Koripallon vedonlyönti netissä


Koripallo on yksi maailman suosituimmista urheilulajeista ja siksi siitä myös lyödään paljon vetoa.
Vedonlyönti netissä on nykyään helppoa ja turvallista. Näillä ohjeilla lyöt helposti vetoa koripallosta.

Urheilutapahtumat - Koripallo:


Koripallon suosituimmat urheilutapahtumat ovat suomalaisittain EM- ja MM-kisat, missä Suomen koripallomaajoukkue Susijengi taistelee mukana. Tänä vuonna luvassa on jopa EM-kotikisat, joten koris-faneille on tarjolla herkkua mahan täydeltä.

Koripallon MM-kilpailut 2019 - Kiina


Koripallon MM-kisojen kisasykli muuttuu seuraaviin kisoihin 2019. Tähän asti on pelattu neljän vuoden välein ja edelliset kisat pelattiin 2014. Ensimmäistä kertaa vuoden 1967 jälkeen kisat järjestetään nyt eri vuonna kuin jalkapallon MM-kisat.

Samalla joukkuemäärä kasvatetaan 32:een ja karsintavaihe palaa mukaan. Erikoista nähdä, miten karsinnat järjestetään, sillä luultavasti karsintojen aikataulut eivät sovi yhteen NBA:n otteluohjelman kanssa. Näin ollen karsinnoissa joukkueet eivät saisi käyttöön NBA-pelaajia.

Lue lisää: Koripallon MM-kisat 2019

Koripallo Olympialaisissa


Koripallo on kuulunut olympialaisten ohjelmaan jo Berliinin kisoista 1936. Seuraavat kesäolympialaiset järjestetään Tokiossa 2020. Kaupunki on suomalaisille mielekäs, sillä Suomen koripallomaajoukkue venyi vuonna 1964 Tokion Olympialaisiin ensimmäisenä suomalaisena palloilujoukkueena.

Vedonlyöntimuodot


Moneyline

Suosituin ja yleisin vedonlyöntimuoto on moneyline. Tarkoituksena on yksinkertaisesti veikata sitä, kumpi joukkueista voittaa ottelun. Tasapelejä ei lasketa mukaan, vaan pelkkä lopullinen voittaja jatkoaika mukaan lukien.
Koripallo ja vedonlyönti


Tasoitusveto

Tasoitusvedot ovat koripallossa äärimmäisen mielenkiintoisia. Vedonvälittäjä tarjoaa toiselle joukkueelle tasoituslukeman, esimerkiksi +6,5 pistettä. Homma toimii samoin kuin esimerkiksi jääkiekon tai jalkapallon tasoitusvedoissa.

Pistemäärät

Viimeinen yleinen vetomuoto on pistemäärät. Yksinkertaisesti tarkoituksesi on veikata, paljonko ottelussa nähdään pisteitä. Esimerkiksi NBA-otteluissa yleinen linja on veikata nähdäänkö ottelussa alle vai yli 210,5 pistettä.

Liveveto

Koripallo on äärimmäisen intensiivinen laji ja siitä mukava lyödä vetoa myös livenä. Pelinhallinta vaihtelee usein reilusti ja pitkät runit voivat muuttaa huomattavasti tilannetta. Tämän vuoksi tappiolla olevia joukkueita on usein mukava pelata isoilla kertoimilla livestä.

Susijengi


Suomessa koripallo on kasvattanut huomattavasti suosiotaan Susijengin loistavan menestyksen vuoksi. Suomessa on tehty isoja satsauksia koripallon maajoukkueeseen, mikä on tuonut loistavaa tulosta.

Susijengin peleissä on aina nähty harvinaisen vähän pisteitä. Suomi pelaa täysin omalaatuisella pelitaktiikalla, mitä ei ole aiemmin pahemmin koripallossa nähty. Tämän vuoksi vedonlyönnissä on usein tehnyt hyvää tiliä alle-vedoilla sekä tasoituskohteilla.Hyviä sivustoja koripallon vedonlyöntiin


Koripallossa suosituinta on pelata läpi talven kestävää NBA-sarjaa. NBA:n otteluista tarjoaa loistavia kohteita sekä kertoimia useampi vedonvälittäjä. Suomen Korisliigaan sen sijaan parhaita kertoimia tarjoaa muun muassa NordicBet. Monilla sivustoilla näkee myös ilmaiseksi ottelut livestream -palvelun kautta.

Kannattaa lukea myös VB:n päivän pitkävetovihjeet, mitä jaetaan myös koripalloon.

Nopeampi.com


Nopeampi.com vedonlyönti pitää sisällään paljon hyviä kohteita koripalloon. Vedonlyönti koripallosta on ehdottomasti yksi parhaita puolia tällä sivustolla. Nopeampi on uudenlaisen vedonlyöntisivusto, jossa pääsee pelaamaan heti ilman tilinavausta!
Koripallon vedonlyönti netissä


NordicBet


Nordicbet tarjoaa kohteet ja kertoimet sekä Korisliigaan että muun muassa koripallon 1. Divisioonaan ja naisten Korisliigaan. Tämän lisäksi tarjolla on luonnollisesti iso määrä kohteita NBA:n otteluihin ja esimerkiksi koripallon arvokisoihin.

Koripallon vedonlyönti netissä

Unibet


Unibet tarjoaa live stream -lähetykset NBA:n otteluihin ja ajoittain myös muihin koripallo-otteluihin. Kohdevalikoima on äärimmäisen laaja ja tarjolla on usein alan parhaita kertoimia.

Unibet
Koripallon vedonlyönti netissä