NFL Live stream - Kauden 2019-20 ottelut suorana netissä

Mistä katsoa NFL ottelut suorana kaudella 2019-2020? Lue ohjeet alta!

Katso NFL-otteluita suorana kaudella 2019-20


Amerikalaista jalkapalloa ja NFL:ää ei valitettavasti näytetä Suomessa televisiosta. NFL:ää pystyt kuitenkin katsoa edullsesti hyödyntämällä ExpressVPN pavelua. Voit lukea palvelusta tarkemmin alta.

Näin katsot NFL-ottelut suorana ilmaiseksi


ExpressVPN - Virtual Private Network


VPN yhteyden avulla voit muuttaa sijaintisi Suomesta muualle. Suomessa NFL oikeuksia ei ole kuin Viasatilla, joten voit muuttaa esim. tietokoneesi sijainnin Yhdysvaltoihin, jossa on laajempi tarjonta palveluita NFL-otteluille. Pääset näin katsomaan NFL otteluita lähes ilmaiseksi, ainoastaan maksamalla ExpressVPN palvelusta, joka maksaa tällä hetkellä vain n. 6€ kuukaudessa. Verrattuna esim. Viaplay palveluun, säästät merkittävän osan kuukaudessa hinnassa.ExpressVPN on yksi markkinoiden luotettavimmista, turvallisimmista ja suosituimmista VPN-palveluista. ExpressVPN:n voit hankkia itsellesi kolmella eri paketilla. Hinta riippuu paketin pituudesta.

  • 1 kuukausi - 11,60€ / kk
  • 6 kuukautta - 8,96€ / kk
  • 15 kuukautta - 5,98€ / kk (sisältää 3 ilmaista kuukautta)

Miltä kanavilta katsoa NFL-otteluita?


Kun ExpressVPN yhteytesi on valmis, voit katsoa NFL otteluita ilmaiseksi esimerkiksi NBC Sportsin kautta. Varmista, että sijaintisi on Yhdysvalloissa ja noudata alla olevia ohjeita.

NBC Sports

  1. Hae täältä Express VPN


  2. Yhdistä U.S serveriin
  3. Mene -> www.nbcsports.com/live
  4. Lisää sijaintisi mukainen USA:n Zip-koodi täältä
  5. Nauti peleistä!

Super Bowl 2020: Live stream & TV


Tämän vuoden Super Bowl pelataan Miamissa Miami Garden stadionilla. NBC Sports näyttää Super Bowl ottelun suorana lähetyksenä 2. helmikuuta ja pystyt kanavaa katsomaan ExpressVPN:n kautta. Voit halutessasi lukea lisää Super Bowl- tapahtumasta erilliseltä sivultamme.


NFL Live stream - Kauden 2019-20 ottelut suorana netissä