Kuinka katsoa CHL-jääkiekkoa 2019-20 ilmaiseksi netissä

Lue ohjeet CHL live stream lähetyksiin kaudelle 2019-20 ja näet lempijoukkueesi ottelut suorina lähetyksinä!

Pääset seuraamaan CHL:ää eli Jääkiekon Mestarien Liigaa jälleen suorana ilmaiseksi NordicBetillä! NordicBet näyttää live stream-palvelussaan kaikki CHL-ottelut kaudella 2019-20! Tällä kaudella mukana on neljä suomalaisjoukkuetta (Tappara, HPK, Kärpät, Pelicans).
NordicBet: Siirry katsomaan CHL-otteluita tästä >>


Näin katsot CHL-ottelut ilmaiseksi


CHL pelien katsominen NordicBetillä on helppoa. Sinun tulee vain liittyä NordicBet-vedonlyöntisivustolle ja tehdä talletus pelitilillesi.

Pelitilisi saldon tulee olla vähintään 1€, jotta voit nähdä CHL-pelit livenä. Tästä syystä sinun tulee tallettaa NordicBetille, mutta talletusta ei tarvitse pelata vaan se on nostettavissa pois myöhemmin. CHL-otteluiden katsominen on siis käytännössä ilmaista!
NordicBet: Katso CHL Streamit ilmaiseksi tästä >>

Voit tallettaa NordicBetille seuraavin menetelmin:

  • Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
  • Tavallinen pankkisiirto
  • Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
  • Skrill
  • Neteller
  • Paysafecard

Minimitalletus NordicBetille on 10€ kaikilla talletustavoilla. Jos NordicBet ei sivustona ole entuudestaan tuttu, voit lukea lisää meidän NordicBet-arvostelumme.


CHL Live - Suomalaisjoukkueet


Tänä vuonna CHL:ssä on mukana neljä suomalaisjoukkuetta, kun Tappara, HPK, Kärpät ja Pelicans pääsevät pelaamaan Euroopassa. Turnaus lähtee käyntiin 29. elokuuta ja päättyy finaaliin 4. helmikuuta 2020. Kattavan otteluohjelman ja tietopaketin CHL:stä löydät sivuiltamme täältä: CHL 2019-2020