El Clasico Live Stream

Espanjan El Clasico eli FC Barcelonan ja Real Madridin kohtaaminen on yksi suurimmista seuratason jalkapallo-otteluista maailmassa. Lue alta ohjeet kuinka näet El Clasicon suorana netissä!

Jalkapallohistorian 279 El Clasico ottelu pelataan sunnuntaina 24. lokakuuta 2021. Tällä kertaa ottelu pelataan Barcelonan kotiotteluna legendaarisella Caom Noulla. Molemmat espanjalaisjättiläiset ovat olleet alkaneella kaudella hieman alavireessä, mutta El Clasico sytyttää takuuvarmasti kummankin osapuolen.

Haluatko nähdä seuraavan El Clasicon suorana ja ilmaiseksi netissä? Se onnistuu helposti useamman vedonlyöntisivuston live streamien kautta. Esittelemme alla kaikki sivustot, mitä kautta näet ottelun suorana.

Unibet TV


Unibet näyttää kaikki La Ligan ottelut ja samalla myös El Clasicot suorina lähetyksinä. Homma toimii siten, että sinulla tulee olla voimassa oleva pelitili, sekä vähintään 0,01€ eli yksi sentti pelitililläsi. Jos täytät tämän yksinkertaisen ehdon, saat El Clasicon näkyviin!

Sinun tulee siis tehdä vähintään minimitalletus (10€) pelitilillesi, mutta tämän jälkeen näet El Clasicon ja kaiken muun live stream sisällön hamaan tulevaisuuteen saakka, kunhan tililläsi on tuo yksi sentti.

Toimi siis näin:

  • Liity Unibetille tästä ››
  • Rekisteröi ilmainen pelitilisi
  • Tee ensitalletus
  • Varmista, että sinulla on ainakin 0,01€ pelitililläsi
  • Katso El Clasico suorana lähetyksenä!
Unibet: siirry katsomaan el clasicoa täältä ››


Betsson


Betsson näyttää FC Barcelonan ja Real Madridin väliset kamppailut myöskin sivustollaan. Pelin näkyviin saaminen on yksinkertaista, sillä tarvitset ainoastaan pelitilin, sekä vähintään 1€ pelitilillesi. Jos sinulla ei ole siis ennestään tiliä Betssonilla, tee se alta, tee vähintään minimitalletus (10€) ja huolehdi että tililläsi on vähintään tuo 1€ kun haluat katsoa ottelun.

Toimi näin:

Betsson: siirry katsomaan el clasicoa täältä ››

NordicBet


Myös NordicBet näyttää La Ligaa sekä myös El Clasico hegemonia-ottelut suorina lähetyksinä. Luo pelitilisi, huolehdi että tililläsi on 1€ tai että olet viimeisen 24h aikana lyönyt minkä tahansa vedon sivustolla ja saat ottelun näkyviin suorana lähetyksenä!

Toimi näin:

NordicBet: siirry katsomaan el clasicoa täältä ››


Betsafe


Betsafe lähettää El Clasicon suorana, aina kun se pelataan La Ligan otteluna. Homma toimii samalla tavalla kuin Betssonilla sekä NordicBetillä. Luo pelitilisi, jos sinulla ei sitä vielä ole ja huolehdi että tililläsi on 1€ varoja. Näin saat aina katsottua El Clasicon suorana netissä!

Toimi näin:

Betsafe: siirry katsomaan el clasicoa täältä ››


El Clasico viimeisimmät tulokset


Viimeisimmät El Clasicot ovat olleet Real Madridin heiniä, kun kolme viimeisintä ottelua on kirjattu Realin nimiin.

10.4.2021 Real Madrid - Barcelona 2-1
24.10.2020 Barcelona - Real Madrid 1-3
1.3.2020 Real Madrid - Barcelona 2-0
18.12.2019 Barcelona - Real Madrid 0-0
02.03.2019 Real Madrid - Barcelona 0-1
27.02.19 Real Madrid - Barcelona 0-3
06.02.19 Barcelona - Real Madrid 1-1
28.10.18 Barcelona - Real Madrid 5-1
06.05.18 Barcelona - Real Madrid 2-2
23.12.17 Real Madrid - Barcelona 0-3El Clasico - Historiaa


Ensimmäinen Classico pelattiin jo kaudella 1901-1902. Kohtaaminen tapahtui Espanjan Cupin välierässä ja ottelu päättyi Barcelonan 1-2 voittoon, kun taas ensimmäinen pääsarjassa pelattu kamppailu tapahtui kaudella 1928-1929 ja se päättyi Barcelonan voittoon numeroin 0-1. Historian saatossa joukkueet ovat kohdanneet kaikki kilpailut mukaanlukien yhteensä 279 kertaa. Real Madrid on voittanut otteluista 101, tasapelejä on 62 ja Barcelona on voittanut 115. Jo näistä lukemista voidaan päätellä kuinka tasaisesta otteluparista on kyse.

Kilpailullisissa otteluissa Barcelonan suurin voitto Real Madridista on vuodelta 1950 numeroin 7-2. Real Madridin vastaava on vuodelta 1943 numeroin 11-1. Real Madridin kolme parasta maalintekijää Classicoissa ovat Alfredo Di Stefano (18), Cristiano Ronaldo (18) ja Raúl (15).

Barcelonan vastaavat ovat Lionel Messi (26), Cesar (14) ja Luiz Suarez (11). Nykypelureista Real Madridilla ei ole kovinkaan monen maalin miehiä Clasicoissa.

Historian aikana pelaajakaupat joukkueiden välillä ovat harvinaisia, varsinkin nykyisin. Yhteensä 20 pelaajaa on edustanut urallaan molempia joukkueita. Tunnetuin siirtosaaga on varmastikkin Luis Figon siirto Barcelonasta Real Madridiin vuonna 2000.

Siirto kuohutti tunteita Barcelonan faneissa ja Figo saikin tuntea sen nahoissaan vierailuissa Camp Noulla, Figoa kohti lentäneiden tavaroiden joukossa oli viskipullo, veitsi ja tietysti se tunnetuin, eli sian pää. Viimeisin näiden joukkueiden välinen siirto tapahtui vuonna 2007 kun Javier Saviola siirtyi Barcelonasta Real Madridiin.

Vuosien varrella Classicot ovat jalkapallolisien hienouksien lisäksi sisältänyt paljon rumia otteita ja kahakoita, tilanne kärjistyi varsinkin silloin kun Jose Mourinho tuli Real Madridin valmentajaksi. Portugalilainen painosti pelaajiaan vaikuttamaan tuomarin päätökseen piirittämällä tämän. Nähtiinpä Jose-sedän toimesta myös surullisenkuuluisa silmänkaivelu jonka kohteeksi joutui silloinen Barcelonan apuvalmentaja Tito Villanova.