Snooker live stream

Snookerin seuraaminen on Suomessa kasvattanut huomattavasti suosiotaan. Yksi syy siihen on, että ilmaisten snooker live stream -lähetysten johdosta otteluiden seuraaminen netissä on helpompaa kuin koskaan.
Snookerin TV-lähetykset Suomessa tarjoaa Eurosport, mutta nykyään otteluita on helppo katsoa myös netissä snooker stream -lähetysten avulla. Monet vedonlyöntisivustot, kuten Nordicbet.com, tarjoavat lähetykset kaikista snookerin TV-pöydillä pelattavista otteluista.

Voit seurata koko kauden alusta loppuun samalla "kanavalla", ilmaiseksi, ilman jatkuvia kuukausimaksuja.
Katso snookerin The Masters live streamit Nordicbetilla >>

The Masters käynnissä


Tällä hetkellä pelataan snookerin The Masters -turnausta. Turnaukseen pääsee vain ranking-listan 16 parasta pelaajaa. Finaalissa kohtaavat tänä vuonna Mark Allen ja Kyren Wilson.

The Masters -finaali pelataan paras 19 :sta järjestelmällä, eli voittoon vaaditaan 10 freimivoittoa. 1. sessiossa pelattaneen kahdeksan freimiä ja loput freimeistä illalla. Finaalin voittaja kuittaa mukavat 200 000 puntaa.

Sunnuntai 21.1. - The Masters -finaali
15:00 Sessio 1: Kyren Wilson - Mark Allen
21:00 Sessio 2: Kyren Wilson - Mark Allen

Kaikki snooker-kauden TV-ottelut näet siis ilmaiseksi Nordicbetin sivustolla. Näet ottelut joka turnauksessa 1. kierrokselta finaaliin asti ilmaiseksi Nordicbetin sivustolla live stream -lähetyksen kautta. Sinun tulee ensin rekisteröidä ilmainen pelitili ja pelitililläsi tulee olla vähintään yksi euro (1€) rahaa.

Rahan voi kuitenkin nostaa myöhemmin pois, joten varsinaisesti sinun ei tarvitse maksaa katsomisesta mitään. Snookerin live stream -lähetykset toimivat myös puhelimella.

Snooker Live Stream - Parhaat sivustot:


Snookerin live stream -lähetyksiä tarjoavat useat vedonlyöntisivustot. Parhaan tarjonnan takaa tällä hetkellä Nordicbet, mutta myös Unibet-TV on koko ajan nousussa.

Arvostelu

Bonus

Live Stream

Pelaa

1.Nordicbet - Lue arvosteluNordicbet100% bonus 100€ astiTarvitset rekisteröidyn pelitilin ja vähintään 1€ pelitilille. Kokonaisuutena paras valinta. Mm. kaikki CHL- & SHL-ottelut!Pelaa nyt
2.Betsson - Lue arvosteluBetsson100% bonus 100€ astiLoistava kattaus jalkapalloa! Kaikki huippusarjat mukana.Pelaa nyt
3.Unibet - Lue arvosteluUnibet100% bonus 100€ astiParas kattaus jalkapalloon! Kaikki pääsarjat ja paljon pelejä yksinoikeudella. 0,01€ pelitilillä riittää.Pelaa nyt
4.Tipbet - Lue arvosteluTipbet100% / 100€ tai 200% / 50€Panostaa ennen kaikkea eSports-lähetyksiin! Uudistunut sivusto.Pelaa nyt


Nordicbet - Eurolla koko kattaus


Nordicbetin sivustolla näet kaikki snookerin TV-ottelut. Tarjolla on usein samaan aikaan lähetys useammasta eri ottelusta, mistä voit valita mieleisesi.

Saat kaikki ottelut nähtäväksi yksinkertaisella tavalla. Sinun tulee ensin rekisteröidä pelitili Nordicbetille, mikä on ilmaista. Sen jälkeen teet minimitalletuksen ja kaikki urheilu on katsottavissasi.

Jotta näet ottelut, sinulla tulee olla aina yksi euro (1€) pelitilillä. Toisin sanoen, voit tehdä esimerkiksi 10€ talletuksen ja käyttää yhdeksän euroa (9€) vedonlyöntiin. Säästämällä viimeisen euron, on kaikki urheilu aina katsottavissasi ilman kuukausimaksuja.

Toimi näin:


 1. Siirry tästä Nordicbetin sivustolle ja rekisteröi ilmainen tili >>
 2. Tee ensimmäinen talletuksesi
 3. Pidä huoli, että sinulla on koko ajan yksi euro (1€) pelitilillä
 4. Saat kaiken snooker-sisällön katsottavaksesi!

Nordicbet

UnibetTV - Toimii vain yhdellä sentillä!


Vedonlyöntisivusto Unibetin lanseeraama Unibet-TV on myös varsin maukas paketti penkkiurheilijalle. Saat kaiken sisällön käyttöösi vain yhdellä sentillä (0,01€). Periaate on sama kuin Nordicbetillä, eli sinulla pitää olla aina yksi sentti tilillä, jotta voit katsoa urheilua.

Unibetin palvelusta entistäkin paremman tekee se, että lähetykset toimivat hyvin myös mobiilissa. Sekä tabletilla että puhelimella urheilun seuraaminen on yhtä helppoa kuin tietokoneellakin. Toki kaikkia lähetyksiä ei ole vielä katsottavissa mobiilissa.

Toimi näin:


 1. Siirry tästä Unibetin sivustolle ja rekisteröi ilmainen tili >>
 2. Tee ensimmäinen talletuksesi
 3. Pidä huoli, että sinulla on koko ajan yksi sentti (0,01€) pelitilillä
 4. Saat kaiken snooker-sisällön katsottavaksesi!

Unibet

Snooker streamit - tallettaminen vedonlyöntisivustoille


Tallettaminen vedonlyöntisivustoille on nykyään helppoa. Jotta saat snooker stream -lähetykset katsottavaksi, sinulla tulee olla vain 0,01-1,00 euroa pelitilillä rahaa, joten suurta talletusta ei tarvitse tehdä.

Minimitalletus vedonlyöntisivustoilla on yleensä 10 euroa, eli sitä suurempaa summaa ei tarvitse laittaa peliin. Talletusvaihtoehdot vaihtelevat sivuston mukaan, mutta esimerkiksi Nordicbet ja Unibet tarjoavat paljon helppoa talletusmenetelmiä.

Voit tehdä talletuksesi esimerkiksi turvallisesti verkkopankkitunnuksillasi.

Yleisimmät talletustavat vedonlyöntisivustoilla:

 • Euteller: Verkkopankkitalletus
 • Trustly: Verkkopankkitalletus
 • Luottokorttitalletus: Visa ja Mastercard
 • Paysafecard
 • Nettilompakot: Skrill ja Neteller

Snooker live seuranta & turnaukset


Snookerin ammattilaisturnaukset alkavat syksyllä ja päättyvät perinteisesti MM-kisoihin keväällä. Palkintorahojen ja turnausten määrä on kasvanut paljon viime vuosina. Nykyään snookeria tuleekin lähes vuoden ympäri, kun aiemmin kesällä pidettiin pitkä tauko MM-kisojen jälkeen.
Snookerin tarkkoja tilanteita on helppo seurata livenäKatso myös: Snooker kalenteri

Snooker live-seuranta on helpointa kansainvälisen kattojärjestön, World Snookerin sivuilla, mutta piste pisteeltä -seuraamisen sijaan mukavampi on totta kai katsoa ottelut suorina lähetyksinä!

Ennen kaikkea suurimmat turnaukset on mukava seurata vedonlyöntisivustojen snooker stream -lähetyksinä. Näet pelin ja usein siihen kuuluu myös selostus. Samalla saat live seurannan käyttöösi ja voit lyödä myös vetoa, mikäli niin haluat.

Triple Crown -turnaukset


Snookerin kolme suurinta turnausta, niin sanotut Triple Crown -turnaukset ovat UK Championship, The Masters ja snookerin MM-kisat. UK Champs pelataan aina kalenterivuoden lopulla marras-joulukuussa. Masters pelataan tammikuussa ja MM-kisat päättävät aina kilpailukauden toukokuun alussa!

Kutsuturnaukset


Kutsuturnauksissa nimensä mukaisesti tietyt pelaajat kutsutaan pelaamaan. Vuosittain kutsuturnauksia järjestetään reilu kymmenen kappaletta. Monesti kutsuturnausten rahapalkinnot voivat nousta lähes lähelle MM-kisojen palkintorahoja, kuten Masters-turnauksessa. Myös Champion of Champions -turnauksessa sekä muutamissa Kiinan kutsuturnauksissa palkintorahat ovat suuret.

Ranking-turnaukset


Snookerin ranking turnauksia järjestetään n. 10 turnausta vuosittain, mutta määrä on kasvanut vuosittain. Turnauksista pelaajat keräävät ranking-pisteitä. Snookerissa kunkin pelaajan pisteet lasketaan kahden peräkkäisen kauden ajalta voimassaolevaan ranking-listaukseen. Pisteitä saa sitä enemmän, mitä pidemmälle turnauksissa etenee, eli mitä enemmän tienaa turnauksesta rahaa.

Suurin ja arvostetuin ranking-turnaus on UK Championship. Kyseinen turnaus on myös koko snookerin mittakaavassa arvostetuin heti MM-kisojen jälkeen.

Euro/Asia Tour


Pienempiä ammattilaisturnauksia järjestetään Euroopassa ja Aasiassa. Kyseisissä turnauksissa on usein mukana nimettömämpiä ja ranking-sijoitukseltaan heikompia pelaajia. Myös rahapalkinnot ovat selvästi pienempiä.

Turnauksia järjestetään Euroopassa mm. Bulgariassa, Gibraltarilla, Latviassa ja Puolassa. Aasiassa turnauksia voi olla eri puolilla Kiinaa tai esimerkiksi Thaimassa.