La Liga Live Stream

Näet La Liga -pelit ilmaiseksi ja suorina lähetyksinä kaudella 2020-21! Lue ohjeet alta ja katso kaikki ottelut ilman jatkuvia kuukausimaksuja.
Haluatko nähdä kauden 2020-2021 Espanjan Liigaa suorana ja ilmaiseksi netissä? Se onnistuu helposti eri vedonlyöntisivustojen live stream-palveluiden avulla. Useampi sivusto tarjoaa suorat La Liga lähetykset netissä, mitkä saat näkyviin helposti. Sinun tulee ainoastaan rekisteröityä jollekin sivustoista ja tehdä yksi ainoa talletus pelitilillesi ja näet kaikki kauden ottelut.

Pelien katsominen ei edellytä rahapelaamista seuraavilla sivustoilla. Katsot ottelut turvallisesti, laillisesti ja ilman jatkuvia kuukausimaksuja.

La Liga Ilmaiseksi näiltä sivustoilta


Alla olevat vaihtoehdot ovat parhaita La Ligan seuraamiseen netin kautta. Sivustot ovat tunnettuja ja luotettavia ja pääset katsomaan pelejä näillä kaikilla sivustoilla.

Unibet TV


Vedonlyöntisivusto Unibet näyttää La Liga live stream ottelut suorana ja ilmaiseksi netissä. Sinulla tulee olla voimassa oleva pelitili ja vähintään 0,01€ eli yksi sentti rahaa pelitililläsi. Tällä näet kaikki La Liga ottelut koko kauden ajan ilman kuukausimaksuja.

Lähetykset toimivat erinomaisesti myös mobiilissa, joten Unibet TV palvelee joka paikassa!

Toimi näin:La Liga Live StreamNordicBet


Pelitilisi saldon tulee olla vähintään 1€ Nordicbet sivustolla, jotta voit katsoa otteluita. Tästä syystä sinun tulee tallettaa, mutta talletusta ei tarvitse pelata vaan se on nostettavissa pois myöhemmin. Käytännössä näet siis La Liga ottelut ilmaiseksi.

Liity Nordicbetille suoraan tästä ››

Voit tallettaa Nordicbetille seuraavin menetelmin:

  • Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia, Ålandsbankin, Handelsbankenin, POP Pankki, Tapiola ja S-Pankki)
  • Tavallinen pankkisiirto
  • Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
  • Skrill
  • Neteller
  • Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€.

La Liga Live StreamBetsson


Samoiten kuin NordicBet, myös Betsson näyttää kaikki La Ligan ottelut. Homma toimii samalla tavalla, että sinulla tulee olla voimassa oleva pelitili sekä vähintään 1€ eli yksi euro varoja pelitilillä. Yhdellä talletuksella siis näet kaikki ottelut koko kauden ajan.

Toimi näin:

Betsafe


Betsafe tarjoaa myös laadukkaat La Liga streamit omilla sivuillaa. Luo pelitili, pidä yksi sentti pelitilillä tai jos olet viimeisen 24h aikana lyönyt vetoa tai pelannut sivustolla, saat lähetykset näkyviin. Helpointa on kuitenkin aina pitää vähintään 1€ pelitilillä ja näet kaikki kauden La Liga-ottelut.

Toimi näin:

Mikä on La Liga?


Liga Nacional de Futbol Profesional eli Liga de Futbol Profesional, joka kulkee lyhenteellä LFP tunnetaan paremmin nimellä La Liga. LFP on espanjalainen urheiluyhdistys, joka vastaa maan ammattilaisjalkapallosarjojen markkinnoinnista ja järjestelyistä.

La Liga tunnetaan kahdesta sarjatasosta Primera Divisionista ja Segunda Divisionista. Pääsarja Primeran otteluita seuraa keskimäärin noin 4,3 miljoonaa espanjalaista per ottelukierros. La Ligan tunnettavuus on Suomessa myös huippuluokkaa. Ylivoimaisesti suosituimmat ja seuratuimmat joukkueet myös Suomessa ovat Barcelona ja Real Madrid.

Real Madrid ja FC Barcelona ovat myös taloudellisesti kaksi hallitsevaa johtajaa Espanjan La Ligassa, kuten myös Mestarien Liigassa, missä joukkueet ovat nostelleet pokaalia monen monta kertaa.

La Liga Live - Huomioithan ottelusiirrot!


On hyvin tavanomaista, että La Ligassa otteluita siirretään televisiointi-oikeuksien johdosta päivällä tai kahdella. Esimerkiksi Aasian markkinat ovat niin suuret, että seuratuimmat kohtaamiset kuten FC Barcelona -Real Madrid, Atletico Madrid - Real Madrid ottelut elävät kauden mittaan hyvin paljon otteluohjelmassa. Viralliset ottelupäivät usein varmistetaan vasta muutama päivä ennen kamppailua.

Löydät FC Barcelonan virallisen otteluohjelman täältä ->-> sekä Real Madridin otteluohjelman täältä ->->