Kuinka katsoa NHL-jääkiekkoa 2019-20 suorana netissä

Kuinka katsoa NHL-otteluita suorana kaudella 2019-2020? NHL ottelut suomen aikaan tulee useasti yöaikaan, mutta voit silti katsoa niitä halutessasi. Lue ohjeet nhl live streameihin alta!

Arvostelu

Live Stream

Pelaa

1.NordicBet - Lue arvosteluNordicBetKatso KHL, CHL sekä SHL:n ottelut suorana NordicBetiltä!Pelaa nyt
2.Unibet - Lue arvosteluUnibetParas kattaus jääkiekkoon ja jalkapalloon! Lähes kaikki pääsarjat ja paljon pelejä yksinoikeudella. 0,01€ pelitilillä riittää.Pelaa nyt
3.LeoVegas - Lue arvosteluLeoVegasUrheilua suorina lähetyksinä nyt myös LeoVegasilla! Vähintään 0,01€ pelitililläsi ja näet kaiken tarjonnan suorana!Pelaa nyt


NHL ottelut suorana 2019-20


NHL-kausi 2019-2020 pelataan loppuun elokuusta 2020 lähtien pudotuspeleillä. Playoffit käynnistyvät neljännesvälierillä 1. elokuuta 2020.

Suomessa NHL ei näy televisiosta, mutta lähetysoikeudet ovat Viasatilla ja esimerkiksi maksullisen Viaplay-suoratoistopalvelun kautta pystyt ottelut katsomaan. Suoratoistopalveluista kuitenkin maksat kuukausittain.

Vaihtoehtona on kuitenkin myös muita keinoja, kuten hyödyntää ExpressVPN palvelua, jonka avulla saat nhl live stream lähetykset toimimaan. Voit lukea keinosta tarkemmin alapuolelta.

Näin katsot NHL ottelut suorana ilmaiseksi


ExpressVPN - Virtual Private Network


VPN yhteyden avulla voit muuttaa sijaintisi Suomesta muualle. Suomessa NHL-oikeuksia ei ole kuin Viasatilla, joten voit muuttaa esim. tietokoneesi sijainnin Yhdysvaltoihin, jossa on laajempi tarjonta palveluita NHL-otteluille. Pääset näin katsomaan NHL live otteluita lähes ilmaiseksi, ainoastaan maksamalla ExpressVPN palvelusta, joka maksaa tällä hetkellä vain n. 6€ kuukaudessa. Verrattuna esim. Viaplay palveluun, säästät merkittävän osan kuukaudessa hinnassa.ExpressVPN on yksi markkinoiden luotettavimmista, turvallisimmista ja suosituimmista VPN-palveluista. ExpressVPN:n voit hankkia itsellesi kolmella eri paketilla. Hinta riippuu paketin pituudesta.

 • 1 kuukausi - 11,60€ / kk
 • 6 kuukautta - 8,96€ / kk
 • 15 kuukautta - 5,98€ / kk (sisältää 3 ilmaista kuukautta)

Miltä kanavilta katsoa NHL-otteluita?


Kun ExpressVPN yhteytesi on valmis, voit katsoa NHL ottelut ilmaiseksi esimerkiksi NBC Sportsin tai Youtube TV:n kautta. Varmista, että sijaintisi on Yhdysvalloissa ja noudata alla olevia ohjeita.

NBC Sports

 1. Hae täältä Express VPN


 2. Yhdistä U.S serveriin
 3. Mene -> www.nbcsports.com/live
 4. Lisää sijaintisi mukainen USA:n Zip-koodi täältä
 5. Katso NHL pelit ja nauti!
Youtube TV

 1. Hae täältä Express VPN


 2. Yhdistä U.S serveriin
 3. Mene -> Youtube TV
 4. Kirjaudu sisään
 5. Katso NHL pelit ja nauti!


Kuinka katsoa NHL-jääkiekkoa 2019-20 suorana netissä