La Liga Live Stream

Näet La Liga -pelit ilmaiseksi ja suorina lähetyksinä kaudella 2019-20! Lue ohjeet alta ja katso kaikki ottelut ilman jatkuvia kuukausimaksuja.
Haluatko nähdä kauden 2019-2020 Espanjan Liigaa suorana ja ilmaiseksi netissä? Se onnistuu helposti esimerkiksi NordicBetin live stream -lähetyksien kautta. Sinun tulee vain rekisteröityä sivustolle ja tehdä talletus pelitilillesi.

Pelien katsominen ei edellytä rahapelaamista. NordicBetilla katsot ottelut turvallisesti, laillisesti ja ilmaiseksi - ilman jatkuvia kuukausimaksuja.
nordicbet: katso la liga ottelut suorana täältä >>

La Liga Ilmaiseksi


Pelitilisi saldon tulee olla vähintään 1€, jotta voit katsoa otteluita. Tästä syystä sinun tulee tallettaa, mutta talletusta ei tarvitse pelata vaan se on nostettavissa pois myöhemmin. Käytännössä näet siis La Liga ottelut ilmaiseksi.

Liity Nordicbetille suoraan tästä --->>

Voit tallettaa Nordicbetille seuraavin menetelmin:

  • Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia, Ålandsbankin, Handelsbankenin, POP Pankki, Tapiola ja S-Pankki)
  • Tavallinen pankkisiirto
  • Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
  • Skrill
  • Neteller
  • Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€.

La Liga Live Stream

Unibet TV - Toinen vaihtoehto katso La Liga pelit


Myös vedonlyöntisivusto Unibet näyttää La Liga live stream ottelut suorana ja ilmaiseksi netissä. Sinulla tulee olla voimassa oleva pelitili ja vähintään 0,01€ eli yksi sentti rahaa pelitililläsi. Tällä näet kaikki La Liga ottelut koko kauden ajan ilman kuukausimaksuja.

Lähetyket toimivat erinomaisesti myös mobiilissa, joten Unibet TV palvelee joka paikassa!

Toimi näin:


Mikä on La Liga?


Liga Nacional de Futbol Profesional eli Liga de Futbol Profesional, joka kulkee lyhenteellä LFP tunnetaan paremmin nimellä La Liga. LFP on espanjalainen urheiluyhdistys, joka vastaa maan ammattilaisjalkapallosarjojen markkinnoinnista ja järjestelyistä.

La Liga tunnetaan kahdesta sarjatasosta Primera Divisionista ja Segunda Divisionista. Pääsarja Primeran otteluita seuraa keskimäärin noin 4,3 miljoonaa espanjalaista per ottelukierros. La Ligan tunnettavuus on Suomessa myös huippuluokkaa. Ylivoimaisesti suosituimmat ja seuratuimmat joukkueet myös Suomessa ovat Barcelona ja Real Madrid.

Real Madrid ja FC Barcelona ovat myös taloudellisesti kaksi hallitsevaa johtajaa Espanjan La Ligassa, kuten myös Mestarien Liigassa, missä joukkueet ovat nostelleet pokaalia monen monta kertaa.

Mitä muuta Nordicbetin live stream näyttää?


Nordicbet näyttää suorina lähetyksinä valtavasti jalkapalloa. Näet La Ligan lisäksi myös Saksan Bundesliigaa sekä Ranskan Ligue 1:stä! Jääkiekon ystäville on luvassa CHL:ää, jossa on mukana myös neljä suomalaisjoukkuetta.

La Liga Live Stream

La Liga TV-oikeudet Suomessa


YLE on hankkinut syksyllä 2017 oikeudet moniin eri lajeihin, joita tullaan näyttämään viikonloppuisin. Yleisradio tarjoaa yksittäisiä otteluita NHL:stä, Valioliigasta, kuten myös La Ligasta. Kaikkia otteluita YLE ei näytä, mutta poimintoja sieltä täältä tulee toisinaan. Ylen tiedotteessa käy asia tarkemmin selväksi ja he tulevat lisäämään otteluita ohjelmaansa.

La Liga otteluohjelma 2018-19


La Ligan täydellinen otteluohjelma löytyy La Liga -sivultamme.


La Liga Live - Huomioithan ottelusiirrot!


On hyvin tavanomaista, että La Ligassa otteluita siirretään televisiointi-oikeuksien johdosta päivällä tai kahdella. Esimerkiksi Aasian markkinat ovat niin suuret, että seuratuimmat kohtaamiset kuten FC Barcelona -Real Madrid, Atletico Madrid - Real Madrid ottelut elävät kauden mittaan hyvin paljon otteluohjelmassa. Viralliset ottelupäivät usein varmistetaan vasta muutama päivä ennen kamppailua.

Löydät FC Barcelonan virallisen otteluohjelman täältä ->-> sekä Real Madridin otteluohjelman täältä ->->