Kuinka katsoa Bundesliigaa 2019-20 ilmaiseksi netissä

Tiedätkö mistä näkyy Bundesliiga ottelut suorina lähetyksinä kaudella 2019-20? Katso alta ohjeet ja pääset katsomaan Saksan huippufutista ilmaiseksi.

Katso Bundesliigaa suorana ja ilmaiseksi


Suomalaisilla on mahdollisuus katsoa Bundesliiga-futista kaudella 2019-20 vedonlyöntisivustojen live streamien kautta. Näet muun muassa Niklas Moisanderin, Joel Pohjanpalon ja Lukas Hradeckyn kaikki ottelut ilmaiseksi suoratoistopalvelun kautta.

Parhaan palvelun tarjoaa NordicBet.com, mistä näet kaikki ottelut. Saat ottelun näkyviin, kun rekisteröit ilmaisen pelitilin Nordicbetille ja talletat vähintään yhden euron (1€) pelitilillesi. Otteluiden katsominen ei vaadi kuitenkaan rahapelaamista ja voit kotiuttaa rahasi pois myöhemmin.

Yhdellä eurolla saat siis näkyviin kaikki Bundesliigan kauden ottelut, ilman jatkuvia kuukausimaksuja.
Katso Bundesligan ottelut ilmaiseksi Nordicbetin sivustolla >>

Bundesliiga TV-oikeudet Suomessa


Suomessa Bundesliigan tv-oikeudet eivät ole käyneet kovinkaan hyvin kaupaksi. Eurosport on näyttänyt ennen Bundesliigaa, mutta nyt televisiosta sitä ei ole ollut mahdollista saada näkyville. Suomalaisia pelaajia sisällään pitävä Bundesliiga on maailmalla kuitenkin suosittu sarja, joten onneksi sitä on mahdollista seurata alla olevien streamien kautta.

NordicBet - Bundesliiga Ilmaiseksi


Nordicbetin sivustolla näet reilusti Bundesliigaa suorana. Tarjolla on usein samaan aikaan lähetys useammasta eri ottelusta, mistä voit valita mieleisesi.

Saat kaikki ottelut nähtäväksi yksinkertaisella tavalla. Sinun tulee ensin rekisteröidä pelitili Nordicbetille, mikä on ilmaista. Sen jälkeen teet minimitalletuksen ja kaikki urheilu on katsottavissasi.

Jotta näet ottelut, sinulla tulee olla aina yksi euro (1€) pelitilillä. Toisin sanoen, voit tehdä esimerkiksi 10€ talletuksen ja käyttää yhdeksän euroa (9€) vedonlyöntiin. Säästämällä viimeisen euron, on kaikki urheilu aina katsottavissasi ilman kuukausimaksuja. Urheilun katsominen ei kuitenkaan vaadi rahapelaamista.

Toimi näin:


Kuinka katsoa Bundesliigaa 2019-20 ilmaiseksi netissä

Unibet TV - Katso vain sentillä Bundesliigaa


Vedonlyöntisivusto Unibetin lanseeraama Unibet-TV on myös varsin maukas paketti penkkiurheilijalle. Saat kaiken sisällön käyttöösi vain yhdellä sentillä (0,01€). Periaate on sama kuin Nordicbetillä, eli sinulla pitää olla aina yksi sentti tilillä, jotta voit katsoa urheilua. Pelien katsominen ei kuitenkaan vaadi rahapelaamista, joten live streamit ovat käytännössä ilmaisia.

Unibetin palvelusta entistäkin paremman tekee se, että lähetykset toimivat hyvin myös mobiilissa. Sekä tabletilla että puhelimella urheilun seuraaminen on yhtä helppoa kuin tietokoneellakin.

Toimi näin:


Unibet

Suomalaiset Bundesliigassa


Suomalaisväriä nähdään myös kaudella 2019-2020 Bundesliigassa, kun Werder Bremenissä pelaava Huuhkajat-kapteeni Niklas Moisander luutii joukkueen alakerrassa. Bayer Leverkusenissa nähdään suomalaiset Lukas Hradecky ja Joel Pohjanpalo, joka toisaiseksi joutuu olemaan loukkaantumisen vuoksi sivussa.

Katso Bundesligan kaikki ottelun sivustolla: www.unibet.com