Politiikka vedonlyönti netissä


Politiikka vedonlyönti kasvattaa jatkuvasti suosiotaan! Lue mistä on kyse ja katso tulevat isot poliittiikka vedonlyöntikohteet vedonlyöntikertoimineen.
888sport

Mitä on politiikka?


Politiikka sana on varmasti kaikille tuttu. Kuten monet maailman mahtivimmat termit niin myös sanan ”politiikka” juuret ovat kreikan kielessä. Politiikka muodostuu sanasta politikos joka tarkoittaa kansalaista koskevaa. Yksinkertaisesti politiikka tarkoittaa yhteiskunnallista päätöksentekoa sekä eri aatteiden ajamista esimerkiksi puoluetasolla.

Politiikka vedonlyönti


Nykyajan ihmiset seuraavat poliittisia ilmiöitä ja poliittista päätöksen tekoa tarkemmin kuin koskaan aiemmin. Tästä saamme kiittää omalta osaltamme sosiaalista mediaa sekä yhteiskuntaa, jossa kaikki tieto on koko ajan saatavilla. Kun ihmiset ovat enenevissä määrin kiinnostuneet politiikasta niin myös vedonlyöntisivustot ovat ottaneet politiikka vedonlyönnin osaksi päivittäistä tarjontaansa.

Voittajaveto


Lähes kaikki poliittista vedonlyöntiä koskevat kohteet ovat muodoltaan voittajavetoja. Suosituimmat kohteet koskevat suuria vaaleja kuten esimerkiksi USA:n vuoden 2020 presidentinvaaleja. Eri maiden presidentinvaalien parissa voi luonnollisesti veikata seuraavaa istuvaa presidenttiä mutta myös esimerkiksi voittavaa puoluetta, äänimääriä tai tietyn itsehallintoalueen/osavaltion voittajaa.

Klikkaa ehdokkaan nimeä tai "Lyö veto" painiketta siirtyäksesi pelaamaan kohdetta.


Politiikka vedonlyönti Suomessa


Suomessa seuraavat merkittävät vaalit ovat vuoden 2021 kuntavaalit. Näiden vaalien parissa on odotettavissa vedonlyöntimahdollisuuksia. Useat vedonlyöntisivustot tarjoavat paljon mielenkiintoisia vedonlyöntikohteita kotimaisen politiikan parissa. Esimerkiksi Keskustan uudesta puheenjohtajasta ja Sanna Marinin pääministerin viran pituudesta on ollut auki omat vedonlyöntikohteensa vuonna 2020.

Tässä mielenkiintoinen vetokohde Suomen vuoden 2024 Presidentinvaaleihin. Sauli Niinistö ei voi jatkaa kolmatta virkakautta ilman lakimuutosta!

Klikkaa ehdokkaan nimeä tai "Lyö veto" painiketta siirtyäksesi pelaamaan kohdetta.


Politiikka Vedonlyönti - Erityispiirteet


Pitkän aikavälin veikkaamista


Politiikka vedonlyönnissä on tiettyjä erityispiirteitä esimerkiksi perinteiseen urheiluveikkaukseen verratessa. Huomattavin erikoisuus on se, että politiikka kohteiden kanssa ei tehdä niin sanottuja pikavoittoja vaan vedot ovat usein pitkän aikavälin kohteita. Esimerkiksi Britannian Brexit eron lopullisesta muodosta saattoi veikata monta vuotta ja USA:n Presidentinvaaliveikkaus aukeaa seuraaviin vaaleihin välittömästi edellisen vaalipäivän jälkeen.

Poliittista silmää omaava rohkea veikkaaja voikin haistella oikean pelikohteen jo jopa kuukausia tai vuosia ennen kohteen sulkeutumista. Tällöin veikkaaja saa kohteelle todennäköisesti huomattavasti isomman kertoimen kuin viikkoa ennen kohteen sulkeutumista.

Ulkoisten tekijöiden vaikutus


Toinen erityispiirre politiikka vedonlyönnissä on, että lopputulokseen vaikuttuvia ulkoisia tekijöitä on paljon enemmän kuin tulosurheilun parissa. Urheilussa urheilijat itse pääsääntöisesti määrittävät tuloskuntonsa ja kantavat vastuun suorituksistaan. Politiikassa kansansuosikki saattaa joutua nopeastikin sylkykupiksi vaikkapa ennen julkista uraa yksityiselämässä tehtyjen hölmöilyjen tai puoluetoverin töppäilyjen vuoksi jotka eivät tosiasiassa heikennä hänen kykyään hoitaa poliittista päätöksentekoa. Tietyn puoleen ennalta näyttävä vaalivoitto voi myös sulaa esimerkiksi arvaamaattoman kriisitilanteen vuoksi.

Parhaat polittiikka vedonlyöntisivustot


Politiikka vedonlyönti on tullut jäädäkseen vedonlyöntisivustojen valikoimiin. Syksyllä 2020 esimerkiksi vedonlyöntisivusto Unibetilla oli auki lähes sata erilaista vedonlyöntikohdetta kymmenestä eri maasta poliittista vedonlyöntiä koskien! Alla listattuna parhaimpia vedonlyöntisivustoja politiikka vedonlyöntiin. Muista lunastaa myös kunkin sivuston vedonlyöntibonukset!

Arvostelu

Bonus

Koodi

Pelaa

Fezbet - Lue arvosteluFezbet100% bonus 200€ astiEi bonuskoodiaPelaa nyt
2.William Hill - Lue arvosteluWilliam Hill100€ riskitön vetoSPORTSPelaa nyt
3.Betfair - Lue arvosteluBetfair100% bonus 100€ astiZSKABWPelaa nyt
4.Unibet - Lue arvosteluUnibet100% bonus 100€ astiEt tarvitsePelaa nyt
5.Betsson - Lue arvosteluBetsson100% bonus 100€ astiEt tarvitsePelaa nyt


Tulevia politiikan merkittäviä tapahtumia


Politiikan parissa on auki jatkuvasti mielenkiintoisia veikkauskohteita. Alla listattuna lähitulevaisuuden suurimpia ja mielenkiintoisimpia vaaleja joista voit lyödä vetoa!

 • Uuden-Seelannin yleisvaalit - 17.10.2020
 • Yhdysvaltojen presidentinvaalit 2020 - 3.11.2020
 • Yhdysvaltojen senaatinvaalit 2020 – 3.11.2020
 • Norjan parlamenttivaalit - 13.9.2021
 • Saksan seuraavat liittopäivät 1.10.2021
 • Ranska presidenttivaalit 2022 – 7.5.2022
 • Ruotsin seuraavat valtiopäivävaalit - 1.9.2020
 • Tanskan parlamenttivaalit - 1.1.2023
 • Seuraava pääministeri Boris Johnson jälkeen - 1.1.2023
 • Suomen presidentinvaalit - 1.1.2024
 • Yhdistyneen kuningaskunnan yleisvaalit – 1.12.2024