MLB Live Stream - Lähetykset netissä

Maailman kovin baseball-sarja MLB (Major League Baseball) on yksi vedonlyönnin kannalta mielenkiintoisimmista sarjoista. Kesäisin, kun muut lajit ovat tauolla, baseballiin onkin mukava lyödä vedot sisään.
Iltaisin ja öisin otteluita sekä vetojensa toteutumista voi jännittää useammalla vedonlyöntisivustolla myös live stream -lähetysten avulla, mihin kuuluu usein englanninkielinen selostus mukaan!

Parhaat sivustot MLB:n lähetyksiin


Bet365


Bet365 on valtava brittiläinen vedonlyöntisivusto, mikä tarjoaa parhaat kertoimet ja kohdetarjonnan moniin eri lajeihin, eikä baseball tee tässä poikkeusta. Ennen kaikkea puhelimella Bet365:n vedonlyöntisivusto on yksi parhaista.

Tarjolla on myös kattava määrä MLB-lähetyksiä. Näet ilmaiset live stream -lähetykset baseballiin usein myös selostuksen kanssa. Tarjolla joka yö reilusti eri pelejä live stream -tarjonnassa, eikä vastaavaa kattausta ole vielä muualta löytynyt.

Jotta näet ottelut, sinulla tulee olla rekisteröity pelitili Bet365:lle. Pelitilin luominen on ilmaista ja kestää vain pari minuuttia.

Näin näet MLB:n lähetykset:


  1. Siirry Bet365:n sivustolle ja rekisteröi ilmainen pelitili tästä
  2. Tee minimitalletus (10€)
  3. Jätä yksi sentti (0,01€) pelitilillesi, loppusumman voit käyttää mihin vain
  4. Nauti urheilusta ilman kuukausimaksuja!

Bet365

Unibet


Myös Unibet tarjoaa todella laajan kattauksen MLB-lähetyksiä läpi kauden. Tarjolla on lähes Bet365:n veroinen kattaus otteluita joka yö.

Jotta voit nähdä ottelut, sinulla tulee olla rekisteröity pelitili ja vähintään sentti (0,01€) pelirahaa tilillä. Yhdellä sentillä voit siis seurata koko MLB-kauden. Kun olet tehnyt yhden minimitalletuksen, ei jatkossa tarvitse enää maksaa kuukausimaksuja tai mitään muitakaan kuluja.

Näin saat Unibet-TV:n kattauksen nähtäviisi:


  1. Rekisteröi tästä ilmainen Unibetin pelitili
  2. Tee minimitalletus (10€)
  3. Voit käyttää 9,99€ mihin haluat, mutta jätä 0,01€ tilillesi
  4. Yhdellä sentillä voit katsoa kaiken urheilun, eikä tulevaisuudessakaan tule uusia kuluja tai kuukausimaksuja

Unibet

Nordicbet


Nordicbet on monella saraa netin paras sivusto live streameihin, mutta ikävä kyllä baseballin parissa tarjonta ei ole yhtä hyvä. Live stream -lähetyksiä on melko vähän.

Nordicbet