Jääkiekon MM 2018: Näin katsot kaikki ottelut suorana

Lue ohjeet ja pääset katsomaan kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut suorina lähetyksinä!
Pääset seuraamaan jääkiekon MM-kisoja suorana ja ilmaiseksi Nordicbetillä! Nordicbet näyttää live stream-palvelussaan jokaisen MM-kisojen ottelun suorana suomalaisille.

Suomen pelit näyttää MTV3 suorana televisiosta, mutta mitään muita MM-kisojen otteluita ei näe Suomessa vapailla kanavilla. MM-kisojen kaikki ottelut näyttää vain C More -palvelu, mikä maksaa 29,95€ kuukaudessa.

Nordicbetin kautta voit katso kaikki Jääkiekon MM-kisojen ottelut ilmaiseksi - ilman kuukausimaksuja.
Nordicbet näyttää jääkiekon MM-kisat suorina lähetyksinä

Jääkiekon MM-kisat Live Stream


Pelien katsominen Nordicbetillä on helppoa. Sinun tulee vain liittyä Nordicbet-vedonlyöntisivustolle ja tehdä talletus pelitilillesi. Mikä parasta, nettilähetykset toimivat myös puhelimella sekä tabletilla.

Pelitilisi saldon tulee olla vähintään 1€, jotta voit nähdä jääkiekon MM-pelit livenä. Muita maksuja ei ole, eli yhden talletuksen jälkeen voit katsoa kaiken urheilun ilman kuukausimaksuja. Talletuksen voit tehdä helposti esimerkiksi verkkopankkitunnuksilla tai pankki/luottokortilla.
Nordicbet: Siirry katsomaan kaikki jääkiekon MM-ottelut suorana >>

Voit tallettaa Nordicbetille seuraavin menetelmin:

  • Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
  • Tavallinen pankkisiirto
  • Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
  • Skrill
  • Neteller
  • Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€ kaikilla talletustavoilla.

Mitkä ottelut katsoa?


Suomi avaa MM-kisat avausottelulla Etelä-Koreaa vastaan lauantaina. Mielenkiintoisimmat joukkueet Suomen lohkossa on ehdottomasti kisojen ennakkosuosikki Kanada, sekä muista joukkueista USA sekä Saksa. Olympialaisissa Saksa yllätti kaikki ja voi olla näidenkin kisojen musta hevonen. Näitä kolmea joukkuetta kannattaa pitää silmällä Suomen lohkosta ja katsoa otteluita Nordicbetiltä.

Voit katsoa kisojen tietopaketin ja katsoa otteluohjelman kokonaisuudessaan MM-kisasivultamme:


Hyödynnä Nordicbetin talletusbonus ja ilmaisvedot


Kaikki uutena liittyvät asiakkaat Nordicbetillä saavat ensimmäiselle talletukselleen 100% bonuksen. Tämä tarkoittaa, että talletuksesi määrä tuplataan ja pelitilillesi saat tuplasti sen verran rahaa käytettäväksi, mitä olet sinne laittanut.

Mitä enemmän talletat, sitä enemmän saat bonusta. Suosittelemmekin siis tallettamaan hieman enemmän kuin minimitalletuksen 10€, sillä hyödyt siitä bonusrahan muodossa. Bonuksen maksimi määrä on 100€, jonka saat 100€ talletuksella.