Jääkiekko live stream

Jääkiekkoa on nykyään helppoa katsoa netissä. Live stream -lähetykset löytyy jo useammalta sivustolta laillisesti, ja ilmaiseksi, ilman jatkuvia kuukausimaksuja!
Urheilun katsominen netissä on nykyään suosittua ja myös Suomi jääkiekkoon löytyy paljon live stream -lähetyksiä. Täältä löydät kaikki parhaat, ilmaiset ja lailliset jääkiekko streamit.


Jääkiekko Live Stream - Parhaat sivustot


Tällä hetkellä parhaat jääkiekko streamit tarjoaa Nordicbet, mistä näet muun muassa koko KHL-kauden ilmaiseksi (Poislukien Jokereiden pelit). Lisäksi tarjolla on kaikki SHL:n kiivaat ottelut. Jatkuvasti päivittyvät livetulokset myös helpottavat jääkiekon seuraamista ja ennen kaikkea vedonlyöntiä.

Arvostelu

Bonus

Live Stream

Pelaa

1.Unibet200% bonus 200€ astiParas kattaus jääkiekkoon ja jalkapalloon! Lähes kaikki pääsarjat ja paljon pelejä yksinoikeudella. 0,01€ pelitilillä riittää.Pelaa nyt
2.Bet365100% bonus 50€ asti Tarvitset vain sentin (0,01€) pelitilille ja näet kaiken urheilun. Loistava MLB, snooker- ja tennis-kattaus päivittäin!Pelaa nyt
3.NordicBet150€ + 20€ ilmaisvetoKatso KHL, CHL sekä SHL:n ottelut suorana NordicBetiltä!Pelaa nyt
4.Betsson100% bonus 100€ astiLoistava kattaus jalkapalloa! Kaikki huippusarjat mukana.Pelaa nyt
5.Betsafe200% bonus 50€ astiTarjolla on paljon jalkapalloa ja jääkiekkoa live lähetyksinä! Pelitilillesi tarvitset vain 1€!Pelaa nyt
6.LeoVegas100€ ilmaisvetoUrheilua suorina lähetyksinä nyt myös LeoVegasilla! Vähintään 0,01€ pelitililläsi ja näet kaiken tarjonnan suorana!Pelaa nyt


Jääkiekko live: Unibet


Unibet tarjoaa live stream -lähetykset muun muassa KHL otteluihin, monikansalliseen CHL-sarjaan sekä esimerkiksi Ruotsin SHL-sarjaan. Ottelut voi katsoa hyvällä kuvanlaadulla ilman kuukausimaksuja!

Jotta voit katsoa Unibetin lähetyksiä, sinun tulee ensiksi rekisteröidä ilmainen pelitili. Voit tehdä sen Unibetin sivustolla: www.unibet.com

Tämän jälkeen sinun tulee tehdä ensimmäinen talletuksesi. Jotta voit katsoa ottelut, sinulla tulee olla vain yksi sentti (0,01€) pelitilillä rahaa. Saat siis yhdellä sentillä katsottua netistä muun muassa kaikki CHL:n, KHL:n että SHL:n ottelut. Unibetin livestream-palveluita kehitetään koko ajan ja tarjolle tulee aina enemmän ja enemmän urheilua.

Tällä hetkellä esimerkiksi NHL:n katselu kätevästi on televisio-oikeuksien takia Suomessa vaikeata, mutta KHL-ottelut näkyvät nyt Unibetilla! Jääkiekon lisäksi sivustolla voi katsoa myös paljon muuta urheilua: jalkapallon parhaita sarjoja, NBA:n otteluita, snookeria, dartsia, tennistä ja paljon muuta!
Unibet: Katso jääkiekon live stream-lähetykset >>

Jääkiekko Live Stream - Streamit sarjoittain:


Tällä hetkellä parhaat ilmaiset jääkiekko stream -lähetykset saat KHL:n, CHL:n sekä SHL:n otteluihin. Liigan ottelut eivät toistaiseksi näy laillisilta live stream- sivustoilta, vaan näistä tulee maksaa kuukausimaksut, jotta näkee ottelut netissä.

Jääkiekon MM-kisat


Jääkiekon MM-kisat on jokavuotinen tapahtuma, mikä herättää aina Suomessa paljon kiinnostusta. Kaikkien jääkiekon MM-kisojen ottelut voi katsoa myös suorana ja ilmaiseksi netissä vedonlyöntisivustojen streamien kautta.

Siirryt vain Unibetin tai NordicBetin sivustolle, luot asiakastilin ja teet ensimmäisen talletuksesi. Talletuksen jälkeen voit katsoa kaikki lätkän MM-ottelut ilmaiseksi. Unibetilla sinulla tulee asiakastilillä 0,01€ ja NordicBetilla 1€.

Löydät lisäohjeet erilliseltä sivultamme ja näet mistä näkee jääkiekon MM-kisat 2021 suorana.

Live jääkiekko: Liiga live stream


Tällä hetkellä Liigan otteluita ei ikävä kyllä voi katsoa laillisesti netin live stream -lähetyksillä. Laittomia live stream -lähetyksiä Liigaan saattaa jostain löytyä, mutta niitä emme suosittele käyttämään. TV-oikeudet Liigaan on tällä hetkellä CMorella. Liiga live stream toimii siis Cmoren kanavapaketin ostajille.

Live jääkiekko: NHL


Monet vedonlyöntisivustot näyttävät myös NHL:n ottelut live stream -palveluissaan. Ikävä kyllä tällä hetkellä ne on kuitenkin geo-blokattu suomalaisilta katsojilta, sillä NHL:n tv-oikeudet on yksin Viasatilla ja Viaplay-palvelulla.

Viaplay-palvelun kautta voit katsoa netissä kaikki NHL:n ottelut, mutta palvelu on luonnollisesti maksullinen. Varteenotettavana ja merkittävästi edullisempana vaihtoehtona voit kuitenkin hyödyntää ExpressVPN palvelua ja katsoa otteluita suoraan yhdysvaltalaisilta kanavilta. Voit lukea ohjeet NHL live stream- sivultamme.

Live jääkiekko: KHL


KHL:ää ei Suomessa pysty katsomaan televisiosta, muuta kuin maksullisten kanavapakettin kautta. Ratkaisuna on kuitenkin NordicBetin live stream palvelu, joka näyttää kaikki KHL 2019-2020 kauden ottelut jälleen Jokerien pelejä lukuunottamatta! Näet niin runkosarjan, kuin playoff-ottelut suoraan kotikoneeltasi, josta voit siirtää ne televisioosi. Voit lukea lisää ja tarkemmin KHL live stream sivultamme.

Katso KHL-ottelut: Siirry NordicBetille tästä >>

Live jääkiekko: SHL


Ruotsin SHL-liigaan löytyy myös todella paljon live stream -lähetyksiä, sillä kaikki Ruotsin pääsarjan ottelut ovat katsottavissa ilmaiseksi netistä! Samalla tavoin kuin CHL-ottelut, myös SHL:n kaikki kamppailut voi tällä hetkellä katsoa Unibetin sivustolta. Voit lukea lisää SHL live stream -sivulta.

Live jääkiekko: CHLJääkiekon CHL-sarjaan löytää tällä hetkellä parhaat live stream -lähetykset! Sarjan jokainen ottelu on katsottavissa ensitalletuksen jälkeen ilmaiseksi, eli yhden minimitalletuksen jälkeen sinun ei tarvitse enää koskaan maksaa kuukausimaksuja erikseen.

CHL:n ottelut näyttää www.unibet.com -sivusto.

Huom. CHL-kaudella 2020/21 ei ole tarjolla yhtään ottelulähetystä koska koko kausi on peruttu koronaviruspandemian vuoksi.

Live jääkiekko streamit ilmaiseksi


Nordicbetin lisäksi myös monet muut sivustot tarjoavat ilmaisia lähetyksiä jääkiekkoon - näillä sivustoilla ei kuitenkaan ole yhtä laadukas tarjonta kuin Nordicbetilla. Betsafe ja Betsson ovat lisänneet jääkiekko live streamejä ja heidän tarjontansa on hyvä

Unibetilla on myöskin varsin hyvät palvelut omalla sivustollaan ja jääkiekon lisäksi Unibet TV:stä näkee monia muita lajeja.

Live jääkiekko - netissä ilmaiseksi


Kannattaa kokeilla eri palveluita, sillä ne kehittyvät jatkuvasti. Live jääkiekko on nähtävissä ilmaiseksi netissä monilla eri sivustoilla. Jokainen erillinen ilmainen jääkiekko stream on Suomessa todella suosittu, joten vedonlyöntisivustot ostavat koko ajan lisää oikeuksia jääkiekon lähetyksiin. Live stream jääkiekko yleistyy kokoajan ja netti mahdollistaa jääkiekon katsomisen yhä useammalle tulevaisuudessa.