Super Bowl 2019 (LIII)


Super Bowl LIII, eli järjestyksessään 53. NFL:n finaaliottelu pelataan Atlantassa 3. helmikuuta 2019!


Legendaarinen Super Bowl eli NFL:n finaali pelattiin tällä kaudella Atlantassa Mercedes-Benz Stadiumilla. Kyseessä on historian 53. Super Bowl ja kolmas kerta kun tapahtuma järjestetään Atlantassa. Aiemmin Atlanta isännöi Super Bowlia vuosina 1994 ja 2000.

Mestaruuden vei jälleen kerran New England Patriots, joka voitti näin kuudennen Super Bowlinsa historiassa. Näin ollen Patriots tasoittaa mestaruudet Pittsburgh Steelersin kanssa kaikkien aikojen mestarijoukkueena.

Super Bowl 2019 pelataan Atlantassa Mercedes Benz Stadiumilla.

Super Bowl vedonlyönti


NFL:n ja etenkin Super Bowl vedonlyönti on yksi maailman suosituimmista vedonlyöntitapahtumista. Kyseessä on niin suosittu tapahtuma, että tapahtumaan lyö vetoa miljoonat ihmiset, jotka eivät normaalisti edes ole mukana urheiluvedonlyönnissä millään tavalla.
Super Bowl kertoimet tarjoavat runsaasti viihdettä pelaajille!


Super Bowl vedonlyönti luokin paljon viihdettä ja jännitystä. Super Bowlin vedonlyönnissä on normaalisti valtava määrä pelikohteita itse ottelusta ja sen tapahtumista, mutta viime vuosina on yleistynyt myös viihdekohteet itse tapahtumasta ja muunmuassa puoliaikashowsta.

Super Bowlin vedonlyöntiin suosittelemme hyödyntämään parhaat vedonlyöntibonukset. Vedonlyöntiyhtiöt antavat pelaajille runsaasti ilmaista pelirahaa, jolla pääsee lyömään vetoa vaikka itse talletus ei olisikaan kovin iso.

Arvostelu

Bonus

Kierrätys

Pelaa

1.888sport - Lue arvostelu888sport100% bonus 100€ asti6x bonusPelaa nyt
2.Betsson - Lue arvosteluBetsson100% bonus 100€ asti6x bonusPelaa nyt
3.NordicBet - Lue arvosteluNordicBet100% bonus 100€ asti6x bonusPelaa nyt
4.Betfair - Lue arvosteluBetfair100% bonus 100€ asti3x (T+B)Pelaa nyt
5.Mr Green - Lue arvosteluMr Green200€ voitontehostusEi kierrätystä!Pelaa nyt
6.LeoVegas - Lue arvosteluLeoVegas100% bonus 100€ asti5x bonusPelaa nyt
7.Coolbet - Lue arvosteluCoolbet100% / 150€ tai 400% / 40€6x bonusPelaa nyt
8.Unibet - Lue arvosteluUnibet100% bonus 100€ asti4x bonusPelaa nyt
9.Mobilebet - Lue arvosteluMobilebet300% / 60€ tai 100% / 300€8x(T+B)Pelaa nyt


Vihjeet


Veikkausbonukset.com tarjoaa tämänkin kauden Super Bowliin vihjeet ja näkemykset. Kertoimet sekä vihjeet päivitetään, kun tuleva Super Bowl lähestyy. Muista hyödyntää myös vedonlyöntisivustojen tarjoamat erikoistarjoukset vedonlyöntiin!


Super Bowl LIII tarjoukset & edut


Muista hyödyntää myös vedonvälittäjien tarjoamat kampanjat ja bonukset. Löydät kaikki ajankohtaiset Super Bowl-kampanjat alapuolelta lähempänä tapahtumaa!


Super Bowl 2019: Joukkueet


Super Bowlissa kohtaavat kaksi kovin eri profiilin joukkuetta. Vahvan runkosarjan pelannut Los Angeles Rams on mukana ensimmäistä kertaa Super Bowlissa, joskin St. Louisissa majaillessaan joukkue ylsi loppuotteluun vuonna 2002. New England Patriots puolestaan on sarjan kestomenestyjä ja tekee tässäkin ottelussa historiaa. Kolmas perättäinen, sekä neljäs edelliseen viiteen kauteen, Super Bowl on samalla jo seuran 11. esiintyminen areenoista suurimmalla. Yhdeksän kertaa näistä yhdestätoista suurimmat "syylliset" menestykseen ovat olleet legendaarinen valmentaja-pelinrakentajakaksikko Bill Belichick - Tom Brady.

Super Bowl 2019 Live Stream & Televisiointi


Suomessa Super Bowl on useana vuonna näkynyt televisiosta. Tänäkin vuonna Super Bowl on katseltavissa ilmaiseksi Viasatin kanavilta! NFL-pelit eivät muuten näy suomalaisten televisioissa muuten, kuin maksullisten kanavapakettien tai suoratoistopalveluiden kautta. Viaplay näyttää jälleen tällä kaudella kaikki NFL:n ottelut suorina lähetyksinä suomalaisille.


Super Bowl 2019 (LIII)

Super Bowl LIII puoliaikashow sekä oheistapahtumat


Yksi vuosittaisista puheenaiheista liittyy Super Bowlin puoliaikashowhun. Jenkkityyliin suureellisesta tapahtumasta riittää huhuja ja jälkeenpäin arviointeja yhtä paljon kun keskisuuresta urheilutapahtumasta. Mitään varmaa ei tämän kertaisesta showsta vielä ole, mutta syksystä asti on huhuttu pop-yhtye Maroon 5:n olevan taukoviihteen ykkösnimi.

Super Bowlista puhuttaessa on aina syytä muistaa, että itse ottelu huipentuu lähes viikon kestävän fiestan, joka tapahtuman ympärille on rakennettu. Tällä kertaa Atlantassa on tarjolla mm. kolmen päivän musiikkifestivaali jossa esiintyvät esimerkiksi rock-legenda Aerosmith sekä Bruno Mars. Ohjelmaa löytyy tämän lisäksi aivan laidasta laitaan, niin urheilun saralta kuin puhtaasti viihteenkin puolelta.Super Bowl liput & hinnat


Super Bowl on maailman seuratuimpia yksittäisiä urheilutapahtumia. Tämä näkyy myös lippujen hinnoissa. Yli puolet tapahtuman lipuista menee tänäkin vuonna NFL:n yhteistyökumppaneille, medialle sekä seuroille. Vapaaseen myyntiin päätyy siis alle puolet lipuista, mikä osaltaan nostaa lippujen hintoja. Alle tuhannen dollarin onkin jälleen hyvin hankala pilettiä tapahtumaan haalia. Tapahtumaa lähestyttäessä hinnat ovat tästä vielä moninkertaiset.

Mercedes-Benz Stadiumin kapasiteetti on normaalioloissa noin 71 000. Erikoistapahtumiin, kuten Super Bowliin, maksimikapasiteettia pystytään kuitenkin norstamaan noin 75 000:een. Varma asia on se, että kolmas helmikuuta 2019 viimeinenkin istuin on stadionilla täytetty.

Super Bowl lippujen hinnat

Halvimmat Super Bowl liput ovat muun muassa vividseats.com sivustolla aivan Mercedes Benz Stadiumin yläparvelle huimat 3254 dollaria. Lippujen hinnat nousevat karkeasti ottaen noin tuhannella dollarilla, kun ottaa pykälän alempaa istumapaikan stadionilta.

Kalleimmat Super Bowl liput yksittäisille paikoille on kentän keskikohdalta. Tällä hetkellä liput näille paikoilla on n. 17 358 dollaria! Super Bowliin myydään myös Suite-paikkoja ryhmille, jotka maksavat satoja tuhansia dollareita.

Super Bowl liput ja hinnat ovat jälleen kerran pilvissä!
Super Bowl 2019 (LIII)