Serie A Live Stream - Lähetykset netissä

Italian Serie A alkoi lauantaina 22.8. Suomen kanavilla pelit eivät näy, mutta onneksi netin live stream -lähetykset toimivat. Lue alta ohjeet ja nauti peleistä!
Haluatko nähdä kauden 2017 Italian Liigaa suorana ja ilmaiseksi netissä? Se onnistuu helposti live stream -lähetyksenä. Tässä artikkelisssa kerromme kuinka se onnistuu.

Unibet TV näyttää Serie A:ta ilmaiseksi ja suorana netissä


Pelien katsominen Unibet TV:ssä on helppoa. Sinun tulee vain liittyä Unibet-vedonlyöntisivustolle ja tehdä talletus pelitilillesi. Pelien katsominen ei edellytä rahapelaamista.

Pelitilisi saldon tulee olla vähintään 0,01€, jotta voit nähdä Serie A -pelit 2016-2017 livenä. Tästä syystä sinun tulee tallettaa Unibetille.

Serie A Live Stream - Lähetykset netissä

Voit tallettaa Unibetille seuraavin menetelmin:

  • Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia, POP Pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
  • Tavallinen pankkisiirto
  • Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
  • Skrill
  • Neteller
  • Paysafecard

Minimitalletus Unibetille on 10€ korteilla, 15€ muilla tavoilla. Tavan pankkisiirrossa ei ole alarajaa, mutta tämä talletus kestää kauemmin kuin muut.

Liity Unibetille tästä linkistä --->>

Jos Unibet ei ole entuudestaan tuttu lue meidän Unibet-arvostelumme.

Unibet

Suomi ja Serie A -televisiointi


Serie A:ta näkyy huonosti suomalaisille teleivisiosta. Maksullisilla kanavilla Viasatilla sekä Viaplayllä näkyy Serie A-ottelut. Viaplay Sport-paketti maksaa 29,90€/kk jolla näkee kaikki ottelut ja lisäksi paljon muita lajeja. Sport-paketti sisältää mm. NHL, KHL, UFC, Valioliiga, Champions League sekä La Liga-ottelut ja paljon muuta.


Unibet TV vetää kuitenkin vertoja Viaplaylle, sillä se on käytännössä ilmainen. Vain yhdellä talletuksella näet ottelut, mutta pelitilin varoja ei tarvitse käyttää rahapelaamiseen.

Viime kaudella Serie A:ssa nähtii jälleen huikean hienoja osumia.


Mitä muuta Unibet TV näyttää Suomessa?


Unibet TV näyttää kymmeniä liveotteluita päivittäin. Lajeja on tarjolla paljon ja suomalaisten suosikkisarjat ovat mukana. Voit katsoa Serie A:n lisäksi suorana mm. La Ligaa, Tanskan ja Ruotsin jalkapalloa, Ranskan liigaa, lentopalloa, KHL:ää, baseballia, huipputennistä, rugbya ja paljon muuta.