Snooker live stream

Snookerin seuraaminen on Suomessa kasvattanut huomattavasti suosiotaan. Yksi syy siihen on, että ilmaisten snooker live stream -lähetysten johdosta otteluiden seuraaminen netissä on helpompaa kuin koskaan.
Snookerin TV-lähetykset Suomessa tarjoaa Eurosport, mutta nykyään otteluita on helppo katsoa myös netissä snooker stream -lähetysten avulla. Monet vedonlyöntisivustot, kuten Unibet-TV, tarjoavat lähetykset kaikista snookerin TV-pöydillä pelattavista otteluista.

Voit seurata koko kauden alusta loppuun samalla "kanavalla", ilmaiseksi, ilman jatkuvia kuukausimaksuja. Siirry alta Unibetin sivustolle, rekisteröi ilmainen pelitili ja tee minimitalletus. Tililläsi tulee olla 0,01€ rahaa, jotta voit katsoa live-lähetyksiä. Tämän jälkeen sinun ei kuitenkaan tarvitse koskaan maksaa snookerin katsomisesta.
Unibet: Avaa pelitili & katso snookeria ilmaiseksi >>

Snooker China Open Live Streamit


Juuri nyt snooker-kalenterissa on vuorossa snooker-kalenterin toiseksi suurin turnaus: China Open. Voittaja tienaa turnauksesta hurjat 225 000 puntaa, mikä on enemmän kuin esimerkiksi The Mastersin voittaja (£200 000) tienaa. Vain MM-kisat ovat China Openia suurempi turnaus ja maailmanmestaruusturnaus onkin seuraava kilpailu.

Snooker-kalenterissa on siis jäljellä enää kaksi kaikista suurinta turnausta! Snooker-kauden kaikki turnaukset ja TV-ottelut näet ilmaiseksi Unibetin sivustolla. Sinun tulee ensin rekisteröidä ilmainen pelitili ja pelitililläsi tulee olla vähintään yksi euro (1€) rahaa.

Rahan voi kuitenkin nostaa myöhemmin pois, joten varsinaisesti sinun ei tarvitse maksaa katsomisesta mitään. Snookerin live stream -lähetykset toimivat myös puhelimella.

UnibetTV - Toimii vain yhdellä sentillä!


Vedonlyöntisivusto Unibetin lanseeraama Unibet-TV on myös varsin maukas paketti penkkiurheilijalle. Saat kaiken sisällön käyttöösi vain yhdellä sentillä (0,01€), eli sinulla pitää olla aina yksi sentti tilillä, jotta voit katsoa urheilua.

Lähetyksissä on usein myös englanninkielinen selostus, minkä lisäksi voit lyödä helposti omat vetosi sisään samalla, kun katsot huippuotteluita suorina lähetyksinä.

Unibetin palvelusta entistäkin paremman tekee se, että lähetykset toimivat hyvin myös mobiilissa. Sekä tabletilla että puhelimella urheilun seuraaminen on yhtä helppoa kuin tietokoneellakin. Toki kaikkia lähetyksiä ei ole vielä katsottavissa mobiilissa, mutta snooker-lähetykset toimivat puhelimella mainiosti.

Toimi näin:


 1. Siirry tästä Unibetin sivustolle ja rekisteröi ilmainen tili >>
 2. Tee ensimmäinen talletuksesi
 3. Pidä huoli, että sinulla on koko ajan yksi sentti (0,01€) pelitilillä
 4. Saat kaiken snooker-sisällön katsottavaksesi!

Unibet

Nordicbet - Eurolla koko kattaus


Nordicbetin sivustolla näet kaikki snookerin TV-ottelut. Tarjolla on usein samaan aikaan lähetys useammasta eri ottelusta, mistä voit valita mieleisesi.

Saat kaikki ottelut nähtäväksi yksinkertaisella tavalla. Sinun tulee ensin rekisteröidä pelitili Nordicbetille, mikä on ilmaista. Sen jälkeen teet minimitalletuksen ja kaikki urheilu on katsottavissasi.

Jotta näet ottelut, sinulla tulee olla aina yksi euro (1€) pelitilillä. Toisin sanoen, voit tehdä esimerkiksi 10€ talletuksen ja käyttää yhdeksän euroa (9€) vedonlyöntiin. Säästämällä viimeisen euron, on kaikki urheilu aina katsottavissasi ilman kuukausimaksuja.

Toimi näin:


 1. Siirry tästä Nordicbetin sivustolle ja rekisteröi ilmainen tili >>
 2. Tee ensimmäinen talletuksesi
 3. Pidä huoli, että sinulla on koko ajan yksi euro (1€) pelitilillä
 4. Saat kaiken snooker-sisällön katsottavaksesi!

Nordicbet

Snooker Live Stream - Parhaat sivustot:


Snookerin live stream -lähetyksiä tarjoavat useat vedonlyöntisivustot. Parhaan tarjonnan takaa tällä hetkellä Nordicbet, mutta myös Unibet-TV on koko ajan nousussa.

Arvostelu

Bonus

Live Stream

Pelaa

1.Nordicbet - Lue arvosteluNordicbet100% bonus 100€ astiNäet KHL, CHL sekä SHL-ottelut suorina lähetyksinä Nordicbetiltä! Pelaa nyt
2.Betsson - Lue arvosteluBetsson100% bonus 100€ astiLoistava kattaus jalkapalloa! Kaikki huippusarjat mukana.Pelaa nyt
3.Betsafe - Lue arvosteluBetsafe100% bonus 200€ astiTarjolla on paljon jalkapalloa ja jääkiekkoa live lähetyksinä! Pelitilillesi tarvitset vain 1€!Pelaa nyt
4.Unibet - Lue arvosteluUnibet100% bonus 100€ astiParas kattaus jalkapalloon! Kaikki pääsarjat ja paljon pelejä yksinoikeudella. 0,01€ pelitilillä riittää.Pelaa nyt
5.LeoVegas - Lue arvosteluLeoVegas50€ bonus + 10€ ilmaisvetoUrheilua suorina lähetyksinä nyt myös LeoVegasilla! Vähintään 0,01€ pelitililläsi ja näet kaiken tarjonnan suorana!Pelaa nyt


Snooker streamit - tallettaminen vedonlyöntisivustoille


Tallettaminen vedonlyöntisivustoille on nykyään helppoa. Jotta saat snooker stream -lähetykset katsottavaksi, sinulla tulee olla vain 0,01-1,00 euroa pelitilillä rahaa, joten suurta talletusta ei tarvitse tehdä.

Minimitalletus vedonlyöntisivustoilla on yleensä 10 euroa, eli sitä suurempaa summaa ei tarvitse laittaa peliin. Talletusvaihtoehdot vaihtelevat sivuston mukaan, mutta esimerkiksi Nordicbet ja Unibet tarjoavat paljon helppoa talletusmenetelmiä.

Voit tehdä talletuksesi esimerkiksi turvallisesti verkkopankkitunnuksillasi.

Yleisimmät talletustavat vedonlyöntisivustoilla:

 • Euteller: Verkkopankkitalletus
 • Trustly: Verkkopankkitalletus
 • Luottokorttitalletus: Visa ja Mastercard
 • Paysafecard
 • Nettilompakot: Skrill ja Neteller

Snooker live seuranta & turnaukset


Snookerin ammattilaisturnaukset alkavat syksyllä ja päättyvät perinteisesti MM-kisoihin keväällä.
Palkintorahojen ja turnausten määrä on kasvanut paljon viime vuosina. Nykyään snookeria tuleekin lähes vuoden ympäri, kun aiemmin kesällä pidettiin pitkä tauko MM-kisojen jälkeen.
Snookerin tarkkoja tilanteita on helppo seurata livenä


Katso myös: Snooker kalenteri

Snooker live-seuranta on helpointa kansainvälisen kattojärjestön, World Snookerin sivuilla, mutta piste pisteeltä -seuraamisen sijaan mukavampi on totta kai katsoa ottelut suorina lähetyksinä!

Ennen kaikkea suurimmat turnaukset on mukava seurata vedonlyöntisivustojen snooker stream -lähetyksinä. Näet pelin ja usein siihen kuuluu myös selostus. Samalla saat live seurannan käyttöösi ja voit lyödä myös vetoa, mikäli niin haluat.

Triple Crown -turnaukset


Snookerin kolme suurinta turnausta, niin sanotut Triple Crown -turnaukset ovat UK Championship, The Masters ja snookerin MM-kisat. UK Champs pelataan aina kalenterivuoden lopulla marras-joulukuussa. Masters pelataan tammikuussa ja MM-kisat päättävät aina kilpailukauden toukokuun alussa!

Kutsuturnaukset


Kutsuturnauksissa nimensä mukaisesti tietyt pelaajat kutsutaan pelaamaan. Vuosittain kutsuturnauksia järjestetään reilu kymmenen kappaletta. Monesti kutsuturnausten rahapalkinnot voivat nousta lähes lähelle MM-kisojen palkintorahoja, kuten Masters-turnauksessa. Myös Champion of Champions -turnauksessa sekä muutamissa Kiinan kutsuturnauksissa palkintorahat ovat suuret.

Ranking-turnaukset


Snookerin ranking turnauksia järjestetään n. 10 turnausta vuosittain, mutta määrä on kasvanut vuosittain. Turnauksista pelaajat keräävät ranking-pisteitä. Snookerissa kunkin pelaajan pisteet lasketaan kahden peräkkäisen kauden ajalta voimassaolevaan ranking-listaukseen. Pisteitä saa sitä enemmän, mitä pidemmälle turnauksissa etenee, eli mitä enemmän tienaa turnauksesta rahaa.

Suurin ja arvostetuin ranking-turnaus on UK Championship. Kyseinen turnaus on myös koko snookerin mittakaavassa arvostetuin heti MM-kisojen jälkeen.

Euro/Asia Tour


Pienempiä ammattilaisturnauksia järjestetään Euroopassa ja Aasiassa. Kyseisissä turnauksissa on usein mukana nimettömämpiä ja ranking-sijoitukseltaan heikompia pelaajia. Myös rahapalkinnot ovat selvästi pienempiä.

Turnauksia järjestetään Euroopassa mm. Bulgariassa, Gibraltarilla, Latviassa ja Puolassa. Aasiassa turnauksia voi olla eri puolilla Kiinaa tai esimerkiksi Thaimassa.