UFC Live Stream - Katso lähetykset netissä

Miten katsoa UFC ottelut suorana netissä? Lue ohjeet alta!

Katso UFC ottelut netissä


UFC:tä ei valitettavasti näy Suomessa televisiosta, joten katsojien on turvauduttava muihin vaihtoehtoihin. Suomessa ainoana UFC:n lähetysoikeudet omistaa Viasat. Voit katsoa UFC:tä esimerkiksi Viaplayn kautta, mutta kuukausimaksut kohoavat kohtuullisen suuriksi.

Alla esittelemme sinulle kuitenkin keinon, mistä maksat parhaimmassa tapauksessa n. 6€ kuukaudessa hyödyntämällä VPN-yhteyttä.

Näin katsot UFC ottelut suorana



ExpressVPN - Virtual Private Network


UFC tapahtumia on pitkin vuotta ja myös suomalaisiakin ottelijoita nähdään kehässä, kuten Makwan Amirkhani. Voit katsoa suomalaisten ja muidenkin UFC-ottelut hyödyntämällä ExpressVPN palvelua.

VPN yhteyden avulla voit muuttaa sijaintisi Suomesta muualle. Suomessa UFC-oikeuksia ei ole kuin Viasatilla, joten voit muuttaa esim. tietokoneesi sijainnin Yhdysvaltoihin, jossa on laajempi tarjonta palveluita UFC-otteluille. Pääset näin katsomaan UFC otteluita lähes ilmaiseksi, ainoastaan maksamalla ExpressVPN palvelusta, joka maksaa tällä hetkellä vain n. 6€ kuukaudessa. Verrattuna esim. Viaplay palveluun, säästät merkittävän osan kuukaudessa hinnassa.



ExpressVPN on yksi markkinoiden luotettavimmista, turvallisimmista ja suosituimmista VPN-palveluista. ExpressVPN:n voit hankkia itsellesi kolmella eri paketilla. Hinta riippuu paketin pituudesta.

  • 1 kuukausi - 11,04€ / kk
  • 6 kuukautta - 8,52€ / kk
  • 15 kuukautta - 5,69€ / kk (sisältää 3 ilmaista kuukautta)

Miltä kanavilta katsoa UFC-otteluita?


Kun ExpressVPN yhteytesi on valmis, voit katsoa UFC otteluita ilmaiseksi esimerkiksi NBC Sportsin kautta. Varmista, että sijaintisi on Yhdysvalloissa ja noudata alla olevia ohjeita. Sinun tulee vain vaihtaa laitteen sijainti Yhdysvaltoihin, mennä kanavalle ja katsoa ottelut!

NBC Sports

  1. Hae täältä Express VPN


  2. Yhdistä U.S serveriin
  3. Mene -> www.nbcsports.com/live
  4. Lisää USA:n Zip-koodi täältä
  5. Nauti UFC otteluista!

UFC Live Stream - Katso lähetykset netissä

Arvostelu

Bonus

Live Stream

Pelaa

1.Unibet200% bonus 200€ astiParas kattaus jääkiekkoon ja jalkapalloon! Lähes kaikki pääsarjat ja paljon pelejä yksinoikeudella. 0,01€ pelitilillä riittää.Pelaa nyt
2.Bet365100% bonus 50€ asti Tarvitset vain sentin (0,01€) pelitilille ja näet kaiken urheilun. Loistava MLB, snooker- ja tennis-kattaus päivittäin!Pelaa nyt
3.NordicBet150€ + 20€ ilmaisvetoKatso KHL, CHL sekä SHL:n ottelut suorana NordicBetiltä!Pelaa nyt
4.Betsson100% bonus 100€ astiLoistava kattaus jalkapalloa! Kaikki huippusarjat mukana.Pelaa nyt
5.Betsafe200% bonus 50€ astiTarjolla on paljon jalkapalloa ja jääkiekkoa live lähetyksinä! Pelitilillesi tarvitset vain 1€!Pelaa nyt
6.LeoVegas100€ ilmaisvetoUrheilua suorina lähetyksinä nyt myös LeoVegasilla! Vähintään 0,01€ pelitililläsi ja näet kaiken tarjonnan suorana!Pelaa nyt