Kuinka katsoa Bundesliigaa ilmaiseksi netissä

Bundesliiga jatkuu jälleen! Tiedätkö kuitenkaan mistä näkyy Bundesliiga ottelut? Katso alta ohjeet ja pääset katsomaan Saksan huippufutista netissä!

Katso Bundesliigaa suorana ja ilmaiseksi


Suomalaisilla on mahdollisuus katsoa Bundesliiga-futista kaudella 2020-2021 vedonlyöntisivustojen live streamien kautta. Kun Bundesliiga-kausi jatkuu, voit katsoa muun muassa Lukas Hradeckyn sekä Niklas Moisanderin ottelut ilmaiseksi suoratoistopalvelun kautta.

Parhaan palvelun tarjoaa Unibet.com, mistä näet kaikki ottelut. Saat ottelun näkyviin, kun rekisteröit ilmaisen pelitilin ja talletat vähintään yhden sentin (1€) pelitilillesi. Otteluiden katsominen ei vaadi kuitenkaan rahapelaamista.

Yhdellä sentillä pelitililläsi saat siis näkyviin kaikki Bundesliigan jäljellä olevat ottelut, ilman jatkuvia kuukausimaksuja.
Katso Bundesligan ottelut ilmaiseksi Unibetin sivustolla >>

Bundesliiga TV-oikeudet Suomessa


Suomessa Bundesliigan tv-oikeudet eivät ole käyneet kovinkaan hyvin kaupaksi. Eurosport on näyttänyt ennen Bundesliigaa, mutta nyt televisiosta sitä ei ole ollut mahdollista saada näkyville. Suomalaisia pelaajia sisällään pitävä Bundesliiga on maailmalla kuitenkin suosittu sarja, joten onneksi sitä on mahdollista seurata alla olevien streamien kautta.

Unibet TV - Katso vain sentillä Bundesliigaa


Vedonlyöntisivusto Unibetin lanseeraama Unibet-TV on myös varsin maukas paketti penkkiurheilijalle. Saat kaiken sisällön käyttöösi vain yhdellä sentillä (0,01€). Periaate on sama kuin Nordicbetillä, eli sinulla pitää olla aina yksi sentti tilillä, jotta voit katsoa urheilua. Pelien katsominen ei kuitenkaan vaadi rahapelaamista, joten live streamit ovat käytännössä ilmaisia.

Unibetin palvelusta entistäkin paremman tekee se, että lähetykset toimivat hyvin myös mobiilissa. Sekä tabletilla että puhelimella urheilun seuraaminen on yhtä helppoa kuin tietokoneellakin.

Toimi näin:

Unibet: siirry katsomaan bundesliigan ottelut täältä >>Betsson - Katso eurolla Bundesliigaa!


Betsson tarjoaa kattavasti live streamit kaikkiin Bundesliigan otteluihin koko kauden ajan. Jotta näet ottelut, tulee sinulla olla voimassa oleva pelitili, sekä vähintään 1€ pelitililläsi. Näin saat koko kauden näkyviin ilman erillisiä lisämaksuja!

Saat kaikki Bundesliigan ottelut näkyviin, kun teet siis yhden kerran vähintään minimitalletuksen (10€), josta voit halutessasi käyttää 9€ vedonlyöntiin. Kunhan jätät 1€ tilillesi, on kaikki Bundesliigan ottelut katsottavissasi.

Saat kaikki ottelut nähtäväksi yksinkertaisella tavalla. Sinun tulee ensin rekisteröidä pelitili Nordicbetille, mikä on ilmaista. Sen jälkeen teet minimitalletuksen ja kaikki urheilu on katsottavissasi.

Toimi näin:

Betsson: katso bundesliiga ottelut suorana ››NordicBet - Bundesliiga näkyviin eurolla


Nordicbetin sivustolla näet reilusti Bundesliigaa suorana. Tarjolla on usein samaan aikaan lähetys useammasta eri ottelusta, mistä voit valita mieleisesi.

Saat kaikki ottelut nähtäväksi yksinkertaisella tavalla. Sinun tulee ensin rekisteröidä pelitili Nordicbetille, mikä on ilmaista. Sen jälkeen teet minimitalletuksen ja kaikki urheilu on katsottavissasi.

Jotta näet ottelut, sinulla tulee olla aina yksi euro (1€) pelitilillä. Toisin sanoen, voit tehdä esimerkiksi 10€ talletuksen ja käyttää yhdeksän euroa (9€) vedonlyöntiin. Säästämällä viimeisen euron, on kaikki urheilu aina katsottavissasi ilman kuukausimaksuja. Urheilun katsominen ei kuitenkaan vaadi rahapelaamista.

Toimi näin:

NordicBet: katso bundesliiga ottelut suorana ››

Kuinka katsoa Bundesliigaa ilmaiseksi netissäBetsafe - 1€ riittää Bundesliiga streamien katsomiseen


Betsafe on samaa yhtiötä NordicBetin sekä Betssonin kanssa ja tarjoaa samat Bundesliigan streamit samoilla ehdoilla. Kunhan sinulla on pelitili, sekä vähintään 1€ pelitililläsi, saat kaikki pelit näkyviin koko kauden ajan.

Toimi näin:

Betsafe: katso bundesliiga ottelut suorana ››Suomalaiset Bundesliigassa


Suomalaisväriä nähdään myös kaudella 2020-2021 Bundesliigassa, kun Werder Bremenissä pelaava Huuhkajat-kapteeni Niklas Moisander luutii joukkueen alakerrassa. Bayer Leverkusenissa nähdään Lukas Hradecky ja Joel Pohjanpalo iskee maaleja lainasopimuksella Hamburger SV:ssä. Voit lukea tarkemmin Bundesliigasta erilliseltä sivultamme täältä: Bundesliga

Arvostelu

Bonus

Live Stream

Pelaa

1.Unibet200% bonus 200€ astiParas kattaus jääkiekkoon ja jalkapalloon! Lähes kaikki pääsarjat ja paljon pelejä yksinoikeudella. 0,01€ pelitilillä riittää.Pelaa nyt
2.Bet365100% bonus 50€ asti Tarvitset vain sentin (0,01€) pelitilille ja näet kaiken urheilun. Loistava MLB, snooker- ja tennis-kattaus päivittäin!Pelaa nyt
3.NordicBet150€ + 20€ ilmaisvetoKatso KHL, CHL sekä SHL:n ottelut suorana NordicBetiltä!Pelaa nyt
4.Betsson100% bonus 100€ astiLoistava kattaus jalkapalloa! Kaikki huippusarjat mukana.Pelaa nyt
5.Betsafe200% bonus 50€ astiTarjolla on paljon jalkapalloa ja jääkiekkoa live lähetyksinä! Pelitilillesi tarvitset vain 1€!Pelaa nyt
6.LeoVegas100€ ilmaisvetoUrheilua suorina lähetyksinä nyt myös LeoVegasilla! Vähintään 0,01€ pelitililläsi ja näet kaiken tarjonnan suorana!Pelaa nyt