MLS - Major League Soccer 2020


MLS-, eli Major League Soccer -kausi 2020: Löydät tältä sivulta kaiken pohjoisamerikkalaisen ammattisarjan kaudesta: joukkueet, otteluohjelman ja televisioinnin.
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso MLS:n koko sarjakauden kaikki ottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.MLS, eli Major League Soccer on Pohjois-Amerikassa, Yhdysvalloissa sekä Kanadassa pelattava jalkapallon ammattilaissarja. Kyseessä on samalla maiden korkein jalkapallon sarjataso. Sarjaa on pelattu vuodesta 1996 saakka.

Eniten mestaruuksia on voittanut Los Angeles Galaxy, jolla on nyt viisi mestaruutta. Hallitsevana mestarina sarjaan lähtee Seattle Sounder FC joka voitti jo toisen mestaruutensa neljään vuoteen. MLS:n suuri ero Euroopan sarjoihin on se, että runkosarjan päätteeksi pelataan cup-muotoiset pudotuspelit, mitkä ratkaisevat sarjan mestaruuden.

MLS is Back Tournament - Kausi jatkuu heinäkuussa


MLS laitettiin tauolle muiden lajien ja sarjojen tavoin keväällä ja tauko on venynyt pitkäksi. MLS on kuitenkin jatkumassa, kun liigalle järjestetään poikkeuksellisesti Orlandon Disney Landissa mahdollisuus eristäytyä ja pelata pelit. Mukana on kaikki 26 joukkuetta ja loppukautta kutsutaankin MLS is Back Tournamentiksi.

Turnauksessa pelataan ensin alkulohkot, jonka jälkeen pudotuselit 16 joukkueen kesken. Alussa 26 joukkuetta on jaettu kuuteen eri lohkoon.

MLS is Back Tournament: Aikataulu


Lohkovaihe: 8-23. heinäkuuta
Neljännesvälierät: 25-28. heinäkuuta
Puolivälierät: 30.7 - 1. elokuuta
Välierät: 5-6. elokuuta
Finaali: 11. elokuuta

MLS is Back Tournament: Lohkot


Lohko A: Orlando City, Inter Miami, New York City, Philadelphia Union, Chicago Fire, Nashville SC
Lohko B: Seattle Sounders, FC Dallas, Vancouver Whitecaps, San Jose Earthquakes
Lohko C: Toronto FC, New England Revolution, Montreal Impact, D.C. United
Lohko D: Real Salt Lake, Sporting Kansas City, Colorado Rapids, Minnesota United FC
Lohko E: Atlanta United FC, FC Cincinnati, New York Red Bulls, Columbus Crew SC
Lohko F: Los Angeles FC, Los Angeles Galaxy, Houston Dynamo, Portland Timbers

MLS 2020 - Vihjeet & Vedonlyönti


Alta löydät MLS -veikkausvihjeet kaudella 2020 sekä tarjouksia ja bonuksia, mitä voit käyttää vetoihisi. MLS vedonlyönti on Suomessa suositumpaa, mitä voisi ajatella, sillä kesäaikaan Euroopan suurimmat jalkapallosarjat ovat tauolla, joten jalkapallon betsaajat etsivät kohteita muualta.

MLS:n vedonlyöntivihjeet löytyvät alta koko kauden 2020 ajan.


MLS 2020: Otteluohjelma


Päivitämme otteluohjelman, kun se varmistuu MLS:n jatkoturnauksen osalta.

MLS 2020: Joukkueet


Kun MLS alkoi vuonna 1996, sarjassa oli vain 10 joukkuetta. Ensi kaudella joukkueita on kuitenkin jo 26, joista 23 on Yhdysvalloista ja kolme Kanadasta. Kaudella 2020 MLS-sarjaan mukaan liittyvät Inter Miami CF ja Nashville SC. Vuonna 2021 sarjaan liittyy yksi joukkue: Austin FC ja kaudella 2022 mukana ovat todennäkäisesti myös joukkueet Sacramentosta sekä St. Louisista.

Itäinen konferenssi:
Atlanta United FC
Chicago Fire
Columbus Crew
D.C. United
FC Cincinnati
Montreal Impact
New England Revolution
New York City FC
New York Red Bulls
Orlando City SC
Philadelphia Union
Toronto FC
Nashville SC
Läntinen konferenssi:
Colorado Rapids
FC Dallas
Houston Dynamo
Los Angeles FC
Los Angeles Galaxy
Minnesota United FC
Portland Timbers
Real Salt Lake
San Jose Earthquakes
Seattle Sounders FC
Sporting Kansas City
Vancouver Whitecaps FC
Inter Miami CFMLS suomalaiset


MLS-sarjassa on historian saatossa pelannut muutamia suomalaisia ja tälläkin kaudella sarjassa nähdään muutama sinivalkoinen nimi.

Rasmus Schüller
Robin Lod
Alexander Ring
Jukka Raitala
Minnesota United FC
Minnesota United FC
New York City FC
Montreal ImpactMLS Playoffs 2020 - Pudotuspelit


MLS on siinä mielessä hyvin poikkeuksellinen jalkapallosarja, että siinä pelataan täysin omanlaisensa cup-systeemi runkosarjan jälkeen. Vuodeksi 2019 pudotuspelijärjestelmää muutettiin niin, että molemmista konferensseista pääsee seitsemän parasta joukkuetta pudotuspeleihin ja kaikki pudotuspelikierrokset pelataan kerrasta poikki -järjestelmällä runkosarjassa paremmin sijoittuneen joukkueen kotikentällä.

Seitsemästä joukkueesta konferenssin ykköset pääsevät suoraan välieriin. Sijoille 2., 3. ja 4. sijoittuneet joukkueet pelaavat puolivälierät sijoille 5., 6. ja 7. päätyneitä joukkueita vastaan. Välierissä 4-5. sijoittuneiden voittajat kohtaavat konferenssinsa ykkösen ja toisien välierien voittajat kohtaavat toisensa.

Välierien voittajat kohtaavat konferenssifinaaleissa ja konferenssifinaalien voittajat kohtaavat lopuksi MLS-cupin mestaruusottelussa. Viime kaudella MLS-cupin voitti Seattle Sounders FC.

Huom! Yllä olevat pudotuspelit ovat normaali olosuhteissa. Vuoden 2020 kesän jatkoturnaus eroaa hieman.

MLS 2020: Televisiointi


Suomessa Major League Socceria voi katsoa ilmaiseksi vedonlyöntisivustojen, kuten NordicBetin kautta. NordicBet tarjoaa live streamejä monista eurooppalaista huippusarjoista, kuten Bundesliigasta, Ranskan Ligue 1:stä sekä Espanjan La Ligasta! Livestream-lähetyksien kautta näet kauden kaikki ottelut suorina lähetyksinä.
Nordicbet: siirry katsomaan MLS otteluita täältä ››

MLS - Major League Soccer 2020
MLS - Major League Soccer 2020