Tennis Live Stream - Katso ottelut suorana

Tennis livelähetyksiä löytää nykyään netistä helposti. Tennis live streamejä löytyy monilta vedonlyöntisivustoilta ilmaiseksi.
Urheilun katsominen netissä on nykyään suosittua ja tennikseen löytyy hyvin runsaasti ilmaisia live stream -lähetyksiä.


Parhaat sivustot tenniksen live stream -lähetyksiin


Unibet:


Unibet tarjoaa todella paljon live stream lähetyksiä eri urheilulajeihin. Tennislähetyksiä ja livevetomahdollisuuksia löytyy lähes jokaiseen turnaukseen. Unibet näyttää ATP, sekä WTA-turnauksia ja myös Grand Slam-turnausten otteluita näet suorina lähetyksinä.

Esimerkiksi Ranskan avointen-tennisturnauksen otteluita näki edelliskaudella suorana ja ilmaiseksi Unibetin sivustolla.

Nähdäksesi ottelulähetykset, tulee sinulla olla voimassa oleva pelitili. Jos sinulla ei ole vielä aktiivista pelitiliä, voit luoda sen ilmaiseksi suoraan osoitteessa www.unibet.com/fi

Tämän jälkeen sinun tulee tehdä talletus pelitilillesi. Näet kaikki ohjelmiston livelähetykset, jos pelitililläsi on vähintään 0,01€ rahaa, eli yksi sentti!

Otteluiden näkeminen ei vaadi rahapelaamista, joten näet ottelut käytännössä ilmaiseksi. Unibetilta näet myös paljon muuta urheilua, kuten NBA-korista, huippufutista, jääkiekon CHL- sekä SHL- ottelut, MLB-baseballia sekä mm. Snooker-kauden kaikki tv-ottelut.

Unibet

Nordicbet:


Nordicbet tarjoaa live stream -lähetyksiä tennikseen kuin myös paljon muuhunkin urheiluun. Näet live stream palvelusta runsaasti ATP-turnauksien otteluita, kuin myös Challenger-turnauksia. Näet myös naisten WTA-otteluita. Ottelut voi katsoa HD-kuvanlaadulla lähes ilmaiseksi.

Jotta voit katsoa Nordicbetin lähetyksiä, sinun tulee ensiksi rekisteröidä ilmainen pelitili. Voit tehdä sen Nordicbetin sivustolla: www.nordicbet.com

Tämän jälkeen sinun tulee tehdä ensimmäinen talletuksesi. Jotta voit katsoa ottelut, sinulla tulee olla yksi euro (1€) pelitilillä rahaa. Saat siis yhdellä eurolla katsottua netistä sekä kaikki Nordicbetin ohjelmiston tennisottelut.

Nordicbetin livestream-palveluita kehitetään koko ajan ja tarjolle tulee aina enemmän ja enemmän urheilua. Tällä hetkellä tenniksen lisäksi voi myös katsoa paljon muuta urheilua: jalkapalloa, NBA-koripalloa, snookeria, dartsia ynnä muuta!