Super Bowl 2023 (LVII)

NFL:n finaali eli Super Bowl 2023 (LVII) pelataan 13.2.2023 State Farm Stadiumilla Arizonassa. Valmistaudu Super Bowl -vedonlyöntiin VB:n kanssa!


57. Super Bowl pelataan 13. helmikuuta 2023, sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa State Farm Stadiumilla Arizonassa. Väliaika-show'sta vastaa Rihanna.

Super Bowl 57: Joukkueet


NFL:n loppuottelussa eli Super Bowlissa kohtaavat American Football Conferencen mestari Kansas City Chiefs sekä National Football Conferencen ykkönen Philadelphia Eagles.

Lue myös: Nän pelataan matkalla kohti Super Bowlia

Super Bowl Vedonlyönti


NFL:n loppuottelu Super Bowl on yksi maailman suosituimmista vedonlyöntitapahtumista. Pelkästään Yhdysvalloissa lyötiin Super Bowlista vetoa viime vuonna lähes seitsemän miljardin dollarin edestä. Myös kansainvälinen kiinnostus Super Bowlia kohtaan on vedonlyöjien keskuudessa kasvanut viime vuosina huimasti.
Super Bowl kertoimet tarjoavat runsaasti viihdettä pelaajille!


Super Bowlin vedonlyönnissä on normaaliin otteluun verrattuna valtava määrä pelikohteita itse ottelusta, mutta viime vuosina ovat yleistyneet myös viihdekohteet tapahtumasta ja muun muassa puoliaikashowsta.

Super Bowl Vihjeet


Veikkausbonukset.com tarjoaa tämänkin kauden Super Bowliin kattavat vihjeet. Kertoimet ja vihjeet päivitetään, kun tuleva Super Bowl lähestyy, mutta sitä ennen löydät näkemyksiämme NFL pudotuspeleihin.

Super Bowliin tarjoamme normaalin voittajavedon lisäksi myös pelaajaerikoisvetoja, jotka ovat monina aiempina vuosina olleet Super Bowl -vedoista tuottoisimpia.


Super Bowl Kertoimet


Super Bowl -joukkueet eivät ole vielä selvillä, mutta pudotuspelien alla voit asettaa jo voittajavedot Super Bowlin eli kauden voittajasta. Katso kertoimet alta.Super Bowl: Tarjoukset & bonukset


Super Bowlin kaltaiseen jättitapahtumaan vedonlyöntisivustot julkaisevat erityistarjouksia, joista kerromme lisää lähempänä tapahtumaa.Kannattaa hyödyntää myös tutut vedonlyöntibonukset, joiden avulla saa lajiin kuin lajiin paljon lisäetua. Tarjolla on muun muassa talletusbonuksia ja ilmaisvetoja.

Arvostelu

Bonus

Kierrätys

Pelaa

Light Casino100% bonus 200€ asti5x (T+B)Pelaa nyt
2.Mobilebet100% bonus 100€ asti8x (B) yhdistelmissäPelaa nyt
3.Mr Green100€ ilmaisvetoEi kierrätystä!Pelaa nyt
Betsamigo120% talletusbonus 120€ asti5x (T+B)Pelaa nyt
5.TonyBet100% / 100€ ilmaisveto5x talletusPelaa nyt
6.William Hill100€ ilmaisvetoEi kierrätystäPelaa nyt
7.Campobet100% bonus 200€ asti5x Pelaa nyt
8.Bethard100% bonus 100€ asti4x (T+B)Pelaa nyt


Super Bowl LVII: Televisiointi & live stream


NFL:n televisiointi on siirtynyt tällä kaudella C Morelle, joka lähettää myös Super Bowlin. Finaali näkyy myös todennäköisesti tuttuun tapaan television ilmaislähetyksenä. Päivitämme lisätiedot televisioinnista ja livestreamista lähempänä tapahtumaa.

Super Bowl LVII Puoliaikashow


Yksi Super Bowlin kiinnostavista oheisjuonteista liittyy aina puoliaikashow'hun ja sen esiintyjiin. NFL on myös myynyt show'n nimen sponsorilleen, ja tänä vuonna nimi vaihtuu uuteen: Apple Music Super Bowl Halftime Show.

Super Bowlin puoliaikashowsta on vuosien saatossa kehittynyt myös valtavan suosittu tv-tapahtuma. Tänä vuonna pääesiintyjänä on Rihanna.

Super Bowl LVII Liput & hinnat


Super Bowl on maailman seuratuimpia yksittäisiä urheilutapahtumia. Tämä näkyy myös lippujen hinnoissa. Perinteisesti yli puolet tapahtuman lipuista menee NFL:n yhteistyökumppaneille, medialle sekä seuroille. Vapaaseen myyntiin päätyy siis alle puolet lipuista, mikä osaltaan nostaa lippujen hintoja. Alle tuhannen dollarin onkin perinteisesti hyvin hankala pilettiä tapahtumaan haalia. Tapahtumaa lähestyttäessä hinnat ovat tästä vielä moninkertaiset.
Super Bowl 2023 (LVII)