Kuinka katsoa NHL-jääkiekkoa 2019-20 suorana netissä

Kuinka katsoa NHL-otteluita suorana kaudella 2019-2020? Lue ohjeet alta!

Arvostelu

Live Stream

Pelaa

1.NordicBet - Lue arvosteluNordicBetNäet CHL sekä SHL-ottelut suorina lähetyksinä NordicBetiltä! Pelaa nyt
2.Unibet - Lue arvosteluUnibetParas kattaus jääkiekkoon ja jalkapalloon! Lähes kaikki pääsarjat ja paljon pelejä yksinoikeudella. 0,01€ pelitilillä riittää.Pelaa nyt
3.LeoVegas - Lue arvosteluLeoVegasUrheilua suorina lähetyksinä nyt myös LeoVegasilla! Vähintään 0,01€ pelitililläsi ja näet kaiken tarjonnan suorana!Pelaa nyt


NHL ottelut suorana 2019-20


NHL-kausi 2019-2020 käynnistyy lokakuussa 4. päivä ja kestää jälleen pitkälle kevääseen/kesään. Suomessa NHL ei näy televisiosta, mutta lähetysoikeudet ovat Viasatilla ja esimerkiksi maksullisen Viaplay-suoratoistopalvelun kautta pystyt ottelut katsomaan. Suoratoistopalveluista kuitenkin maksat kuukausittain.

Vaihtoehtona on kuitenkin myös muita keinoja, kuten hyödyntää ExpressVPN palvelua. Voit lukea keinosta tarkemmin alapuolelta.

Näin katsot NHL-ottelut suorana ilmaiseksi


ExpressVPN - Virtual Private Network


VPN yhteyden avulla voit muuttaa sijaintisi Suomesta muualle. Suomessa NHL-oikeuksia ei ole kuin Viasatilla, joten voit muuttaa esim. tietokoneesi sijainnin Yhdysvaltoihin, jossa on laajempi tarjonta palveluita NHL-otteluille. Pääset näin katsomaan NHL otteluita lähes ilmaiseksi, ainoastaan maksamalla ExpressVPN palvelusta, joka maksaa tällä hetkellä vain n. 6€ kuukaudessa. Verrattuna esim. Viaplay palveluun, säästät merkittävän osan kuukaudessa hinnassa.ExpressVPN on yksi markkinoiden luotettavimmista, turvallisimmista ja suosituimmista VPN-palveluista. ExpressVPN:n voit hankkia itsellesi kolmella eri paketilla. Hinta riippuu paketin pituudesta.

 • 1 kuukausi - 11,60€ / kk
 • 6 kuukautta - 8,96€ / kk
 • 15 kuukautta - 5,98€ / kk (sisältää 3 ilmaista kuukautta)

Miltä kanavilta katsoa NHL-otteluita?


Kun ExpressVPN yhteytesi on valmis, voit katsoa NHL otteluita ilmaiseksi esimerkiksi NBC Sportsin tai Youtube TV:n kautta. Varmista, että sijaintisi on Yhdysvalloissa ja noudata alla olevia ohjeita.

NBC Sports

 1. Hae täältä Express VPN


 2. Yhdistä U.S serveriin
 3. Mene -> www.nbcsports.com/live
 4. Lisää sijaintisi mukainen USA:n Zip-koodi täältä
 5. Nauti peleistä!
Youtube TV

 1. Hae täältä Express VPN


 2. Yhdistä U.S serveriin
 3. Mene -> Youtube TV
 4. Kirjaudu sisään
 5. Nauti peleistä!


Kuinka katsoa NHL-jääkiekkoa 2019-20 suorana netissä