Kuinka katsoa Bundesliigaa ilmaiseksi netissä

Bundesliiga jatkuu jälleen! Tiedätkö kuitenkaan mistä näkyy Bundesliiga ottelut? Katso alta ohjeet ja pääset katsomaan Saksan huippufutista netissä!

Katso Bundesliigaa suorana


Suomalaisilla on mahdollisuus katsoa Bundesliiga-futista kaudella 2020-2021 vedonlyöntisivustojen live streamien kautta. Kun Bundesliiga-kausi jatkuu, voit katsoa muun muassa Lukas Hradeckyn sekä Niklas Moisanderin ottelut ilmaiseksi suoratoistopalvelun kautta.

Parhaan palvelun tarjoaa ViaPlay, mistä näet kaikki ottelut. Saat ottelun näkyviin, kun rekisteröit tilin.

Bundesliiga TV-oikeudet Suomessa


Suomessa Bundesliigan tv-oikeudet eivät ole käyneet kovinkaan hyvin kaupaksi. Eurosport on näyttänyt ennen Bundesliigaa, mutta nyt televisiosta sitä ei ole ollut mahdollista saada näkyville. Suomalaisia pelaajia sisällään pitävä Bundesliiga on maailmalla kuitenkin suosittu sarja, joten onneksi sitä on mahdollista seurata alla olevien streamien kautta.

VPN Live Streamit


Suurin osa vedonlyöntisivujen live streameista näkyy Suomessa, mutta joidenkin sivustojen tarjonnassa saattaa olla ns. geoblokki, jolla Suomi on rajattu pois esimerkiksi tietyn sarjan katselijoista. Tällöin et näe lähetyksiä Suomesta käsin lainkaan. Sama koskee monesti myös esimerkiksi BBC:n lähetyksiä ja YouTubessa lähetettäviä streameja. Tiesitkö, että myös Netflixissä on käytössä omat sisältönsä joka alueelle, jolloin VPN:n avulla saa esiin myös vaikkapa Yhdysvaltain koko valikoiman?

Ratkaisu maantieteellisiin estoihin on VPN eli Virtual Private Network. VPN-yhteys toimii siten, että se vaihtaa maantieteellisen sijaintisi verkossa ja suojaa yhteytesi. VPN:n avulla voit vaihtaa sijaintisi miksi haluat. VPN auttaa myöskin, jos matkailet ulkomailla ja haluat jatkaa vedonlyöntiä tutuilla sivustoilla. Toimi kuitenkin varoen käyttäessäsi VPN:ää betsaamiseen ulkomailla, sillä kaikki sivustot eivät tykkää, jos huomaavat, että kirjaudut sisään ulkomailta ja saattaa jopa sulkea tilisi.

Live streamien katsomiseen VPN soveltuu kuitenkin mainiosti! Yksi parhaista ja edullisimmista VPN:n tarjoajista on ExpressVPN, jolle saat VB:n kautta huikean eksklusiivisen tarjouksen – 3 kk ilmaiseksi ja 49 % alennus! Klikkaa linkkiä ja tutustu!
Suomalaiset Bundesliigassa


Suomalaisväriä nähdään myös kaudella 2020-2021 Bundesliigassa, kun Werder Bremenissä pelaava Huuhkajat-kapteeni Niklas Moisander luutii joukkueen alakerrassa. Bayer Leverkusenissa nähdään Lukas Hradecky ja Joel Pohjanpalo iskee maaleja lainasopimuksella Hamburger SV:ssä. Voit lukea tarkemmin Bundesliigasta erilliseltä sivultamme täältä: Bundesliga