Nyrkkeily Vedonlyönti

Nyrkkeily vedonlyönti on suosittu vedonlyöntilaji ja etenkin isoimmat megaottelut tarjoavat paljon erilaisia vedonlyöntikohteita ja kertoimia lähes kaikilla vedonlyöntisivustoilla. Suomalaisia vedonlyöjiä kiinnostaa luonnollisesti myös mm. Robert Helenius ja Edis Tatli -nyrkkeilyottelut. Nyrkkeilyä löytyy vedonlyöntilistoilta lähes joka viikko, samoin suurimmat tapahtumat ja turnaukset ovat erinomaisesti edustettuina.

Nyrkkeily – suosituimmat tapahtumat ja kilpailut


Nyrkkeily jaetaan ammattilais- ja amatöörinyrkkeilyyn. Molemmista luonnollisesti löytyy paljon erilaisia tapahtumia ja turnauksia joista voi lyödä vetoa. Amatöörinyrkkeilyn puolella isoin tapahtuma on kesäolympialaiset, joissa useassa eri painoluokassa nähdään paljon otteluita niin miesten kuin naisten puolella. Samaa voi sanoa toki myös Maailmanmestaruus- ja Euroopan mestaruuskisoista sekä Suomessa SM-kisoissa. Kotimaisiin tunnettuihin turnauksiin kuuluvat mm. Helsingissä järjestettävä GeeBee -turnaus (40. turnaus 8.-11.4.2021) ja Tampereella järjestettävä Tammer Turnaus (19.-21.11.2021)

Kansainvälisiä huippuotteluita vuonna 2021:
  • 6.6.2021 Floyd Mayweather vs Logan Paul (harjoitusottelu)
  • 3.7.2021 Oscar De La Hoya - TBC (harjoitusottelu)
  • 24.7.2021 Tyson Fury - Deontay Wilder
  • 21.8.2021 Manny Pacquiao vs Errol Spence


Nyrkkeilyn MM-kisat 2021 on määrä otella Serbian Belgradissa 10.-24.4.2021

Ammattilaisnyrkkeilyssä vedonlyönnin kohteina ovat lähinnä yksittäiset nyrkkeilyottelut ja järjestettävät nyrkkeilytapahtumat. Amin Asikaisen, Eva Wahlströmin, Elina Gustafssonin ja Mira Potkosen lopetettua uransa suomalaisista nyrkkeilijöistä katseet kiinnittyvät lähinnä Robert Heleniukseen ja Edis Tatliin. Ihan samanlaiseen huumaan nyrkkeilyskene ei ole päässyt kuin esimerkiksi UFC, joka järjestää Fight Night ja UFC -tapahtumia jatkuvalla syötöllä.

Monelta vedonlyöntisivustolta löytyy vahvistettujen otteluiden ottelukertoimet jo hyvissä ajoin, moni sivusto tarjoaa myös kertoimia ns. vahvistamattomiin otteluihin, joiden ottelemisesta ei siis toistaiseksi ole vielä täyttä varmuutta. Usea eri maailmanlaajuinen nyrkkeilyliitto järjestää omia mestaruusotteluita ja usein otteluissa ovat panoksena myös eri liittojen mestaruudet. Olet varmasti nyrkkeilyotteluiden ohessa nähnyt eri liittojen lyhenteitä kuten IBF, WBA, WBC, WBO.

Myös Veikkausbonukset -sivusto seuraa tarkasti kuumimpien otteluiden pitkävetokertoimia ja julkaisee otteluihin ilmaisia pitkävetovihjeet lukijoiden luettavaksi.

Suurin ottelu mitä huhutaan oteltavan vuoden 2021 alussa on Anthony Joshua – Tyson Fury. tämän ottelun olisi määrä tapahtua kesällä 2021 ja tuo ottelu olisi kaikkien liittojen mestaruusottelu. Myös Anthony Joshua – Deontay Wilder -ottelua on pidetty hyvinkin mahdollisena. Robert Heleniuksen ottelua on siirretty jo useampaan kertaan, mutta tällä tietoa Robert Helenius – Adam Kownacki uusintaottelu on määrä otella viimeistään lokakuussa.
Nyrkkeilyvedonlyönnin pelimuodot


Nyrkkeily ja vedonlyönti sopivat hyvin yhteen, sillä tässäkin lajissa haetaan sitä voittajaa ja käytännössä tuo tapahtuu rankimmalla mahdollisella tavalla eli tappelemalla nyrkein. Nyrkkeilyssä tasapeli tai ratkaisematon on erittäin harvinainen ja mikäli ottelusta ylipäänsä on kertoimet tarjolla, on tasapelikerroin usein todella korkea. Käytännössä pelaaja lyö vetoa ottelun voittajasta ottelukertoimien avulla.

1X2


Kaikista otteluista ei ole kattavaa valikoimaa erilaisia kertoimia, tuolloin niistä löytyy lähinnä perus pitkävetokertoimet 1X2. Sen lisäksi voi olla ”draw-no-bet” vetoja, eli mikäli ottelu sattuisi päättymään tasapeliin, panokset palautettaisiin. Näiden lisäksi vähänkin isommat ja isommin suurta yleisöä kiinnostavat ottelut tarjoavat paljon muitakin vetoja.

Erävedot


Nyrkkeilyvetoja voivat voittajavedon lisäksi olla ottelussa käytettyjen erien over ja under vedot. Näissä yli / alle vedoissa pelaajan tulee veikata montako erää ottelussa otellaan, minkä erän tai eräryppään jälkeen voitto tulee? Voit siis lyödä vaikka vetoa että ottelu päättyy 4.5 erän jälkeen tai vaikkapa 10.5 erän jälkeen.

Toki valittavana on myös erä tai erärypäs missä ottelu päättyy eli ns. eräveto. Päättyykö se 12 erän ensimmäisellä puoliskolla vai toisella puoliskolla vai kenties kolmannella neljänneksellä. Ja kumman ottelijan toimesta? Nyrkkeilyvedonlyöntiin on saatu mainiosti erilaisia vedonlyöntikohteita tarjolle.

Ottelun ratkeamistapa ja erikoisvedot


Nyrkkeilyvetoihin kuuluu myös olennaisesti se, millä tavalla ottelu ratkeaa. Onko se tuomaripäätös, tyrmäys tai vaikkapa sääntörikkomus tai joku muu, näihin kertoimet löytyvät ainakin isommissa otteluissa. Termit KO, TKO, DQ ovat tuttuja myös vedonlyöntilistoilta!

Käytännössä voit nyrkkeilyssä lyödä vetoa ainakin voittajasta, sen lisäksi tarjolla on voittoerävetoja, ottelun kesto kertoimia ja voittotapa vedonlyöntiä. Isoimmissa otteluissa voi näiden lisäksi olla erittäin mielenkiintoisia erikoisvetoja, esimerkiksi montako kertaa tietty nyrkkeilijä käy kanveesissa tai montako kertaa ottelija saa osuman menemään tuomareiden mukaan perille.

Nyrkkeily kertoimet


Nyrkkeily on siis kiinnostava vedonlyöntilaji, mutta varsin usein kertoimet löytyvät vain otteluvedosta ja "draw-no-bet" vedosta. Ottelun täytyy olla hieman isompi ja kiinnostavampi matsi jotta siitä löytyisi runsaammin vedonlyöntikertoimia. Nyrkkeily ei välttämättä ole niin monipuolinen vedonlyöntilaji kuin jalkapallo tai jääkiekko, mutta pääasia on että voittajasta pääsee lyömään vetoa ja otteluun saa lisäjannitystä. Katso mitä kaikkia nyrkkeilykohteita näillä sivustoilla löytyy. Isoimpien otteluiden yhteydessä voit löytää näiltä sivustoilta vedonlyöntibonuksia tai kilpailuja jotka liittyvät suoraan tiettyyn otteluun.

Arvostelu

Bonus

Kierrätys

Pelaa

1.Unibet200% bonus 200€ asti4x bonusPelaa nyt
2.NordicBet150€ + 20€ ilmaisveto6x bonusPelaa nyt
3.Mr Green100€ ilmaisvetoEi kierrätystä!Pelaa nyt
4.ScandiBet100% bonus 150€ astix6Pelaa nyt
5.Mr Play100% bonus 100€ asti9x (B)Pelaa nyt
6.William Hill100€ riskitön vetoEi kierrätystäPelaa nyt
7.Mobilebet100% bonus 100€ asti8x (T+B)Pelaa nyt
8.Betsson100% bonus 100€ asti6x bonusPelaa nyt
9.Bethard100% bonus 100€ asti4x (T+B)Pelaa nyt
10.SpinSports200€ ilmaisveto5x bonusPelaa nyt


Nyrkkeily on myös eläkeläisten laji:


Parhaat vinkit nyrkkeily vedonlyöntiin


Nyrkkeilyvedonlyönnin kertoimet perustuvat aina vedonlyöntiyhtiöiden tekemiin todennäköisyysarvioihin. Nyrkkeily on kuitenkin siitä mielenkiintoinen laji, että ottelun lähtökohdat voivat ottelun aikana muuttua salamannopeasti mikäli esimerkiksi altavastaajista osuu yhdellä lyönnillä ennakkosuosikin heikkoon kohtaan. Kyseessä onkin siis melkoisen poikkeuksellinen vedonlyöntikohde, jos sitä verrataan esimerkiksi jalkapalloon tai johonkin muuhun joukkuelajiin. Tai vaikkapa hieman rauhallisempiin yksilölajeihin kuten vaikkapa ampumahiihtoon.

Juuri tämän takia lajista hyvin perillä oleva vedonlyöjä voi saada etua vedonlyöntisivustoon nähden ja lajitietämyksestä voi olla korvaamaton apu kun betsejä asetellaan ja analysoidaan.

Ottelijoiden eri ominaisuudet ovat tärkeässä roolissa, samoin monet muut tekijät. Tarkkaile esimerkiksi näitä eri pointteja:

  • Ottelijan profiili, eli minkä tyyppinen ottelija on kyseessä. Onko kyseessä alta pois juokseva, vastaiskua kyttäävä nopeanyrkkinen ottelija, vai onko kyseessä kovanyrkkinen pommittaja? Ja miten se sopii juuri tässä ottelussa vastassa olevaa nyrkkeilijää vastaan? Onko puolustuksessa heikkoja kohtia, miten jalkatyö verrattuna vastustajaan? Onko taipumusta nukahtaa ottelun puolivälin jälkeen? Kaikki nämä vaikuttavat.
  • Fyysinen kunto. Nykyään kun käytössä ovat kaikki sosiaalisen median kanavat, on helppo saada materiaalia, joissa paljastuu nyrkkeilijän sen hetkinen kunto. Onko olut maistunut vai onko otettu muuten vaan löysin rantein? Meinasiko tulla sparraajalta turpaan? Nämä kaikki kannattaa ottaa huomioon.
  • Missä ottelu pelataan? Onko kotietua kummallakaan ottelijalla? Oma kotiyleisö voi tietenkin antaa buustia itse otteluun jokaiselle nyrkkeilijälle, joillekin se voi tuoda lisäpaineita. Miten on juuri näiden ottelijoiden kohdalla?
  • Onko erikoisosaamisia? Tunnetaanko ottelija pommisarjasta joka tulee jossain kohtaa ottelua väkisinkin, väsyttääkö ottelija perinteisesti toisen ottelijan nurkkaan ja hakeeko vain puhtaita osumia tai tähtääkö tyrmäykseen kolmen ensimmäisen erän aikana. Isoja asioita jokaisessa ottelussa.
  • Liian iso suosikki? Onko kohde pelattu jo heti alkuun liian pienelle kertoimelle, eli onko nyt menty massojen mukana? Liian alhaiset kertoimet nostavat altavastaajan kertoimia ja usein se paras kohde pelaamiselle löytyykin nimenomaan altavastaajan puolelta.

Nyrkkeily ilmainen livestream


Jotkut vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat satunnaisesti joihinkin otteluun ilmaisia nyrkkeily livestream - lähetyksiä. Suurimmaksi osaksi ilmaista nyrkkeilyä voi seurata Youtuben tai esimerkiksi YLE:n kanavilta isommista kansainvälisistä amatööritapahtumista. Vallitseva trendi on se, että isoimmat ammattilaisturnaukset ovat maksumuurin takana ja mm. V Sport ja Viaplay näyttää näitä otteluita tilaajilleen. Kaikkin suurimmat ottelut voivat olla mallia PPV eli Pay Per View, yhden ottelutapahtuman maksuna voi olla jopa 49,95€.

Usein kysytyt kysymykset / FAQ


+1. Mitkä vedonlyöntisivustot tarjoavat kertoimet nyrkkeilyyn?

Lähes jokainen sivuiltamme löytyvä vedonlyöntisivusto tarjoaa vähintään peruskertoimet kaikkein suurimpiin nyrkkeilyotteluihin. Tarkasta tilanne kuitenkin omalta sivustoltasi.

+2. Mistä kaikesta voin lyödä vetoa nyrkkeilystä?

Nyrkkeilyvedonlyönti koostuu usein pelkästään ottelun voittajavedosta. Sen lisäksi joistain otteluista voi lyödä myös monipuolisemmin vetoa, esimerkiksi siitä miten ja missä erässä ottelu päättyy. On olemassa myös nyrkkeilyn vedonlyöntikohteet joissa on tarjolla erikoisvetoja.

+3. Mitä tarkoittavat vahvistamattomat ottelut vedonlyöntilistalla?

Nämä ovat otteluita joita huhutaan tulevan ottelulistalle, mutta virallista varmistusta ei ole vielä tarjolla. Nyrkkeilyssä voit siis lyödä vetoa otteluista joista ei tiedetä järjestetäänkö ne.

+4. Onko Robert Helenius ja Edis Tatli nyrkkeilyvedonlyönnin kohteina?

Todennäköisesti kyllä, sillä kyseessä on kaksi suomalaista huippunyrkkeilijää. Kannattaa seurata tilannetta milloin nämä nyrkkeilijät ottelevat ja sen jälkeen suunnata omalle vedonlyöntisivustolle etsimään kohdevalikoimaa näistä otteluista.