Ligue 1 Live Stream

Lue ohjeet kuinka pääset seuraamaan Ranskan jalkapalloliigaa Ligue 1:stä netin live stream -lähetyksien kautta ilmaiseksi.
Haluatko nähdä kauden Ranskan liigaa suorana ja ilmaiseksi netissä? Se onnistuu helposti vedonlyöntisivustojen live stream -lähetyksinä. Tässä artikkelisssa kerromme kuinka se tapahtuu.

Betsson: ykkösvaihtoehto katsoa Ligue 1 otteluita netissä


Betsson näyttää kaikki Ranskan liigan ottelut suorina lähetyksinä. Näet kaikki ottelut koko kauden ajan, jos sinulla on pelitili sekä vähintään 1€ tililläsi. Katsoaksesi siis otteluita, tulee sinun tehdä aluksi yksi minimitalletus (10€), jonka jälkeen voit käyttää halutessasi 9€ vedonlyöntiin. Kunhan tililläsi on 1€, näet koko kauden ottelut suorina lähetyksinä ilman muita maksuja!

Toimi näin:

Betsson: siirry katsomaan ligue 1 otteluita tästä ››Unibet TV näyttää Ligue 1:stä ilmaiseksi ja suorana netissä


Pelien katsominen Unibet TV:ssä on helppoa. Sinun tulee vain liittyä Unibet-vedonlyöntisivustolle ja tehdä talletus pelitilillesi. Pelien katsominen ei edellytä rahapelaamista.

Pelitilisi saldon tulee olla vähintään 0,01€, jotta voit nähdä Ligue 1-pelit livenä. Tästä syystä sinun tulee tallettaa Unibetille, mutta talletusta ei tarvitse pelata vaan se on nostettavissa pois myöhemmin.
Ligue 1 Live streamit netissä


Ligue 1 live stream: Siirry katsomaan otteluita Unibet TV:stä >>

Voit tallettaa Unibetille seuraavin menetelmin:

  • Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia, POP Pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
  • Tavallinen pankkisiirto
  • Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
  • Skrill
  • Neteller
  • Paysafecard

Minimitalletus Unibetille on 10€ korteilla, 15€ muilla tavoilla. Tavan pankkisiirrossa ei ole alarajaa, mutta tämä talletus kestää kauemmin kuin muut.


Jos Unibet ei ole entuudestaan tuttu lue meidän Unibet-arvostelumme.NordicBetiltä pelit näkyviin yhdellä eurolla


NordicBet tarjoaa myös Ligue 1 live streamit koko kauden ajan. Nähdäksesi ottelut, tarvitse pelitilin, sekä vähintään 1€ varoja. Sinun tulee siis tehdä vähintään minimitalletus (10€), jonka jälkee kunhan vain pidät 1€ tililläsi, näet kaikki kauden ottelut ilman muita maksuja.

Toimi näin:

NordicBet: siirry katsomaan ligue 1 otteluita tästä ››Talleta 1€ ja saat pelit näkyviin Betsafella!


Betsafe on samaa yhtiötiä (Betsson Group) NordicBetin ja Betssonin kanssa ja tarjoaa myöskin kattavasti Ligue 1-otteluista live stream lähetyksiä. Kun luot pelitilin, teet minimitalletuksen ja pidät 1€ pelitililläsi, saat kaikki ottelut näkyviin ruudullesi!

Toimi näin:

Betsafe: siirry katsomaan ligue 1 otteluita tästä ››Suomi ja Ligue 1 -televisiointi


Ranskan Ligue 1:stä et näe Suomen TV-kanavilla. Unibet on hankkinut Ligue 1 -oikeudet itselleen ja tarjoaa pelit suorana live stream -palvelussaan. Palvelu on Unibetin käyttäjille täysin ilmainen. Voit katsoa lisätietoja itse Ligue 1-sarjasta ja otteluohjelmasta Ligue 1 - sivultamme.

Katso alta Ligue 1:n viime kauden parhaita paloja!