parhaita tarjouksia sekä kerromme mm. kiinnostavimmista live stream -lähetyksistä sivuillamme. Alta löydät uusimpia tarjouksia juuri Allsvenskaniin


Allsvenskan 2020: Joukkueet


Allsvenskanissa pelaa kaudella 2020 tuttuun tapaan yhteensä 16 joukkuetta. Kaksi joukkuetta putoaa kauden päätteeksi suoraan Superettaniin sekä kolmanneksi viimeiseksi sijoittunut joukkue pelaa putoamiskarsinnassa.

Viime kauden päätteeksi Allsvenskanista putosivat GIF Sundvall ja AFC Eskiltuna kun myös pudotusuhan alla ollut Kalmar FF piti paikkansa pudotuspelien jälkeen. Alemmalta sarjatasolta Supersettanista täksi kaudeksi pääsarjaan nousivat Varbergs BoIS sekä Mjällby AIF.Allsvenskan suomalaiset


Ruotsin jalkapallosarjoissa on historian saatossa pelannut useita suomalaisia, kiitos lyhyen välimatkan ja ohuen kulttuurieron.

Juhani Ojala
Joona Toivio
Simon Skrabb
Albin Granlund
BK Häcken
BK Häcken
IFK Norrköping
Örebro SKAllsvenskan 2020: Otteluohjelma


Päivitämme alle Allsvenskanin otteluohjelman kaudelle 2020 kun se julkaistaan.

Allsvenskan 2020: Televisiointi


Allsvenskanin ottelut näkee todella helposti Unibetin tai Nordicbetin tarjoamista livestreameista.

Vedonlyöntiyhtiöiden live streamit!


Suomessa Allsvenskania voi katsoa ilmaiseksi vedonlyöntisivustojen, kuten NordicBetin kautta. Nordicbet tarjoaa live streamejä monista eurooppalaista huippusarjoista, kuten Bundesliigasta, Ranskan Ligue 1:stä sekä Espanjan La Ligasta! Livestream-lähetyksien kautta näet kauden kaikki ottelut suorina lähetyksinä.

Allsvenskan 2020