Jääkiekon MM 2020 Live Stream: Näin katsot kaikki ottelut suorana

Lue ohjeet ja pääset katsomaan kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut suorina live stream -lähetyksinä!
Mistä näkee jääkiekon mm-kisat 2020? Pääset seuraamaan jääkiekon MM-kisoja suorana ja ilmaiseksi NordicBetillä, kun Leijonat puolustavat maailmanmestaruutta! Molemmat näyttävät live stream-palveluissaan jokaisen MM-kisojen ottelun suorana suomalaisille.

Suomen Leijonien pelit näyttää MTV3 suorana televisiosta, mutta mitään muita MM-kisojen otteluita ei näe Suomessa vapailla kanavilla. MM jääkiekkoKaikki MM-kisojen ottelut näyttää vain C More -palvelu, mikä maksaa 29,95€ kuukaudessa. Netin livestream-palveluiden kautta ottelut näkee ilman kuukausimaksuja.

Unibetin kautta voit katsoa kaikki MM-kisojen ottelut ilmaiseksi - ilman kuukausimaksuja sekä puhelimella, tabletilla että tietokoneella. Sinulla tulee olla vain yksi euro (0,01€) pelitililläsi, jotta saat pelit näkyviin.


Myös Nordicbetin kautta voit seurata kaikki Jääkiekon MM-kisojen ottelut ilmaiseksi - ilman kuukausimaksuja. Sinulla tulee olla vain yksi euro (1€) pelitililläsi.


Jääkiekon MM-kisat 2020 televisiointi


MM jääkiekko live lähetysten katsominen NordicBetillä on helppoa. Sinun tulee vain liittyä NordicBet-vedonlyöntisivustolle ja tehdä talletus pelitilillesi. Mikä parasta, nettilähetykset toimivat myös puhelimella sekä tabletilla.

Pelitilisi saldon tulee olla vähintään 1€, jotta voit nähdä jääkiekon MM-pelit livenä. Muita maksuja ei ole, eli yhden talletuksen jälkeen voit katsoa kaiken urheilun ilman kuukausimaksuja. Talletuksen voit tehdä helposti esimerkiksi verkkopankkitunnuksilla tai pankki/luottokortilla.

Voit tallettaa Nordicbetille seuraavin menetelmin:

  • Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
  • Tavallinen pankkisiirto
  • Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
  • Skrill
  • Neteller
  • Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€ kaikilla talletustavoilla.