Snooker live stream - Katso snookeria ilmaiseksi

Snookerin seuraaminen on Suomessa kasvattanut huomattavasti suosiotaan. Yksi syy siihen on, että ilmaisten snooker live stream-lähetysten johdosta otteluiden seuraaminen netissä on helpompaa kuin koskaan. Live streameja on tarjolla lähes jokaiseen snookerturnaukseen läpi koko kauden. Alta löydät ohjeet siitä, kuinka pääset käsiksi huippusnookeriin ilmaiseksi!


Snooker suoratoistot ja vedonlyönti - miten se toimii?


Live stream eli suoratoisto on vedonlyöjien yksi parhaista ystävistä. Ensinnäkin vedonlyöntisivustojen suoratoistot tarjoavat pelaajille loistavan tavan katsoa pelaamiaan otteluita suorina lähetyksinä ja ilmaiseksi. Toiseksi live streamit tarjoavat vedonlyöjille erittäin helpon tavan katsoa paljon otteluita ja kerätä näin tietopankkia pelaajista ja heidän nykyvireestään. Live streameista on poimittavissa paljon enemmän tietoa, kuin pelkästään katsomalla snooker live tulokset otteluiden aikana tai päätteeksi.

Me olemme valinneet alle kaksi johtavaa snookerin live streameja tarjoavaa sivustoa, Unibetin ja Bet365:n. Molemmilta sivustoilta löytyy laaja kattaus huippuluokan live streameja snookeriin, helposti ja ilmaiseksi. Molemmat sivustot tarjoavat myös kattavan kohdevalikoiman ja markkinoiden parhaita kertoimia snooker-vedonlyöjille.


Unibet TV näyttää snooker ottelut suorana maksutta


Unibet on Unibet TV suoratoistopalvelunsa ansiosta johtava snookerin live stream-lähetysten jakaja. Unibet-TV on monipuolisuutensa ja helppokäyttöisyytensä ansiosta jokaisen snookeria seuraavan vedonlyöjän ykköstyökalu. Unibet TV tarjoaa suorat ja ilmaiset lähetykset kaikista snookerin TV-pöydillä pelattavista otteluista.

Unibet TV:n hyödyntäminen on erittäin helppoa. Voit seurata koko kauden alusta loppuun samalla "kanavalla", ilmaiseksi, ilman jatkuvia kuukausimaksuja. Siirry alta Unibetin sivustolle, rekisteröi ilmainen pelitili, tee talletus ja voit nauttia rajattomasti snookerin live-lähetyksistä! Lähetyksissä on usein myös englanninkielinen selostus, minkä lisäksi voit lyödä helposti omat vetosi sisään samalla, kun katsot huippuotteluita suorina lähetyksinä.

Unibetin palvelusta entistäkin paremman tekee se, että lähetykset toimivat hyvin myös mobiilissa. Sekä tabletilla että puhelimella urheilun seuraaminen on yhtä helppoa kuin tietokoneellakin.

Tutustu Unibetin snooker live stream tarjontaan tarkemmin tästä linkistä >>

katso snooker live otteluita netissä

Bet365 live streamit - netin laajin tarjonta.


Toinen varsin kova tekijä snooker live stream lähetysten parissa on legendaarinen vedonlyöntisivusto Bet365. Näet Bet365:llä kaikki mielenkiintoisimmat snooker lähetykset, kunhan sinulla on vain 1€ rahaa pelitililläsi. Tuolla summalla katsot vaikka kaikki vuoden snooker turnaukset ilman erillisiä kuukausimaksuja.


bet365 live stream

Snooker live streamit - tässä viisi hyvää syytä katsoa!


Kuva: Yan Bingtao 2020 Players Championship - Getty Images


Snookerin seuraaminen suorana netin live-streamien kautta on suositumpaa kuin koskaan. Suurin syy snooker-streamien suosiolle löytyy luonnollisesti lajin suosion kasvusta, mutta se selittää kehityksestä silti vain osan. Myös lähetysten lukumäärän kasvu ja laadun selkeä parantuminen ovat tuoneet paljon uusia katsojia lajin pariin. Nykypäivänä lähes kaikki isojen turnausten huippuottelut snookerin MM-kisoja myöden ovat nähtävillä live streameina, suorana ja ilmaiseksi!

Live streamit ovat tulleet tarpeeseen myös vedonlyöjille. Live streamien kautta omiin vetoihin saa mukavasti lisäjännitystä, kun pääsee katsomaan veikkaamaansa matsia suorana. Ja toisinpäin, jos iso ottelu on juuri alkamassa ja sen aikoo live streamin kautta katsella, miksipä ei laittaisi myös pientä vetoa lisäjännitystä tuomaan.

Vedonlyöntisivustojen tarjoamat live streamit toimivat loistavasti myös mobiililaitteissa. Snooker-streamit ovatkin aina vain parin painalluksen päässä, mikäli vain esimerkiksi moderni kännykkä on lähettyvilläsi.

  1. Näet huippumatsit suorana
  2. Korkealaatuiset lähetykset
  3. Live streamit ovat ilmaisia
  4. Lisäjännitystä vetoihin
  5. Mobiilistriimit aina mukanasi


Snooker live seuranta & turnaukset


Snookerin ammattilaisturnaukset alkavat syksyllä ja päättyvät perinteisesti MM-kisoihin keväällä.
Palkintorahojen ja turnausten määrä on kasvanut paljon viime vuosina. Nykyään snookeria tuleekin lähes vuoden ympäri, kun aiemmin kesällä pidettiin pitkä tauko MM-kisojen jälkeen.
Kuva: Judd Trump 2020 Players Championship - Getty Images


Katso myös: Snooker kalenteri

Snooker live tulokset on helppo katsoa useammastakin tulospalvelua tarjoavasta sivustosta. Snooker live seuranta on helpointa kansainvälisen kattojärjestön, World Snookerin sivuilla, mutta piste pisteeltä-seuraamisen sijaan mukavampi on totta kai katsoa ottelut suorina lähetyksinä!

Ennen kaikkea suurimmat turnaukset on mukava seurata vedonlyöntisivustojen live snooker stream-lähetyksinä. Näet pelin ja usein siihen kuuluu myös selostus. Samalla saat live seurannan käyttöösi ja voit lyödä myös vetoa, mikäli niin haluat.

Triple Crown -turnaukset

(UK Championship, Snooker MM-kisat, The Masters)

Snookerin kolme suurinta turnausta, niin sanotut Triple Crown -turnaukset ovat UK Championship, The Masters ja snookerin MM-kisat. Snookerin UK Championship pelataan aina kalenterivuoden lopulla marras-joulukuussa. Masters pelataan tammikuussa ja MM-kisat päättävät aina kilpailukauden toukokuun alussa! Snookerin MM-kisat näkyvät perinteisesti myös Unibet TV:stä.

Snookerin MM-kisat


Snookerin MM-kisat, tunnetaaan myös nimellä Betfred World Snooker Championship, on snookerkauden suurimpia tapahtumia ja yksi koko urheiluvuoden kohokohdista. Turnaus on pelattu vuosittain aina vuodesta 1927 alkaen ja viimeiset 45-vuotta MM-kulta on ratkaistu jo kerta samalla peliareenalla Sheffieldin Crucible-teatterissa. Tämäkin turnaus on seurattavissa ilmaiseksi Unibet TV:stä.

Kutsuturnaukset


Kutsuturnauksissa nimensä mukaisesti tietyt pelaajat kutsutaan pelaamaan. Vuosittain kutsuturnauksia järjestetään reilu kymmenen kappaletta ympäri maailman. Monesti kutsuturnausten rahapalkinnot voivat nousta lähes lähelle MM-kisojen palkintorahoja, kuten Masters-turnauksessa. Myös Champion of Champions -turnauksessa sekä muutamissa Kiinan kutsuturnauksissa palkintorahat ovat suuret.

Ranking-turnaukset


Snookerin ranking turnauksia järjestetään n. 10 turnausta vuosittain, mutta määrä on kasvanut vuosittain. Turnauksista pelaajat keräävät ranking-pisteitä. Snookerissa kunkin pelaajan pisteet lasketaan kahden peräkkäisen kauden ajalta voimassaolevaan ranking-listaukseen. Pisteitä saa sitä enemmän, mitä pidemmälle turnauksissa etenee, eli mitä enemmän tienaa turnauksesta rahaa.

Suurin ja arvostetuin ranking-turnaus on UK Championship. Kyseinen turnaus on myös koko snookerin mittakaavassa arvostetuin heti MM-kisojen jälkeen.

Euro/Asia Tour


Pienempiä ammattilaisturnauksia järjestetään Euroopassa ja Aasiassa. Kyseisissä turnauksissa on usein mukana nimettömämpiä ja ranking-sijoitukseltaan heikompia pelaajia. Myös rahapalkinnot ovat selvästi pienempiä.

Turnauksia järjestetään Euroopassa mm. Bulgariassa, Gibraltarilla, Latviassa ja Puolassa. Aasiassa turnauksia voi olla eri puolilla Kiinaa tai esimerkiksi Thaimassa.

Snooker - tulokset


Snookerin MM-kisat päättyi Mark Selbyn juhliin. Neljännen maailmanmestaruuden voittanut Selby oli finaalissa Shaun Murphya parempi lukemin 18-15. Voit katsoa kaikki MM-turnauksen tulokset alta.MM-kisat 17.4. - 3.5.2021


Ensimmäinen kierros:


Lauantai 17.4.2021
Klo 12:00 Ronnie O'Sullivan - Mark Joyce 10-4
Klo 12:00 Yan Bingtao - Martin Gould 10-6
Klo 16:30 Stephen Maguire - Jamie Jones 4-10
Klo 16:30 Neil Robertson - Liang Wenbo 10-3
Klo 21:00 David Gilbert - Chris Wakelin 10-4

Sunnuntai 18.4.2021
Klo 12:00 Anthony McGill - Ricky Walden 10-5
Klo 16:30 John Higgins - Tian Pengfei 10-7

Maanantai 19.4.2021
Klo 12:00 Ding Junhui - Stuart Bingham 9-10
Klo 12:00 Kyren Wilson - Gary Wilson 10-8
Klo 16:30 Jack Lisowski - Ali Carter 10-9

Tiistai 20.4.2021
Klo 12:00 Mark Allen - Lyu Haotian 10-2
Klo 16:30 Judd Trump - Liam Highfield 10-4
Klo 21:00 Barry Hawkins - Matthew Selt 10-5

Keskiviikko 21.4.2021
Klo 12:00 Shaun Murphy - Mark Davis 10-7
Klo 12:00 Mark Williams - Sam Craigie 10-4
Klo 16:30 Mark Selby - Kurt Maflin 10-1

Toinen kierros:


Torstai 22.4.2021
Klo 15:00 Ronnie O'Sullivan - Anthony McGill 12-13
Klo 21:00 Neil Robertson - Jack Lisowski 13-9

Perjantai 23.4.2021
Klo 12:00 Barry Hawkins - Kyren Wilson 10-13
Klo 16:30 John Higgins - Mark Williams 7-13

Lauantai 24.4.2021
Klo 16:30 Mark Allen - Mark Selby 7-13
Klo 21:00 Shaun Murphy - Yan Bingtao 13-7

Sunnuntai 25.4.2021
Klo 12:00 Stuart Bingham - Jamie Jones 13-6
Klo 12:00 David Gilbert - Judd Trump 8-13

Puolivälierät:


Tiistai 27.4.2021
Klo 12:00 Anthony McGill - Stuart Bingham 12-13
Klo 12:00 Neil Robertson - Kyren Wilson 8-13
Klo 16:30 Mark Williams - Mark Selby 3-13
Klo 16:30 Shaun Murphy - Judd Trump 13-11

Välierät:


Torstai 29.4.2021
Klo 15:00 Stuart Bingham - Mark Selby 15-17
Klo 21:00 Kyren Wilson - Shaun Murphy 12-17

Finaali:


Sunnuntai 2.5.2021
Klo 15:00 Mark Selby - Shaun Murphy 18-15

Televisiointi - live snooker Eurosport


Snookerin TV-oikeudet ovat pitkällä sopimuksella urheilukanava Eurosportin hallussa. Eurosport on Euroopan suurin kaapeli- ja satelliittitelevisiokanava, jonka valikoimiin kuuluu kahden televisiokanavan lisäksi myös suoratoistopalvelu Eurosport Player. Live tv snooker on yksi Eurosportin tarjonnan kulmakivistä.

Televisiokanavien tai Eurosport Playerin kautta on tarjolla suurin osa turnauksista suorina lähetyksinä. Suomessa myös samaan Discovery Communications-konserniin kuuluva maksuton televisiokanava Kutonen on näyttänyt isojen snookerturnausten otteluita suorina lähetyksinä.

Alta voit katsoa maistiaisia kevään 2021 Gibraltar Openin finaalista, joka kuului muiden isojen turnausten tavoin myös Eurosportin valikoimaan.


Usein kysytyt kysymykset / FAQ


+1. Mitkä sivustot tarjoavat snooker live streameja?

Useat netin vedonlyöntisivustot tarjovat ilmaisia live stream-lähetyksiä snookerista asiakkailleen. Kattavimman valikoiman tarjoaa Unibet TV, josta voit katsoa valtavan määrän matseja kauden aikana.

+2. Mistä löydän live snooker tulokset?

Snookertuloksia voit selailla useammaltakin tulospalvelua tarjoavalta sivustolta. Kattavasti kaikkien turnausten tulokset löydät vaikkapa snookerin kattojärjestön WST:n sivuilta https://livescores.worldsnookerdata.com/.

+3. Voinko lyödä vetoa snookerin live stream otteluista?

Ehdottomastai! Kaikki sivustot jotka snooker live stream lähetyksiä sivustoillaan näyttävät, tarjoavat myös mahdollisuuden lyödä otteluista vetoa joko ennen matsin tai live-vedonlyönissä.

+4. Kuinka snooker live streamit toimivat?

Nähdäksesi snooker-otteluita suorana vedonlyöntisivustoilla, tulee sinun ainoastaan kirjautua sisään pelitilillesi ja klikata live stream lähetys auki. Mitään lisäohjelmien asennusta ei vaadita ja lähetykset näkyvät kätevästi suoraan selaimessa.