NFL 2021-22 Otteluohjelma ja ohjeet vedonlyöntiin

Löydät sivulta kaiken tarvittavan tiedon NFL:n kaudesta 2021-2022! Katso täydellinen otteluohjelma, tiedot joukkueista, vedonlyöntivihjeet, vedonlyöntisivustojen tarjoukset ja parhaat kertoimet.

NFL - Amerikkalaisen jalkapallon ammattilaisliiga - maailman veikatuin urheilusarjaViimeiset kuulumiset NFL:stä


NFL-liigassa on viiden ottelukierroksen jälkeen vain yksi joukkue ilman tappiota. Arizona Cardinals on onnistunut ottamaan voitot kauden jokaisesta matsista. Ei se kuitenkaan ole liigan power rankingin ykkösenä.
Liigan ykköseksi voi hyvällä syyllä rankata Buffalo Billsin, joka viime kierroksella riepotteli kauden alla vetomarkkinoiden mestaruuslistan kärkijoukkueen Kansas City Chiefsin 18 pisteellä. Arizona Cardinals voisi kuitenkin olla Billsille hyvä haastaja. Samaan kastiin voi laskea vielä Los Angeles Ramsin ja Tampa Bay Buccaneersin.
Suurin epäonnistuja alkukaudesta on ehdottomasti ottelut KC Chiefs. Joukkueen puolustus on umpikehno. Viiden kierroksen jälkeen jo vetomarkkinakin on sitä mieltä, että ei taida olla Chiefsin vuosi. Nyt KC on vetolistoilla kolmossuosikki ensi talven Super Bowlin voittajaksi.

Yksilötasolla Tom Bradyn pelaaminen on hämmästyttävää, siksi, että mikään ei ole muuttunut. Brady on jo 44-vuotias, mutta silti hän pelaa edelleen yhtä hyvin kuin kymmenen vuotta sitten. Brady on QB-tilastojen ykkönen. Hän on heittänyt 15 maalia ja vain kaksi syötönkatkoa.NFL:n kausi 2021 alkoi Suomen aikaa varhain perjantaina syyskuun 10. päivä. Runkosarjan viimeinen kierros pelataan 9. tammikuuta 2022 alkaen ja pudotuspelit alkavat 15. tammikuuta. Kausi huipentuu helmikuun 14. päivä, kun Kaliforniassa pelataan Super Bowl LVI. Pelipaikkana toimii Los Angeles Ramsin ja Los Angeles Chargersin kotistadion SoFi Stadium.

Hallitsevana mestarina kauteen lähteen legendaarisen pelinrakentajan Tom Bradyn johdattama Tampa Bay Buccaneers. Joukkue kuuluu etukäteen suosikkien joukkoon myös tällä kaudella, mutta haastajien lista on pitkä ja laadukas. Kausi poikkeaa aiemmista ottelumääränsä suhteen, sillä kaudella 2021 jokainen joukkue pelaa 17 ottelua 18 peliviikon aikana. Otteluita on siten yksi enemmän kuin aiemmin.

Voit tutustua NFL-kauteen 2021-2022 alta. Tarjolla on sekä opas vedonlyöntiin että täydellinen otteluohjelma.

Super Bowl-mestariksi 2021 Tampa Bay. Uusi kausi, uusi järjestys?


Viime kausi oli myös NFL:n osalta todella poikkeuksellinen. Yleisöä ei lehtereillä juuri nähty, mutta kaudelle 2021-22 tilanteen oletetaan normalisoituvan ja yleisön palaavan myös NFL-katsomoihin. Myös viime kaudella kokonaan väliin jäänyt pre-season pelataan tällä kaudella kolmen ottelun mittaisena, ensimmäisenä kohtasivat perinteisessä Hall of Fame-matsissa Pittsburgh Steelers ja Dallas Cowboys elokuun 5. päivä.

Isoin muutos aiempaan on ottelumäärän nosto. Tällä kaudella jokainen joukkue pelaa runkosarjassa 17 ottelua aiemman 16:n sijaan. Toinen iso muutos on jatkoajan jääminen pois, jos peli on tasan varsinaisen peliajan päättyessä ottelu myös päättyy tasan. Myös sääntöihin on tuttuun tapaan tehty pientä hienosäätöä.

Koronan vaikutukset NFL-kauteen


Viime kaudella nähtiin useita ottelusiirtoja koronapandemian puhjetessa joukkueissa. Tälle kaudelle NFL otti kovemman linjan käyttöön varsinkin rokottamattomia pelaajia kohtaan. Jos joukkueiden sisällä syntyy vastaavia tilanteita rokottamattomien pelaajien vuoksi, ottelusiirron sijasta tuloksena on joukkueen tappio.

Koronaprotokollan rikkomisesta on luvassa myös tuntuvia sakkoja niin pelaajille kuin muille seurojen edustajille. Yleisön osalta tilanne riippuu joukkueiden kotiosavaltioiden rajoituksista, mutta näillä näkyminen jokaisessa ottelussa nähdään ainakin jonkin verran yleisöä.

NFL  2021-22 Otteluohjelma ja ohjeet vedonlyöntiin
(Superbowl 2021 Kuva: Getty Images)

NFL 2020-21 - Vedonlyönti ja vihjeet


NFL on yksi parhaiten maksavista sarjoista vedonlyöntiin. Tämä johtuu niin sanotun “tyhmän rahan” liikkumisesta. Amerikkalaiset iso rahamassat pelaavat NFL:n kohteita pääosin tunteisiin pohjautuvilla perusteilla, mikäli minkäänlaisia perusteita taustalla edes on.

Tämän vuoksi esimerkiksi suosikkeja pelataan usein aivan liikaa, mikä nostaa altavastaajien kertoimia huomattavasti vedonlyöntisivustoilla. NFL-vedonlyönti on kasvattanut viime vuosina huimasti suosiotaan myös Suomessa ja nykyään lähes kaikki sivustot tarjoavatkin paljon pelikohteita jokaiseen otteluun.

NFL 2020-21 - veikkausvihjeet


VB.com on vahvasti mukana NFL:ssä, NFL veikkausvihjeet ovatkin olleet vuosien saatossa tuottavimpien joukossa. Julkaisemme jokaiselle pelikierrokselle parhaat pitkävetovihjeet, sekä usein myös erikoisvetoja pelaajakohteiden puolelta. Vihjeet ovat perusteltuja näkemyksiä vuosikausia lajia seuranneilta ammattilaisilta.NFL 2020-21 - Kertoimet


Suurimpana suosikkina kauteen lähtee tälläkin kertaa toissa kauden mestari Kansas City Chiefs. Viime kauden ykkönen Tampa Bay Buccaneers on etukäteen kovin haastaja, mutta NFL on erittäin tasainen sarja ja yllätyksiä nähdään lähes joka kausi. Haastajien lista on tälläkin kaudella pitkä ja laadukas.

Mestaruusvetojen lisäksi NFL tarjoaa valtavasti muita pelikohteita. Voit veikata konferenssien ja divisioonien voittajia, arvokkainta pelaajaa, vuoden tulokkaita niin hyökkäyksen kuin puolustuksen osalta tai vaikka ensimmäisenä potkut saavaa päävalmentajaa.Hyviä sivustoja NFL:n vedonlyöntiin


NFL-vedonlyöntiin on monia erittäin hyviä vedonlyöntisivustoja. NFL on yksi suosituimmista vedonlyönnin kohteista varsinkin Yhdysvalloissa ja pelivaihdot otteluihin on hyvin suuria. Parhaita vedonlyöntisivustoja olemme listanneet alapuolellla, jotka tarjoavat myös paljon hyviä vedonlyöntibonuksia. Voit katsoa kattavan listan hyvistä bonuksista täältä: Parhaat vedonlyöntibonukset 2021 >>

Arvostelu

Bonus

Kierrätys

Pelaa

1.Unibet100% bonus 100€ asti4x bonusPelaa nyt
2.NordicBet100€ + 20€ ilmaisveto & 160 ilmaiskierrosta!8 bonusPelaa nyt
3.Mr Green100€ ilmaisvetoEi kierrätystä!Pelaa nyt
4.ScandiBet100% bonus 150€ astix6Pelaa nyt
5.Mr Play100% bonus 100€ asti9x (B)Pelaa nyt
6.William Hill100€ riskitön vetoEi kierrätystäPelaa nyt
7.Mobilebet100% bonus 100€ asti8x (T+B)Pelaa nyt
8.Betsson100% bonus 100€ asti + 30 € ilmaisvedot ja 600 ilmaiskierrosta8x bonusPelaa nyt
9.Bethard100% bonus 100€ asti4x (T+B)Pelaa nyt
10.SpinSports200€ ilmaisveto5x bonusPelaa nyt


Televisiointi ja live stream


Suomessa NFL:n televisiointioikeudet omistaa Viasat. NFL-otteluita on siten mahdollisuus katsoa V Sport-maksukanavilla sekä suoratoistopalvelu Viaplayssa.

Toinen vaihtoehto on katsoa vaikka jokainen kauden NFL-matsi suorana ja ilmaiseksi vedonlyöntisivusto Unibetin live streamina! UnibetTV näyttää tälläkin kaudella maksutta kaikki ottelut runkosarjan alusta aina Super Bowliin saakka.

Voit lukea lisää NFL live streameista täältä >>

Loukkaantumiset


Loukkaantumisiin ei tule liikaa kiinnittää huomiota, ellei kyseessä ole aivan tähtiluokan pelaaja. Esimerkiksi pelinrakentajan puuttuminen kokoonpanosta on luonnollisesti valtava menetys, mutta se usein myös hinnoitellaan kertoimissa välittömästi.

Mikäli sinun mielestäsi joku loukkaantuminen vaikuttaa selkeästi peliin, kannattaakin tutkia vetoideoita tasoituskohteista sekä yli/alle -vedoista. Moneyline-kohteissa vedonvälittäjät usein jopa ylihinnoittelevat loukkaantumisten vaikutusten. VB.comin NFL pitkävetovihjeet ottavat luonnollisesti loukkaantumiset huomioon, joten löydät vihjeistämme aina ajantasaista tietoa.

Kotietu


Vedonlyöjien kannattaa huomata, että NFL:ssä kotiedun merkitys on huomattavasti suurempi muihin amerikkalaisiin sarjoihin verrattuna.

Tilastollisesti ottelut päättyvän kotivoittoon noin 57-60% todennäköisyydellä, kun esimerkiksi baseballin vedonlyönnissä tämä luku on vain 53%.
NFL: Seattle Seahawks on tunnettu vahvasta kotiedustaan


Suurin kotietu on tilastollisesti ollut länsirannikon joukkueilla, kuten Seattle Seahawks! Tätä on perusteltu muun muassa sillä, että aikaero idästä länteen matkustaessa sekoittaa pelaajien vireystilaa.

Lepoviikko (bye week) ja sen merkitys


NFL:n runkosarja pelataan 18 viikon aikana. 17 ottelun runkosarjassa jokaisella joukkueella on siis yksi ottelu per viikko ja yksi bye week, eli lepoviikko, minkä aikana joukkue ei pelaa.

Vedonlyöjän kannattaa huomioida lepoviikot, niin tekevät myös VB.comin NFL veikkausvihjeet! Ylimääräisen lepoviikon aikana joukkue saa nimittäin hiottua taktiikoitaan tulevaa vastustajaa vastaan ja saa selkeän lepoedun seuraavaan otteluun. Mitä laadukkaampi valmennus joukkueella on, sitä paremmin joukkue usein käyttää lepoviikon hyväkseen. Hyvä esimerkki on New England Patriots, joka saapuu usein lepoviikolta aina 110% kunnossa takaisin pelikentille.

Sään vaikutus pistemääriin


Säällä on yllättävän suuri merkitys NFL:n pistemääriin. Kova tuuli pudottaa sekä pelinrakentajien heittämisen, että potkaisijoiden lisäpisteiden sekä potkumaalien onnistumisprosentteja.

Voidaan sanoa, että noin 25mph vauhtinen tuuli vaikuttaa jo radikaalisti pistemääriin.


Huomioitavaa on myös, että nykyään monet NFL-joukkueet pelaavat sisähalleissa, missä sääolosuhteet eivät vaikuta peliin! Katon alla pelattavissa otteluissa pisteodottama onkin aina suurempi, mitä ulkona pelattaessa.

Mallikasta tietoa jokaisen ottelun säästä antaa NFL Weather -palvelu.

TNF ja MNF - Viikko-ottelut


NFL:ssä pelataan usein myös Thursday Night Football (TNF) sekä Monday Night Football (MNF) kierrokset. Vedonlyöjät kannattaa ottaa myäs nämä huomioon!

Perinteinen pelipäivä NFL:ssä on sunnuntai. Mikäli joukkue pelaa siis torstaina, saa se tulevalle kierrokselle kolme yötä enemmän palautumisaikaa, se pystyy harjoittelemaan enemmän ja luomaan taktiikkaa tulevaa vastustajaa varten paremmin. Vedonvälittäjät harvoin ottavat kertoimissa tätä huomattavaa lepoetua huomioon!

Maanantain otteluissa ei ole samanlaista etua, sillä kysymys on vain yhdestä päivästä. Pieni haitta maanantaiotteluista kuitenkin aina seuraavalle viikolle on, sillä lepoaikaa on yksi päivä vähemmän.

NFL - Otteluohjelma


NFL:n runkosarja alkaa 9. päivä syyskuuta ja päättyy 10. päivä tammikuuta 2022. Pudotuspelit käynnistyvät 15. päivä tammikuuta ja viimeinen kamppailu, tulikuuma Super Bowl LVI pelataan Suomen aikaa varhain 14. päivä helmikuuta SoFi Stadiumilla.

NFL Otteluohjelma: pudotuspelit


Runkosarjan 32 joukkueesta yhteensä 14 pääsee pudotuspeleihin. kaksi joukkuetta pääsee suoraan divisioonavaiheeseen ja kaksitoista joukkuetta wild card -kierrokselle.

Runkosarja


NFL:n runkosarjassa on 32 joukkuetta, jotka on jaettu kahdeksaan neljän joukkueen divisioonaan. Yhteensä pelataan 17 kierrosta, 18 viikon aikana. Jokaisella joukkueella on yksi lepoviikko kauden aikana. Alta löydät täydellisen NFL otteluohjelman kaudelle 2021-22 runkosarjan osalta.

Kierros 1


Perjantai 10.9.2021
Klo 03:20 Tampa Bay Buccaneers - Dallas Cowboys

Sunnuntai 12.9.2021
Klo 20:00 Atlanta Falcons - Philadelphia Eagles
Klo 20:00 Cincinnati Bengals - Minnesota Vikings
Klo 20:00 Buffalo Bills - Pittsburgh Steelers
Klo 20:00 Carolina Panthers - New York Jets
Klo 20:00 Detroit Lions - San Francisco 49ers
Klo 20:00 Houston Texans - Jacksonville Jaguars
Klo 20:00 Indianapolis Colts - Seattle Seahawks
Klo 20:00 Tennessee Titans - Arizona Cardinals
Klo 20:00 Washington - Los Angeles Chargers
Klo 23:25 Kansas City Chiefs - Cleveland Browns
Klo 23:25 New Orleans Saints - Green Bay Packers
Klo 23:25 New England Patriots - Miami Dolphins
Klo 23:25 New York Giants - Denver Broncos

Maanantai 13.9.2021
Klo 03:20 Los Angeles Rams - Chicago Bears

Tiistai 14.9.2021
Klo 03:15 Las Vegas Raiders - Baltimore Ravens

Kierros 2


Perjantai 17.9.2021
Klo 03:20 Washington Football Team - New York Giants

Sunnuntai 19.9.2021
Klo 20:00 Chicago Bears - Cincinnati Bengals
Klo 20:00 Carolina Panthers - New Orleans Saints
Klo 20:00 Cleveland Browns - Houston Texans
Klo 20:00 Indianapolis Colts - Los Angeles Rams
Klo 20:00 New York Jets - New England Patriots
Klo 20:00 Miami Dolphins - Buffalo Bills
Klo 20:00 Jacksonville Jaguars - Denver Broncos
Klo 20:00 Philadelphia Eagles - San Francisco 49ers
Klo 20:00 Pittsburgh Steelers - Las Vegas Raiders
Klo 23:05 Tampa Bay Buccaneers - Atlanta Falcons
Klo 23:05 Arizona Cardinals - Minnesota Vikings
Klo 23:25 Seattle Seahawks - Tennessee Titans
Klo 23:25 Los Angeles Chargers - Dallas Cowboys

Maanantai 20.9.2021
Klo 03:20 Baltimore Ravens - Kansas City Chiefs

Tiistai 21.9.2021
Klo 03:15 Green Bay Packers - Detroit Lions

Kierros 3


Perjantai 24.9.2021
Klo 03:20 Houston Texans - Carolina Panthers

Sunnuntai 26.9.2021
Klo 20:00 Buffalo Bills - Washington Football Team
Klo 20:00 Cleveland Browns - Chicago Bears
Klo 20:00 Jacksonville Jaguars - Arizona Cardinals
Klo 20:00 Detroit Lions - Baltimore Ravens
Klo 20:00 Pittsburgh Steelers - Cincinnati Bengals
Klo 20:00 Kansas City Chiefs - Los Angeles Chargers
Klo 20:00 New England Patriots - New Orleans Saints
Klo 20:00 Tennessee Titans - Indianapolis Colts
Klo 20:00 New York Giants - Atlanta Falcons
Klo 23:05 Los Angeles Chargers - Carolina Panthers
Klo 23:25 Los Angeles Rams - Tampa Bay Buccaneers
Klo 23:25 Las Vegas Raiders - Miami Dolphins
Klo 23:25 Denver Broncos - New York Jets
Klo 23:25 Minnesota Vikings - Seattle Seahawks

Maanantai 27.9.2021
Klo 03:20 San Francisco 49ers - Green Bay Packers

Tiistai 28.9.2021
Klo 03:15 Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles

Kierros 4


Perjantai 1.10.2021
Klo 03:20 Cincinnati Bengals - Jacksonville Jaguars

Sunnuntai 3.10.2021
Klo 20:00 Atlanta Falcons - Washington Football Team
Klo 20:00 Buffalo Bills - Houston Texans
Klo 20:00 Chicago Bears - Detroit Lions
Klo 20:00 Dallas Cowboys - Carolina Panthers
Klo 20:00 Miami Dolphins - Indianapolis Colts
Klo 20:00 Minnesota Vikings - Cleveland Browns
Klo 20:00 New Orleans Saints - New York Giants
Klo 20:00 New York Jets - Tennessee Titans
Klo 20:00 Philadelphia Eagles - Kansas City Chiefs
Klo 23:05 Los Angeles Rams - Arizona Cardinals
Klo 23:05 San Francisco 49ers - Seattle Seahawks
Klo 23:25 Denver Broncos - Baltimore Ravens
Klo 23:25 Green Bay Packers - Pittsburgh Steelers

Maanantai 4.10.2021
Klo 03:20 New England Patriots - Tampa Bay Buccaneers

Tiistai 5.10.2021
Klo 03:15 Los Angeles Chargers - Las Vegas Raiders

Kierros 5


Perjantai 8.10.2021
Klo 03:20 Seattle Seahawks - Los Angeles Rams

Sunnuntai 10.10.2021
Klo 16:30 Atlanta Falcons - New York Jets
Klo 20:00 Carolina Panthers - Philadelphia Eagles
Klo 20:00 Cincinnati Bengals - Green Bay Packers
Klo 20:00 Houston Texans - New England Patriots
Klo 20:00 Jacksonville Jaguars - Tennessee Titans
Klo 20:00 Washington - New Orleans Saints
Klo 20:00 Pittsburgh Steelers - Denver Broncos
Klo 20:00 Tennessee Titans - Buffalo Bills
Klo 23:05 Las Vegas Raiders - Chicago Bears
Klo 23:05 Los Angeles Chargers - Cleveland Browns
Klo 23:25 Arizona Cardinals - San Francisco 49ers
Klo 23:25 Dallas Cowboys - New York Giants

Maanantai 11.10.2021
Klo 03:20 Kansas City Chiefs - Buffalo Bills

Tiistai 12.10.2021
Klo 03:15 Baltimore Ravens - Indianapolis Colts

Kierros 6


Sunnuntai 17.10.2021
Klo 16:30 Jacksonville Jaguars - Miami Dolphins
Klo 20:00 Carolina Panthers - Minnesota Vikings
Klo 20:00 Indianapolis Colts - Houston Texans
Klo 20:00 New York Giants - Los Angeles Rams
Klo 20:00 Baltimore Ravens - Los Angeles Chargers
Klo 20:00 Washington Football Team - Kansas City Chiefs
Klo 20:00 Detroit Lions - Cincinnati Bengals
Klo 20:00 Tennessee Titans - Houston Texans
Klo 23:25 Denver Broncos - Las Vegas Raiders
Klo 23:25 New England Patriots - Dallas Cowboys

Maanantai 18.10.2021
Klo 03:20 Pittsburgh Steelers - Seattle Seahawks

Tiistai 19.10.2021
Klo 03:15 Tennessee Titans - Buffalo Bills

Kierros 7


Perjantai 22.10.2021
Klo 03:20 Cleveland Browns - Denver Broncos

Sunnuntai 24.10.2021
Klo 20:00 Baltimore Ravens - Cincinnati Bengals
Klo 20:00 Green Bay Packers - Washington Football Team
Klo 20:00 Miami Dolphins - Atlanta Falcons
Klo 20:00 New England Patriots - New York Jets
Klo 20:00 New York Giants - Carolina Panthers
Klo 20:00 Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
Klo 23:05 Las Vegas Raiders - Philadelphia Eagles
Klo 23:05 Los Angeles Rams - Detroit Lions
Klo 23:25 Arizona Cardinals - Houston Texans
Klo 23:25 Tampa Bay Buccaneers - Chicago Bears

Maanantai 25.10.2021
Klo 02:20 San Francisco 49ers - Indianapolis Colts

Tiistai 26.10.2021
Klo 02:15 Seattle Seahawks - New Orleans Saints

Kierros 8


Perjantai 29.10.2021
Klo 03:20 Arizona Cardinals - Green Bay Packers

Sunnuntai 31.10.2021
Klo 20:00 Atlanta Falcons - Carolina Panthers
Klo 20:00 Buffalo Bills - Miami Dolphins
Klo 20:00 Chicago Bears - San Francisco 49ers
Klo 20:00 Detroit Lions - Philadelphia Eagles
Klo 20:00 Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
Klo 20:00 New York Jets - Cincinnati Bengals
Klo 20:00 Houston Texans - Los Angeles Rams
Klo 23:05 Los Angeles Chargers - New England Patriots
Klo 23:25 Denver Broncos - Washington Football Team
Klo 23:25 Seattle Seahawks - Jacksonville Jaguars
Klo 23:25 New Orleans Saints - Tampa Bay Buccaneers

Maanantai 1.11.2021
Klo 03:20 Minnesota Vikings - Dallas Cowboys

Tiistai 2.11.2021
Klo 03:15 Kansas City Chiefs - New York Giants

Kierros 9


Perjantai 5.11.2021
Klo 03:20 Indianapolis Colts - New York Jets

Sunnuntai 7.11.2021
Klo 20:00 Baltimore Ravens - Minnesota Vikings
Klo 20:00 Carolina Panthers - New England Panthers
Klo 20:00 Cincinnati Bengals - Cleveland Browns
Klo 20:00 Dallas Cowboys - Denver Broncos
Klo 20:00 Jacksonville Jaguars - Buffalo Bills
Klo 20:00 Miami Dolphins - Houston Texans
Klo 20:00 New Orleans Saints - Atlanta Falcons
Klo 20:00 New York Giants - Las Vegas Raiders
Klo 23:05 Philadelphia Eagles - Los Angeles Chargers
Klo 23:25 Kansas City Chiefs - Green Bay Packers
Klo 23:25 San Francisco 49ers - Arizona Cardinals

Maanantai 8.11.2021
Klo 03:20 Los Angeles Rams - Tennessee Titans

Tiistai 9.11.2021
Klo 03:15 Pittsburgh Steelers - Chicago Bears

Kierros 10


Perjantai 12.11.2021
Klo 03:20 Miami Dolphins - Baltimore Ravens

Sunnuntai 14.11.2021
Klo 20:00 Dallas Cowboys - Atlanta Falcons
Klo 20:00 New York Jets - Buffalo Bills
Klo 20:00 New England Patriots - Cleveland Browns
Klo 20:00 Indianapolis Colts - Jacksonville Jaguars
Klo 20:00 Washington Football Team - Tampa Bay Buccaneers
Klo 20:00 Pittsburgh Steelers - Detroit Lions
Klo 20:00 Tennessee Titans - New Orleans Saints
Klo 23:05 Arizona Cardinals - Carolina Panthers
Klo 23:05 Los Angeles Chargers - Minnesota Vikings
Klo 23:25 Denver Broncos - Philadelphia Eagles
Klo 23:25 Green Bay Packers - Seattle Seahawks

Maanantai 15.11.2021
Klo 03:20 Las Vegas Raiders - Kansas City Chiefs

Tiistai 16.11.2021
Klo 03:15 San Francisco 49ers - Los Angeles Rams

Kierros 11


Perjantai 19.11.2021
Klo 03:20 Atlanta Falcons - New England Patriots

Sunnuntai 21.11.2021
Klo 20:00 Buffalo Bills - Indianapolis Colts
Klo 20:00 Carolina Panthers - Washington Football Team
Klo 20:00 Chicago Bears - Baltimore Ravens
Klo 20:00 Minnesota Vikings - Green Bay Packers
Klo 20:00 Cleveland Browns - Detroit Lions
Klo 20:00 Jacksonville Jaguars - San Francisco 49ers
Klo 20:00 New York Jets - Miami Dolphins
Klo 20:00 Philadelphia Eagles - New Orleans Saints
Klo 20:00 Tennessee Titans - Houston Texans
Klo 23:05 Las Vegas Raiders - Cincinnati Bengals
Klo 23:25 Kansas City Chiefs - Dallas Cowboys
Klo 23:25 Seattle Seahawks - Arizona Cardinals

Maanantai 22.11.2021
Klo 03:20 Los Angeles Chargers - Pittsburgh Steelers

Tiistai 23.11.2021
Klo 03:15 Tampa Bay Buccaneers - New York Giants

Kierros 12


Torstai 25.11.2021
Klo 19:30 Detroit Lions - Chicago Bears
Klo 23:30 Dallas Cowboys - Las Vegas Raiders

Perjantai 26.11.2021
Klo 03:20 New Orleans Saints - Buffalo Bills

Sunnuntai 28.11.2021
Klo 20:00 Houston Texans - New York Jets
Klo 20:00 Indianapolis Colts - Tampa Bay Buccaneers
Klo 20:00 Cincinnati Bengals - Pittsburgh Steelers
Klo 20:00 Jacksonville Jaguars - Atlanta Falcons
Klo 20:00 Miami Dolphins - Carolina Panthers
Klo 20:00 New England Patriots - Tennessee Titans
Klo 20:00 New York Giants - Philadelphia
Klo 23:05 Denver Broncos - Los Angeles Chargers
Klo 23:25 San Francisco 49ers - Minnesota Vikings
Klo 23:25 Green Bay Packers - Los Angeles Rams

Maanantai 29.11.2021
Klo 03:20 Baltimore Ravens - Cleveland Browns

Tiistai 30.11.2021
Klo 03:15 Washington Football Team - Seattle Seahawks

Kierros 13


Perjantai 3.12.2021
Klo 03:20 New Orleans Saints - Dallas Cowboys

Sunnuntai 5.12.2021
Klo 20:00 Atlanta Falcons - Tampa Bay Buccaneers
Klo 20:00 Chicago Bears - Arizona Cardinals
Klo 20:00 Cincinnati Bengals - Los Angeles Chargers
Klo 20:00 Detroit Lions - Minnesota Vikings
Klo 20:00 Houston Texans - Indianapolis Colts
Klo 20:00 Kansas City Chiefs - Denver Broncos
Klo 20:00 Miami Dolphins - New York Giants
Klo 20:00 New York Jets - Philadelphia Eagles
Klo 23:05 Las Vegas Raiders - Washington Football Team
Klo 23:05 Seattle Seahawks - New York Giants
Klo 23:25 Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
Klo 23:25 Los Angeles Rams - Jacksonville Jaguars

Maanantai 6.12.2021
Klo 03:20 Seattle Seahawks - San Francisco 49ers

Tiistai 7.12.2021
Klo 03:15 Buffalo Bills - New England Patriots

Kierros 14


Perjantai 10.12.2021
Klo 03:20 Minnesota Vikings - Pittsburgh Steelers

Sunnuntai 12.12.2021
Klo 20:00 Carolina Panthers - Atlanta Falcons
Klo 20:00 Cleveland Browns - Baltimore Ravens
Klo 20:00 Cincinnati Bengals - San Francisco 49ers
Klo 20:00 Houston Texans - Seattle Seahawks
Klo 20:00 Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
Klo 20:00 New York Jets - New Orleans Saints
Klo 20:00 Tennessee Titans - Jacksonville Jaguars
Klo 20:00 Washington Football Team - Dallas Cowboys
Klo 23:05 Denver Broncos - Detroit Lions
Klo 23:05 Seattle Seahawks - New York Jets
Klo 23:25 Los Angeles Chargers - New York Giants
Klo 23:25 Tampa Bay Buccaneers - Buffalo Bills

Maanantai 13.12.2021
Klo 03:20 Green Bay Packers - Chicago Bears

Tiistai 14.12.2021
Klo 03:15 Arizona Cardinals - Los Angeles Rams

Kierros 15


Perjantai 17.12.2021
Klo 03:20 Los Angeles Chargers - Kansas City Chiefs

Sunnuntai 19.12.2021
Klo 20:00 Buffalo Bills - Carolina Panthers
Klo 20:00 Baltimore Ravens - Green Bay Packers
Klo 20:00 Cleveland Browns - Las Vegas Raiders
Klo 20:00 Detroit Lions - Arizona Cardinals
Klo 20:00 Indianapolis Colts - New England Patriots
Klo 20:00 Jacksonville Jaguars - Houston Texans
Klo 20:00 Miami Dolphins - New York Jets
Klo 20:00 Philadelphia Eagles - Washington Football Team
Klo 20:00 New York Giants - Dallas Cowboys
Klo 20:00 Pittsburgh Steelers - Tennessee Titans
Klo 23:05 Denver Broncos - Cincinnati Bengals
Klo 23:05 San Francisco 49ers - Atlanta Falcons
Klo 23:25 Los Angeles Rams - Seattle Seahawks

Maanantai 20.12.2021
Klo 03:20 Tampa Bay Buccaneers - New Orleans Saints

Tiistai 21.12.2021
Klo 03:15 Chicago Bears - Minnesota Vikings

Kierros 16


Perjantai 24.12.2021
Klo 03:20 Tennessee Titans - San Francisco 49ers

Lauantai 25.12.2021
Klo 23:30 Green Bay Packers

Sunnuntai 26.12.2021
Klo 03:15 Arizona Cardinals - Indianapolis Colts
Klo 20:00 Atlanta Falcons - Detroit Lions
Klo 20:00 Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
Klo 20:00 Cincinnati Bengals - Baltimore Ravens
Klo 20:00 Houston Texans - Los Angeles Chargers
Klo 20:00 Minnesota Vikings - Los Angeles Rams
Klo 20:00 New England Patriots - Buffalo Bills
Klo 20:00 New York Jets - Jacksonville Jaguars
Klo 20:00 Philadelphia Eagles - New York Giants
Klo 23:05 Seattle Seahawks - Chicago Bears
Klo 23:25 Kansas City Chiefs - Pittsburgh Steelers
Klo 23:25 Las Vegas Raiders - Denver Broncos

Maanantai 27.12.2021
Klo 03:20 Dallas Cowboys - Washington Football Team

Tiistai 28.12.2021
Klo 03:15 New Orleans Saints - Miami Dolphins

Kierros 17


Sunnuntai 2.1.2022
Klo 20:00 Chicago Bears - New York Giants
Klo 20:00 Buffalo Bills - Atlanta Falcons
Klo 20:00 New Orleans Saints - Carolina Panthers
Klo 20:00 Cincinnati Bengals - Kansas City Chiefs
Klo 20:00 New York Jets - Tampa Bay Buccaneers
Klo 20:00 Tennessee Titans - Miami Dolphins
Klo 20:00 Indianapolis Colts - Las Vegas Raiders
Klo 20:00 New England Patriots - Jacksonville Jaguars
Klo 20:00 Washington Football Team- Philadelphia Eagles
Klo 23:05 Los Angeles Chargers - Denver Broncos
Klo 23:05 San Francisco 49ers - Houston Texans
Klo 23:25 Baltimore Ravens - Los Angeles Rams
Klo 23:25 Seattle Seahawks - Detroit Lions

Maanantai 3.1.2022
Klo 03:20 Green Bay Packers - Minnesota Vikings

Tiistai 4.1.2022
Klo 03:15 Pittsburgh Steelers - Cleveland Browns

Kierros 18


Sunnuntai 9.1.2022
Klo 20:00 Atlanta Falcons - New Orleans Saints
Klo 20:00 Buffalo Bills - New York Jets
Klo 20:00 Cleveland Browns - Cincinnati Bengals
Klo 20:00 Detroit Lions - Green Bay Packers
Klo 20:00 Miami Dolphins - New England Patriots
Klo 20:00 Minnesota Vikings - Chicago Bears
Klo 20:00 New York Giants - Washington Football Team
Klo 20:00 Philadelphia Eagles - Dallas Cowboys
Klo 20:00 Tampa Bay Buccaneers - Carolina Panthers
Klo 20:00 Jacksonville Jaguars - Indianapolis Colts
Klo 20:00 Baltimore Ravens - Pittsburgh Steelers
Klo 20:00 Houston Texans - Tennessee Titans
Klo 23:05 Denver Broncos - Kansas City Chiefs
Klo 23:05 Las Vegas Raiders - Los Angeles Chargers
Klo 23:25 Los Angeles Rams - San Francisco 49ers
Klo 23:25 Arizona Cardinals - Seattle Seahawks

NFL Joukkueet


NFL:ssä pelaa 32 joukkuetta, jotka on jaettu kahteen 16 joukkueen konferenssiin ja kahdeksaan neljän joukkueen divisioonaan.

AFC Konferenssi


AFC EastAFC NorthAFC SouthAFC West
Buffalo BillsBaltimore RavensHouston TexansDenver Broncos
Miami DolphinsCincinnati BengalsIndianapolis ColtsKansas City Chiefs
New England PatriotsCleveland BrownsJacksonville JaguarsLos Angeles Chargers
New York JetsPittsburgh SteelersTennessee TitansLas Vegas Raiders

NFC Konferenssi


NFC EastNFC NorthNFC SouthNFC West
Dallas CowboysChicago BearsAtlanta FalconsArizona Cardinals
NY GiantsDetroit LionsCarolina PanthersLA Rams
Philadelphia EaglesGreen Bay PackersTampa Bay BuccaneersSan Francisco 49ers
Washington Football TeamMinnesota VikingsNew Orleans SaintsSeattle Seahawks