Live urheilu streamit

Päivittäiset ilmaiset live stream -lähetykset, eli urheilu streamit ovat nostaneet suosiotaan viime vuosina. Tällä sivulla on kerrottu parhaat sivustot, missä näet kaikki kuumimmat urheilutapahtumat ilmaiseksi laillisten suoratoisto lähetysten välityksellä.
Urheilutapahtumien seuraaminen live stream -lähetyksien avulla on nykypäivänä todella helppoa. Ilmaiset urheilu streamit löydät kätevästi ja voit katsoa urheilua netissä suorana kellon ympäri.


Mistä näkee urheilua ilmaiseksi?


Ilmaiset live stream -lähetykset ovat helppoja löytää. Pääosin ilmaiset urheilu streamit lähetetään mainosrahotteisilla sivustoilla tai vedonlyöntisivustoilla.

Vedonlyöntisivustot ostavat lähetysoikeuksia eri sarjoihin ja urheilutapahtumiin ja ne tarjoavat satoja tunteja urheilulähetyksiä päivittäin. Olit sitten jääkiekon, tenniksen tai dartsin ystävä niin löydät varmasti sinua miellyttävää sisältöä eri vedonlyöntisivustojen live stream lähetysten tarjonnasta. Alta löydät kattavan listauksen eri sivustoista jotka tarjovat suoratoistona urheilua kotimaiseille urheilufaneille.

Parhaat live stream -sivustot urheiluun


Arvostelu

Bonus

Live Stream

Pelaa

1.Unibet100% bonus 100€ astiParas kattaus jääkiekkoon ja jalkapalloon! Lähes kaikki pääsarjat ja paljon pelejä yksinoikeudella. 0,01€ pelitilillä riittää.Pelaa nyt
2.Bet365100% bonus 50€ asti Tarvitset vain sentin (0,01€) pelitilille ja näet kaiken urheilun. Loistava MLB, snooker- ja tennis-kattaus päivittäin!Pelaa nyt
3.NordicBet100€ + 20€ ilmaisveto & 160 ilmaiskierrosta!Katso KHL, CHL sekä SHL:n ottelut suorana NordicBetiltä!Pelaa nyt
4.Betsson100% bonus 100€ asti + 30 € ilmaisvedot ja 600 ilmaiskierrostaLoistava kattaus jalkapalloa! Kaikki huippusarjat mukana.Pelaa nyt
5.Betsafe200% bonus 50€ astiTarjolla on paljon jalkapalloa ja jääkiekkoa live lähetyksinä! Pelitilillesi tarvitset vain 1€!Pelaa nyt
6.LeoVegas100€ ilmaisvetoUrheilua suorina lähetyksinä nyt myös LeoVegasilla! Vähintään 0,01€ pelitililläsi ja näet kaiken tarjonnan suorana!Pelaa nyt


Kolme sivustoa erottuvat selkeästi edukseen, kun puhutaan suorien live stream lähetysten näyttämisestä netissä: Unibet, Nordicbet ja Bet365.

Unibet-TV:sta saat katsottua hyvällä laadulla eri sarjojen otteluita. Yleensä Unibetillä on myös selostukset englanniksi, mutta esimerkiksi kaikki suomalaisten jalkapallon euroliigan karsintaottelut ovat live-lähetyksinä suomalaisella selostuksella.

Urheilu Stream Sivustot: Unibet


Unibet näyttää myös runsaasti urheilua ja suurimmaksi osaksi samoja sarjoja ja lajeja kuin Nordicbet. Unibet erottuu edukseen live streameissa näyttämällä usein yksinoikeudella suomalaisten jalkapalloseurojen eurosarjojen otteluita.

Esimerkiksi Euroliigan karsintoja ja harjoitusotteluita näet ilmaiseksi, kunhan pelitililläsi on vähintään 0,01€ rahaa. Rahapelaamista ei vaadita Unibetilla(kaan) katseluun. Myös eSports-lajit näkyvät usein Unibet TV:stä.

Unibet tarjoaa myös kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen pelaamisesta kiinnostuneille. Voit tutustua sivustoon lisää Unibet arvostelustamme tai siirtyä alta suoraan sivustolle.


Unibet live stream näyttää runsaasti eri lajeja suorana!

Urheilu Stream Sivustot: NordicBet


NordicBet tarjoaa runsaasti eri urheilulähetyksiä, mm. CHL ja SHL-jääkiekkoa sekä tänä vuonna myös kaikki Jääkiekon MM-ottelut suorana. NordicBet näyttää myös MLB-baseballia ja NBA-koripalloa. Löydät päivittäin paljon eri livelähetyksiä myös tuntemattomammista lajeista ja sarjoista. Nordicbetin tilillä tulee olla vähintään 1€ varoja nähdäkseen striimit, mutta rahapelaamista striimien katselu ei vaadi.

Lisäksi NordicBet tarjoaa kaikille uusille pelaajille ja urheilun ystäville 100€ ensitalletusbonuksen. Voit tutustua sivustoon arvostelustamme tai siirtyä suoraan alta nauttimaan urheilulähetyksistä!


NordicBet live stream tarjoaa runsaasti urheilua suorina lähetyksinä!

Urheilu Stream Sivustot: LeoVegas


Myös LeoVegas tarjoaa nykyään urheilulähetyksiä suorana live stream palvelussaan. Leon suorat livelähetykset käynnistyivät alkuvuodesta 2018. LeoVegas näyttää yli 30 eri sarjaa ja lajia. Näet muunmuassa CHL-jääkiekkoa, Mestarien- ja Eurooppaliigan karsintoja, La Ligaa, runsaasti eri maiden cup-otteluita jalkapallossa sekä kansainvälisiä ystävyysotteluita! Saat kaikki lähetykset näkyviin, jos pelitililläsi on rahaa tai olet lyönyt vedon viimeisen 24h tunnin aikana, vaikka tilisi saldo olisi tyhjä.

Pelaamisesta kiinnostuneille LeoVegas tarjoaa 50€ ensitalletusbonuksen sekä 10€ ilmaisvedon. Voit tutustua sivustoon arvostelustamme tai siirtyä alta suoraan LeoVegasin livelähetyksiin.


LeoVegas live stream on upouusi suorien urheilulähetysten kanava!

Urheilu Streamit: Urheilua netistä ilmaiseksi


Live urheilu stream -palveluiden suuri ja monipuolinen tarjonta on siirtynyt yhä enemmän netin puolelle. Jopa sadat eri sivustot lähettävät urheilu live stream -lähetyksiä eri sarjoista ja tapahtumista.

Maailman ensimmäinen livestream-lähetys tehtiin jo vuonna 1993. Livestreamaus perustuu tiedonsiirtoon, jossa katsoja näkee sisältöä samaan aikaan kun kuvattavaa materaalia ladataan/tallennetaan. Latauksen keskeydyttyä myöskin katselu keskeytyy.

Palvelut ovat kehittyneet hurjaa vauhtia viimeisinä vuosina ja luonut myös monia erikoistuneita Livestream-yrityksiä. Lisäksi monilla seuroilla on omia livestream-palveluita, mikä tuo paljon lisäarvoa urheilun seuraamiseen.

VPN Live Streaming


Suurin osa vedonlyöntisivujen live streameista näkyy Suomessa, mutta joidenkin sivustojen tarjonnassa saattaa olla ns. geoblokki eli sisältö on rajattu pois Suomesta. Tällöin et nää ottelua Suomesta käsin lainkaan. Ratkaisuna tähän on VPN yhteys eli Virtual Private Network. VPN toimii siten, että se vaihtaa maantieteellisen sijaintisi verkossa ja suojaa yhteytesi.

VPN:n avulla voit vaihtaa sijaintisi siten, että saat kaikki lähetykset toimimaan. VPN auttaa myöskin, jos matkailet ulkomailla ja haluat jatkaa vedonlyöntiä tutuilla sivustoilla. Kaikki sivustot eivät tykkää, jos huomaavat, että kirjaudut sisään ulkomailta ja saattaa sulkea tilisi. Yksi parhaista ja edullisista VPN:n tarjoajista on ExpressVPN.

Miten ilmainen urheilu stream toimii?


Kaikille ei välttämättä ole selvää, miten vedonlyöntisivustot toimivat, varsinkin mikäli et ole vedonlyöntiä harrastava henkilö.

Ilmainen urheilu stream -palvelu toimii kuitenkin kaikilla sivustoilla ilman että sinun tarvitse lyödä vetoa. Kaikki urheilulähetykset ovat katsottavissa ilman rahapelaamista. Urheilun katsominen vedonlyöntisivustoilla vaatii kuitenkin talletuksen pelitilille, mutta ei rahapelaamista, joten katselu on sinänsä ilmaista. Esimerkiksi Unibetin pelitillä sinulla tulee olla vähintään 0,01€ tililläsi, jotta urheilu streamit näkyvät. Nordicbetin tilillä tulee olla 1€.

Kaikki talletustavat ovat nykyään turvallisia, eivätkä vie kuin pari minuuttia aikaa. Vain minimitalletuksella (1-10€) saat laillisesti näkyviin kaikki suorat urheilulähetykset, eikä sinun tarvitse jatkossa huolehtia kuukausimaksuista, eikä sinulle tule muita kuluja.

Toimii myös mobiilissa!


Hienoimpia uudistuksia live stream -palveluissa on, että ne toimivat nykyään myös mobiilissa! Esimerkiksi suurin osa Unibetin TV-lähetyksistä näkyy myös puhelimella sekä tabletilla. Mikä hämmästyttävintä, Unibetin monet lähetykset toimivat padilla tai puhelimella jopa paremmin kuin tietokoneella!

Unibetin live streamit toimii myös puhelimella

Live urheilu: Mitä lajeja näet ilmaiseksi?Vedonlyöntisivustojen, kuten Unibetin ohjelmistosta löydät laajan urheilutarjonnan. Löydät eri lajit, kaikki suurimmat sarjat sekä urheilutapahtumat.

Darts live stream


Dartsin live stream -lähetykset ovat katsottavissa myös lähes kaikilla mainitulla vedonlyöntisivustolla.

Ennen kaikkea Dartsin MM-kisat ovat tapahtumana äärimmäisen suosittu, muun muassa vedonlyöjien parissa.


Golf live stream


Golf on yksi maailman rahakkaimmista lajeista ja myös Suomessa nostamassa selkeästi suosiotaan. TV-lajina golfia voisi pitää tylsänä, mutta mitä vielä! Golfia seurataan todella paljon ja myös siihen on tarjolla paljon lähetyksiä netissä. Voit tutustua näihin tarkemmin golf live stream -sivullamme.

Jalkapallo live stream


Jalkapallo live stream -lähetyksiä on tarjolla todella runsaasti! Valioliiga, La Liga, Bundesliga, Serie-A sekä lukuisat muut sarjat ovat näkyvissä ilmaiseksi.

Varsinkin Unibet TV:llä on hyvä kattaus jalkapalloa! Näet joka päivä lähes kymmeniä eri otteluita suorina lähetyksinä ympäri maailman. Tarjolla on monia suomalaisten suosikkisarjoja. Unibet lähettää myös yksinoikeudella kaikki suomalaisten joukkueiden Euroliigojen ottelut! Et siis näe niitä mistään muualta.

Voit katsoa monia Euroopan huippuliigojen live jalkapallo lähetyksiä! Näet Unibet TV:stä ja Nordicbetiltä muunmuassa La Ligaa, Bundesligaa, Italian Serie A:ta tai vaikka Ranskan Ligue 1:stä!Jääkiekko live stream


Unibet TV, Nordicbet ja Betsson näyttää jääkiekon live stream-lähetykset monista eri liigoista, kuten NHL, KHL, CHL, SHL ja monia muita.

Suomessa kaikki lähetykset eivät aina näy, kuten NHL tai KHL. Näät kuitenkin paljon Euroopan huippuliigojen otteluita suorana. Esimerkiksi Unibet näyttää kaikki CHL-ottelut 2019-20 ilmaiseksi!

Koripallo live stream


Koripallon ystävät näkevät myös edellä mainituilta sivustoilta paljon huippukorista! Unibet, NordicBet ja Betsson näyttävät kaikki suorana NBA live stream -otteluita ja mm. Unibet TV:stä näet myös Euroopan huippusarjojen otteluita!

Eurooppalaisen koriksen ystävät voivat seurata mm. Euroliigaa sekä mm. Espanjan liigaa, missä pelaa mm. Suomen Sasu Salin. Euroliigassa voit nähdä saksalaisen Bayern Münchenin paidassa Petteri Koposen!

MLB live stream


MLB ja Baseball-fanit voivat katsoa lähes jokaisen ottelun suorana lähetyksenä Unibetilta. MLB kausi on pitkä ja pystyt katsomaan vaikka koko kauden näiltä sivustoilta ilmaiseksi. MLB on penkkiurheilijana vedonlyöjän unelma, sillä pelejä tulee joka päivä useampia yli puolen vuoden ajan.

MLB playoffs suorana

MLB postseasonille etenee runkosarjan jälkeen kahdeksan joukkuetta. Runkosarjan päättymisen jälkeen National- ja American Leaguen neljänneksi ja viidenneksi sijoittuneet joukkueet pelaavat Wild Card-kierroksen. Voittajat etenevät viimeisen kahdeksan parhaan joukkoon. Unibet TV:stä ja Betssonilta näet myös playoff-ottelut ja kaikki ratkaisuhetket! Voit lukea lisää MLB live stream -osiostamme.

NFL live stream


NFL on kivenkova sarja ja ennen kaikkea helppo seurata, sillä ottelut pelataan pääosin aina sunnuntai-iltaisin, jolloin on hyvää aikaa katsoa kamppailuja. Lue lisää NFL live stream -sivultamme >>

Snooker live stream


Snookeria näytetään livelähetyksinä paljon! Kaikki isoimmat turnaukset, kuten snookerin MM-kisat, UK Championship, The Masters sekä Kiinan isot turnaukset lähetetään livenä. Parhaiten pystyt seuraamaan Snookeria Unibetin livelähetysten kautta. Pääset Unibetille suoraan tästä --->>

Voit myös lukea lisää aiheesta artikkelistamme Snooker Live Stream - lähetykset netissä!

Tennis live stream


Tennistä pystyt seuraamaan kaikki ATP:n isoimmat turnaukset ja useasti myös pienemmätkin turnaukset. Näet kaikki Grand Slam turnaukset kuten Wimbledonin, Australian- ja Ranskan avoimet sekä Yhdysvaltain avoimen tennisturnauksen eli US Openin.

Live urheilu streamit
Nordicbet näyttää paljon ATP- ja WTA-tennisturnauksia suorana!

UFC live stream


UFC on nouseva laji, mikä nostaa koko ajan enemmän päätään. Myös UFC-otteluihin ja päätapahtumiin löytyy paljon lähetyksiä internetistä. Voit lukea lisää UFC live stream -sivultamme.

Jääkiekon MM-kisat ja NHL Live Stream


Jääkiekon MM-kisat ovat vuosittain yksi jääkiekkomaailman seuratuimmista tapahtumista. Jääkiekon MM-kisat nähtiin vuosikymmeniä Suomessa ilmaiseksi YLE:n kanavilta mutta tällä hetkellä kevään kiekkokarkelot näkyvät MTV3 ja C More palvelusta. C More lähettää perinteisesti kaikki MM-kisaottelut suoratoistona omalla alustallaan suomeksi selostettuna. Mikäli kieli ei ole ongelma niin kaikki jääkiekon MM-kisat ottelut voi katsoa ilmaiseksi Youtuben live streamien välityksellä.

NHL-otteluita ei voi valitettavasti katsoa ilmaiseksi vedonlyöntisivustojen kautta. Kaikki NHL-ottelut näkyvät kuitenkin live stream lähetyksinä suomessa Viaplay-palvelun kautta. Viaplay kuuluu Viasat konserniin ja Viasat lähettää yleensä muutaman kerran kaudessa NHL primetime ottelun yhdessä Nelosen kanssa koko kansan ilmaiseksi katsottavaksi.


eSports live stream


Esports on yksi nopeimmin kasvavista peleistä! Isoimpiin Esports-turnauksiin järjestetään myös paljon livelähetyksiä. Löydät eri eSports live lähetyksiä turnauksista runsaasti Unibet TV:stä. Lähetyksiä on monesta eri pelistä. Näet erimerkiksi hyvin suositun Counter Stike GO:n turnauksia ja otteluita. Lisäksi näät mm. Dota 2, League of Legends, Starcraft 2 ja Heartstone matseja.

eSports vedonlyönti


eSports on myös todella suosittu vedonlyöjien keskuudessa. Pelivaihdot alkavat olemaan suuria ja otteluihin löytyy yhä useammalta sivustolta paljon pelikohteita. Jos sinua kiinnostaa lyödä vetoa eSportsista, suosittelemme lukemaan meidän eSports vedonlyönti-artikkelimme! Seuraa myös vihjeosiotamme, sillä teemme myös pelisuosituksia eSports-otteluihin!

Siirry katsomaan urheilua ilmaiseksi netistä!


Mikäli homma on nyt hallussa ja haluat siirtyä seuraavaksi kokeilemaan eri yhtiöiden live stream -palveluita ja ilmaisia urheilun live-lähetyksiä, voit tehdä sen helposti alta.

Siirry tästä: Nordicbet live stream >>
Siirry tästä: Unibet live stream >>
Siirry tästä: Betsafe live stream >>
Siirry tästä: Betsson live stream >>
Siirry tästä: LeoVegas live stream >>
Siirry tästä: Bet365 live stream >>