Darts Live Stream -lähetykset netissä

Darts on suosittu pubilaji, mutta nykyisin myös äärimmäisen suosittu penkkiurheilulaji. Dartsin live stream -lähetyksiä tarjoaa useat vedonlyöntisivustot suorana netissä!

Live Stream: Dartsin MM-kisat


Darts on siitä mielenkiintoinen laji, että vuosittain siinä järjestetään kahdet eri MM-kisat. Vuonna 1992 tapahtui eriytyminen, missä BDO (British Darts Organization) hajosi kahteen eri siipeen. Vanha BDO jäi toimimaan, mutta rinnalle syntyi uusi järjestö WDC (World Darts Council).

Kumpikin järjestö pitää kerran vuodessa omat MM-kisat, joten jännittävällä tavalla vuosittain pelataan kahdet eri MM-tason ottelut, missä kohtaavat eri pelaajat.

Näiltä sivustoilta näet Dartsin MM-kisat livenä


Suomessa Darts MM-kisat näkyvät muun muassa Viaplayn kautta, mutta monella muulla sivustolla näet kilpailut vieläkin halvemmalla.

Darts live stream: Unibet


Unibet on yksi markkinoiden parhaista vedonlyöntisivustoista suomalaisille pelaajille. Kohdetarjonta ja kertoimet ovat maailman huippua.

Lisäksi tarjolla on kattava live stream -palvelu, mistä näkee huiman määrän urheilua. Pääosin tarjonta on sama kuin esimerkiksi NordicBetilla, mutta mukana on myös yksittäisiä tapahtumia, mitkä Unibet näyttää yksinoikeudella.

Unibetin palvelu toimii siten, että sinulla tulee olla rahaa tilillä, jotta näet ottelut. Unibetilla riittää kuitenkin, kun on vain yksi sentti (0,01€) pelitilillä rahaa.

Näin näet Dartsin MM-kisat Unibet-TV:stä - helpot ohjeet:

  1. Rekisteröi tästä ilmainen pelitili Unibetille
  2. Tee ensimmäinen talletuksesi
  3. Pidä huoli että tililläsi on vähintään yksi euro (0,01€) rahaa koko ajan
  4. Katso kaikki urheilut tämän jälkeen ilmaiseksi ilman kuukausimaksuja!

Darts live stream: NordicBet


NordicBet näyttää sivustollaan valtavan määrän urheilua. Kaikki urheilu on saatavilla vain yhden euron (1€) hinnalla, eikä kertatalletuksen jälkeen tarvitse enää maksaa kuukausimaksuja lainkaan.

Dartsin lisäksi Nordicbet näyttää myös paljon muuta urheilua, minkä saat pakettiisi samalla hinnalla. Esimerkiksi SHL:n, CHL:n ja snookerin kaikki ottelut ovat katsottavissa Nordicbetilla.

Tilin avaaminen on helppoa ja nopeaa, joten kannattaa käydä tutustumassa palveluun.

Näin näet Dartsin MM-kisat - helpot ohjeet:

  1. Rekisteröi tästä ilmainen pelitili Nordicbetille
  2. Tee ensimmäinen talletuksesi (minimitalletus: 10€)
  3. Pidä huoli että tililläsi on vähintään yksi euro (1€) rahaa koko ajan
  4. Katso kaikki urheilut tämän jälkeen ilmaiseksi ilman kuukausimaksuja!

Nordicbet live stream tarjoaa runsaasti urheilua suorina lähetyksinä!