Super Bowl 2018 (LII)

Super Bowl käydään 52. kerran Minnesotassa 4. helmikuuta 2018!


Legendaarinen Super Bowl eli NFL:n finaali käydään Minnesotassa, Minneapolisin U.S Bank Stadiumilla historian 52:n kerran. Viime kerralla New England Patriots kruunattiin jälleen kerran NFL:n mestariksi, mutta kenen vuoro on 2018?

Super Bowl on kerran aikaisemmin pelattu Minnesotassa vuonna 1992 Hubert H Humphrey Metrodomella. Silloin Washington Redskins sekä Buffalo Bills ottivat mittaa toisistaan, Redskinsin voittaen mestaruuden luvuin 37-24.

Super Bowl 2018: Vedonlyönti & Vihjeet


Super Bowl on maailman suosituin yksittäinen ottelu/urheilutapahtuma vedonlyönnin näkökulmasta. Super Bowliin kohdistuva pelivaihto on jättimäinen ja kasvaa joka kerta.

Vihjeet


Veikkausbonukset.com tarjoaa tämän kauden Super Bowliin vihjeet ja näkemykset, jotka löydät alta. Muista hyödyntää myös vedonlyöntisivustojen tarjoamat erikoistarjoukset vedonlyöntiin!

Super Bowl tarjoukset & edut


Muista hyödyntää myös vedonvälittäjien tarjoamat kampanjat ja bonukset. Löydät kaikki ajankohtaiset Super Bowl-kampanjat alapuolelta lähempänä tapahtumaa!

ScandiBetMr Green
BetserExpekt

Super Bowl 2018: Joukkueet


NFL-kausi alkaa 7. syyskuuta 2017. 16 runkosarjaottelun jälkeen pelataan pudotuspelit, joidenka jälkeen finaalijoukkueet ovat selvillä vuoden 2018 Super Bowliin!

Super Bowl 2018: Televisiointi & Livelähetykset


Suomessa Super Bowl on useana vuonna näkynyt televisiosta. NFL-pelit eivät muuten näy suomalaisten televisioissa muuten, kuin maksullisten kanavapakettien tai suoratoistopalveluiden kautta. Viaplay näyttää jälleen tällä kaudella kaikki NFL:n ottelut suorina lähetyksinä suomalaisille.


Super Bowl 2018 (LII)

Super Bowl liput & hinnat


Super Bowl on maailman seuratuin yksittäinen urheilutapahtuma ja lippujen hinnat paikan päällä ovat myös sen mukaiset. Tammikuussa 2018 halvin saatava lippu ylimmälle kulmapaikalle Minneapolisin U.S Bank stadionille maksaa Stubhub-lipunmyyntisivuston kautta $3500. Kalleimmat liput parhaille paikoille on jo myyty lähes loppuun hyvissä ajoin ja jämäpaikatkin näihin katsomoihin maksaa useita kymmeniä tuhansia.

Super Bowl 2018 (LII)


Super Bowl 2018 (LII)