NBA Live stream

Katso alta ohjeet ja pääset seuraamaan NBA-koripalloa suorina live stream lähetyksinä netissä!
Suomalaisilla on nyt mahdollisuus nähdä NBA:ta suorina lähetyksinä netissä vedonlyöntisivustojen NBA -live stream palveluiden kautta.

Lauri Markkasen harteilla on paljon heti ensimmäisellä kaudella nuoressa Chicago Bullsin joukkueessa ja sinä voit katsoa kaikki Lauri Markkasen ottelun ilmaiseksi netissä.

NBA Live Stream: Lauri Markkasen ottelut


Kaudella 2017-2018 saamme jännittää Lauri Markkasen debyyttikauden otteluita Chicago Bullsin paidassa.

Kaikki Lauri Markkasen ottelut ovat katsottavissa täysin ilmaiseksi netistä suorina live stream -lähetyksinä.

Markkasen NBA-otteluita näyttää mm. sivustot Betsson, Nordicbet sekä Unibet.

Lue alta tarkemmat ohjeet, miten näet kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi ja nauti tämän jälkeen Lauri Markkasen otteista koko NBA-kauden ajan.
NBA live stream - näet Lauri Markkanen ottelut
NBA Stream - Näin katsot ottelut netissä


Mistä voi katsoa NBA:ta netissä? Alla on kolme sivustoa, mitkä tarjoavat ilmaiset NBA streamit jokaisen kierroksen otteluihin. Näet koko kauden ilmaiseksi ilman jatkuvia kuukausimaksuja.

Nordicbet - Eurolla koko kattaus


Nordicbetin sivustolla näet reilusti NBA-otteluita suorana. Tarjolla on usein samaan aikaan lähetys useammasta eri ottelusta, mistä voit valita mieleisesi.

Saat kaikki ottelut nähtäväksi yksinkertaisella tavalla. Sinun tulee ensin rekisteröidä pelitili Nordicbetille, mikä on ilmaista. Sen jälkeen teet minimitalletuksen ja kaikki urheilu on katsottavissasi.

Jotta näet ottelut, sinulla tulee olla aina yksi euro (1€) pelitilillä. Toisin sanoen, voit tehdä esimerkiksi 10€ talletuksen ja käyttää yhdeksän euroa (9€) vedonlyöntiin. Säästämällä viimeisen euron, on kaikki urheilu aina katsottavissasi ilman kuukausimaksuja. Urheilun katsominen ei kuitenkaan vaadi rahapelaamista.

Toimi näin:


Nordicbet

Betsson - Kaikki NBA-ottelut suorana


Betsson näyttää kaikki NBA-ottelut suorina lähetyksinä jokaiselta pelikierrokselta. Näet Lauri Markkasen ja Chicago Bullsin jokaisen ottelun ensimmäisestä ottelusta lähtien.

Nähdäksesi ottelut, sinun tulee luoda pelitili Betssonille ja pelitililläsi tulee olla väh. 1€ rahaa. Ottelun katsominen siis vaatii talletuksen, mutta ei rahapelaamista, joten näet ottelun ilmaiseksi. Voit siirtää varat pois ottelun jälkeen. Koripallon lisäksi sinulla on katsottavissa kaikki muu urheilu Betssonin ohjelmistosta!

Ohjeet:


Betsson

UnibetTV - Toimii vain yhdellä sentillä!


Vedonlyöntisivusto Unibetin lanseeraama Unibet-TV on myös varsin maukas paketti penkkiurheilijalle. Saat kaiken sisällön käyttöösi vain yhdellä sentillä (0,01€). Periaate on sama kuin Nordicbetillä, eli sinulla pitää olla aina yksi sentti tilillä, jotta voit katsoa urheilua.

Unibetin palvelusta entistäkin paremman tekee se, että lähetykset toimivat hyvin myös mobiilissa. Sekä tabletilla että puhelimella urheilun seuraaminen on yhtä helppoa kuin tietokoneellakin. Toki kaikkia lähetyksiä ei ole vielä katsottavissa mobiilissa.

Toimi näin:


  1. Siirry tästä Unibetin sivustolle ja rekisteröi ilmainen tili -->>
  2. Tee ensimmäinen talletuksesi
  3. Pidä huoli, että sinulla on koko ajan yksi sentti (0,01€) pelitilillä
  4. Saat kaiken NBA-sisällön katsottavaksesi!

Unibet

Tallettaminen vedonlyöntisivustoille


Tallettaminen vedonlyöntisivustoille on nykyään helppoa. Jotta saat NBA live-lähetykset katsottavaksi, sinulla tulee olla vain 0,01-1,00 euroa pelitilillä rahaa, joten suurta talletusta ei tarvitse tehdä.

Minimitalletus vedonlyöntisivustoilla on yleensä 10 euroa, eli sitä suurempaa summaa ei tarvitse laittaa peliin. Talletusvaihtoehdot vaihtelevat sivuston mukaan, mutta esimerkiksi Nordicbet ja Unibet tarjoavat paljon helppoa talletusmenetelmiä.

Voit tehdä talletuksesi esimerkiksi turvallisesti verkkopankkitunnuksillasi.

Yleisimmät talletustavat vedonlyöntisivustoilla:

  • Euteller: Verkkopankkitalletus
  • Trustly: Verkkopankkitalletus
  • Luottokorttitalletus: Visa ja Mastercard
  • Paysafecard
  • Nettilompakot: Skrill ja Neteller