Jääkiekon MM 2019 Live Stream: Näin katsot kaikki ottelut suorana

Lue ohjeet ja pääset katsomaan kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut suorina live stream -lähetyksinä!
Unibet Unibet
Pääset seuraamaan jääkiekon MM-kisoja suorana ja ilmaiseksi NordicBetillä! Molemmat näyttävät live stream-palveluissaan jokaisen MM-kisojen ottelun suorana suomalaisille.

Suomen Leijonien pelit näyttää MTV3 suorana televisiosta, mutta mitään muita MM-kisojen otteluita ei näe Suomessa vapailla kanavilla. Kaikki MM-kisojen ottelut näyttää vain C More -palvelu, mikä maksaa 29,95€ kuukaudessa. Netin livestream-palveluiden kautta ottelut näkee ilman kuukausimaksuja.

Unibetin kautta voit katsoa kaikki MM-kisojen ottelut ilmaiseksi - ilman kuukausimaksuja sekä puhelimella, tabletilla että tietokoneella. Sinulla tulee olla vain yksi euro (0,01€) pelitililläsi, jotta saat pelit näkyviin.


Myös Nordicbetin kautta voit seurata kaikki Jääkiekon MM-kisojen ottelut ilmaiseksi - ilman kuukausimaksuja. Sinulla tulee olla vain yksi euro (1€) pelitililläsi.


Jääkiekon MM-kisat 2019 televisiointi


Pelien katsominen NordicBetillä on helppoa. Sinun tulee vain liittyä Nordicbet-vedonlyöntisivustolle ja tehdä talletus pelitilillesi. Mikä parasta, nettilähetykset toimivat myös puhelimella sekä tabletilla.

Pelitilisi saldon tulee olla vähintään 1€, jotta voit nähdä jääkiekon MM-pelit livenä. Muita maksuja ei ole, eli yhden talletuksen jälkeen voit katsoa kaiken urheilun ilman kuukausimaksuja. Talletuksen voit tehdä helposti esimerkiksi verkkopankkitunnuksilla tai pankki/luottokortilla.

Voit tallettaa Nordicbetille seuraavin menetelmin:

  • Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
  • Tavallinen pankkisiirto
  • Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
  • Skrill
  • Neteller
  • Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€ kaikilla talletustavoilla.


Mitkä MM kisojen ottelut katsoa netissä?


Suomi avaa jääkiekon MM-kisat avausottelulla Kanadaa vastaan perjantaina 10. toukokuuta. Suomen lohkosta löytyy kovia joukkueita kuten Kanada, USA, Slovakia ja Saksa. Lohkosta kuitenkin löytyy ennakolta myös heikommat Ranska, Tanska sekä Iso-Britannia.

Suomen ottelut näkyvät Suomessa TV:stä, mutta tarjolla on paljon muita huippuotteluita mitä et televisiosta näe. Juurikin Kanadan ja USA:n ottelut Suomen lohkossa sekä lohko B:stä Ruotsin ja Venäjän ottelut ovat katsomisen arvoisia. Nämä ottelut näet suorana netissä NordicBetiltä.

Alkulohkon katselusuositukset NordicBetillä


Perjantai 10.5.2019
Klo 21:15 Tshekki - Ruotsi
Klo 21:15 USA - Slovakia

Maanantai 13.05.2019
Klo 17:15 Venäjä - Tshekki

Tiistai 21.05.2019


Klo 21:15 Kanada - USA
Klo 21:15 Ruotsi - Venäjä

Voit katsoa kisojen tietopaketin ja katsoa otteluohjelman kokonaisuudessaan MM-kisasivultamme:
Katso Leijonat-pelit ilmaiseksi


Miten katsoa Suomen pelit netissä? Suomi siis kohtaa heti ensimmäisessä ottelussaan Kanadan. Leijonat pääsee heti kovimpaan mahdolliseen testiin turnauksen alussa. Avausottelu pelataan perjantaina 10. toukokuuta klo 17:15. Jos et pääse television ääreen, voit katsoa Leijonat- pelit ilmaiseksi netissä NordicBetiltä. Alla on Suomen otteluiden ajankohdat.

Suomen pelit MM-kisoissa


Perjantai 10.05.2019
Klo 17:15 Suomi - Kanada

Lauantai 11.05.2019
Klo 21:15 Slovakia - Suomi

Maanantai 13.05.2019
Klo 17:15 USA - Suomi

Torstai 16.05.2019
Klo 21:15 Suomi - Tanska

Perjantai 17.05.

2019
Klo 21:15 Suomi - Iso-Britannia


Sunnuntai 19.05.2019
Klo 21:15 Ranska - Suomi

Tiistai 21.05.2019


Klo 13:15 Suomi - Saksa

Nordicbet: Siirry katsomaan jääkiekon MM-kisat netissä >>

Hyödynnä Nordicbetin talletusbonus ja ilmaisvedot


Kaikki uutena liittyvät asiakkaat Nordicbetillä saavat ensimmäiselle talletukselleen 100% bonuksen. Tämä tarkoittaa, että talletuksesi määrä tuplataan ja pelitilillesi saat tuplasti sen verran rahaa käytettäväksi, mitä olet sinne laittanut.

Mitä enemmän talletat, sitä enemmän saat bonusta. Suosittelemmekin siis tallettamaan hieman enemmän kuin minimitalletuksen 10€, sillä hyödyt siitä bonusrahan muodossa. Bonuksen maksimi määrä on 100€, jonka saat 100€ talletuksella.


Jääkiekon MM 2019 Live Stream: Näin katsot kaikki ottelut suorana