Tennis Live Stream - Katso ottelut suorana

Tennis livelähetyksiä löytää nykyään netistä helposti. Tennis live streamejä löytyy monilta vedonlyöntisivustoilta ilmaiseksi.
Urheilun katsominen netissä on nykyään suosittua ja tennikseen löytyy hyvin runsaasti ilmaisia live stream -lähetyksiä.


Parhaat sivustot tenniksen live stream -lähetyksiin


Unibet:


Unibet tarjoaa todella paljon live stream lähetyksiä eri urheilulajeihin. Tennislähetyksiä ja livevetomahdollisuuksia löytyy lähes jokaiseen turnaukseen. Unibet näyttää ATP, sekä WTA-turnauksia ja myös Grand Slam-turnausten otteluita näet suorina lähetyksinä.

Esimerkiksi Yhdysvaltain avointen-tennisturnauksen ottelut näkee suorana ja ilmaiseksi Unibetin sivustolla.

Nähdäksesi ottelulähetykset, tulee sinulla olla voimassa oleva pelitili. Jos sinulla ei ole vielä aktiivista pelitiliä, voit luoda sen ilmaiseksi suoraan osoitteessa www.unibet.com/fi

Tämän jälkeen sinun tulee tehdä talletus pelitilillesi. Näet kaikki ohjelmiston livelähetykset, jos pelitililläsi on vähintään 0,01€ rahaa, eli yksi sentti!

Otteluiden näkeminen ei vaadi rahapelaamista, joten näet ottelut käytännössä ilmaiseksi. Unibetilta näet myös paljon muuta urheilua, kuten NBA-korista, huippufutista, jääkiekon CHL- sekä SHL- ottelut, MLB-baseballia sekä mm. Snooker-kauden kaikki tv-ottelut.Nordicbet:


Nordicbet tarjoaa live stream -lähetyksiä tennikseen kuin myös paljon muuhunkin urheiluun. Näet live stream palvelusta runsaasti ATP-turnauksien otteluita, kuin myös Challenger-turnauksia. Näet myös naisten WTA-otteluita. Ottelut voi katsoa HD-kuvanlaadulla lähes ilmaiseksi.

Jotta voit katsoa Nordicbetin lähetyksiä, sinun tulee ensiksi rekisteröidä ilmainen pelitili. Voit tehdä sen Nordicbetin sivustolla: www.nordicbet.com

Tämän jälkeen sinun tulee tehdä ensimmäinen talletuksesi. Jotta voit katsoa ottelut, sinulla tulee olla yksi euro (1€) pelitilillä rahaa tai lyötyjä vetoja viimeisen 24 tunnin ajalta. Saat siis yhdellä eurolla katsottua netistä sekä kaikki Nordicbetin ohjelmiston tennisottelut.
Nordicbetin livestream-palveluita kehitetään koko ajan ja tarjolle tulee aina enemmän ja enemmän urheilua. Tällä hetkellä tenniksen lisäksi voi myös katsoa paljon muuta urheilua: jalkapalloa, NBA-koripalloa, snookeria, dartsia ynnä muuta!
Nordicbet: katso tennistä suorana täältä >>