Lunasta 100€ bonus helpolla kierrätyksellä!

Julkaistu: 01.11.2017 00:00


Lunasta 100€ bonus helpolla kierrätyksellä!
Vedonlyöntiyhtiö Betway tarjoaa laadukkaan 100% bonuksen 100€ asti, kaikille suomalaisille pelaajille. Bonuksessa viehättää ennen kaikkea helppo kierrätysvaatimus: 6x bonus, minikertoimella 1,75.
Vedonlyöntibonuksen kierrättäminen tuntuu joskus raskaalta ja viime aikoina useat vedonlyöntiyhtiöt ovat kiristäneet bonus-ehtojaan. Jotkut sivustot tarjoavat onneksi edelleen vedonlyöntibonuksia järkevillä ehdoilla. Esimerkistä käy hyvin Betwayn 100€ bonus, mikä on varsin helppo kierrättää.

Betway: 100€ bonusta vedonlyöntiin


Betway bonus on yhteensä 100% aina 100€ asti, eli saat 100€ talletuksella yhteensä 200€ pelirahaa. Kierrätysvaatimus bonuksella on yksi markkinoiden alhaisimmista, sillä bonus pitää kierrättää vain kuusi kertaa (x6) minimikertoimella 1,75.

Näin lunastat bonuksen:


  1. Siirry tästä Betwayn sivustolle >>
  2. Avaa ilmainen pelitili
  3. Tee ensimmäinen talletus 100€
  4. Saat heti 200€ pelirahaa vedonlyöntiin

Huom. Voit luonnollisesti tallettaa myös vähemmän. Esimerkiksi 20€ talletuksella saat 40€ pelirahaa. Minimitalletus on 10€.

Bonuksen säännöt & ehdot:


  • Vain uusille pelaajille
  • Vain suomalaisille pelaajille
  • Minimitalletus 10€
  • Kierrätysvaatimus: 6x bonus
  • Minimikerroin kierrätyksessä: 1,75

Kehittyneet palvelut suomalaisille


Betway tarjoaa todella laadukkaita palveluita nykyisin suomalaispelaajille. Sivusto on täysin suomenkielinen ja tarjolla paljon kohteita suomalaisten suosimiin sarjoihin sekä lajeihin.
Betway


Yhtiö on pitkään toiminut ennen kaikkea Iso-Britanniassa, missä se onkin valtavan suosittu, muun muassa isojen snooker- ja jalkapallo-sponsorointien vuoksi. Tällä hetkellä Betway toimii yhtenä Valioliiga-seura West Hamin pääyhteistyökumppaneista.

Suomenkielisen sivuston lisäksi EU-lisenssi takaa suomalaisille myös verovapaat voitot ja sivustolla on laajakattaus hyviä, suomalaisille sopivia talletusmuotoja. Voit tallettaa suomalaisilla verkkopankkitunnuksillasi Trustly- ja Euteller-palvelun avulla, tunnetuimmilla e-lompakoilla ja jopa laskulla käyttämällä Zimpler-palvelua.

Vahvuudet uutuuksissa


Yhtiö panostaa rajusti ennen kaikkea uusiin innovaatioihin sekä nouseviin lajeihin. Betway avasi ensimmäisenä yhtiönä täysin oman alueen eSports vedonlyöntiin, sillä on netin parhaat mahdollisuudet virtuaali-peleihin ja muun muassa live-vedonlyönti on sivustolla aivan markkinoiden kärkipäätä.

Betway ei siis ujostele uutuuksien kanssa, vaan se haluaa aina olla markkinoiden etupäässä uusiutumassa. Suosittelemme testaamaan Betwayn sivustoa vähintäänkin uuden vedonlyöntibonuksen avulla, missä kierrätysvaatimus on siis yksi markkinoiden pienimmistä.

Betway