El Clasico Live Stream

Seuraava El Clasico Real Madridin ja FC Barcelonan välillä pelataan 1.3.2020 La Ligassa! Näet Barcelona - Real Madrid ottelun myös netissä ilmaiseksi live stream -lähetyksenä.
Haluatko nähdä El Clasicon suorana ja ilmaiseksi netissä? Se onnistuu helposti Unibetin live stream -lähetyksien kautta. Sinun tulee vain rekisteröityä sivustolle ja tehdä talletus pelitilillesi. Seuraava El Clasico pelataan 1.3.2020, jolloin Real Madrid isännöi FC Barcelonaa legendaarisella Santiago Bernabeulla.
Unibet: Katso El Clasico suorana live streamistä >>

Pelien katsominen ei edellytä rahapelaamista. Unibetilla katsot ottelut turvallisesti, laillisesti ja ilmaiseksi. Kun olet kerran rekisteröitynyt, voit katsoa kaikki La Ligan ottelut ilmaisina live stream -lähetyksinä -ilman jatkuvia kuukausimaksuja.

El Clasico Ilmaiseksi - Näin näet ottelun:


Pelitilisi saldon tulee olla vähintään 0,01€, jotta voit katsoa otteluita. Tästä syystä sinun tulee tallettaa, mutta talletusta ei tarvitse pelata vaan se on nostettavissa pois myöhemmin. Käytännössä näet siis El Classicon ja kaikki muutkin La Liga ottelut ilmaiseksi.

Liity Unibetille suoraan tästä --->>

Voit tallettaa Unibetille seuraavin menetelmin:

  • Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia, Ålandsbankin, Handelsbankenin, POP Pankki, Tapiola ja S-Pankki)
  • Tavallinen pankkisiirto
  • Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
  • Skrill
  • Neteller
  • Paysafecard

Minimitalletus Unibetille on 10€.

Unibet

El Clasico viimeisimmät tulokset


Viimeisimmät El Clasicot ovat olleet enemmän FC Barcelonan heiniä, kun Real Madrid ei ole onnistunut hakemaan viimeisestä kuudesta kohtaamisesta yhtään voittoa.

18.12.2019 Barcelona - Real Madrid 0-0
02.03.2019 Real Madrid - Barcelona 0-1
27.02.19 Real Madrid - Barcelona 0-3
06.02.19 Barcelona - Real Madrid 1-1
28.10.18 Barcelona - Real Madrid 5-1
06.05.18 Barcelona - Real Madrid 2-2
23.12.17 Real Madrid - Barcelona 0-3

El Clasico - Historiaa


Ensimmäinen Classico pelattiin jo kaudella 1901-1902. Kohtaaminen tapahtui Espanjan Cupin välierässä ja ottelu päättyi Barcelonan 1-2 voittoon, kun taas ensimmäinen pääsarjassa pelattu kamppailu tapahtui kaudella 1928-1929 ja se päättyi Barcelonan voittoon numeroin 0-1. Historian saatossa joukkueet ovat kohdanneet kaikki kilpailut mukaanlukien yhteensä 233 kertaa. Real Madrid on voittanut otteluista 95, tasapelejä on 49 ja Barcelona on voittanut 95. Jo näistä lukemista voidaan päätellä kuinka tasaisesta otteluparista on kyse.Kilpailullisissa otteluissa Barcelonan suurin voitto Real Madridista on vuodelta 1950 numeroin 7-2. Real Madridin vastaava on vuodelta 1943 numeroin 11-1. 

Real Madridin kolme parasta maalintekijää Classicoissa ovat Alfredo Di Stefano (18), Cristiano Ronaldo (16) ja Raúl (15).

Barcelonan vastaavat ovat Lionel Messi (23), Cesar (15) ja Samitier (10). Nykypelureista Real Madridilla ei ole kovinkaan monen maalin miehiä Clasicoissa. 
Historian aikana pelaajakaupat joukkueiden välillä ovat harvinaisia, varsinkin nykyisin. Yhteensä 20 pelaajaa on edustanut urallaan molempia joukkueita. Tunnetuin siirtosaaga on varmastikkin Luis Figon siirto Barcelonasta Real Madridiin vuonna 2000.

Siirto kuohutti tunteita Barcelonan faneissa ja Figo saikin tuntea sen nahoissaan vierailuissa Camp Noulla, Figoa kohti lentäneiden tavaroiden joukossa oli viskipullo, veitsi ja tietysti se tunnetuin, eli sian pää. Viimeisin näiden joukkueiden välinen siirto tapahtui vuonna 2007 kun Javier Saviola siirtyi Barcelonasta Real Madridiin.


Vuosien varrella Classicot ovat jalkapallolisien hienouksien lisäksi sisältänyt paljon rumia otteita ja kahakoita, tilanne kärjistyi varsinkin silloin kun Jose Mourinho tuli Real Madridin valmentajaksi. Portugalilainen painosti pelaajiaan vaikuttamaan tuomarin päätökseen piirittämällä tämän. Nähtiinpä Jose-sedän toimesta myös surullisenkuuluisa silmänkaivelu jonka kohteeksi joutui silloinen Barcelonan apuvalmentaja Tito Villanova.