Jalkapallo live stream

Ei kuukausimaksuja: maailman parasta jalkapalloa laillisten live stream -lähetysten avulla. Katso jalkapallo-ottelut suorana netissä!
Jalkapallo live stream -lähetyksiä on nykyään paljon tarjolla myös täysin laillisilla sivustoilla. Parhaillaan saat huiman jalkapallokattauksen nähtäväksesi vain sentin tai euron panostuksella, ilman jatkuvia kuukausimaksuja.

Jalkapallo streamit: Parhaat live stream -sivustot


EuroSport


EuroSport näyttää La Ligaa, Bundesliigaa, Serie A:n ja Ligue 1:n kaikki ottelut live stream-palvelussaan. Lisäksi tarjolla on ollut paljon Englannin FA Cupin otteluita sekä esimerkiksi Mestarien Liigan ja Eurooppa Liigan karsintaotteluita, joissa nähdään myös suomalaisjoukkueita.

Jatkossa sinun ei tarvitse myöskään maksaa mitään uusia kuukausimaksuja. Vaikka kyseessä on vedonlyöntisivuston tarjoamat live stream -lähetykset, pelien katsominen ei edellytä pelaamista.

Minimitalletus on 10€. Tavallisissa pankkisiirrossa ei ole alarajaa, mutta tämä talletus kestää kauemmin kuin muut.ViaPlay


ViaPlayltä näet Bundesliigan, Serie A:n, La Ligan ja Ligue 1:n kaikki ottelut live stream-palvelussaan. Lisäksi tarjolla on paljon muitakin Euroopan ja mm. Etelä-Amerikan sarjojen otteluita.

Näet kaiken live stream-ohjelmiston ilmaiseksi. Urheilun näkeminen vaatii ilmaisen pelitilin rekisteröimisen ja minimitalletuksen tekemisen. Otteluiden näkeminen vaatii, että pelitililläsi on vähintään 1€ rahaa. Katselu ei vaadi rahapelaamista, joten talletuksen voi siirtää myöhemmin takaisin pankkitilille. Näin ollen live streamit ovat käytännössä ilmaisia.

Jalkapallo live - parempaa kuin seuranta!


Monet seuraavat jalkapalloa livenä erilaisilta jalkapallo live -seuranta sivustoilta, joissa tilanteet päivittyvät reaaliaikaisesti. Mikäli haluaa seurata useampaa ottelua kerrallaan, esimerkiksi lauantain vakio-kierroksella, on luonnollisesti erilaiset live-seurannat parempi vaihtoehto kuin yksittäisen ottelun seuraaminen.

Mikäli haluaa kuitenkin seurata vain yhtä ottelua, kannattaa ehdottomasti ottaa harkintaan pelitilin avaaminen jollekin mainituista vedonlyöntisivustoista. Pystyt helposti seuraamaan viikottain useampaa jalkapallosarjaa ilman jatkuvia kuukausimaksuja.

Oikeastaan vain Valioliiga live stream -lähetykset eivät vielä näy suurilla vedonlyöntisivustoilla todella korkeiden lähetysoikeusmaksujen vuoksi. Kaikki muut Euroopan pääsarjat sen sijaan ovat jo katsottavissa ilman kuukausimaksuja.

Jalkapallo pelit netissä - toimii myös puhelimella!


Parasta uusissa jalkapallo live -lähetyksissä on, että ne toimivat usein myös mobiilissa. Saat siis jalkapallo ottelut netissä näkyviin myös puhelimella tai tabletilla.

Puhelimella sivustot toimivat aivan yhtä hyvin kuin tietokoneella. Ikävä kyllä joitain rajoituksia edelleen on, eli aivan kaikkia lähetyksiä ei saa puhelimella toimimaan. Kun olet luonut pelitilin, voit kuitenkin kokeilla palveluita myös puhelimella.

Arvostelu

Bonus

Live Stream

Pelaa

1.Bet365100% bonus 50€ asti Tarvitset vain sentin (0,01€) pelitilille ja näet kaiken urheilun. Loistava MLB, snooker- ja tennis-kattaus päivittäin!Pelaa nyt


VPN Live Streamit


Suurin osa vedonlyöntisivujen live streameista näkyy Suomessa, mutta joidenkin sivustojen tarjonnassa saattaa olla ns. geoblokki, jolla Suomi on rajattu pois esimerkiksi tietyn sarjan katselijoista. Tällöin et näe lähetyksiä Suomesta käsin lainkaan. Sama koskee monesti myös esimerkiksi BBC:n lähetyksiä ja YouTubessa lähetettäviä streameja. Tiesitkö, että myös Netflixissä on käytössä omat sisältönsä joka alueelle, jolloin VPN:n avulla saa esiin myös vaikkapa Yhdysvaltain koko valikoiman?

Ratkaisu maantieteellisiin estoihin on VPN eli Virtual Private Network. VPN-yhteys toimii siten, että se vaihtaa maantieteellisen sijaintisi verkossa ja suojaa yhteytesi. VPN:n avulla voit vaihtaa sijaintisi miksi haluat. VPN auttaa myöskin, jos matkailet ulkomailla ja haluat jatkaa vedonlyöntiä tutuilla sivustoilla. Toimi kuitenkin varoen käyttäessäsi VPN:ää betsaamiseen ulkomailla, sillä kaikki sivustot eivät tykkää, jos huomaavat, että kirjaudut sisään ulkomailta ja saattaa jopa sulkea tilisi.

Live streamien katsomiseen VPN soveltuu kuitenkin mainiosti! Yksi parhaista ja edullisimmista VPN:n tarjoajista on ExpressVPN, jolle saat VB:n kautta huikean eksklusiivisen tarjouksen – 3 kk ilmaiseksi ja 49 % alennus! Klikkaa linkkiä ja tutustu!