NFL 2022-23

Löydät sivulta kaiken tarvittavan tiedon NFL:n kaudesta 2021-2022! Katso täydellinen otteluohjelma, tiedot joukkueista, vedonlyöntivihjeet, vedonlyöntisivustojen tarjoukset ja parhaat kertoimet.


Super Bowl LVI: Los Angeles Rams - Cincinnati Bengals


56. Super Bowl pelattiin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa SoFi Stadiumilla Kalifornian Inglewoodissa Los Angelesissa.

Tämän vuoden Super Bowl -otteluun selvisivät loppujen lopuksi Los Angeles Rams ja Cincinnati Bengals. Ottelu pelattiin Los Angelesissa Ramsin kotistadionilla, jossa se myös lopulta voitti mestaruuden. Avainmieheksi nousi erityisesti lopun ratkaisevan säkityksen tehnyt Aaron Donald, vaikka MVP menikin ratkaisu-TD:n tehneelle Cooper Kuppille.

Los Angeles Rams on voittanut Super Bowlin vuonna 2000, mutta tuolloin joukkue pelasi vielä nimellä St. Louis Rams. Viimeksi joukkue on nähty Super Bowlissa vuonna 2019, mutta tuossa joukkuessa tuli tappio. Bengals on puolestaan nähty viimeksi vuonna 1989 jenkkifutiksen loppuottelussa.

Tiukasta ottelusta huolimatta Rams oli selkeä suosikki ottelulle myös ennakkoon. Sen kertoimet pyörivät 1,50 tasolla, kun taas kauden mustalle hevoselle, vierasjoukkue Bengalsille sai noin 2,70 kerrointa.

Lue myös: Pelaa ilmaista Super Bowl -visaa FansBetillä ja voita 25 000 euroa!

Konferenssifinaalit


NFL:n pudotuspelit ovat lähteneet käyntiin huimilla otteluilla. Konferenssivälierissä jokainen ottelu ratkaistiin vasta viimeisellä sekunnilla. Kansas City Chiefs on vetomarkkinoiden suosikki, kun vielä neljä joukkuetta on mukana.

Cincinnati Bengals pudotti AFC:N runkosarjan ykkösen Tennessee Titansit puolustusten taistossa lukemin 19-16. Tennesseen puolustus säkitti Bengals-QB Joe Burrowin peräti yhdeksän kertaa, mutta silti Burrow sai ottelun lopussa kuskattua palloa parissa kymmenessä sekunnissa potkumaalin päähän, josta potkaisija McPherson ratkaisi ottelun. Tennesseen hyökkäys oli ottelussa vaisu. Se sai juostua pallon kanssa 140 jaardia, mutta QB Tannehillin kolme syötönkatkoa olivat liikaa.

NFC:nkin puolella runkosarjan ykkönen joutui taipumaan heti ensimmäisellä kierroksellaan. Green Bayn lumisateessa pelatussa ottelussa Kalifornian lämmöstä tullut San Francisco 49ers voitti Green Bay Packersit 13-10. Ratkaisu oli ottelun loppupuolella. Packersin hyökkäys ei saanut palloa kulkemaan, ja ensin 49ers blokkasi Packers-puntin ja vei pallon maaliin, ja perään Packers taas joutui punttaamaan pallon pois. Viimeisen hyökkäysvuoron SF päätti potkumaaliin.Viime kauden mestari Tampa Bay Buccaneers putosi pelistä Los Angeles Ramsia vastaan. Samalla taisi loppua legenda Tom Bradyn NFL-ura. Ramsia vastaan Bradyn ikä näkyi. Hän ei ole koskaan ollut hyvin liikkuva pelinrakentaja, mutta nyt tämä vielä korostui, kun RAmsin puolustuksen erinomaiset Aaron Donald sekä Von Miller jahtasivat Bradya. Bradyn rating-luku ottelussa oli vain hieman päälle 72.

Konferenssivälierien viimeinen ottelu Kansas City Chiefsin ja Buffalo Billsin välillä oli yksi kaikkien aikojen parhaista NFL-otteluista. Chiefsin puolen miljardin taalan sopimuksella pelaava pelinrakentaja Patrick Mahomes pystyi ottelun lopussa kuskaamaan pallon 13 sekunnissa omasta päästä potkumaalitilanteeseen. Jatkoajalla kolikon heitto otti liian iso roolin. Chiefs sai aloittaa, teki maalin ja siitä ottelu laitettiin poikki. NFL:n sääntöjen mukaan touchdownin jälkeen toinen joukkue ei pääse enää yrittämään tasoitusta.

Eniten heittojaardeja Tom Bradylle


Syksyn 2021 runkosarja oli taas tavanomaisen yllätyksellinen. NFL:ssä marginaalit ovat lopulta pienet. Kauden suurin yllätys oli Jacksonville Jaguarsin voitto Buffalo Billsistä marraskuun alussa lukemin 9-6, kun Bills oli vetomarkkinoilla 16 pisteen voittajasuosikki.
Kauden suurimmista suosikeista Kansas City Chiefs aloittu heikosti, mutta paransi kauden mittaan. Kauden alussa Chiefsin puolustus oli liigan heikoimpia, jos ei sitten heikoin. Marraskuun alussa Chiefs-puolustus piti Green Bay Packersin seitsemässä pisteessä, ja suurin piirtein siinä kohdassa joukkueen nousu alkoi.
Viime kauden mestari, Kansas Cityn Super Bowlissa voittanut Tampa Bay Buccaneers pelasi suht tasaisen runkosarjan. Kauden puolivälissä se hävisi peräkkäin vieraissa New Orleans Saintsille sekä Washington Football Teamille ja se oli joukkueen pohjakosketus.

Runkosarjan tilastoissa eniten jaardeja eteni Dallas Cowboys, kakkosena oli Tampa Bay Buccaneers. Puolustuksen puolella vähiten jaardeja antoi Buffalo Bills ja toiseksi vähiten Carolina Panthers.
Pelaajien puolelta eniten jaardeja heitti Tamba Bayn ikämies Tom Brady, ja kakkosena listassa oli Los Angeles Chargersin Justin Herbert.
Running backeista ylivoimainen ykkönen oli Indianapolis Coltsin Jonathan Taylor, joka eteni 1811 jaardia, kun toiseksi paras Cleveland Brownsin Nick Chubb eteni 1259 jaardia. Laitureiden ykkönen oli Los Angeles Ramsin Cooper Kupp.Voit tutustua NFL-kauteen 2021-2022 alta. Tarjolla on sekä opas vedonlyöntiin että täydellinen otteluohjelma.NFL 2022-23
(Superbowl 2021 Kuva: Getty Images)

NFL 2021-22 - Vedonlyönti ja vihjeet


NFL on yksi parhaiten maksavista sarjoista vedonlyöntiin. Tämä johtuu niin sanotun “tyhmän rahan” liikkumisesta. Amerikkalaiset iso rahamassat pelaavat NFL:n kohteita pääosin tunteisiin pohjautuvilla perusteilla, mikäli minkäänlaisia perusteita taustalla edes on.

Tämän vuoksi esimerkiksi suosikkeja pelataan usein aivan liikaa, mikä nostaa altavastaajien kertoimia huomattavasti vedonlyöntisivustoilla. NFL-vedonlyönti on kasvattanut viime vuosina huimasti suosiotaan myös Suomessa ja nykyään lähes kaikki sivustot tarjoavatkin paljon pelikohteita jokaiseen otteluun.

NFL 2021-22 - veikkausvihjeet


VB.com on vahvasti mukana NFL:ssä, NFL veikkausvihjeet ovatkin olleet vuosien saatossa tuottavimpien joukossa. Julkaisemme jokaiselle pelikierrokselle parhaat pitkävetovihjeet, sekä usein myös erikoisvetoja pelaajakohteiden puolelta. Vihjeet ovat perusteltuja näkemyksiä vuosikausia lajia seuranneilta ammattilaisilta.NFL 2021-22 - Kertoimet


Suurimpana suosikkina pudotuspeleihin lähtee ensimmäiselle kierrokselle huilivuoron saanut Green Bay Packers. Toinen huilivuoron saanut Tennessee Titans on kertoimissa vasta viitossuosikki.Hyviä sivustoja NFL:n vedonlyöntiin


NFL-vedonlyöntiin on monia erittäin hyviä vedonlyöntisivustoja. NFL on yksi suosituimmista vedonlyönnin kohteista varsinkin Yhdysvalloissa ja pelivaihdot otteluihin on hyvin suuria. Parhaita vedonlyöntisivustoja olemme listanneet alapuolellla, jotka tarjoavat myös paljon hyviä vedonlyöntibonuksia. Voit katsoa kattavan listan hyvistä bonuksista täältä: Parhaat vedonlyöntibonukset 2021 >>

Arvostelu

Bonus

Kierrätys

Pelaa

1.Fansbet200% bonus jopa 1500€ asti5x (T)Pelaa nyt
STS Bet100% bonus 100€ asti5x (T+B)Pelaa nyt
3.Mr Green100€ ilmaisvetoEi kierrätystä!Pelaa nyt
4.Lapilanders100% bonus 100€ asti7x (T+B)Pelaa nyt
5.TonyBet100% / 100€ ilmaisveto5x talletusPelaa nyt
6.William Hill100€ ilmaisvetoEi kierrätystäPelaa nyt
Neo.bet200%/50€ tai 100%/150€5x (T+B)Pelaa nyt
Campobet100% bonus 200€ asti5x Pelaa nyt
9.Bethard100% bonus 100€ asti4x (T+B)Pelaa nyt


Televisiointi ja live stream


Suomessa NFL:n televisiointioikeudet omistaa Viasat. NFL-otteluita on siten mahdollisuus katsoa V Sport -maksukanavilla sekä suoratoistopalvelu Viaplayssa. Myös jotkut vedonlyöntisivustot saattavat lähettää ilmaisia suoria livestream-lähetyksiä palvelussaan. Voit lukea lisää NFL live streameista täältä >>

Loukkaantumiset


Loukkaantumisiin ei tule liikaa kiinnittää huomiota, ellei kyseessä ole aivan tähtiluokan pelaaja. Esimerkiksi pelinrakentajan puuttuminen kokoonpanosta on luonnollisesti valtava menetys, mutta se usein myös hinnoitellaan kertoimissa välittömästi.

Mikäli sinun mielestäsi joku loukkaantuminen vaikuttaa selkeästi peliin, kannattaakin tutkia vetoideoita tasoituskohteista sekä yli/alle -vedoista. Moneyline-kohteissa vedonvälittäjät usein jopa ylihinnoittelevat loukkaantumisten vaikutusten. VB.comin NFL pitkävetovihjeet ottavat luonnollisesti loukkaantumiset huomioon, joten löydät vihjeistämme aina ajantasaista tietoa.

Kotietu


Vedonlyöjien kannattaa huomata, että NFL:ssä kotiedun merkitys on huomattavasti suurempi muihin amerikkalaisiin sarjoihin verrattuna.

Tilastollisesti ottelut päättyvän kotivoittoon noin 57-60% todennäköisyydellä, kun esimerkiksi baseballin vedonlyönnissä tämä luku on vain 53%.
NFL: Seattle Seahawks on tunnettu vahvasta kotiedustaan


Suurin kotietu on tilastollisesti ollut länsirannikon joukkueilla, kuten Seattle Seahawks! Tätä on perusteltu muun muassa sillä, että aikaero idästä länteen matkustaessa sekoittaa pelaajien vireystilaa.

Lepoviikko (bye week) ja sen merkitys


NFL:n runkosarja pelataan 18 viikon aikana. 17 ottelun runkosarjassa jokaisella joukkueella on siis yksi ottelu per viikko ja yksi bye week, eli lepoviikko, minkä aikana joukkue ei pelaa.

Vedonlyöjän kannattaa huomioida lepoviikot, niin tekevät myös VB.comin NFL veikkausvihjeet! Ylimääräisen lepoviikon aikana joukkue saa nimittäin hiottua taktiikoitaan tulevaa vastustajaa vastaan ja saa selkeän lepoedun seuraavaan otteluun. Mitä laadukkaampi valmennus joukkueella on, sitä paremmin joukkue usein käyttää lepoviikon hyväkseen. Hyvä esimerkki on New England Patriots, joka saapuu usein lepoviikolta aina 110% kunnossa takaisin pelikentille.

Sään vaikutus pistemääriin


Säällä on yllättävän suuri merkitys NFL:n pistemääriin. Kova tuuli pudottaa sekä pelinrakentajien heittämisen, että potkaisijoiden lisäpisteiden sekä potkumaalien onnistumisprosentteja.

Voidaan sanoa, että noin 25mph vauhtinen tuuli vaikuttaa jo radikaalisti pistemääriin.


Huomioitavaa on myös, että nykyään monet NFL-joukkueet pelaavat sisähalleissa, missä sääolosuhteet eivät vaikuta peliin! Katon alla pelattavissa otteluissa pisteodottama onkin aina suurempi, mitä ulkona pelattaessa.

Mallikasta tietoa jokaisen ottelun säästä antaa NFL Weather -palvelu.

TNF ja MNF - Viikko-ottelut


NFL:ssä pelataan usein myös Thursday Night Football (TNF) sekä Monday Night Football (MNF) kierrokset. Vedonlyöjät kannattaa ottaa myäs nämä huomioon!

Perinteinen pelipäivä NFL:ssä on sunnuntai. Mikäli joukkue pelaa siis torstaina, saa se tulevalle kierrokselle kolme yötä enemmän palautumisaikaa, se pystyy harjoittelemaan enemmän ja luomaan taktiikkaa tulevaa vastustajaa varten paremmin. Vedonvälittäjät harvoin ottavat kertoimissa tätä huomattavaa lepoetua huomioon!

Maanantain otteluissa ei ole samanlaista etua, sillä kysymys on vain yhdestä päivästä. Pieni haitta maanantaiotteluista kuitenkin aina seuraavalle viikolle on, sillä lepoaikaa on yksi päivä vähemmän.

NFL - Otteluohjelma


NFL:n runkosarja alkaa 9. päivä syyskuuta ja päättyy 10. päivä tammikuuta 2022. Pudotuspelit käynnistyvät 15. päivä tammikuuta ja viimeinen kamppailu, tulikuuma Super Bowl LVI pelataan Suomen aikaa varhain 14. päivä helmikuuta SoFi Stadiumilla.

NFL Otteluohjelma: pudotuspelit


Runkosarjan 32 joukkueesta yhteensä 14 pääsee pudotuspeleihin. kaksi joukkuetta pääsee suoraan divisioonavaiheeseen ja kaksitoista joukkuetta wild card -kierrokselle.

Runkosarja


NFL:n runkosarjassa on 32 joukkuetta, jotka on jaettu kahdeksaan neljän joukkueen divisioonaan. Yhteensä pelataan 17 kierrosta, 18 viikon aikana. Jokaisella joukkueella on yksi lepoviikko kauden aikana. Alta löydät täydellisen NFL otteluohjelman kaudelle 2021-22 runkosarjan osalta.

Pudotuspeli - Wild card -kierros


Lauantai 15.1.2022
Klo 23:30 Cincinnati Bengals - Las Vegas Raiders

Sunnuntai 16.1.2022
Klo 03:15 Buffalo Bills - New England Patriots
Klo 20:00 Tampa Bay Buccaneers - Philadelphia Eagles
Klo 23:30 Dallas Cowboys - San Francisco 49ers

Maanantai 17.1.2022
Klo 03:15 Kansas City Chiefs - Pittsburgh Steelers

Tiistai 18.1.2022
Klo 03:15 Los Angeles Rams - Arizona Cardinals

Kierros 1


Perjantai 10.9.2021
Klo 03:20 Tampa Bay Buccaneers - Dallas Cowboys

Sunnuntai 12.9.2021
Klo 20:00 Atlanta Falcons - Philadelphia Eagles
Klo 20:00 Cincinnati Bengals - Minnesota Vikings
Klo 20:00 Buffalo Bills - Pittsburgh Steelers
Klo 20:00 Carolina Panthers - New York Jets
Klo 20:00 Detroit Lions - San Francisco 49ers
Klo 20:00 Houston Texans - Jacksonville Jaguars
Klo 20:00 Indianapolis Colts - Seattle Seahawks
Klo 20:00 Tennessee Titans - Arizona Cardinals
Klo 20:00 Washington - Los Angeles Chargers
Klo 23:25 Kansas City Chiefs - Cleveland Browns
Klo 23:25 New Orleans Saints - Green Bay Packers
Klo 23:25 New England Patriots - Miami Dolphins
Klo 23:25 New York Giants - Denver Broncos

Maanantai 13.9.2021
Klo 03:20 Los Angeles Rams - Chicago Bears

Tiistai 14.9.2021
Klo 03:15 Las Vegas Raiders - Baltimore Ravens

Kierros 2


Perjantai 17.9.2021
Klo 03:20 Washington Football Team - New York Giants

Sunnuntai 19.9.2021
Klo 20:00 Chicago Bears - Cincinnati Bengals
Klo 20:00 Carolina Panthers - New Orleans Saints
Klo 20:00 Cleveland Browns - Houston Texans
Klo 20:00 Indianapolis Colts - Los Angeles Rams
Klo 20:00 New York Jets - New England Patriots
Klo 20:00 Miami Dolphins - Buffalo Bills
Klo 20:00 Jacksonville Jaguars - Denver Broncos
Klo 20:00 Philadelphia Eagles - San Francisco 49ers
Klo 20:00 Pittsburgh Steelers - Las Vegas Raiders
Klo 23:05 Tampa Bay Buccaneers - Atlanta Falcons
Klo 23:05 Arizona Cardinals - Minnesota Vikings
Klo 23:25 Seattle Seahawks - Tennessee Titans
Klo 23:25 Los Angeles Chargers - Dallas Cowboys

Maanantai 20.9.2021
Klo 03:20 Baltimore Ravens - Kansas City Chiefs

Tiistai 21.9.2021
Klo 03:15 Green Bay Packers - Detroit Lions

Kierros 3


Perjantai 24.9.2021
Klo 03:20 Houston Texans - Carolina Panthers

Sunnuntai 26.9.2021
Klo 20:00 Buffalo Bills - Washington Football Team
Klo 20:00 Cleveland Browns - Chicago Bears
Klo 20:00 Jacksonville Jaguars - Arizona Cardinals
Klo 20:00 Detroit Lions - Baltimore Ravens
Klo 20:00 Pittsburgh Steelers - Cincinnati Bengals
Klo 20:00 Kansas City Chiefs - Los Angeles Chargers
Klo 20:00 New England Patriots - New Orleans Saints
Klo 20:00 Tennessee Titans - Indianapolis Colts
Klo 20:00 New York Giants - Atlanta Falcons
Klo 23:05 Los Angeles Chargers - Carolina Panthers
Klo 23:25 Los Angeles Rams - Tampa Bay Buccaneers
Klo 23:25 Las Vegas Raiders - Miami Dolphins
Klo 23:25 Denver Broncos - New York Jets
Klo 23:25 Minnesota Vikings - Seattle Seahawks

Maanantai 27.9.2021
Klo 03:20 San Francisco 49ers - Green Bay Packers

Tiistai 28.9.2021
Klo 03:15 Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles

Kierros 4


Perjantai 1.10.2021
Klo 03:20 Cincinnati Bengals - Jacksonville Jaguars

Sunnuntai 3.10.2021
Klo 20:00 Atlanta Falcons - Washington Football Team
Klo 20:00 Buffalo Bills - Houston Texans
Klo 20:00 Chicago Bears - Detroit Lions
Klo 20:00 Dallas Cowboys - Carolina Panthers
Klo 20:00 Miami Dolphins - Indianapolis Colts
Klo 20:00 Minnesota Vikings - Cleveland Browns
Klo 20:00 New Orleans Saints - New York Giants
Klo 20:00 New York Jets - Tennessee Titans
Klo 20:00 Philadelphia Eagles - Kansas City Chiefs
Klo 23:05 Los Angeles Rams - Arizona Cardinals
Klo 23:05 San Francisco 49ers - Seattle Seahawks
Klo 23:25 Denver Broncos - Baltimore Ravens
Klo 23:25 Green Bay Packers - Pittsburgh Steelers

Maanantai 4.10.2021
Klo 03:20 New England Patriots - Tampa Bay Buccaneers

Tiistai 5.10.2021
Klo 03:15 Los Angeles Chargers - Las Vegas Raiders

Kierros 5


Perjantai 8.10.2021
Klo 03:20 Seattle Seahawks - Los Angeles Rams

Sunnuntai 10.10.2021
Klo 16:30 Atlanta Falcons - New York Jets
Klo 20:00 Carolina Panthers - Philadelphia Eagles
Klo 20:00 Cincinnati Bengals - Green Bay Packers
Klo 20:00 Houston Texans - New England Patriots
Klo 20:00 Jacksonville Jaguars - Tennessee Titans
Klo 20:00 Washington - New Orleans Saints
Klo 20:00 Pittsburgh Steelers - Denver Broncos
Klo 20:00 Tennessee Titans - Buffalo Bills
Klo 23:05 Las Vegas Raiders - Chicago Bears
Klo 23:05 Los Angeles Chargers - Cleveland Browns
Klo 23:25 Arizona Cardinals - San Francisco 49ers
Klo 23:25 Dallas Cowboys - New York Giants

Maanantai 11.10.2021
Klo 03:20 Kansas City Chiefs - Buffalo Bills

Tiistai 12.10.2021
Klo 03:15 Baltimore Ravens - Indianapolis Colts

Kierros 6


Sunnuntai 17.10.2021
Klo 16:30 Jacksonville Jaguars - Miami Dolphins
Klo 20:00 Carolina Panthers - Minnesota Vikings
Klo 20:00 Indianapolis Colts - Houston Texans
Klo 20:00 New York Giants - Los Angeles Rams
Klo 20:00 Baltimore Ravens - Los Angeles Chargers
Klo 20:00 Washington Football Team - Kansas City Chiefs
Klo 20:00 Detroit Lions - Cincinnati Bengals
Klo 20:00 Tennessee Titans - Houston Texans
Klo 23:25 Denver Broncos - Las Vegas Raiders
Klo 23:25 New England Patriots - Dallas Cowboys

Maanantai 18.10.2021
Klo 03:20 Pittsburgh Steelers - Seattle Seahawks

Tiistai 19.10.2021
Klo 03:15 Tennessee Titans - Buffalo Bills

Kierros 7


Perjantai 22.10.2021
Klo 03:20 Cleveland Browns - Denver Broncos

Sunnuntai 24.10.2021
Klo 20:00 Baltimore Ravens - Cincinnati Bengals
Klo 20:00 Green Bay Packers - Washington Football Team
Klo 20:00 Miami Dolphins - Atlanta Falcons
Klo 20:00 New England Patriots - New York Jets
Klo 20:00 New York Giants - Carolina Panthers
Klo 20:00 Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
Klo 23:05 Las Vegas Raiders - Philadelphia Eagles
Klo 23:05 Los Angeles Rams - Detroit Lions
Klo 23:25 Arizona Cardinals - Houston Texans
Klo 23:25 Tampa Bay Buccaneers - Chicago Bears

Maanantai 25.10.2021
Klo 02:20 San Francisco 49ers - Indianapolis Colts

Tiistai 26.10.2021
Klo 02:15 Seattle Seahawks - New Orleans Saints

Kierros 8


Perjantai 29.10.2021
Klo 03:20 Arizona Cardinals - Green Bay Packers

Sunnuntai 31.10.2021
Klo 20:00 Atlanta Falcons - Carolina Panthers
Klo 20:00 Buffalo Bills - Miami Dolphins
Klo 20:00 Chicago Bears - San Francisco 49ers
Klo 20:00 Detroit Lions - Philadelphia Eagles
Klo 20:00 Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
Klo 20:00 New York Jets - Cincinnati Bengals
Klo 20:00 Houston Texans - Los Angeles Rams
Klo 23:05 Los Angeles Chargers - New England Patriots
Klo 23:25 Denver Broncos - Washington Football Team
Klo 23:25 Seattle Seahawks - Jacksonville Jaguars
Klo 23:25 New Orleans Saints - Tampa Bay Buccaneers

Maanantai 1.11.2021
Klo 03:20 Minnesota Vikings - Dallas Cowboys

Tiistai 2.11.2021
Klo 03:15 Kansas City Chiefs - New York Giants

Kierros 9


Perjantai 5.11.2021
Klo 03:20 Indianapolis Colts - New York Jets

Sunnuntai 7.11.2021
Klo 20:00 Baltimore Ravens - Minnesota Vikings
Klo 20:00 Carolina Panthers - New England Panthers
Klo 20:00 Cincinnati Bengals - Cleveland Browns
Klo 20:00 Dallas Cowboys - Denver Broncos
Klo 20:00 Jacksonville Jaguars - Buffalo Bills
Klo 20:00 Miami Dolphins - Houston Texans
Klo 20:00 New Orleans Saints - Atlanta Falcons
Klo 20:00 New York Giants - Las Vegas Raiders
Klo 23:05 Philadelphia Eagles - Los Angeles Chargers
Klo 23:25 Kansas City Chiefs - Green Bay Packers
Klo 23:25 San Francisco 49ers - Arizona Cardinals

Maanantai 8.11.2021
Klo 03:20 Los Angeles Rams - Tennessee Titans

Tiistai 9.11.2021
Klo 03:15 Pittsburgh Steelers - Chicago Bears

Kierros 10


Perjantai 12.11.2021
Klo 03:20 Miami Dolphins - Baltimore Ravens

Sunnuntai 14.11.2021
Klo 20:00 Dallas Cowboys - Atlanta Falcons
Klo 20:00 New York Jets - Buffalo Bills
Klo 20:00 New England Patriots - Cleveland Browns
Klo 20:00 Indianapolis Colts - Jacksonville Jaguars
Klo 20:00 Washington Football Team - Tampa Bay Buccaneers
Klo 20:00 Pittsburgh Steelers - Detroit Lions
Klo 20:00 Tennessee Titans - New Orleans Saints
Klo 23:05 Arizona Cardinals - Carolina Panthers
Klo 23:05 Los Angeles Chargers - Minnesota Vikings
Klo 23:25 Denver Broncos - Philadelphia Eagles
Klo 23:25 Green Bay Packers - Seattle Seahawks

Maanantai 15.11.2021
Klo 03:20 Las Vegas Raiders - Kansas City Chiefs

Tiistai 16.11.2021
Klo 03:15 San Francisco 49ers - Los Angeles Rams

Kierros 11


Perjantai 19.11.2021
Klo 03:20 Atlanta Falcons - New England Patriots

Sunnuntai 21.11.2021
Klo 20:00 Buffalo Bills - Indianapolis Colts
Klo 20:00 Carolina Panthers - Washington Football Team
Klo 20:00 Chicago Bears - Baltimore Ravens
Klo 20:00 Minnesota Vikings - Green Bay Packers
Klo 20:00 Cleveland Browns - Detroit Lions
Klo 20:00 Jacksonville Jaguars - San Francisco 49ers
Klo 20:00 New York Jets - Miami Dolphins
Klo 20:00 Philadelphia Eagles - New Orleans Saints
Klo 20:00 Tennessee Titans - Houston Texans
Klo 23:05 Las Vegas Raiders - Cincinnati Bengals
Klo 23:25 Kansas City Chiefs - Dallas Cowboys
Klo 23:25 Seattle Seahawks - Arizona Cardinals

Maanantai 22.11.2021
Klo 03:20 Los Angeles Chargers - Pittsburgh Steelers

Tiistai 23.11.2021
Klo 03:15 Tampa Bay Buccaneers - New York Giants

Kierros 12


Torstai 25.11.2021
Klo 19:30 Detroit Lions - Chicago Bears
Klo 23:30 Dallas Cowboys - Las Vegas Raiders

Perjantai 26.11.2021
Klo 03:20 New Orleans Saints - Buffalo Bills

Sunnuntai 28.11.2021
Klo 20:00 Houston Texans - New York Jets
Klo 20:00 Indianapolis Colts - Tampa Bay Buccaneers
Klo 20:00 Cincinnati Bengals - Pittsburgh Steelers
Klo 20:00 Jacksonville Jaguars - Atlanta Falcons
Klo 20:00 Miami Dolphins - Carolina Panthers
Klo 20:00 New England Patriots - Tennessee Titans
Klo 20:00 New York Giants - Philadelphia
Klo 23:05 Denver Broncos - Los Angeles Chargers
Klo 23:25 San Francisco 49ers - Minnesota Vikings
Klo 23:25 Green Bay Packers - Los Angeles Rams

Maanantai 29.11.2021
Klo 03:20 Baltimore Ravens - Cleveland Browns

Tiistai 30.11.2021
Klo 03:15 Washington Football Team - Seattle Seahawks

Kierros 13


Perjantai 3.12.2021
Klo 03:20 New Orleans Saints - Dallas Cowboys

Sunnuntai 5.12.2021
Klo 20:00 Atlanta Falcons - Tampa Bay Buccaneers
Klo 20:00 Chicago Bears - Arizona Cardinals
Klo 20:00 Cincinnati Bengals - Los Angeles Chargers
Klo 20:00 Detroit Lions - Minnesota Vikings
Klo 20:00 Houston Texans - Indianapolis Colts
Klo 20:00 Kansas City Chiefs - Denver Broncos
Klo 20:00 Miami Dolphins - New York Giants
Klo 20:00 New York Jets - Philadelphia Eagles
Klo 23:05 Las Vegas Raiders - Washington Football Team
Klo 23:05 Seattle Seahawks - New York Giants
Klo 23:25 Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
Klo 23:25 Los Angeles Rams - Jacksonville Jaguars

Maanantai 6.12.2021
Klo 03:20 Seattle Seahawks - San Francisco 49ers

Tiistai 7.12.2021
Klo 03:15 Buffalo Bills - New England Patriots

Kierros 14


Perjantai 10.12.2021
Klo 03:20 Minnesota Vikings - Pittsburgh Steelers

Sunnuntai 12.12.2021
Klo 20:00 Carolina Panthers - Atlanta Falcons
Klo 20:00 Cleveland Browns - Baltimore Ravens
Klo 20:00 Cincinnati Bengals - San Francisco 49ers
Klo 20:00 Houston Texans - Seattle Seahawks
Klo 20:00 Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
Klo 20:00 New York Jets - New Orleans Saints
Klo 20:00 Tennessee Titans - Jacksonville Jaguars
Klo 20:00 Washington Football Team - Dallas Cowboys
Klo 23:05 Denver Broncos - Detroit Lions
Klo 23:05 Seattle Seahawks - New York Jets
Klo 23:25 Los Angeles Chargers - New York Giants
Klo 23:25 Tampa Bay Buccaneers - Buffalo Bills

Maanantai 13.12.2021
Klo 03:20 Green Bay Packers - Chicago Bears

Tiistai 14.12.2021
Klo 03:15 Arizona Cardinals - Los Angeles Rams

Kierros 15


Perjantai 17.12.2021
Klo 03:20 Los Angeles Chargers - Kansas City Chiefs

Sunnuntai 19.12.2021
Klo 20:00 Buffalo Bills - Carolina Panthers
Klo 20:00 Baltimore Ravens - Green Bay Packers
Klo 20:00 Cleveland Browns - Las Vegas Raiders
Klo 20:00 Detroit Lions - Arizona Cardinals
Klo 20:00 Indianapolis Colts - New England Patriots
Klo 20:00 Jacksonville Jaguars - Houston Texans
Klo 20:00 Miami Dolphins - New York Jets
Klo 20:00 Philadelphia Eagles - Washington Football Team
Klo 20:00 New York Giants - Dallas Cowboys
Klo 20:00 Pittsburgh Steelers - Tennessee Titans
Klo 23:05 Denver Broncos - Cincinnati Bengals
Klo 23:05 San Francisco 49ers - Atlanta Falcons
Klo 23:25 Los Angeles Rams - Seattle Seahawks

Maanantai 20.12.2021
Klo 03:20 Tampa Bay Buccaneers - New Orleans Saints

Tiistai 21.12.2021
Klo 03:15 Chicago Bears - Minnesota Vikings

Kierros 16


Perjantai 24.12.2021
Klo 03:20 Tennessee Titans - San Francisco 49ers

Lauantai 25.12.2021
Klo 23:30 Green Bay Packers

Sunnuntai 26.12.2021
Klo 03:15 Arizona Cardinals - Indianapolis Colts
Klo 20:00 Atlanta Falcons - Detroit Lions
Klo 20:00 Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
Klo 20:00 Cincinnati Bengals - Baltimore Ravens
Klo 20:00 Houston Texans - Los Angeles Chargers
Klo 20:00 Minnesota Vikings - Los Angeles Rams
Klo 20:00 New England Patriots - Buffalo Bills
Klo 20:00 New York Jets - Jacksonville Jaguars
Klo 20:00 Philadelphia Eagles - New York Giants
Klo 23:05 Seattle Seahawks - Chicago Bears
Klo 23:25 Kansas City Chiefs - Pittsburgh Steelers
Klo 23:25 Las Vegas Raiders - Denver Broncos

Maanantai 27.12.2021
Klo 03:20 Dallas Cowboys - Washington Football Team

Tiistai 28.12.2021
Klo 03:15 New Orleans Saints - Miami Dolphins

Kierros 17


Sunnuntai 2.1.2022
Klo 20:00 Chicago Bears - New York Giants
Klo 20:00 Buffalo Bills - Atlanta Falcons
Klo 20:00 New Orleans Saints - Carolina Panthers
Klo 20:00 Cincinnati Bengals - Kansas City Chiefs
Klo 20:00 New York Jets - Tampa Bay Buccaneers
Klo 20:00 Tennessee Titans - Miami Dolphins
Klo 20:00 Indianapolis Colts - Las Vegas Raiders
Klo 20:00 New England Patriots - Jacksonville Jaguars
Klo 20:00 Washington Football Team- Philadelphia Eagles
Klo 23:05 Los Angeles Chargers - Denver Broncos
Klo 23:05 San Francisco 49ers - Houston Texans
Klo 23:25 Baltimore Ravens - Los Angeles Rams
Klo 23:25 Seattle Seahawks - Detroit Lions

Maanantai 3.1.2022
Klo 03:20 Green Bay Packers - Minnesota Vikings

Tiistai 4.1.2022
Klo 03:15 Pittsburgh Steelers - Cleveland Browns

Kierros 18


Sunnuntai 9.1.2022
Klo 20:00 Atlanta Falcons - New Orleans Saints
Klo 20:00 Buffalo Bills - New York Jets
Klo 20:00 Cleveland Browns - Cincinnati Bengals
Klo 20:00 Detroit Lions - Green Bay Packers
Klo 20:00 Miami Dolphins - New England Patriots
Klo 20:00 Minnesota Vikings - Chicago Bears
Klo 20:00 New York Giants - Washington Football Team
Klo 20:00 Philadelphia Eagles - Dallas Cowboys
Klo 20:00 Tampa Bay Buccaneers - Carolina Panthers
Klo 20:00 Jacksonville Jaguars - Indianapolis Colts
Klo 20:00 Baltimore Ravens - Pittsburgh Steelers
Klo 20:00 Houston Texans - Tennessee Titans
Klo 23:05 Denver Broncos - Kansas City Chiefs
Klo 23:05 Las Vegas Raiders - Los Angeles Chargers
Klo 23:25 Los Angeles Rams - San Francisco 49ers
Klo 23:25 Arizona Cardinals - Seattle Seahawks

NFL Joukkueet


NFL:ssä pelaa 32 joukkuetta, jotka on jaettu kahteen 16 joukkueen konferenssiin ja kahdeksaan neljän joukkueen divisioonaan.

AFC Konferenssi


AFC EastAFC NorthAFC SouthAFC West
Buffalo BillsBaltimore RavensHouston TexansDenver Broncos
Miami DolphinsCincinnati BengalsIndianapolis ColtsKansas City Chiefs
New England PatriotsCleveland BrownsJacksonville JaguarsLos Angeles Chargers
New York JetsPittsburgh SteelersTennessee TitansLas Vegas Raiders

NFC Konferenssi


NFC EastNFC NorthNFC SouthNFC West
Dallas CowboysChicago BearsAtlanta FalconsArizona Cardinals
NY GiantsDetroit LionsCarolina PanthersLA Rams
Philadelphia EaglesGreen Bay PackersTampa Bay BuccaneersSan Francisco 49ers
Washington Football TeamMinnesota VikingsNew Orleans SaintsSeattle Seahawks