EM Jalkapallo 2021 Kertoimet & kohteet


Katso parhaat vedonlyöntikohteet ja kertoimet tältä sivulta jalkapallon em-kisoihin!

Päivitetty 17.3.2020
Jalkapallon vuoden 2020 EM-kisat on päätetty UEFA:n toimesta siirtää vuodelle 2021. Kisat pelataan aikavälillä 11. kesäkuuta - 11.heinäkuuta 2021. Siirron syynä on maailmaa tällä hetkellä kurittava koronavirusepidemia. Kesän 2021 otteluohjelma täydentyy lähi tulevaisuudessa.

Jalkapallon EM-kisat 2021 - Parhaat vedonlyöntikohteet


Jalkapallon arvokisat ovat yksi suurimpia vedonlyöntikohteita kansainvälisesti. EM-kisat tulevat olemaan myös Suomessa varmasti ennätyssuuri vedonlyönnin kohde, kun Suomi on ensimmäistä kertaa mukana kisoissa. Löydät tältä sivulta parhaat turnausvedot EM-kisoihin ja parhaat veikkausvihjeet kisojen otteluihin.

Mestaruuskertoimet


Ennakkosuosikkina kisoihin lähtee Englanti. Vedonlyöntisivustot ovat asettaneet mestaruuskertoimissa kärkeen Englannin, Belgian, Ranskan, Hollannin ja Espanjan. Mielenkiintoiseksi mestaruusvedot tekee lohko F:n tilanne, sillä lohkossa on kolme suurta maata Ranska, Saksa ja Portugali. Näistä yksi tippuu varmasti heti alkulohkossa.Paras maalintekijä


Parhaan maalintekijän spekulointi on hyvin mielenkiintoista ennen kisoja ja vedonlyönti tähän kohteeseen on myös äärimmäisen suosittua. Parhaan maalintekijän veikkaamisessa on syytä ottaa huomioon joukkueen profiili, mahdollisten otteluiden määrä turnauksessa sekä tottakai pelaajan kyky viimeistellä ja laukooko hän rankkarit joukkueellensa.
Voittaako Harry Kane EM-kisojen maalikuninkuuden?


Suosikkina on Englannin Harry Kane, mutta Ranskan Kylian Mbappe ja Belgian Romelu Lukaku on myös nostettu hyvin lähelle. Teemu Pukki on myös listalla ja saa reilua 51,00 kerrointa maalikuninkuudesta.Lohkovedot


Kuka etenee jatkoon alkulohkosta on hyvin suosittu vedonlyöntikohde EM-kisoissa. Löydät kertoimia kaikkiin lohkoihin voittajista tai sijoituksista. Suomi saa muun muassa lohkovoitosta kerrointa 21,00 ja Top 2-sijoituksesta ja jatkopaikasta 5,00 kerrointa.

Erikoisvedot


Suomen erikoisvedot


Miten Huuhkajat pärjäävät EM-kisoissa? Erikoisvedoista lyötyy hyvin mielenkiintoisia vedonlyöntikohteita monille joukkueille ja myös Suomelle on tarjolla paljon erilaisia vaihtoehtoja.Suosittelemme hyödyntämään kisoihin myös vedonlyöntisivustojen tarjoamat talletusbonukset, jolla saat ilmaista pelirahaa talletuksesi päälle.