EM Jalkapallo 2021 Kertoimet & kohteet

Katso parhaat vedonlyöntikohteet ja euro 2021 kertoimet tältä sivulta jalkapallon EM-kisojen loppuotteluun Italia - Englanti! Päivitetty 11.7.2021

Jalkapallon EM-kisat finaali kertoimet


Euro 2021 päättyi Italian ja Englannin väliseen loppuotteluun. Ottelu pelattiin Lontoon Wemblelyllä, joten Englanti nautti loppuottelussa myös kotietua. Nimellinen kotijoukkue matsissa oli kuitenkin Italia.

Finaalin kertoimet olivat etukäteen hieman kallellaan Englannin suuntaan: Italialle sai reilun kolmen kerrointa, tasapelille kolmea ja Englannille reilua 2,5 kerrointa. Italia vei finaalin lopulta rangaistuspotkukilpailussa.

Jalkapallon EM-kisat 2021 - Parhaat vedonlyöntikohteet


Jalkapallon arvokisat ovat yksi suurimpia vedonlyöntikohteita kansainvälisesti. EM-kisat tulevat olemaan myös Suomessa varmasti ennätyssuuri vedonlyönnin kohde, kun Suomi on ensimmäistä kertaa mukana kisoissa. Löydät tältä sivulta parhaat jalkapallon EM-kisa vedonlyöntivihjeet kaikkiin kisojen otteluihin sekä maukkaimmat turnausvedot EM-kisoihin. Katso myös mitkä joukkueet ovat EM jalkapallo 2021 suosikit ja mistä tulevat mahdolliset turnauksen mustat lampaat!

EM Jalkapallo 2021 Kertoimet & kohteet
Valmiina buustaamaan EM-futiskokemuksesi? Lisää maustetta kisakatsomoon Veikkausbonukset.comin EURO2020-kombovedoilla! Tsekkaa päivän kombo täältä >>

Jalkapallon EM-kisat kertoimet


EM-jalkapallo 2021 kertoimet tarjoaa todella laajan kattauksen pelattavaa. Kisojen parissa voi lyödä vetoa yksittäisistä otteluista, pelaajien suorituksista sekä tietysti turnauksen voittajasta. Lue päivittäiset jalkapallon EM-kisat vihjeet sivuiltamme ja löydä parhaat vedonlyöntikohteet. Alta löydät tämän hetken kuumimmat kertoimet erilaisille turnausvedoille!

Kertoimet


Mestaruuskertoimet


Vedonlyöntisivustot pitävät etukäteen Englantia hieman todennäköisempänä mestarina. Kumpi vie himoitun pytyn? Lyö vetoa!

Paras maalintekijä


Parhaan maalintekijän vedonlyönti on arvokisoissa äärimmäisen suosittua. Parhaan maalintekijän veikkaamisessa on syytä ottaa huomioon joukkueen profiili, mahdollisten otteluiden määrä turnauksessa sekä tottakai pelaajan kyky viimeistellä ja laukooko hän rankkarit joukkueellensa.

Englannin Harry Kane on noussut pudotuspelien myötä takaisin taistoon maalikunkun tittelistä. Lohkovaiheessa riehunut Cristiano Ronaldo ja Tshekin Patrik Schick ovat tällä hetkellä keulilla, mutta Englannilla on vielä loppuottelu jäljellä.Suosittelemme hyödyntämään kisoihin myös vedonlyöntisivustojen tarjoamat talletusbonukset, jolla saat ilmaista pelirahaa talletuksesi päälle.

  • Katso bonukset täältä: [urls=vedonlyontibonukset]Parhaat vedonlyöntibonukset 2021

Usein kysytyt kysymykset / FAQ


+1. Missä on parhaat EM-kisat vedonlyönti kertoimet?

Jalkapallon EM-kisoihin on tarjolla paljon loistavia kertomia useilla eri vedonlyöntisivustoilla. Tällä hetkellä korkeimpia kertoimia Euro 2021 kisojen veikkauksiin tarjoavat vedonlyöntisivustot Betinia sekä Betfair. Kertoimia kannattaa kuitenkin pitää koko ajan silmällä muun muassa tämän Veikkausbonusten EM-kisat kertoimet artikkelin osalta.

+2. Missä kannattaa lyödä vetoa EM-kisoista?

Euro 2021 vedot kannattaa ehdottomasti lyödä sisään vedonlyöntisivustoilla, joilla jalkapallo on muutenkin hyvin huomioitu. Hyviä jalkapallo vedonlyöntisivustoja on listattu muun muassa meidän "jalkapallo vedonlyönti" artikkelissamme.

+3. Millä sivulla on korkeimmat EM-kisat kertoimet?

Tällä hetkellä näyttää siltä, että vedonlyöntisivustot Bet365 sekä Unikrn tarjoavat korkeimmat kertoimet EM-kisojen mestaruusvetoihin. Ensimmäisen kierroksen otteluihin korkeimmat kertoimet sen sijaan saa juuri nyt Betinia, Betfair ja Fezbetsivuilta.

+4. Mitä erikoisia EM-kisat kertoimia on tarjolla?

Jalkapallon EM-kisat tuo mukanaan myös paljon erilaisia erikoiskertoimia ja normaalista poikkeavia vedonlyöntikohteita. Yksi todella mielenkiintoisen kerroin valikoiman tarjoa vedonlyöntisivusto on Fezbet. Pääset veikkaaman Fezbetillä muun muassa sellaisia erikoisuuksia kuten ”Pohjois-Makedonian paras maalintekijä” tai ”Missä vaiheessa kisoja Ruotsi putoaa?”.

+5. Mikä on Suomen EM-kisat kerroin?

Suomen EM-kisa menestykseen ei juuri uskota vedonlyöntikertoimien valossa. Suomen ja Huuhkajien Euroopan mestaruudelle tarjotaan kautta rantain noin 500.00 kertoimia ja pelkälle alkulohkosta jatkoon pääsylle annetaan muita joukkueita selvästi suurempia kertoimia. Pääset veikkaamaan Suomen menestystä muun muassa William Hill sivulla.

EM Jalkapallo 2021 Kertoimet & kohteet