Super Bowl 2021 (LV)

Super Bowl LV, eli järjestyksessään 55. NFL:n finaaliottelu pelattiin Tampassa Suomen aikaa varhain maanantaina 8. helmikuuta 2021. Vastakkain olivat Tampa Bay Buccaneers ja Kansas City Chiefs.


Legendaarinen Super Bowl, eli amerikkalaisen jalkapallon NFL:n loppuottelu pelattiin kauden 2020 päätteeksi Tampassa, Raymond James Stadiumilla. Kyseessä oli historian 55. Super Bowl ja finaaliottelu pelattiin Tampassa viidettä kertaa lajin historiassa. Florida oli suotuisan sään vuoksi toista vuotta perättäin ja kaikkiaan jo kahdettatoista kertaa Super Bowlin isäntänä.

Super Bowlissa kohtasivat Tampa Bay Buccaneers, joka oli samalla historian ensimmäinen kotistadionillaan Super Bowlin pelaava joukkue. Vastaansa legendaarisen pelinrakentaja Tom Bradyn johtama Buccaneers sai NFL:n hallitsevan mestarin Kansas City Chiefsin.

Chiefs lähti etukäteen otteluun pienenä suosikkina, mutta lopulta Buccaneers voitti Super Bowlin selkeästi numeroin 31-9. Ottelun arvokkaimmaksi pelaajaksi valittiin Bucsin Brady, joka voitti näin jo seitsemännen Super Bowlinsa. Valinta loppuottelun arvokkaimmaksi pelaajaksi oli Bradyn uralla viides.Super Bowl 2021: Joukkueet


Poikkeuksellisen kauden tyyliin sopivasti myös Super Bowlin osalta tehdään historiaa. Tampa Bay Buccaneersista tulee ensimmäinen joukkue, joka on pelannut Super Bowlin omalla kotistadionillaan. Vierasjoukkue Kansas City Chiefs puolestaan saa saapua koronarajoitusten vuoksi pelipaikkakunnalle vasta kaksi vuorokautta ennen ottelun alkua.Tampa Bay Buccaneers


Pelinrakentaja Tom Bradyn muutto New England Patriotsista Floridaan teki Buccaneersista kerralla varteenotettavan menestyskandidaatin. Kausi alkoi nihkeästi, mutta loppua kohden Bucs on parantanut kaiken aikaa. Runkosarjassa Bucs voitti yksitoista ottelua ja hävisi viisi. Tällä saldolla NFC-konferenssissa tuloksena oli viides tila. Super Bowliin Buccaneers on siten matkannut pitkän vieraskaavan kautta. Matkalla isoon matsiin ovat kaatuneet Washington Football Team, New Orleans Saints sekä Green Bay Packers.

Myös kaikkien aikojen pelinrakentaja Brady on parantanut kauden mittaan ja johtanut hyökkäystään tehokkaasti. Buccaneers on tehnyt viidessä Super Bowlia edeltävässä matsissa aina vähintään 30 pistettä. Voitot divisioonakierroksella Saintsista ja konferenssifinaalissa Packersista olivat kokonaisvaltaisen pelaamisen osalta kenties kauden tähän asti parasta Buccaneersia.

Brady jahtaa Super Bowlissa jo huimaa seitsemättä mestaruuttaan. Buccaneers ei kuitenkaan ole pelkästään tähtipelinrakentajansa show. Erityisesti Bucsin juoksupuolustus on kauden mittaan ollut vankkaa sorttia ja myös pallonmenetyksiä on vastustajille saatu pakotettua hyvään tahtiin. Chiefsiä vastaan pallojen ryöstäminen ei ole kuitenkaan helppoa. Kokonaisuutena Buccaneersin puolustus on ollut hyvä muttei loistelias. Isoin kysymys isäntien osalta ennen suurta ottelua kuitenkin kuuluu, kuinka Buccaneers pystyy hidastamaan vieraiden räjähtävää ilmasirkusta.Kansas City Chiefs


Hallitseva mestari Chiefs lähtee tähänkin otteluun suosikkina, vedonlyöntimarkkinoiden mielestä noin potkumaalin suuruisena sellaisena. Runkosarjassa Chiefs voitti neljätoista matsia ja hävisi vain kahdesti, tämä riitti koko AFC-konferenssin voittoon ja ensimmäisen pudotuspelikierroksen huilivuoroon. Divisioonakierroksella kaatui Cleveland Browns ja AFC:n konferenssifinaalissa Buffalo Bills.

Pelkkää riemumarssia ei Chiefsin meno ole kuitenkaan ollut. Brownsia vastaan joukkue menetti tähtipelinrakentaja Patrick Mahomesin sairastuvalle aivotärähdyksen vuoksi, mutta onnistui rimpuilemaan voittoon. Billsiäkin vastaan startti oli Chiefs-tyyliin hidas, mutta lopulta Mahomes viipaloi Bills-puolustuksen palasiksi ja toisaalta myös Chiefsin oma puolustus sai ottelun loppua kohtaan Billsin pelinrakentaja Josh Allenin mukavasti kuriin.

Chiefs on tottunut takomaan pinnoja hurjaan tahtiin viime aikoina. Nyt sillä on kuitenkin vastassaan sellainen joukkue, joka pystyy tähän ilotulitukseen vastaamaan. Suosikkina Chiefs Super Bowliin siis lähtee, mutta enää sillä ei ole varaa viime aikoina tutuksi tulleeseen hitaaseen alkuun.Super Bowl vedonlyönti


NFL:n loppuottelu Super Bowl on yksi maailman suosituimmista vedonlyöntitapahtumista. Pelkästään Yhdysvalloissa lyötiin Super Bowlista vetoa viime vuonna lähes seitsemän miljardin dollarin edestä. Myös kansainvälinen kiinnostus Super Bowlia kohtaan on vedonlyöjien keskuudessa kasvanut viime vuosina huimasti.
Super Bowl kertoimet tarjoavat runsaasti viihdettä pelaajille!


Super Bowlin vedonlyönnissä on normaaliin otteluun verrattuna valtava määrä pelikohteita itse ottelusta, mutta viime vuosina ovat yleistyneet myös viihdekohteet itse tapahtumasta ja muun muassa puoliaikashowsta.

Super Bowlin vedonlyöntiin suosittelemme hyödyntämään parhaat vedonlyöntibonukset. Vedonlyöntiyhtiöt antavat pelaajille runsaasti ilmaista pelirahaa, jolla pääsee lyömään vetoa vaikka itse talletus ei olisikaan kovin iso. Monilla vedonlyöntisivustoilla on tänäkin vuonna myös erilaisia kampanjoita Super Bowliin liittyen, jolloin ottelusta pääsee lyömään vetoa muun muassa ilmaisvedoilla.

Arvostelu

Bonus

Kierrätys

Pelaa

1.Unibet200% bonus 200€ asti4x bonusPelaa nyt
2.NordicBet150€ + 20€ ilmaisveto6x bonusPelaa nyt
3.Mr Green100€ ilmaisvetoEi kierrätystä!Pelaa nyt
4.ScandiBet100% bonus 150€ astix6Pelaa nyt
5.Mr Play100% bonus 100€ asti9x (B)Pelaa nyt
6.William Hill100€ riskitön vetoEi kierrätystäPelaa nyt
7.Mobilebet100% bonus 100€ asti8x (T+B)Pelaa nyt
8.Betsson100% bonus 100€ asti6x bonusPelaa nyt
9.Bethard100% bonus 100€ asti4x (T+B)Pelaa nyt
10.SpinSports200€ ilmaisveto5x bonusPelaa nyt


Super Bowl 2021 - Kertoimet


Kuten todettua, Super Bowlin kohdevalikoima ei todellakaan rajoitu vain ottelun voittajaan. Yksi Super Bowlin suosituimmista pelikohteista voittajan tai matsin pistemäärän lisäksi on ottelun arvokkaimman pelaajan (MVP) valinta. Usein palkinnon pokkaa voittavan joukkueen pelinrakentaja, mutta yllätyksiäkin nähdään säännöllisesti. Pelinrakentajien ulkopuolella myös kertoimet ovat kohdallaan!Super Bowl tarjoaa tälläkin kertaa myös lukemattoman määrän muita mielenkiintoisia pelikohteita. Olemme listanneet alle muutamia kiinnostavia kohteita ja vedonvälittäjien sivustoilta löytyy paljon lisää.

Super Bowl LV - Vihjeet


Veikkausbonukset.com tarjoaa tämänkin kauden Super Bowliin vihjeet ja näkemykset. Kertoimet sekä vihjeet päivitetään, kun tuleva Super Bowl lähestyy. Tarjoamme normaalien otteluvetojen lisäksi myös pelaajaerikoisvetoja, jotka ovat aiempina vuosina olleet Super Bowl-vedoista tuottoisimpia.


Super Bowl LV tarjoukset & edut


Muista hyödyntää myös vedonlyöntisivustojen tarjoamat erikoistarjoukset ja kampanjat Super Bowliin! Löydät kaikki ajankohtaiset Super Bowl-kampanjat alapuolelta lähempänä tapahtumaa!Super Bowl LV - Televisiointi ja live stream


Amerikassa Super Bowlin televisioinnista vastaa tänäkin vuonna CBS. Suomessa Super Bowlin televisiointioikeudet ovat puolestaan Viasatilla. Perinteisesti Super Bowl-viikonloppu on Suomessa ollut vapaasti katsottavissa ja sama pätee tälläkin kertaa. V Sport Urheilu-kanava on maksuttomasti katsottavissa perjantaista 5.2. aina maanantaihin 8.2. klo 10:00 asti. Vedonlyöntisivustoista Unibet tarjoaa Super Bowlin asiakkailleen suorana live streamina sivuillaan.

Super Bowl ottelun näyttää suorana vedonlyöntisivusto Unibet.

Näet Super Bowl-ottelun suorana Unibet TV:stä. Siirry www.unibet.com sivustolle ja näet ottelun sekä saat ensitalletuksellesi 100€ extraa vedonlyöntiin. Talleta siis 100€ ja saat 200€ pelirahaa. Bonuksen ehdoista voit lukea lisää täältä.Super Bowl 2021 (LV)

Super Bowl LV puoliaikashow sekä oheistapahtumat


Yksi Super Bowlin kiinnostavista oheisjuonteista liittyy aina puoliaikashowhun ja sen esiintyjiin. NFL on myös myynyt shown nimen sponsorilleen, joten puoliaikashow tunnetaan virallisesti Pepsi Super Bowl LV Haltime Showna.

Super Bowlin puoliaikashowsta on vuosien saatossa kehittynyt myös valtavan suosittu tv-tapahtuma. Viime vuonna Shakiran ja J-Lon tähdittämää showta seurasi arvioiden mukaan jopa 104 miljoonaa katsojaa. Tämän vuoden pääesiintyjänä toimii kanadalaisartisti The Weeknd. Muitakin tähtiä lavalla varmasti nähdään, mutta nämä varmistuvat vasta lähempänä itse tapahtumaa.

Normaalioloissa Super Bowlista puhuttaessa on aina syytä myös muistaa, että itse ottelu huipentaa lähes viikon kestävän fiestan, joka tapahtuman ympärille on rakennettu. Tänä vuonna kaikki on kuitenkin tältäkin osin toisin. Tiukat koronarajoitukset tietävät sitä, että normaalit juhlallisuudet, mediapäivät ja muut joukkueiden ympärille normaalisti rakennetut tapahtumat jäävät väliin. Super Bowl LV keskittyykin tiukasti siihen tärkeimpään eli itse peliin.Super Bowl LV liput & hinnat


Super Bowl on maailman seuratuimpia yksittäisiä urheilutapahtumia. Tämä näkyy myös lippujen hinnoissa. Perinteisesti yli puolet tapahtuman lipuista menee NFL:n yhteistyökumppaneille, medialle sekä seuroille. Vapaaseen myyntiin päätyy siis alle puolet lipuista, mikä osaltaan nostaa lippujen hintoja. Alle tuhannen dollarin onkin perinteisesti hyvin hankala pilettiä tapahtumaan haalia. Tapahtumaa lähestyttäessä hinnat ovat tästä vielä moninkertaiset.

Super Bowl lippujen hinnat 2021

Super Bowl LV tulee koronapandemian aiheuttamien rajoitusten myötä olemaan täysin poikkeuksellinen Super Bowl myös lippujen osalta. Tällä hetkellä NFL on ilmoittanut ottavansa katsojia Raymond James Stadiumille noin 20% stadionin täydestä kapasiteetista. Tämä tarkoittaisi noin 14 000 - 15 000 katsojaa. Kun lippujen hinnat olisivat pilvissä ilman rajoituksiakin, tänä vuonna tehtäneen kaikkien aikojen ennätyksiä yksittäisten pilettien hinnoissa.

NFL:n virallisella sivustolla yksittäisten lippujen hinnat lähtevät 6000 dollarista ja nämä liput oikeuttavat vasta "piippuhyllyn" paikoille. Jos matsia haluaa katsoa lähempää kentän pintaa, on syytä varautua kaivamaan kuvetta viisinumeroisen dollaripinon verran.

Super Bowl liput ja hinnat ovat jälleen kerran pilvissä!

Usein kysytyt kysymykset / FAQ


+1. Koska Super Bowl 2021 pelataan?

Vuoden 2021 Super Bowl (Super Bowl LV) pelataan Suomen aikaa varhain maanantaina 8.2.2021. Pelipaikkana toimii Tampan Raymond James Stadium.

+2. Millä vedonlyöntisivustoilla voin lyödä vetoa Super Bowlista?

Kaikki vedonlyöntitoimistot tarjoavat valtavasti kohteita tämänkin vuoden Super Bowliin. Sivustoilla on myös ajankohtaisia kampanjoita ja tarjouksia, jotka kannattaa hyödyntää Super Bowlin aikana.

+3. Mistä näen 2021 Super Bowlin suorana?

Suomessa Super Bowlin televisiointioikeudet ovat Viasatilla. Perinteisesti Super Bowl on näytetty vapaasti katsottavana. Myös Unibet näyttää Super Bowlin live stream-palveluna.

+4. Onko Super Bowlissa 2021 yleisöä?

Super Bowliin otetaan yleisöä rajoitetusti, noin 22 000 katsojaa. Yleisömäärä on pienin Super Bowlin historiassa.

+5. Mitkä joukkueet pelaavat Super Bowlissa vuonna 2021?

Super Bowl LV:ssä iskevät yhteen Tampa Bay Buccaneers sekä NFL:n hallitseva mestari Kansas City Chiefs. Buccaneers on NFL:n historian ensimmäinen joukkue, joka pääsee pelaamaan Super Bowlin kotistadionillaan.
Super Bowl 2021 (LV)