Koripallon vedonlyönti netissä

Koripallo on yksi maailman suosituimmista urheilulajeista ja siksi siitä myös lyödään paljon vetoa.
Vedonlyönti netissä on nykyään helppoa ja turvallista. Näillä ohjeilla lyöt helposti vetoa koripallosta.

Urheilutapahtumat - Koripallo:


Koripallon suosituimmat urheilutapahtumat ovat suomalaisittain EM- ja MM-kisat, joissa 2010-luvulla myös Suomen koripallomaajoukkue Susijengi on taistellut mukana. Kesällä 2021 koripallo on mukana jälleen myös Tokion kesäolympialaisten ohjelmassa. Sitä seuraava koripallon arvoturnaus on vuoden 2022 EM-kisat.

NBA kausi 2020-2021


Koronapandemian viivästyttämä NBA kausi 2020-2021 starttaa 22. joulukuuta 2020 ja kestää pitkälle kesäkuuhun saakka. Suomen Lauri Markkanen aloittaa neljännen kautensa Chicago Bullsissa. Tarjoamme ilmaiset vedonlyöntivihjeet NBA:han jokaiselta kierrokselta ja seuraamme tiiviisti NBA:n etenemistä.

NBA:ssa pelaa 30 joukkuetta jaettuna kahteen konferenssiin. Kaudella 2020-21 on tarkoitus pelata 72 ottelun runkosarja ja pudotuspelit päälle. Voit katsoa lisätietoja NBA:n vedonlyönnistä, otteluohjelman ja paljon muuta erilliseltä NBA-sivultamme.





Korisliiga


Kotimaisen koripallon ykkössarja on Korisliiga. Uusi kausi alkoi lokakuussa ja Suomen mestari on selvillä toukokuun alkupuolella. Tälle kaudella otteluohjelmaa muutettiin melko radikaalisti. Runkosarjassa pelataan nyt kaksinkertainen sarja, jonka päälle pelataan kuuden parhaan joukkueen ylempi ja kuuden heikoimman alempi loppusarja. Tämän jälkeen ylemmässä loppusarjassa pelataan vielä pudotuspelit. Mukana kauden 2020-21 Korisliigassa on 12 joukkuetta.

Koripallo Olympialaisissa


Koripallo on kuulunut olympialaisten ohjelmaan jo Berliinin kisoista 1936. Seuraavat kesäolympialaiset järjestetään Tokiossa 2021. Kaupunki on suomalaisille mielekäs, sillä Suomen koripallomaajoukkue venyi vuonna 1964 Tokion Olympialaisiin ensimmäisenä suomalaisena palloilujoukkueena.

Vedonlyöntimuodot


Moneyline

Suosituin ja yleisin vedonlyöntimuoto on moneyline. Tarkoituksena on yksinkertaisesti veikata sitä, kumpi joukkueista voittaa ottelun. Tasapelejä ei lasketa mukaan, vaan pelkkä lopullinen voittaja jatkoaika mukaan lukien.
Koripallo ja vedonlyönti


Tasoitusveto

Tasoitusvedot ovat koripallossa äärimmäisen mielenkiintoisia. Vedonvälittäjä tarjoaa toiselle joukkueelle tasoituslukeman, esimerkiksi +6,5 pistettä. Homma toimii samoin kuin esimerkiksi jääkiekon tai jalkapallon tasoitusvedoissa.

Pistemäärät

Viimeinen yleinen vetomuoto on pistemäärät. Yksinkertaisesti tarkoituksesi on veikata, paljonko ottelussa nähdään pisteitä. Esimerkiksi NBA-otteluissa yleinen linja on veikata nähdäänkö ottelussa alle vai yli 210,5 pistettä.

Liveveto

Koripallo on äärimmäisen intensiivinen laji ja siitä mukava lyödä vetoa myös livenä. Pelinhallinta vaihtelee usein reilusti ja pitkät runit voivat muuttaa huomattavasti tilannetta. Tämän vuoksi tappiolla olevia joukkueita on usein mukava pelata isoilla kertoimilla livestä.

Susijengi


Suomessa koripallo on kasvattanut huomattavasti suosiotaan Susijengin loistavan menestyksen vuoksi. Suomessa on tehty isoja satsauksia koripallon maajoukkueeseen, mikä on tuonut loistavaa tulosta.

Susijengin peleissä on usein nähty melko vähän pisteitä. Suomi pelaa täysin omalaatuisella pelitaktiikalla, mitä ei ole aiemmin pahemmin koripallossa nähty. Tämän vuoksi vedonlyönnissä on usein tehnyt hyvää tiliä alle-vedoilla sekä tasoituskohteilla.



Hyviä sivustoja koripallon vedonlyöntiin


Koripallossa suosituinta on pelata läpi talven kestävää NBA-sarjaa. NBA:n otteluista tarjoaa loistavia kohteita sekä kertoimia useampi vedonvälittäjä. Monilla sivustoilla näkee myös ilmaiseksi ottelut livestream -palvelun kautta.

Viime vuosina suosiotaan on nostanut kovasti myös parhaiden eurooppalaisten joukkueiden Euroleague. Maarajat ylittävässä sarjassa on kauden mittaan tarjolla todella mielenkiintoisia ja laadukkaita matseja sekä valtavasti pelattavaa myös vedonlyöntiin. Kannattaa lukea myös VB:n päivän pitkävetovihjeet, mitä jaetaan myös koripalloon.

Parhaat sivustot


Löydät alta kymmenen parasta sivustoa, joita suosittelemme koripallon vedonlyöntiin. Monilta sivustoilta,löydät NBA:han live stream lähetyksiä. Suosittelemme hyödyntämään myös sivustojen tarjoamat tervetuliaistarjoukset, joilla saat satoja euroja ilmaista pelirahaa vedonlyöntiin. Katso parhaat vedonlyöntibonukset täältä.

Arvostelu

Bonus

Kierrätys

Pelaa

STS Bet100% bonus 100€ asti5x (T+B)Pelaa nyt
2.Mr Green100€ ilmaisvetoEi kierrätystä!Pelaa nyt
3.Lapilanders100% bonus 100€ asti7x (T+B)Pelaa nyt
4.TonyBet100% / 100€ ilmaisveto5x talletusPelaa nyt
5.William Hill100€ ilmaisvetoEi kierrätystäPelaa nyt
Neo.bet100%/100€5x (T+B)Pelaa nyt
7.Campobet100% bonus 200€ asti5x Pelaa nyt
8.Bethard100% bonus 100€ asti4x (T+B)Pelaa nyt
Koripallon vedonlyönti netissä