Nyrkkeily Live Stream

Lue ohjeet nyrkkeilyn live stream -lähetyksiin alta. Viaplay näyttää paljon kamppailulajeja suorina lähetyksenä!

Katso nyrkkeilyottelut netissä


Suurin osa nyrkkeilyn TV-oikeuksista on Viasatin hallussa, joka näyttää sekä TV-kanavillaan että netin Viaplay-palvelussa valtavan määrän kamppailulajeja.

Voit katsoa esimerkiksi kaikki UFC-ottelut suorana netissä (Katso myös: UFC Live stream). UFC on kasvattanut suosiotaan Suomessa valtavasti ja Viaplayn UFC nettilähetykset ovatkin lähes ainoa tapa katsoa lajia Suomessa.

UFC:tä voit katsoa Viaplayllä Fight Sport-paketilla hintaan 19,90€/kk. Tällä paketilla näet kaiken kamppailu-urheilun, sisältäen niin ufc:tä kuin myös nyrkkeilyäkin.

Nyrkkeilyn puolelta löydät myös muitakin kuin suoria lähetyksiä. Tarjolla on esimerkiksi uusi dokumenttisarja World Boxing Super Series, mikä tarjoaa kovaa materiaalia kulissien takaa nyrkkeilyn ystäville.

Lisäksi tarjolla on Pro Box Classic -dokumenttisarja, missä voit palata historian kovimpiin nyrkkeilyotteluihin ja kokea ne uudestaan.

Viaplay Sport paketista maksat 29,90€/kk ja näet reilusti enemmän huippu-urheilua. Näet niin NHL- ja KHL-jääkiekkoa, NFL:ää, Jalkapallon Mestarien Liigaa, La Ligaa, Valioliigaa ja paljon muuta! Total-paketilla lisäät myös elokuvat ja tv-sarjat katselulistallesi!

Siirry Viaplaylle suoraan tästä ---->>