Putous 2022 - Lyö vetoa suosikkihahmosi puolesta!

Putous hullaannuttaa vuonna 2022 jo 14. kerran, niin kotikatsojia kuin vedonlyöjiäkin. Kurkkaa uudet sketsihahmot ja ajantasaiset kertoimet niiden voitolle!

Putous 2022 – Uusi kausi, uudet hahmot


Putous tulee taas! Suomalaisten suosikkiohjelma jaksaa porskuttaa edelleen, sillä helmikuussa 2022 alkoi jo 14. tuotantokausi. Kansa ja betsaajat viihtyvät jälleen seitsemän ennennäkemättömän hahmon parissa, joiden takana ovat suosikkinäyttelijät ja uudemmat tulokkaat Pilvi Hämäläinen, Maaria Nuoranne, Mikko Töyssy, Pihla Maalismaa, Aapo Oranen, Jyri Ojansivu ja Aku Sipola.

Katso mainosspotista kaikki ohjelmassa tutuksi tulevat komediakasvot:Putous vedonlyönti – Lyö vetoa hahmojen puolesta!


Kaikki eivät ehkä tiedä, että myös Putous hahmojen puolesta voi lyödä vetoa. Kaikilla pienemmillä sivustoilla ei ole resursseja tarjota lähes pelkästään suomalaisten seuraamaan ohjelmaan kertoimia, mutta onneksi tänä vuonna sellaiset tarjoaa vedonlyöntisivusto Mr Green.

Tällä hetkellä Putous vedonlyönti on jostain syystä tauolla Mr Greenillä, ja VB selvittää asiaa. Katso odotellessa viimeisimmät voimassa olleet kertoimet alta.

Heti avausjakson jälkeen ikonisella vihreällä bookerilla oli selvä kuva siitä, mitkä hahmot ovat vahvoilla. Hannu Gandhista povattiin kansan suosikkia vaatimattomalla 1,50 kertoimella. Myös Mikko Töyssyn Kaisla Soseelle annettiin melko pientä kerrointa, minkä jälkeen kuilu kasvaa selvästi.

Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia Mr Greenille, nyt kannattaa rekisteröityä. Saat ensitalletustasi vastaan samansuuruisen ilmaisvedon aina 100€ asti!Putous hahmot


Ohjelman juontajana jatkaa viime kaudelta Christoffer Strandberg, joka on aikaisemmin ollut kilpailussa näyttelijän saappaissa. Nuoranne, Töyssy ja Hämäläinen ovat niin ikään tuttuja aikaisemmilta kausilta, kun taas loput kasvot ovat aivan uusia.

NäyttelijäHahmoHokema
Pilvi HämäläinenDie-HarriTuhoa, kaaosta, kärsimystä
Pihla MaalismaaKape VirallinenAina on pleksikeli
Aku SipolaHannu GandhiŠalom
Maaria NuoranneLimu-MiskaLimu-Miska hoitaa!
Mikko TöyssyKaisla SoseMatador!
Jyri OjansivuHeimo HerkkäMerisää!
Aapo OranenAlvari PerätorviKeikka pois kuleksimasta


Putous äänestys


Kahdeksan jakson aikana yleisöllä on mahdollisuus äänestää suosikkiansa. Jokaisen jakson päätteeksi järjestetään Putous-äänestys joka pudottaa yhden hahmon pois hahmokilpailusta. Viimeisessä jaksossa kruunataan Putous 2022 voittaja.

14. Putous kauden vastaanotto


Putous on pyörinyt televisiossa parhaaseen katseluaikaan jo yli 10 vuotta, ja joidenkin mielestä formaatti on vanhentunut huonommin, kun taas osa odottaa edelleen lauantaisin kello 19.30-21 MTV-kanavalta lähetettävää viikon kohokohtaa. Tässä joidenkin katsojien Twitteristä poimittuja kommentteja avausjakson jälkeen:Putous 2022 - Lyö vetoa suosikkihahmosi puolesta!