NBA Live stream: Näin katsot ottelut suorana!

Katso alta ohjeet ja pääset seuraamaan NBA-koripalloa suorina live stream lähetyksinä netissä! Et tarvitse kanavapaketteja.
Suomalaisilla on nyt mahdollisuus nähdä NBA:ta suorina lähetyksinä netissä vedonlyöntisivustojen NBA live stream palveluiden kautta. Eri vedonlyöntisivustot ovat lisänneet live stream tarjontaansa huimasti viime vuosina ja NBA-koripallo näkyy jo monelta sivustolta koko kauden ajan.

NBA Stream - Näin katsot NBA ottelut netissä


Mistä voi katsoa NBA ottelut netissä? Alla on esitelty useampia sivustoja, mitkä tarjoavat ilmaiset NBA stream lähetykset jokaisen kierroksen otteluihin. Näet koko kauden ja playoffsit ilman jatkuvia kuukausimaksuja helposti.

Yksi parhaista on Unibet TV, josta näet kaikki tulevat playoffs-ottelut suorina lähetyksinä.
Katso Lauri Markkasen NBA-ottelut suorina lähetyksinä!
NBA Stream: Unibet TV toimii vain yhdellä sentillä!


Vedonlyöntisivusto Unibetin lanseeraama Unibet-TV on varsin maukas paketti penkkiurheilijalle. Saat kaiken nba live stream sisällön käyttöösi vain yhdellä sentillä (0,01€). Sinulla tulee olla voimassa oleva pelitili ja vähintään yksi sentti varoja, joilla näet kaikki NBA-ottelut.

Unibetin palvelusta entistäkin paremman tekee se, että lähetykset toimivat hyvin myös mobiilissa. Sekä tabletilla että puhelimella urheilun seuraaminen on yhtä helppoa kuin tietokoneellakin.

Toimi näin:


  1. Siirry tästä Unibetin sivustolle ja rekisteröi ilmainen tili -->>
  2. Tee ensimmäinen talletuksesi
  3. Pidä huoli, että sinulla on koko ajan yksi sentti (0,01€) pelitilillä
  4. Saat kaiken NBA-sisällön katsottavaksesi!NBA Stream: Betsafelta kaikki NBA pelit suorana


Betsafe näyttää NBA koripallo live ottelut koko kauden. Betsafe TV toimii samalla periaatteella kuin Unibet ja tarvitset vähintään 1€ varoja tilillesi.

Kaikki live stream sisällöt kuten NBA-ottelut saat näkyviin, kun sinulla on vähintään 1€ pelitililläsi varoja tai olet lyönyt vedon viimeisen 24 tunnin aikana. Näet myös kaikki muut lajit NBA:n lisäksi, mitä Betsafen ohjelmistossa on. Live stream sisällön katsominen ei vaadi rahapelaamista.

Toimi näin:
NBA Stream: Nordicbet - eurolla koko kattaus!


NordicBetin sivustolla näet reilusti NBA-otteluita suorana. Tarjolla on usein samaan aikaan lähetys useammasta eri ottelusta, mistä voit valita mieleisesi.

Saat kaikki ottelut nähtäväksi yksinkertaisella tavalla. Sinun tulee ensin rekisteröidä pelitili NordicBetille, mikä on ilmaista. Sen jälkeen teet minimitalletuksen ja kaikki urheilu on katsottavissasi.

Jotta näet ottelut, sinulla tulee olla aina yksi euro (1€) pelitilillä. Toisin sanoen, voit tehdä esimerkiksi 10€ talletuksen ja käyttää yhdeksän euroa (9€) vedonlyöntiin. Säästämällä viimeisen euron, on kaikki urheilu aina katsottavissasi ilman kuukausimaksuja. Urheilun katsominen ei kuitenkaan vaadi rahapelaamista.

Toimi näin:


NBA Live stream: Näin katsot ottelut suorana!

NBA Stream: Betsson näyttää kaikki NBA pelit suorana


Betsson näyttää kaikki NBA-ottelut suorina lähetyksinä jokaiselta pelikierrokselta. Betsson toimii samalla tavalla kuin NordicBet ja Betsafe.

Nähdäksesi ottelut, sinun tulee luoda pelitili Betssonille ja pelitililläsi tulee olla väh. 1€ rahaa. Ottelun katsominen siis vaatii talletuksen, mutta ei rahapelaamista, joten näet ottelun ilmaiseksi. Koripallon lisäksi sinulla on katsottavissa kaikki muu urheilu Betssonin ohjelmistosta!

Ohjeet:
Tallettaminen vedonlyöntisivustoille


Tallettaminen vedonlyöntisivustoille on nykyään helppoa. Jotta saat Koripallo live stream lähetykset katsottavaksi, sinulla tulee olla vain 0,01-1,00 euroa pelitilillä rahaa, joten suurta talletusta ei tarvitse tehdä.

Minimitalletus vedonlyöntisivustoilla on yleensä 10 euroa, eli sitä suurempaa summaa ei tarvitse laittaa peliin. Talletusvaihtoehdot vaihtelevat sivuston mukaan, mutta esimerkiksi Nordicbet ja Unibet tarjoavat paljon helppoa talletusmenetelmiä.

Voit tehdä talletuksesi esimerkiksi turvallisesti verkkopankkitunnuksillasi.

Yleisimmät talletustavat vedonlyöntisivustoilla:

  • Euteller: Verkkopankkitalletus
  • Trustly: Verkkopankkitalletus
  • Luottokorttitalletus: Visa ja Mastercard
  • Paysafecard
  • Nettilompakot: Skrill ja Neteller