Pesäpallo Itä - Länsi 2021


Superpesis Itä Länsi 2021 tähdistöottelu pelataan Porissa kesällä 2021. Lue itä länsi ottelun tietopaketti sivuiltamme!
Ohjelma Joukkueet

Kesän 2020 suurin pesäpallotapahtuma Itä – Länsi on jouduttu valitettavasti peruuttamaan koronavirusepidemian vuoksi. Tapahtuma järjestään seuraavan kerran kesällä 2021. Tapahtuma järjestetään ensi vuonna alkuperäisten suunnitelmien mukaan historian ensimmäisen kerran Porissa. Pesäpalloliitto lupaa että ”Itä-Länsi-tapahtuma tulee takaisin kovempana kuin koskaan ensi kesänä!”

Itä Länsi 2021: Aikataulu & Ohjelma


Vuoden 2021 Itä-Länsi tapahtuman ohjelman on informoitu olevan samanlainen kuin kesällä 2020 oli suunniteltu. Viikonlopun starttaa perjantaina tyttöjen ja poikien pelit, tapahtuman huipentuassa Superlauantaina naisten ja miesten otteluihin. Alla vielä vahvistamaton otteluohjelma.

Pe 2.7. B-poikien 44. Itä-Länsi-ottelu 14.30
Pe 2.7. B-tyttöjen 44. Itä-Länsi-ottelu 18.30

La 3.7. Naisten 59. Itä-Länsi-ottelu 14.00
La 3.7. Miesten 86. Itä-Länsi-ottelu 18.00

Itä Länsi 2021: Joukkueet


Itä Länsi joukkueiden muodostuminen lopulliseen otteluviikonloppuun on mielenkiintoinen prosessi, jossa valintoja on tekemässä sekä Pesäpalloliitto, yleisö ja pelaajat itse. Pähkinän kuoressa homma etenee niin että Pesäpalloliitto nimeää jokaiselle Itä Länsi joukkueelle yhden valitsijan isolla V:llä. Tämän hienon kunnian saanut pesäpallon parissa kannuksensa ansainnut henkilö saa oikeuden valita joukkueelleen pelinjohtajan sekä kakkospelinjohtajan.

Tämä kolmen hengen kopla on vastuussa joukkueen taktiikasta sekä yhtä vaille kaikkien muiden pelaajien valinnasta, sillä yleisöllä on voimaa ja yleisöäänestys avaa yhdelle pelaajalle ovat tähdistöjoukkueeseen. Näin pesisfanit, liiton valitsema joukkueenjohtaja sekä valitut pelinjohtaja rakentavat kolmentoistapelaajan kokonaisuuden.
Itä Länsi joukkueiden valintaprosessiMiehetLänsi

Alajärven Ankkurit
Hyvinkään Tahko
Kankaanpään Maila
Koskenkorvan Urheilijat
Pattijoen Urheilijat, Raahe
Seinäjoen JymyJussit
Vimpelin Veto

Itä

Imatran Pallo-Veikot
Joensuun Maila
Kempeleen Kiri
Kiteen Pallo-90
Kouvolan Pallonlyöjät
Siilinjärven Pesis
Sotkamon Jymy


NaisetLänsi

Hyvinkään Tahko
Lappajärven Veikot
Lapuan Virkiä
Mynämäen Vesa
Pesäkarhut, Pori
Fera, Rauma
Seinäjoen Maila-Jussit

Itä

Kempeleen Kiri
Kirittäret, Jyväskylä
Manse PP, Tampere
Pesä Ysit, Lappeenranta


Itä - Länsi Liput


Liput viikonlopun Porin pesäpallostadionilla huipentaviin naisten ja miesten Itä – Länsi otteluihin ovat nyt myynnissä kesällä 2021. Tapahtuman kotisivuilla varoitellaan, että liput kannattaa ostaa ennakkoon sillä parhaat paikat viedään käsistä! Tapahtumaan kesälle 2020 ostetut liput käyvät sellaineen vuoden 2021 Itä - Länsi otteluun. Liput otteluihin löydät Ticketmasterin-sivuilta.