Jääkiekko live stream

Jääkiekkoa on nykyään helppoa katsoa netissä. Live stream -lähetykset löytyy jo useammalta sivustolta laillisesti, ja ilmaiseksi, ilman jatkuvia kuukausimaksuja!
Urheilun katsominen netissä on nykyään suosittua ja myös jääkiekkoon löytyy paljon live stream -lähetyksiä. Täältä löydät kaikki parhaat, ilmaiset ja lailliset jääkiekko streamit.

Lue myös: 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!

Suomalaispelaajille on tarjolla tällä hetkellä 20€ ilmaisveto ilman kierrätystä. Voit lukea lisää ilmaisvedosta Royal Pandan arvostelusta tai siirtyä suoraan www.royalpanda.com
Royal Panda: Lunasta 20€ ilmaisveto täältä >>

Jääkiekon Live Streamit MM-kisoihin


Nordicbet.com näyttää sivuillaan Jääkiekon MM-kisojen kaikki ottelut ilmaiseksi. Saat ottelut näkyviin, kun kirjaudut Nordicbetin asiakkaaksi ja sinulla on tililläsi rahaa vähintään 1€. Minimitalletus Nordicbetille on 10€, eli mikäli olet uusi asiakas, sinun tulee tallettaa vähintään tämän verran nähdäksesi ottelun.

Ottelun katsominen ei vaadi kuitenkaan rahan pelaamista sivustolla, eli rahan voi nostaa myöhemmin pois. Voit myös jättää tilillesi rahan kisojen ajaksi, jotta näet kaikki MM-kisojen ottelut ja kotiuttaa rahan vasta kisojen jälkeen. Voit myös esimerkiksi lyödä 9€ vetoa ja jättää 1€ pelitilille rahaa, jolloin näet edelleen kaikki MM-kisojen ottelut.

Muita maksuja ei ole, eli yhden talletuksen jälkeen voit katsoa kaiken urheilun ilman kuukausimaksuja. Talletuksen voit tehdä helposti esimerkiksi verkkopankkitunnuksilla tai pankki/luottokortilla.
Nordicbet: Katso kaikki MM-kisojen ottelu suorina lähetyksinä netissä >>

Nordicbet näyttää jääkiekon MM-kisat suorina lähetyksinä

Jääkiekko Live Stream - Parhaat sivustot


Tällä hetkellä parhaat jääkiekko streamit tarjoaa Nordicbet, mistä näet muun muassa koko CHL-kauden ilmaiseksi. Lisäksi tarjolla on kaikki SHL:n kiivaat ottelut.

Arvostelu

Bonus

Live Stream

Pelaa

1.Nordicbet - Lue arvosteluNordicbet100% bonus 100€ astiTarvitset rekisteröidyn pelitilin ja vähintään 1€ pelitilille. Kaikki Jääkiekon MM-kisojen ottelut suorina lähetyksinä!Pelaa nyt
2.Betsson - Lue arvosteluBetsson100% bonus 100€ astiLoistava kattaus jalkapalloa! Kaikki huippusarjat mukana.Pelaa nyt
3.Unibet - Lue arvosteluUnibet100% bonus 100€ astiParas kattaus jalkapalloon! Kaikki pääsarjat ja paljon pelejä yksinoikeudella. 0,01€ pelitilillä riittää.Pelaa nyt
4.LeoVegas - Lue arvosteluLeoVegas50€ bonus + 10€ ilmaisvetoUrheilua suorina lähetyksinä nyt myös LeoVegasilla! Vähintään 0,01€ pelitililläsi ja näet kaiken tarjonnan suorana!Pelaa nyt
5.Tipbet - Lue arvosteluTipbet100% / 100€ tai 200% / 50€Panostaa ennen kaikkea eSports-lähetyksiin! Uudistunut sivusto.Pelaa nyt


Nordicbet:


Nordicbet tarjoaa live stream -lähetykset sekä monikansalliseen CHL-sarjaan, että esimerkiksi Ruotsin SHL-sarjaan. Ottelut voi katsoa HD-kuvanlaadulla ilman kuukausimaksuja!

Jotta voit katsoa Nordicbetin lähetyksiä, sinun tulee ensiksi rekisteröidä ilmainen pelitili. Voit tehdä sen Nordicbetin sivustolla: www.nordicbet.com

Tämän jälkeen sinun tulee tehdä ensimmäinen talletuksesi. Jotta voit katsoa ottelut, sinulla tulee olla yksi euro (1€) pelitilillä rahaa. Saat siis yhdellä eurolla katsottua netistä sekä kaikki CHL:n että SHL:n ottelut.

Nordicbetin livestream-palveluita kehitetään koko ajan ja tarjolle tulee aina enemmän ja enemmän urheilua.

Tällä hetkellä esimerkiksi NHL:n ja KHL:n katsominen on televisio-oikeuksien takia Suomesta käsin mahdotonta, mutta jatkossa palvelu varmasti laajenee. Jääkiekon lisäksi sivustolla voi katsoa myös paljon muuta urheilua: jalkapallon parhaita sarjoja, NBA:n otteluita, snookeria, dartsia, tennistä ja paljon muuta!

Nordicbet

Jääkiekko Live Stream - Streamit sarjoittain:


Tällä hetkellä parhaat ilmaiset jääkiekko stream -lähetykset saat CHL:n sekä SHL:n otteluihin. NHL:n, KHL:n ja Liigan ottelut eivät toistaiseksi näy laillisilta live stream- sivustoilta, vaan näistä tulee maksaa kuukausimaksut, jotta näkee ottelut netissä.

CHLJääkiekon CHL-sarjaan löytää tällä hetkellä parhaat live stream -lähetykset! Sarjan jokainen ottelu on katsottavissa ensitalletuksen jälkeen ilmaiseksi, eli yhden minimitalletuksen jälkeen sinun ei tarvitse enää koskaan maksaa kuukausimaksuja erikseen.

CHL:n ottelut näyttää www.nordicbet.com -sivusto. Voit myös lukea lisää CHL live stream -sivultamme.

SHL


Ruotsin SHL-liigaan löytyy myös todella paljon live stream -lähetyksiä, sillä kaikki Ruotsin pääsarjan ottelut ovat katsottavissa ilmaiseksi netistä! Samalla tavoin kuin CHL-ottelut, myös SHL:n kaikki kamppailut voi tällä hetkellä katsoa Nordicbetin ja Unibetin sivustoilla. Voit lukea lisää SHL live stream -sivulta.

Liiga


Tällä hetkellä Liigan otteluita ei ikävä kyllä voi katsoa laillisesti netin live stream -lähetyksillä. Laittomia live stream -lähetyksiä Liigaan saattaa jostain löytyä, mutta niitä emme suosittele käyttämään. TV-oikeudet Liigaan on vielä ensi vuonna Nelonen Medialla, eli kaikki ottelut näkee Ruutu + -palvelusta tai Nelonen Pron kanavilta.

NHL


Monet vedonlyöntisivustot näyttävät myös NHL:n ottelut live stream -palveluissaan. Ikävä kyllä tällä hetkellä ne on kuitenkin geo-blokattu suomalaisilta katsojilta, sillä NHL:n tv-oikeudet on yksin Viasatilla ja Viaplay-palvelulla.

Viaplay-palvelun kautta voit katsoa netissä kaikki NHL:n ottelut, mutta palvelu on luonnollisesti maksullinen. Urheilutarjonta Viaplaylla on kuitenkin tällä hetkellä niin korkealuokkainen, että rahalla alkaa olla vastinetta. Voit lukea lisää NHL:n lähetyksistä NHL live stream -sivulta.


Viaplay näyttää jääkiekko streamit netissä

KHL


Myös KHL-pelit näet suorana netissä Viaplayn kautta. KHL:n seuraaminen on kasvattanut suosiotaan Suomessa sen jälkeen, kun Helsingin Jokerit siirtyi KHL-liigaan. Tällä hetkellä laillisia live stream -lähetyksiä ei ole tarjolla KHL-sarjaan, mutta Viaplayn maksullisen palvelun kautta näet ottelut.


Viaplay näyttää KHL:n jääkiekko live stream lähetykset

Jääkiekon MM-kisat


Jääkiekon MM-kisat on jokavuotinen tapahtuma, mikä herättää aina Suomessa paljon kiinnostusta. Tänä vuonna Suomessa MTV3 näyttää kaikki Suomen ottelut suorana, mutta muita otteluita näe televisiosta niin paljoa.

Kaikki ottelut voi kuitenkin katsoa myös ilmaiseksi ja suorana netissä. Vedonlyöntisivustot Nordicbet näyttää live stream palvelussaan kaikki MM-kisojen ottelut suorina lähetyksinä. Voit lukea lisää MM-kisojen live streamistä täältä:


Jääkiekko streamit ilmaiseksi


Nordicbetin lisäksi myös monet muut sivustot tarjoavat ilmaisia lähetyksiä jääkiekkoon - näillä sivustoilla ei kuitenkaan ole yhtä laadukas tarjonta kuin Nordicbetilla.

Unibetilla on varsin hyvät palvelut omalla sivustollaan. Bet365 näyttää esimerkiksi NHL:n ottelut (ikävä kyllä geoblokattuja Suomessa) ja paljon muuta jääkiekkoa. Lisäksi Tipbet nostaa koko ajan omaa palveluidensa määrää ja näyttää jo huiman määrän jääkiekkoa livenä.

Live jääkiekko - netissä ilmaiseksi


Kannattaa kokeilla eri palveluita, sillä ne kehittyvät jatkuvasti. Live jääkiekko on nähtävissä ilmaiseksi netissä monilla eri sivustoilla. Jokainen erillinen ilmainen jääkiekko stream on Suomessa todella suosittu, joten vedonlyöntisivustot ostavat koko ajan lisää oikeuksia jääkiekon lähetyksiin.