Koripallon EM-kisat 2021


Koripallon EM-kisat 2021 pelataan 24 joukkueen voimin. Päivitämme tarkempia tietoja sivuillemme kisojen lähestyessä.


Koripallon EM-kisat pelataan vuonna 2021 jo 41. kerran. Kansainvälisen koripalloliiton FIBA:n päätöksellä kisat pelataan jatkossa kahden vuoden sijaan neljän vuoden välein. Näin EM-kisat noudattavat jatkossa samaa kaavaa kuin koripallon MM-kilpailutkin.

Kisojen isäntämaata/maita ei ole vielä päätetty. Kaksissa edellisissä EM-kisoissa järjestäjämaita, ja -kaupunkeja, on ollut yhteensä neljä. Julkisuudessa liikkuneiden tietojen mukaan vuoden 2021 kisat ovat herättäneet kiinnostusta Espanjan, Italian, Ranskan ja Kreikan muodostamassa konsortiossa. Myös Saksan, Puolan, Tshekin ja Ruotsin kisahankkeesta on liikkunut huhuja.

Karsinnat kisoihin alkoivat vuoden 2017 marraskuussa, jolloin yhdeksän joukkuetta aloitti esikarsinnat. Varsinaisten karsintojen aikataulu julkistetaan myöhemmin.

Koripallon EM 2021 - Vedonlyönti & Vihjeet


Koripallon EM-kisat ovat perinteisesti urheilun ystävien lisäksi myös vedonlyöjien suosiossa. Susijengin hieno menestys on nostanut Suomessakin koripallon suosion aivan uudelle tasolle myös vedonlyönnissä. EM-kisoissa on urheilullisen annin lisäksi tarjolla myös valtavat määrät hienoa pelattavaa. Löydät kaikki tuoreimmat vihjeet Koripallon EM-kisoihin sivuiltamme!


Tarjoukset


Useat vedonlyöntisivustot tarjoavat loistavia kertoimia ja tarjouksia Koripallon EM-kisoihin vedonlyöntiin. Uutena pelaajana saat nauttia myös vedonlyöntibonuksista, millä saat selkeää lisäetua pelaamiseen. Voit lukea vedonlyöntibonuksista lisää täältä tai napata alta parhaita tarjouksia sivustoille, mitkä tarjoavat hyviä kertoimia Koripallon EM-kisoihin.

Arvostelu

Bonus

Koodi

Kierrätys

Pelaa

1.Coolbet - Lue arvosteluCoolbet100% / 150€ tai 400% / 40€COOL150 tai 4XBONUS6x bonusPelaa nyt
2.888sport - Lue arvostelu888sport100% bonus 100€ astiEt tarvitse6x bonusPelaa nyt
3.Betsson - Lue arvosteluBetsson100% bonus 100€ astiEt tarvitse6x bonusPelaa nyt
4.NordicBet - Lue arvosteluNordicBet100% bonus 100€ astiEt tarvitse6x bonusPelaa nyt
5.Betfair - Lue arvosteluBetfair100% bonus 100€ astiZSKABW3x (T+B)Pelaa nyt
6.Mr Green - Lue arvosteluMr Green200€ voitontehostusEt tarvitseEi kierrätystä!Pelaa nyt
7.LeoVegas - Lue arvosteluLeoVegas100% bonus 100€ astiEt tarvitse5x bonusPelaa nyt
8.Unibet - Lue arvosteluUnibet100% bonus 100€ astiEt tarvitse4x bonusPelaa nyt
Speedybet - Lue arvosteluSpeedybetPelaa ilman rekisteröitymistäEi bonuskoodiaEi kierrätystäPelaa nyt


Koripallon EM 2021 - Joukkueet & lohkot


EM-kisoihin osallistuu 24 eri maata. Päivitämme karsintojen edetessä kisoihin selviytyneet joukkueet sekä lähempänä turnausta myös lohkojaon sivuillemme.


Koripallon EM 2017 - Susijengi, Suomen joukkue


Vuoden 2017 EM-kisat pelattiin neljässä eri maassa. Suomi isännöi kisoissa yhtä alkulohkoa ja Suomen Susijengi selvisi myös hienoilla esityksillä jatkoon tästä lohkosta. Pudotuspeleissä matka tyssäsi kuitenkin heti avauskierroksella, kun Italia oli vahvempi pistein 70-57.

Mestaruuden vei lopulta Slovenia, joka kaatoi ensin välierässä ykkössuosikki Espanjan ja finaalissa Serbian. Espanja nappasi lopulta pronssia Venäjän jäädessä neljänneksi.

Susijengin EM-joukkue 2017:

Huff ShawnFraport Skyliners
Koivisto MikkoSalon Vilpas
Koponen PetteriFC Barcelona
Kotti TuukkaHelsinki Seagulls
Lee Gerald Jr.Helsinki Seagulls
Lindbom CarlHelsinki Seagulls
Markkanen LauriChicago Bulls
Murphy ErikNanterre 92
Nuutinen MattiBCM U Pitesti
Rannikko TeemuJoensuun Kataja
Salin SasuUnicaja
Wilson JamarEstudiantes

Susijengi

Suomen koripallomaajoukkue on parhaimmillaan ollut EM-kisoissa kuudes, tämä tapahtui vuoden 1967 kotikisoissa. 2010-luvulla Susijengi on jäänyt sijoille 9. (2011, 2013) ja 16. (2015). Pääsy takaisin arvokisoihin ylipäätään on kuitenkin ollut jo hieno saavutus joukkueelta. Seuraava steppi on nousta taistelemaan kirkkaammista sijoituksista.

Vuonna 2014 toteutui myös unelma MM-kisoista. Susijengi taisteli upeasti Bilbaon kisoissa samalla, kun valtava ihmislauma ryntäsi Suomesta kisoihin paikan päälle. Muistutuksena ja tunnelman nostattajana voi tsekata alta löytyvän trailerin. Myös itse Susijengi-dokkari on ainakin vielä toistaiseksi katsottavissa Yle Areenassa (suora linkki).Koripallon MM-kisat 2019


Seuraava koripallon suurtapahtuma on vuoden 2019 MM-kisat, jotka käydään Kiinassa 31.8 - 15.9.2019. Lopputurnaukseen selviää yhteensä 32 joukkuetta. Myös Suomi on jälleen vahvasti pyrkimässä kisoihin. Susijengin ratkaisun hetket ovat helmikuun lopulla, kun ratkaisevissa karsintaotteluissa kohdataan ensin Ranska ja sitten päävastustaja Venäjä. Kaiken tarvittavan tiedot 2019 MM-koripallosta löydät kisasivuiltamme.

Siirry koripallon MM 2019 kisasivulle tästä >>