Ligue 1 Live Stream

Lue ohjeet kuinka pääset seuraamaan Ranskan jalkapalloliigaa Ligue 1:stä netin live stream -lähetyksien kautta ilmaiseksi.
Haluatko nähdä kauden Ranskan liigaa suorana ja ilmaiseksi netissä? Se onnistuu helposti live stream -lähetyksenä. Tässä artikkelisssa kerromme kuinka se tapahtuu.

Unibet TV näyttää Ligue 1:stä ilmaiseksi ja suorana netissä


Pelien katsominen Unibet TV:ssä on helppoa. Sinun tulee vain liittyä Unibet-vedonlyöntisivustolle ja tehdä talletus pelitilillesi. Pelien katsominen ei edellytä rahapelaamista.

Pelitilisi saldon tulee olla vähintään 0,01€, jotta voit nähdä Ligue 1-pelit livenä. Tästä syystä sinun tulee tallettaa Unibetille, mutta talletusta ei tarvitse pelata vaan se on nostettavissa pois myöhemmin.
Ligue 1 Live streamit netissä


Ligue 1 live stream: Siirry katsomaan otteluita Unibet TV:stä >>

Voit tallettaa Unibetille seuraavin menetelmin:

  • Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia, POP Pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
  • Tavallinen pankkisiirto
  • Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
  • Skrill
  • Neteller
  • Paysafecard

Minimitalletus Unibetille on 10€ korteilla, 15€ muilla tavoilla. Tavan pankkisiirrossa ei ole alarajaa, mutta tämä talletus kestää kauemmin kuin muut.


Jos Unibet ei ole entuudestaan tuttu lue meidän Unibet-arvostelumme.

Unibet

Suomi ja Ligue 1 -televisiointi


Ranskan Ligue 1:stä et näe Suomen TV-kanavilla. Unibet on hankkinut Ligue 1 -oikeudet itselleen ja tarjoaa pelit suorana live stream -palvelussaan. Palvelu on Unibetin käyttäjille täysin ilmainen. Voit katsoa lisätietoja itse Ligue 1-sarjasta ja otteluohjelmasta Ligue 1 - sivultamme.

Katso alta Ligue 1:n viime kauden parhaita paloja!Mitä muuta Unibet TV:n live stream näyttää?


Ranskan liigan lisäksi Unibet TV:stä pääset seuraamaan huippu-urheilua laidasta laitaan. Pääpaino on jalkapallossa, josta näytetään mm. La Ligaa, Serie A:ta, Ruotsin ja Tanskan pääsarjoja, Venäjän liigaa ja otteluita Puolasta.

Jalkapallon lisäksi tarjolla on KHL:ää, lentopalloa, koripalloa, baseballia, huipputennistä, pingistä, rugbya ja paljon muuta.
Unibet tv: Siirry katsomaan Ligue 1 otteluita netissä >>