Jalkapallo live stream

Ei kuukausimaksuja: maailman parasta jalkapalloa laillisten live stream -lähetysten avulla. Katso jalkapallo-ottelut suorana netissä!
Jalkapallo live stream -lähetyksiä on nykyään paljon tarjolla myös täysin laillisilla sivustoilla. Parhaillaan saat huiman jalkapallokattauksen nähtäväksesi vain sentin tai euron panostuksella, ilman jatkuvia kuukausimaksuja.

Jalkapallo streamit: Parhaat live stream -sivustot


Paras jalkapallo stream -sivusto on Nordicbet. Löydät samalta sivulta sekä La Ligan, Bundesliigan että Ligue 1:n jalkapallo streamit. Myös Unibetin sivustolla näkee paljon jalkapalloa ja lisäksi palvelu toimii usein myös sekä tabletilla että puhelimella.


Unibet


UnibetTV näyttää La Ligaa, Bundesliigaa, Serie A:n ja Ligue 1:n kaikki ottelut live stream-palvelussaan. Lisäksi tarjolla on ollut paljon Englannin FA Cupin otteluita sekä esimerkiksi Mestarien Liigan ja Eurooppa Liigan karsintaotteluita, joissa nähdään myös suomalaisjoukkueita.

Koko kattauksen saa käyttöönsä vain yhden sentin panostuksella. Sinun tulee vain rekisteröidä ilmainen pelitili Unibetille ja tehdä tämän jälkeen minimitalletus. Kaikki urheilu on katsottavissasi, kunhan sinulla on yksi sentti (0,01€) pelitilillä rahaa.

Jatkossa sinun ei tarvitse myöskään maksaa mitään uusia kuukausimaksuja. Vaikka kyseessä on vedonlyöntisivuston tarjoamat live stream -lähetykset, pelien katsominen ei edellytä pelaamista.

Näin saat UnibetTV:n käyttöösi:


 1. Rekisteröi tästä ilmainen pelitili Unibetille
 2. Tee minimitalletus (10€)
 3. Voit käyttää 9,99€ vaikka vedonlyöntiin, mutta jätä sentti (0,01€) tilillesi
 4. Kaikki urheilu on katsottavissasi tämän jälkeen ilmaiseksi, eikä lisämaksuja tule!

Jalkapallo live stream

Minimitalletus on 10€. Tavallisissa pankkisiirrossa ei ole alarajaa, mutta tämä talletus kestää kauemmin kuin muut.NordicBet


Nordicbetiltä näet Bundesliigan, Serie A:n, La Ligan ja Ligue 1:n kaikki ottelut live stream-palvelussaan. Lisäksi tarjolla on paljon muitakin Euroopan ja mm. Etelä-Amerikan sarjojen otteluita.

Näet kaiken live stream-ohjelmiston ilmaiseksi. Urheilun näkeminen vaatii ilmaisen pelitilin rekisteröimisen ja minimitalletuksen tekemisen. Otteluiden näkeminen vaatii, että pelitililläsi on vähintään 1€ rahaa. Katselu ei vaadi rahapelaamista, joten talletuksen voi siirtää myöhemmin takaisin pankkitilille. Näin ollen live streamit ovat käytännössä ilmaisia.

Näin saat Nordicbetin live streamin käyttöösi:


 1. Rekisteröi tästä ilmainen pelitili Nordicbetille
 2. Tee minimitalletus (10€)
 3. Voit käyttää 9€ vaikka vedonlyöntiin, mutta jätä euro(1€) tilillesi
 4. Kaikki urheilu on katsottavissasi tämän jälkeen ilmaiseksi, eikä lisämaksuja tule!

Jalkapallo live streamBetsson


Betsson lähettää sivustollaan myös runsaasti eri huippujalkapalloa. Näet Serie A, Bundesliiga, La Liga, Ligue 1 sekä myös Englannin Championshipin otteluita suorana. Katsominen vaatii tilinavauksen, sekä vähintään 1€ varoja tilillä. Katselu ei vaadi rahapelaamista, mutta vähintään siis yhden talletuksen pelitilillesi, jolla saat kaiken jalkapallon näkyviin koko kauden ajaksi.

Näin saat Betssonin live streamin käyttöösi:


 1. Siirry Betssonille tästä ››
 2. Tee minimitalletus (10€)
 3. Voit käyttää 9€ vaikka vedonlyöntiin, mutta jätä euro(1€) tilillesi
 4. Kaikki urheilu on katsottavissasi tämän jälkeen ilman erillisiä maksujaBetsafe


Myös Betsafella on sama tarjonta jalkapallo live streamejä. Italia, Espanjan, Saksan ja Ranskan liigat saat suorana omalle ruudullesi, kunhan sinulla on voimassa oleva pelitili, sekä 1€ varoja.

Näin saat Betsafe live streamin käyttöösi:


 1. Siirry Betsafelle tästä ››
 2. Tee minimitalletus (10€)
 3. Voit käyttää 9€ vaikka vedonlyöntiin, mutta jätä euro(1€) tilillesi
 4. Kaikki urheilu on katsottavissasi tämän jälkeen ilman erillisiä maksujaJalkapallon live stream -lähetykset


Vedonlyöntisivustojen live stream -lähetyksissä selostus on usein englanninkielinen.

Esimerkiksi Unibetilla on myös oma suomenkielinen selostus joihinkin otteluihin, mutta pääosin selostus tulee vain englanniksi.
Jalkapallo streamit: Voit katsoa myös puhelimella


Unibetilla on myös paljon jalkapallon lähetyksiä yksinoikeudella, eli niitä ei näe mistään muualta. Näissä on usein suomenkielinen selostus. Esimerkiksi HJK:n euro-ottelut ovat usein olleet Unibetin sivustolla yksinoikeudella.

Voit tallettaa sivustoille seuraavin menetelmin:


 • Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, POP Pankki, Säästöpankki/Aktia, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
 • Tavallinen pankkisiirto
 • Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
 • Skrill
 • Neteller
 • Paysafecard

Jalkapallo live - parempaa kuin seuranta!


Monet seuraavat jalkapalloa livenä erilaisilta jalkapallo live -seuranta sivustoilta, missä tilanteet päivittyvät reaaliaikaisesti. Mikäli haluaa seurata useampaa ottelua kerrallaan, esimerkiksi lauantain vakio-kierroksella, on luonnollisesti erilaiset live-seurannat parempi vaihtoehto kuin yksittäisen ottelun seuraaminen.

Mikäli haluaa kuitenkin seurata vain yhtä ottelua, kannattaa ehdottomasti ottaa harkintaan pelitilin avaaminen jollekin mainituista vedonlyöntisivustoista. Pystyt helposti seuraamaan viikottain useampaa jalkapallosarjaa ilman jatkuvia kuukausimaksuja.

Oikeastaan vain Valioliiga live stream -lähetykset eivät vielä näy suurilla vedonlyöntisivustoilla todella korkeiden lähetysoikeusmaksujen vuoksi. Kaikki muut Euroopan pääsarjat sen sijaan ovat jo katsottavissa ilman kuukausimaksuja.

Jalkapallo pelit netissä - toimii myös puhelimella!


Parasta uusissa jalkapallo live -lähetyksissä on, että ne toimivat usein myös mobiilissa. Saat siis jalkapallo ottelut netissä näkyviin myös puhelimella tai tabletilla. Esimerkiksi Unibetin live stream -lähetykset toimivat loistavasti myös mobiili-laitteilla.

Puhelimella sivustot toimivat aivan yhtä hyvin kuin tietokoneella. Ikävä kyllä joitain rajoituksia edelleen on, eli aivan kaikkia lähetyksiä ei saa puhelimella toimimaan. Kun olet luonut pelitilin, voit kuitenkin kokeilla palveluita myös puhelimella.

Arvostelu

Bonus

Live Stream

Pelaa

1.Unibet200% bonus 200€ astiParas kattaus jääkiekkoon ja jalkapalloon! Lähes kaikki pääsarjat ja paljon pelejä yksinoikeudella. 0,01€ pelitilillä riittää.Pelaa nyt
2.Bet365100% bonus 50€ asti Tarvitset vain sentin (0,01€) pelitilille ja näet kaiken urheilun. Loistava MLB, snooker- ja tennis-kattaus päivittäin!Pelaa nyt
3.NordicBet150€ + 20€ ilmaisvetoKatso KHL, CHL sekä SHL:n ottelut suorana NordicBetiltä!Pelaa nyt
4.Betsson100% bonus 100€ astiLoistava kattaus jalkapalloa! Kaikki huippusarjat mukana.Pelaa nyt
5.Betsafe200% bonus 50€ astiTarjolla on paljon jalkapalloa ja jääkiekkoa live lähetyksinä! Pelitilillesi tarvitset vain 1€!Pelaa nyt
6.LeoVegas100€ ilmaisvetoUrheilua suorina lähetyksinä nyt myös LeoVegasilla! Vähintään 0,01€ pelitililläsi ja näet kaiken tarjonnan suorana!Pelaa nyt