MLS - Major League Soccer 2020


MLS-, eli Major League Soccer -kausi 2020: Löydät tältä sivulta kaiken pohjoisamerikkalaisen ammattisarjan kaudesta: joukkueet, otteluohjelma ja televisioinnin.
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso MLS:n koko sarjakauden kaikki ottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.MLS, eli Major League Soccer on Pohjois-Amerikassa, Yhdysvalloissa sekä Kanadassa pelattava jalkapallon ammattilaissarja. Kyseessä on samalla maiden korkein jalkapallon sarjataso. Sarjaa on pelattu vuodesta 1996 saakka.

Eniten mestaruuksia on voittanut Los Angeles Galaxy, jolla on nyt viisi mestaruutta. Hallitsevana mestarina sarjaan lähtee Seattle Sounder FC joka voitti jo toisen mestaruutensa neljään vuoteen. Sarja alkaa helmikuun 29. päivä 2020 ja runkosarja päättyy lokakuussa 2020.

MLS:n suuri ero Euroopan sarjoihin on se, että runkosarjan päätteeksi pelataan cup-muotoiset pudotuspelit, mitkä ratkaisevat sarjan mestaruuden.

MLS 2020 - Vihjeet & Vedonlyönti


Alta löydät MLS -veikkausvihjeet kaudella 2020 sekä tarjouksia ja bonuksia, mitä voit käyttää vetoihisi. MLS vedonlyönti on Suomessa suositumpaa, mitä voisi ajatella, sillä kesäaikaan Euroopan suurimmat jalkapallosarjat ovat tauolla, joten jalkapallon betsaajat etsivät kohteita muualta.

MLS:n vedonlyöntivihjeet löytyvät alta koko kauden 2020 ajan.


Tarjoukset


MLS-vedonlyöntiin ei ole hirveästi bookereiden tarjoamia bonuksia tai kampanjoita oikein koskaan tarjolla. Tähän alle kerätään kuitenkin tarjouksia, mikäli jotkut vedonlyöntisivustot niitä tarjoavat.


MLS 2020: Joukkueet


Kun MLS alkoi vuonna 1996, sarjassa oli vain 10 joukkuetta. Ensi kaudella joukkueita on kuitenkin jo 26, joista 23 on Yhdysvalloista ja kolme Kanadasta. Kaudella 2020 MLS-sarjaan mukaan liittyvät Inter Miami CF ja Nashville SC. Vuonna 2021 sarjaan liittyy yksi joukkue: Austin FC ja kaudella 2022 mukana ovat todennäkäisesti myös joukkueet Sacramentosta sekä St. Louisista.

Itäinen konferenssi:
Atlanta United FC
Chicago Fire
Columbus Crew
D.C. United
FC Cincinnati
Montreal Impact
New England Revolution
New York City FC
New York Red Bulls
Orlando City SC
Philadelphia Union
Toronto FC
Nashville SC
Läntinen konferenssi:
Colorado Rapids
FC Dallas
Houston Dynamo
Los Angeles FC
Los Angeles Galaxy
Minnesota United FC
Portland Timbers
Real Salt Lake
San Jose Earthquakes
Seattle Sounders FC
Sporting Kansas City
Vancouver Whitecaps FC
Inter Miami CFMLS suomalaiset


MLS-sarjassa on historian saatossa pelannut muutamia suomalaisia ja tälläkin kaudella sarjassa nähdään muutama sinivalkoinen nimi.

Rasmus Schüller
Robin Lod
Alexander Ring
Jukka Raitala
Minnesota United FC
Minnesota United FC
New York City FC
Montreal ImpactMLS 2020: Otteluohjelma


MLS:n runkosarja kestää maaliskuusta lokakuuhun, minkä jälkeen alkavat pudotuspelit.

Päivitämme otteluohjelman kauden alkaessa


MLS Playoffs 2020 - Pudotuspelit


MLS on siinä mielessä hyvin poikkeuksellinen jalkapallosarja, että siinä pelataan täysin omanlaisensa cup-systeemi runkosarjan jälkeen. Vuodeksi 2019 pudotuspelijärjestelmää muutettiin niin, että molemmista konferensseista pääsee seitsemän parasta joukkuetta pudotuspeleihin ja kaikki pudotuspelikierrokset pelataan kerrasta poikki -järjestelmällä runkosarjassa paremmin sijoittuneen joukkueen kotikentällä.

Seitsemästä joukkueesta konferenssin ykköset pääsevät suoraan välieriin. Sijoille 2., 3. ja 4. sijoittuneet joukkueet pelaavat puolivälierät sijoille 5., 6. ja 7. päätyneitä joukkueita vastaan. Välierissä 4-5. sijoittuneiden voittajat kohtaavat konferenssinsa ykkösen ja toisien välierien voittajat kohtaavat toisensa.

Välierien voittajat kohtaavat konferenssifinaaleissa ja konferenssifinaalien voittajat kohtaavat lopuksi MLS-cupin mestaruusottelussa. Viime kaudella MLS-cupin voitti Seattle Sounders FC.

MLS 2020: Televisiointi


MLS:n ottelut näkee todella helposti Unibetin tai Nordicbetin tarjoamista livestreameista.

Vedonlyöntiyhtiöiden live streamit!


Suomessa Major League Socceria voi katsoa ilmaiseksi vedonlyöntisivustojen, kuten NordicBetin kautta. Nordicbet tarjoaa live streamejä monista eurooppalaista huippusarjoista, kuten Bundesliigasta, Ranskan Ligue 1:stä sekä Espanjan La Ligasta! Livestream-lähetyksien kautta näet kauden kaikki ottelut suorina lähetyksinä.

MLS - Major League Soccer 2020