Serie A Live Stream - Lähetykset netissä

Italian Serie A ei valitettavasti näy Suomen kanavilla, mutta onneksi netin live stream -lähetykset toimivat. Lue alta ohjeet ja nauti peleistä!
Haluatko nähdä Italian Liigaa suorana ja ilmaiseksi netissä? Se onnistuu helposti useamman vedonlyöntisivuston live streamien avulla. Tässä artikkelisssa kerromme kuinka se onnistuu milläkin sivustolla.

Unibet TV näyttää Serie A:ta ilmaiseksi ja suorana netissä


Pelien katsominen Unibet TV:ssä on helppoa. Sinun tulee vain liittyä Unibet-vedonlyöntisivustolle ja tehdä talletus pelitilillesi. Pelien katsominen ei edellytä rahapelaamista. Pelitilisi saldon tulee olla vähintään 0,01€, jotta voit nähdä Serie A -pelit livenä. Tästä syystä sinun tulee kuitenkin tehdä ainakin yksi talletus Unibetille.

Näin saat Unibet TV:n näkyviin:

  • Liity Unibetille tästä ››
  • Avaa uusi pelitilisi
  • Tee ensimmäinen talletuksesi
  • Pidä ainakin yksi sentti (0,01€) pelitililläsi
  • Näet kaikki Serie-A:n ottelut suorana!

Jos Unibet ei ole entuudestaan tuttu lue meidän Unibet arvostelumme.
unibet tv: siirry katsomaan serie a otteluita suorana ››Betsson hyvä vaihtoehto katsoa suorana Serie A:ta


Betsson vedonlyöntisivusto tarjoaa myös huippu streamit Serie A:han. Betssonilta näet kaikki sarjan ottelut suorina lähetyksinä. Sinulla tulee olla pelitili, sekä vähintään 1€ tililläsi jotta saat kaikki kauden ottelut näkyviin. Otteluiden katsominen vaatii siis talletuksen ainakin yhden kerran, muita maksuja ei tule koko kauden aikana.

Näin katsot Serie A:ta Betssonilla:

betsson: katso serie a:ta suorana täältä ››NordicBetillä Italian liiga näkyy suorana


NordicBet näyttää myös Serie-A ottelut suorina lähetyksinä koko kauden ajan. Ero Unibetiin on vain käytännössä se, että sinun tulee liittyä NordicBetille ja tililläsi tulee olla vähintään 1€ rahaa. Sinun tulee siis tehdä talletus, mutta pelkästään yhdellä talletuksella saat koko kauden ruudullesi.

Näin katsot Serie A:ta NordicBetillä:

nordicbet: siirry sivustolle katsomaan serie a:ta suorana ››Betsafe tarjoaa myöskin streamit Italiasta


Betsafe on osa Betsson Groupia, mihin kuuluu myös NordicBet ja itse Betsson. Myös Betsafella on samat Serie A:n live streamit tarjolla samoilla ehdoilla. Luo siis pelitilisi, pidä tililläsi 1€ ja pääset katsomaan koko kauden ajan Serie A:ta suorina lähetyksinä.

Näin katsot Serie A:ta Betsafella:

betsafe: siirry katsomaan serie a:ta tästä ››Suomi ja Serie A -televisiointi


Serie A näkyy huonosti suomalaisille teleivisiosta. Maksullisista kanavapaketeista Ruutu+ (9,95€/kk) näyttää kaikki ottelut ja lisäksi paljon muita lajeja. Voit lukea lisää Serie A:sta ja otteluohjelmasta Serie A-sivultamme.

Muun muassa Unibet TV vetää kuitenkin vertoja Viaplaylle, sillä se on käytännössä ilmainen. Vain yhdellä talletuksella näet ottelut, mutta pelitilin varoja ei tarvitse käyttää rahapelaamiseen.

Arvostelu

Bonus

Live Stream

Pelaa

1.Unibet200% bonus 200€ astiParas kattaus jääkiekkoon ja jalkapalloon! Lähes kaikki pääsarjat ja paljon pelejä yksinoikeudella. 0,01€ pelitilillä riittää.Pelaa nyt
2.Bet365100% bonus 50€ asti Tarvitset vain sentin (0,01€) pelitilille ja näet kaiken urheilun. Loistava MLB, snooker- ja tennis-kattaus päivittäin!Pelaa nyt
3.NordicBet150€ + 20€ ilmaisvetoKatso KHL, CHL sekä SHL:n ottelut suorana NordicBetiltä!Pelaa nyt
4.Betsson100% bonus 100€ astiLoistava kattaus jalkapalloa! Kaikki huippusarjat mukana.Pelaa nyt
5.Betsafe200% bonus 50€ astiTarjolla on paljon jalkapalloa ja jääkiekkoa live lähetyksinä! Pelitilillesi tarvitset vain 1€!Pelaa nyt
6.LeoVegas100€ ilmaisvetoUrheilua suorina lähetyksinä nyt myös LeoVegasilla! Vähintään 0,01€ pelitililläsi ja näet kaiken tarjonnan suorana!Pelaa nyt