Lentopallon EM-kisat 2019


Lentopallon EM-kilpailut järjestetään neljässä eri maassa Belgiassa, Ranskassa, Hollannissa ja Sloveniassa 13-29. syyskuuta 2019. Katso ohjelma, Suomen joukkue ja VB:n kisaopas!


Lentopallon EM-kilpailut järjestetään seuraavan kerran 13. - 29. syyskuuta 2019. Kisat järjestetään neljän maan kesken ja isäntämaina toimii Belgia, Ranska, Hollanti ja Slovenia.

Suomi pelasi viimeksi EM-kisoissa 2017 päästen neljännesvälieriin. Lentopallon MM-kisat olivat Suomelta hyvä esitys ja antaa hyvät lähtökohdat vuoden 2019 EM-kisoille.

Lentopallon EM 2019 - Vedonlyönti


Lentopallo ei ole ehkä se kaikista suosituin vedonlyöntilaji, mutta EM-kisojen aikaan myös siihen löytyy paljon pelattavaa. Ennen kaikkea erä- ja tasoitusvedoista löytyy usein makoisia kohteita EM-kisoista.

Vihjeet


Veikkausbonukset tarjoaa pelivihjeet Lentopallon EM-kisoihin. Löydät VB:n kaikki vihjeet veikkausvihjeet -sivulta tai sitten voit poimia vain uusimmat Lentopallon EM-vihjeet tältä sivulta. Päivitämme sivuillemme parhaimmat vedonlyöntivihjeet lentopallon EM-kisoista.

Tarjoukset


Useat vedonlyöntisivustot tarjoavat loistavia kertoimia ja tarjouksia lentopallon vedonlyöntiin. Uutena pelaajana saat nauttia myös vedonlyöntibonuksista, millä saat selkeää lisäetua pelaamiseen. Voit lukea vedonlyöntibonuksista lisää täältä tai napata alta parhaita tarjouksia sivustoille, mitkä tarjoavat hyviä kertoimia lentopallon EM-kisoihin.

Arvostelu

Bonus

Koodi

Kierrätys

Pelaa

1.888sport - Lue arvostelu888sport100% bonus 100€ astiEt tarvitse6x bonusPelaa nyt
2.Betsafe - Lue arvosteluBetsafe200% bonus 100€ astiEt tarvitse8x (T+B)Pelaa nyt
3.Betfair - Lue arvosteluBetfair100% bonus 100€ astiZSKABW3x (T+B)Pelaa nyt
4.Mr Green - Lue arvosteluMr Green200€ voitontehostusEt tarvitseEi kierrätystä!Pelaa nyt
5.Expekt  - Lue arvosteluExpekt 100€ ilmaisvetoEt tarvitseEi kierrätystäPelaa nyt
Esportsbetting - Lue arvosteluEsportsbetting100%/30€ + 5€ ilmaisraha Et tarvitse7x (T+B)Pelaa nyt
7.Coolbet - Lue arvosteluCoolbet100% / 150€ tai 400% / 40€COOL150 tai 4XBONUS6x bonusPelaa nyt
Speedybet - Lue arvosteluSpeedybetPelaa ilman rekisteröitymistäEi bonuskoodiaEi kierrätystäPelaa nyt
9.Betsson - Lue arvosteluBetsson100% bonus 100€ astiEt tarvitse6x bonusPelaa nyt


Mestarikertoimet


EM-kisojen suosikki on ennen kaikkea hallitseva maailmanmestari Puola. Maailmanmestarit kaksissa viime kisoissa epäonnistui viime kerralla EM-kisoissa ja janoaa nyt varmasti tätäkin mitalia. Puolan kovimpina haastajina on varmasti EM-kisojen hallitseva mestari Venäjä, Ranska ja Serbia.

Päivitämme tuoreet mestaruuskertoimet heti kun vedonlyöntisivustot ne julkaisevat. Listassa viime vuoden mestaruuskertoimet ennen turnausta.

Suosikit:

Ranska 4,00
Puola 4,00
Venäjä 4,00
Italia 5,55
Serbia 8,00
Haastajat:
Saksa 17,00
Bulgaria 26,00
Hollanti 26,00
Slovenia 35,00
Belgia 51,00
Suomi 51,00
Altavastaajat:
Tsekki 65,00
Turkki 80,00
Espanja 80,00
Slovakia 150,00

Viro 300,00
Lentopallon EM 2019 - Otteluohjelma


Lentopallon EM-kisat käynnistyvät alkulohkon otteluilla perjantaina 13. elokuuta. Päivitämme otteluohjelman kokonaisuudessaan, kun se varmistuu.

Lentopallon EM-kisat käydään tänä vuonna neljässä eri maassa

Lentopallon EM 2019 - Lohkot ja joukkueet


Kisoissa nähdään 16 joukkuetta, yhteensä neljässä lohkossa. Jokaisen lohkon voittaja pääsee suoraan puolivälieriin. Lisäksi sijoille 2-3 sijoittuneet pääsevät ensimmäiselle pudotuspelikierrokselle, mistä voittajat jatkavat puolivälieriin.

Päivitämme lohkojaot, kun lopulliset osallistujat selviävät.

Lentopallon EM 2019 - Suomen joukkue


Suomi selvisi EM-kisoihin karsintalohkosta, jossa muut maat olivat Tanska ja Romania. Viimeksimainittu selviytyi suoraan voittamalla lohkon. Suomi ja Tanska pelasivat ratkaisevan karsinnan 6.1.2019 Mikkelissä ja Suomi varmisti kisapaikkansa puhtaalla 3-0 voitolla. Kentän ykköstähti oli Suomen hakkuri Olli-Pekka Ojansivu.

Suomen lopullinen kisajoukkue selviää myöhemmin. Alla joukkue vuoden 2018 MM-kisoihin.

Suomen lentopallon MM-joukkue 2018:

Passarit: Eemi Tervaportti, Mikko Esko
Hakkurit: Urpo Sivula, Samuli Kaislasalo
Yleispelaajat: Elviss Krastins, Sakari Mäkinen, Niko Suihkonen, Antti Ronkainen
Keskitorjujat: Tommi Siirilä, Sauli Sinkkonen, Markus Kaurto, Henrik Porkka
Liberot: Lauri Kerminen, Niklas Breilin
Tuomas Sammelvuo valmentaa Suomen lentopallomaajoukkuetta lentopallon EM-kisoissa


Suomen päävalmentajana toimii Tuomas Sammelvuo.

Suomen joukkueen aiempia hienoja hetkiä voi fiilistellä vaikka alta löytyvältä videolta. Kannattaa laittaa myös äänet päälle, sillä YLE:n selostajalegenda Mikko Hannulalla lähtee sokka irti. Eittämättä yksi urheilun ja urheilujournalismin historiallisimmista vedoista.Matkat


Lentopallon MM- ja EM-kisat ovat olleet Suomessa äärimmäisen suosittuja matkakohteita jo monta vuotta. Jokaisiin kisoihin on nähty Suomesta todellinen kansainvaellus, kun Suomen maajoukkuetta on lähdetty kannustamaan.

Lentopallon fanikulttuuri siis elää ja voi hyvin Suomessa. Tämän vuoksi monet matkatoimistot järjestävät myös erilaisia pakettimatkoja kannattajille. Matkapaketit sisältävät usein kaiken lipuista ja lennoista majoitukseen. Hinnat pyörivät noin 700-1000 euron välillä.

Liput


Mikäli haluaa hieman säästää matkakustannuksissa, kannattaa harkita myös omatoimista matkaa ja etsiä liput, lennot sekä majoitus erikseen.

Päivitämme sivuillemme tietoa välittömästi, kun liput tulevat myyntiin tammikuun loppupuolella.

Lentopallon EM-kisat 2019