FIFA Club World Cup 2021

Jalkapallon seurajoukkueiden maailmanmestaruuskisat käydään helmikuussa 2021. Katso FIFA Club World Cup turnauksen joukkueet, vihjeet vedonlyöntiin, otteluohjelma & paljon muuta tietoa kisoista.
Nimihirviö FIFA Club World Cup eli jalkapallon seurajoukkueiden maailmanmestaruuskilpailut on jalkapalloturnaus, johon osallistuvat nimensä mukaisesti parhaista parhaimmat seurajoukkueet. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että turnaukseen pääsee mukaan kansainvälisen jalkapalloliiton eli FIFA:n, kuuden maanosajärjestön parhaat joukkueet sekä turnauksen isäntämaana toimivan sarjan mestari.

Seuraavat jalkapallon seurajoukkueiden maailmanmestaruuskilpailut pelataan helmikuussa 2021. Vuoden 2021 kisat ovat virallisesti vuoden 2020 FIFA Club World Cup skabat, jotka siirrettiin koronaviruksen vuoksi vuoden 2020 joulukuulta muutamalla kuukaudella eteenpäin. Löydät alta lueteltuna kaikki turnauksessa mukana olevat ja maailmanmestaruudest taistelvat joukkueet.

FIFA Club World Cup - Vedonlyönti


Kuten kaikkien jalkapallon suurten turnausten parissa niin myös jalkapallon seurajoukkueiden maailmanmestaruuskilpailuiden parissa lyödään kiivaasti vetoa. Vedonlyöntisivustot tarjoavat turnaukseen niin voittajaveto kuin kertoimia yksittäisiin otteluihin. Alta löydät vihjeet kaikkiin turnauksen otteluihin sekä mestaruuskertoimet. Saksalainen suurseura ja Bundesliigan jättiläinen Bayern München on turnauksen ehdoton voittajasuosikki.
FIFA Club World Cup - Otteluohjelma


Vuoden 2020 FIFA Club World Cup piti pelata alun perin joulukuussa 2020 mutta koronaviruksen vuoksi turnaus siirtyi helmikuulle 2021. Turnaus pelataan kokonaisuudessaan Qatarissa samassa miljöössä missä pelataan vuoden 2022 jalkapallon maailmanmestaruuskilpailut. Turnauksen pelipäivät ovat 1. helmikuuta – 11. helmikuuta 2021. Turnaus on monitasoinen ja turnauksessa selvitetään muun muassa viiden paikan kohtalo. Copa Libertadores ja Mestarien liigan voittaja tulevat mukaan turnaukseen vasta välierävaiheessa. Turnauksen täydellisen otteluohjelman sekä tulokset löydät alta.

Auckland City vetäytyi aivan turnauksen alla pois peleistä Uuden-Seelannin koronarajoitukseen vedoten. Al-Duhail sai 3-0 luovutusvoiton ja eteni näin toiselle kierrokselle.

Ensimmäinen ottelukierros


Maanantai 1. helmikuuta
Klo 20:30 Al-Duhail – Auckland City 3-0 (luovutusvoitto)

Toinen ottelukierros


Torstai 4. helmikuuta
Klo 17:00 UANL – Ulsan Hyundai
Klo 20:30 Al-Duhail – Al Ahly

Sijoitusottelu 5. tila


Maanantai 7. helmikuuta
Klo 18:00 Vastakkain toisen kierroksen häviäjät

Välierät


Maanantai 7. helmikuuta
Klo 21:00 Palmeiras – Toisen ottelukierroksen voittaja

Tiistai 8. helmikuuta
Klo 21:00 Bayern München – Toisen ottelukierroksen voittaja

Pronssiottelu ja Finaali


Torstai 11. helmikuuta
Klo 18:00 Pronssiottelu
Klo 21:00 Finaali

FIFA Club World Cup historia


Jalkapallon seurajoukkueiden maailmanmestaruuskilpailut järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2000 ja sen jälkeen mestaruuspokaali on jaettu 16 kertaa. Eniten mestaruuksia ovat haalineet luonnollisesti eurooppalaiset joukkueet ja La Liga seurat Real Madrid ja FC Barcelona ovat olleet isoimmat palkintorohmut. Madrilaiset ovat vieneet turnauksen nimiinsä 4 kertaa kun katalonialaiset ovat olleet maailmanmestareita kolmesti. Alla listattuna kaikki turnauksen voittajat.

JoukkueMestaruusvuosi
Corinthians (Brasilia)2000
Sao Paolo (Brasilia)2005
Internacional (Brasilia)2006
AC Milan (Italia)2007
ManU (Englanti)2008
FC Barcelona (Espanja)2009
Inter Milan (Italia)2010
FC Barcelona (Espanja)2011
Corinthians (Brasilia)2012
Bayern München (Saksa)2013
Real Madrid (Espanja)2014
FC Barcelona (Espanja)2015
Real Madrid (Espanja)2016
Real Madrid (Espanja)2017
Real Madrid (Espanja)2018
Liverpool (Englanti)2019


Tässä parhaat palat vuoden 2019 finaalista Liverpool - Flamengo:Usein kysytyt kysymykset / FAQ


+1. Milloin on jalkapallon seurajoukkueiden maailmanmestaruuskilpailut?

Jalkapallon seuraavat seurajoukkueiden maailmanmestaruuskilpailut pelataan helmikuussa 2021. Kisat oli määrä pelata alun perin joulukuussa 2020.

+2. Missä jalkapallon seurajoukkueiden maailmanmestaruuskilpailut pelataan?

Jalkapallon seuraavat seurajoukkueiden maailmanmestaruuskilpailut pelataan Qatarissa. Pelipaikkoja on kaksi, Ahmed bin Ali Stadium sekä Education City Stadium.

+3. Mistä näkee jalkapallon seurajoukkueiden maailmanmestaruuskilpailut?

Jalkapallon seurajoukkueiden maailmanmestaruuskilpailut eli FIFA Club World Cup ottelut on nähtävillä C More palvelun live stream lähetyksinä

+4. Mikä joukkue on seurajoukkueiden maailmanmestaruuskilpailut ennakkosuosikki?

5. FIFA Club World Cup turnauksen ennakkosuosikkeja helmikuussa 2021 ovat Bayern München sekä Palmeiras. Eurooppalaiset ja Etelä-Amerikkalaiset joukkueet ovat dominoineet tätä kilpailua vuosien ajan

+5.Miten lyödä vetoa jalkapallon seurajoukkueiden maailmanmestaruuskilpailuista?

Kaikki vedonlyöntisivustot tarjoavat valtavan määrän kohteita arvoturnauksiin, kuten myös FIFA Club World Cup turnaukseen. Tarjolla on paljon kertoimia ja rahanarvoisia etuja sekä vedonlyöntibonuksia.

FIFA Club World Cup 2021