Jääkiekko live stream

Jääkiekkoa on nykyään helppoa katsoa netissä. Live stream -lähetykset löytyy jo useammalta sivustolta laillisesti, ja ilmaiseksi, ilman jatkuvia kuukausimaksuja!
Urheilun katsominen netissä on nykyään suosittua ja myös Suomi jääkiekkoon löytyy paljon live stream -lähetyksiä. Täältä löydät kaikki parhaat, ilmaiset ja lailliset jääkiekko streamit.


Jääkiekko Live Stream - Parhaat sivustot


Tällä hetkellä parhaat jääkiekko streamit tarjoaa Nordicbet, mistä näet muun muassa koko CHL-kauden ilmaiseksi. Lisäksi tarjolla on kaikki SHL:n kiivaat ottelut. Jatkuvasti päivittyvät livetulokset myös helpottavat jääkiekon seuraamista ja ennen kaikkea vedonlyöntiä.

Arvostelu

Bonus

Live Stream

Pelaa

1.Unibet - Lue arvosteluUnibet100% bonus 100€ astiParas kattaus jalkapalloon! Kaikki pääsarjat ja paljon pelejä yksinoikeudella. 0,01€ pelitilillä riittää.Pelaa nyt
2.NordicBet - Lue arvosteluNordicBet100% bonus 100€ astiNäet KHL, CHL sekä SHL-ottelut suorina lähetyksinä Nordicbetiltä! Pelaa nyt
3.Betsson - Lue arvosteluBetsson100% bonus 100€ astiLoistava kattaus jalkapalloa! Kaikki huippusarjat mukana.Pelaa nyt
4.Betsafe - Lue arvosteluBetsafe100% bonus 200€ astiTarjolla on paljon jalkapalloa ja jääkiekkoa live lähetyksinä! Pelitilillesi tarvitset vain 1€!Pelaa nyt
5.LeoVegas - Lue arvosteluLeoVegas100% bonus 100€ astiUrheilua suorina lähetyksinä nyt myös LeoVegasilla! Vähintään 0,01€ pelitililläsi ja näet kaiken tarjonnan suorana!Pelaa nyt


Jääkiekko live: Nordicbet

Nordicbet: Katso jääkiekon live stream-lähetykset >>

NordicBet tarjoaa live stream -lähetykset muun muassa KHL otteluihin, monikansalliseen CHL-sarjaan sekä esimerkiksi Ruotsin SHL-sarjaan. Ottelut voi katsoa HD-kuvanlaadulla ilman kuukausimaksuja!

Jotta voit katsoa NordicBetin lähetyksiä, sinun tulee ensiksi rekisteröidä ilmainen pelitili. Voit tehdä sen Nordicbetin sivustolla: www.nordicbet.com

Tämän jälkeen sinun tulee tehdä ensimmäinen talletuksesi. Jotta voit katsoa ottelut, sinulla tulee olla yksi euro (1€) pelitilillä rahaa. Saat siis yhdellä eurolla katsottua netistä sekä kaikki CHL:n että SHL:n ottelut.

Nordicbetin livestream-palveluita kehitetään koko ajan ja tarjolle tulee aina enemmän ja enemmän urheilua.

Tällä hetkellä esimerkiksi NHL:n katselu kätevästi on televisio-oikeuksien takia Suomessa mahdotonta, mutta KHL-ottelut näkyvät nyt Nordicbetiltä! Jääkiekon lisäksi sivustolla voi katsoa myös paljon muuta urheilua: jalkapallon parhaita sarjoja, NBA:n otteluita, snookeria, dartsia, tennistä ja paljon muuta!

Jääkiekko live stream

Jääkiekko Live Stream - Streamit sarjoittain:


Tällä hetkellä parhaat ilmaiset jääkiekko stream -lähetykset saat KHL:n, CHL:n sekä SHL:n otteluihin. NHL:n ja Liigan ottelut eivät toistaiseksi näy laillisilta live stream- sivustoilta, vaan näistä tulee maksaa kuukausimaksut, jotta näkee ottelut netissä.

Jääkiekon MM-kisat


Jääkiekon MM-kisat on jokavuotinen tapahtuma, mikä herättää aina Suomessa paljon kiinnostusta. Kaikkien jääkiekon MM-kisojen ottelut voi katsoa myös täysin ilmaiseksi netissä, ilman minkäänlaisia kuukausimaksuja ja vieläpä laillisesti.

Siirryt vain Unibetin tai Nordicbetin sivustolle, luot asiakastilin ja teet ensimmäisen talletuksesi. Talletuksen jälkeen voit katsoa kaikki lätkän MM-ottelut ilmaiseksi. Unibetilla sinulla tulee asiakastilillä 0,01€ ja Nordicbetilla 1€.

Voit lukea lisää Jääkiekon MM-kisat live stream -sivultamme.

Live jääkiekko: CHLJääkiekon CHL-sarjaan löytää tällä hetkellä parhaat live stream -lähetykset! Sarjan jokainen ottelu on katsottavissa ensitalletuksen jälkeen ilmaiseksi, eli yhden minimitalletuksen jälkeen sinun ei tarvitse enää koskaan maksaa kuukausimaksuja erikseen.

CHL:n ottelut näyttää www.nordicbet.com -sivusto. Voit myös lukea lisää CHL live stream -sivultamme.

Live jääkiekko: SHL


Ruotsin SHL-liigaan löytyy myös todella paljon live stream -lähetyksiä, sillä kaikki Ruotsin pääsarjan ottelut ovat katsottavissa ilmaiseksi netistä! Samalla tavoin kuin CHL-ottelut, myös SHL:n kaikki kamppailut voi tällä hetkellä katsoa Nordicbetin ja Unibetin sivustoilla. Voit lukea lisää SHL live stream -sivulta.

Live jääkiekko: Liiga


Tällä hetkellä Liigan otteluita ei ikävä kyllä voi katsoa laillisesti netin live stream -lähetyksillä. Laittomia live stream -lähetyksiä Liigaan saattaa jostain löytyä, mutta niitä emme suosittele käyttämään. TV-oikeudet Liigaan on vielä ensi vuonna Nelonen Medialla, eli kaikki ottelut näkee Ruutu + -palvelusta tai Nelonen Pron kanavilta.

Live jääkiekko: NHL


Monet vedonlyöntisivustot näyttävät myös NHL:n ottelut live stream -palveluissaan. Ikävä kyllä tällä hetkellä ne on kuitenkin geo-blokattu suomalaisilta katsojilta, sillä NHL:n tv-oikeudet on yksin Viasatilla ja Viaplay-palvelulla.

Viaplay-palvelun kautta voit katsoa netissä kaikki NHL:n ottelut, mutta palvelu on luonnollisesti maksullinen. Urheilutarjonta Viaplaylla on kuitenkin tällä hetkellä niin korkealuokkainen, että rahalla alkaa olla vastinetta. Voit lukea lisää NHL:n lähetyksistä NHL live stream -sivulta.

Live jääkiekko: KHL


Näet kaikki KHL-ottelut Jokerien pelejä lukuunottammatta Nordicbetiltä! KHL:ää pelataan kaudella 2018-19 enemmän kuin koskaan aikaisemmin ja pääset näkemään lähes kaikki ottelut suorina lähetyksinä.


Live jääkiekko streamit ilmaiseksi


Nordicbetin lisäksi myös monet muut sivustot tarjoavat ilmaisia lähetyksiä jääkiekkoon - näillä sivustoilla ei kuitenkaan ole yhtä laadukas tarjonta kuin Nordicbetilla. Betsafe ja Betsson ovat lisänneet jääkiekko live streamejä ja heidän tarjontansa on hyvä

Unibetilla on myöskin varsin hyvät palvelut omalla sivustollaan ja jääkiekon lisäksi Unibet TV:stä näkee monia muita lajeja.

Live jääkiekko - netissä ilmaiseksi


Kannattaa kokeilla eri palveluita, sillä ne kehittyvät jatkuvasti. Live jääkiekko on nähtävissä ilmaiseksi netissä monilla eri sivustoilla. Jokainen erillinen ilmainen jääkiekko stream on Suomessa todella suosittu, joten vedonlyöntisivustot ostavat koko ajan lisää oikeuksia jääkiekon lähetyksiin.