NBA Live stream: Näin katsot ottelut suorana!

Katso alta ohjeet ja pääset seuraamaan NBA-koripalloa suorina live stream lähetyksinä netissä! Et tarvitse kanavapaketteja.
Suomalaisilla on nyt mahdollisuus nähdä NBA:ta suorina lähetyksinä netissä vedonlyöntisivustojen NBA live stream palveluiden kautta. Eri vedonlyöntisivustot ovat lisänneet live stream tarjontaansa huimasti viime vuosina ja NBA-koripallo näkyy jo monelta sivustolta koko kauden ajan.

NBA Stream - Näin katsot NBA ottelut netissä


[saraketaulukko]Mistä voi katsoa NBA ottelut netissä? Näet koko kauden ja playoffsit ilman jatkuvia kuukausimaksuja helposti.Tallettaminen vedonlyöntisivustoille


Tallettaminen vedonlyöntisivustoille on nykyään helppoa. Jotta saat Koripallo live stream lähetykset katsottavaksi, sinulla tulee olla vain 0,01-1,00 euroa pelitilillä rahaa, joten suurta talletusta ei tarvitse tehdä.

Minimitalletus vedonlyöntisivustoilla on yleensä 10 euroa, eli sitä suurempaa summaa ei tarvitse laittaa peliin. Talletusvaihtoehdot vaihtelevat sivuston mukaan.

Voit tehdä talletuksesi esimerkiksi turvallisesti verkkopankkitunnuksillasi.

Yleisimmät talletustavat vedonlyöntisivustoilla:

  • Euteller: Verkkopankkitalletus
  • Trustly: Verkkopankkitalletus
  • Luottokorttitalletus: Visa ja Mastercard
  • Paysafecard
  • Nettilompakot: Skrill ja Neteller

VPN Live Streamit


Suurin osa vedonlyöntisivujen live streameista näkyy Suomessa, mutta joidenkin sivustojen tarjonnassa saattaa olla ns. geoblokki, jolla Suomi on rajattu pois esimerkiksi tietyn sarjan katselijoista. Tällöin et näe lähetyksiä Suomesta käsin lainkaan. Sama koskee monesti myös esimerkiksi BBC:n lähetyksiä ja YouTubessa lähetettäviä streameja. Tiesitkö, että myös Netflixissä on käytössä omat sisältönsä joka alueelle, jolloin VPN:n avulla saa esiin myös vaikkapa Yhdysvaltain koko valikoiman?

Ratkaisu maantieteellisiin estoihin on VPN eli Virtual Private Network. VPN-yhteys toimii siten, että se vaihtaa maantieteellisen sijaintisi verkossa ja suojaa yhteytesi. VPN:n avulla voit vaihtaa sijaintisi miksi haluat. VPN auttaa myöskin, jos matkailet ulkomailla ja haluat jatkaa vedonlyöntiä tutuilla sivustoilla. Toimi kuitenkin varoen käyttäessäsi VPN:ää betsaamiseen ulkomailla, sillä kaikki sivustot eivät tykkää, jos huomaavat, että kirjaudut sisään ulkomailta ja saattaa jopa sulkea tilisi.

Live streamien katsomiseen VPN soveltuu kuitenkin mainiosti! Yksi parhaista ja edullisimmista VPN:n tarjoajista on ExpressVPN, jolle saat VB:n kautta huikean eksklusiivisen tarjouksen – 3 kk ilmaiseksi ja 49 % alennus! Klikkaa linkkiä ja tutustu!