Jääkiekon MM 2019: Näin katsot kaikki ottelut suorana

Lue ohjeet ja pääset katsomaan kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut suorina lähetyksinä!
Nordicbet: Siirry katsomaan kaikki jääkiekon MM-ottelut suorana >>
Pääset seuraamaan jääkiekon MM-kisoja suorana ja ilmaiseksi Nordicbetillä! Nordicbet näyttää live stream-palvelussaan jokaisen MM-kisojen ottelun suorana suomalaisille.

Suomen pelit näyttää MTV3 suorana televisiosta, mutta mitään muita MM-kisojen otteluita ei näe Suomessa vapailla kanavilla. MM-kisojen kaikki ottelut näyttää vain C More -palvelu, mikä maksaa 29,95€ kuukaudessa.

Nordicbetin kautta voit katso kaikki Jääkiekon MM-kisojen ottelut ilmaiseksi - ilman kuukausimaksuja.
Nordicbet näyttää jääkiekon MM-kisat suorina lähetyksinä

Jääkiekon MM-kisat Live Stream


Pelien katsominen Nordicbetillä on helppoa. Sinun tulee vain liittyä Nordicbet-vedonlyöntisivustolle ja tehdä talletus pelitilillesi. Mikä parasta, nettilähetykset toimivat myös puhelimella sekä tabletilla.

Pelitilisi saldon tulee olla vähintään 1€, jotta voit nähdä jääkiekon MM-pelit livenä. Muita maksuja ei ole, eli yhden talletuksen jälkeen voit katsoa kaiken urheilun ilman kuukausimaksuja. Talletuksen voit tehdä helposti esimerkiksi verkkopankkitunnuksilla tai pankki/luottokortilla.

Voit tallettaa Nordicbetille seuraavin menetelmin:

  • Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
  • Tavallinen pankkisiirto
  • Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
  • Skrill
  • Neteller
  • Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€ kaikilla talletustavoilla.
Nordicbet: Siirry katsomaan kaikki jääkiekon MM-ottelut suorana >>

Mitkä ottelut katsoa?


Suomi avaa jääkiekon MM-kisat 2019 avausottelulla Kanadaa vastaan perjantaina 10. toukokuuta. Suomen lohkosta löytyy kovia joukkueita kuten Kanada, USA, Slovakia ja Saksa. Lohkosta kuitenkin löytyy ennakolta myös heikommat Ranska, Tanska sekä Iso-Britannia. Etenkin ottelut Kanadaa ja USA:ta vastaan kannattaa katsoa suorana Nordicbetiltä.

Voit katsoa kisojen tietopaketin ja katsoa otteluohjelman kokonaisuudessaan MM-kisasivultamme:


Hyödynnä Nordicbetin talletusbonus ja ilmaisvedot


Kaikki uutena liittyvät asiakkaat Nordicbetillä saavat ensimmäiselle talletukselleen 100% bonuksen. Tämä tarkoittaa, että talletuksesi määrä tuplataan ja pelitilillesi saat tuplasti sen verran rahaa käytettäväksi, mitä olet sinne laittanut.

Mitä enemmän talletat, sitä enemmän saat bonusta. Suosittelemmekin siis tallettamaan hieman enemmän kuin minimitalletuksen 10€, sillä hyödyt siitä bonusrahan muodossa. Bonuksen maksimi määrä on 100€, jonka saat 100€ talletuksella.

Jääkiekon MM 2019: Näin katsot kaikki ottelut suorana